Nem változtatások kellenek hanem eventek.
Egy jó event mindig újraéleszti a halott karaktereket, és hátha kedvet kapnak megint.
Zarknod volt a legjobb, valami hasonló kéne, előre megmondott jutalmazással és mindenki eldönti akar-e játszani vagy sem.
Nem is értem Miklósék miért nem raknak be 3 havonta egy Zarknodos mókát.
Az ilyentől lesz játékosállomány, nem az alkimista labortól pfff.
A labor max a kemény magot érinti, a többi játékos rárándítja csak a vállát.
A térkapu nerfről nem is beszélve, elvesznek a fejlesztések az apróságokban.
Nem akarom fikkantani a JV-t, mert nagy dolgokat tettel és tesznek le az asztalra játékok terén, de olyan kicsiben gondolkoznak hogy az már nekem fáj.
Kenyér és mulasság kell a népnek, nem finomhangolás egy két éves játéknál pff.
EVENTET AKARUNK
Hozzászólások - Almási Viktor
Dátum: 2010.09.02. 23:15:04
Dátum: 2010.08.31. 21:01:53
Pedig én is piedesztálra akartam ma emelni az EH-t, de ez lett belőle
Legalább sikerült ma még egy topicot tönkretenni, ez is valami
Amióta nincs Byzon már topicokat szétoffolni sem olyan jó ám
Legalább sikerült ma még egy topicot tönkretenni, ez is valami
Amióta nincs Byzon már topicokat szétoffolni sem olyan jó ám
Dátum: 2010.08.31. 20:35:02
Igazából én a láthatatlan sajt ilyetén maradása mellet voksolok.
Nincs is jobb annál mint amikor egy láthatatlan karaktert látok felrakott állatokkal, szinte kiírva magára hogy ide üss, épp optimvadászok
Nincs is jobb annál mint amikor egy láthatatlan karaktert látok felrakott állatokkal, szinte kiírva magára hogy ide üss, épp optimvadászok
Dátum: 2010.08.31. 18:21:51
Persze, és lassan beérnek a csak térkapuból sokat lélekszívó és csak ismételhető küldetést csináló hiperdurva karakterek, és akkor meg már az lesz a trendi, különben legyengülsz
És akkor majd minden mást jól meg kell erősíteni
Én is mindjárt elkezdek panaszkodni, hogy erősítsék meg a vadászatot, mert fele annyit hoz csak mint a portyáim, és így nem éri meg vadásznom, mert ha vadászom vészesen elgyengülök.
Igaz ha nem vadásznék 17. szinttől, még mindig csak 23. szintű lennék, és nem nyerném sorra a bajnokikat egy TOP10 szöviben, ahol minden ki van építve, mert kiröhögték volna a jelentkezésemet, meg nem is mentem volna ekkora kútra.
Tök jó a játékban, hogy lehet dönteni mit preferál az ember.
Amúgy szerintem a láthatatlan sajtot kéne megszüntetni, sokan nem unnának bele a láthatatlan vadászatba.
És akkor majd minden mást jól meg kell erősíteni
Én is mindjárt elkezdek panaszkodni, hogy erősítsék meg a vadászatot, mert fele annyit hoz csak mint a portyáim, és így nem éri meg vadásznom, mert ha vadászom vészesen elgyengülök.
Igaz ha nem vadásznék 17. szinttől, még mindig csak 23. szintű lennék, és nem nyerném sorra a bajnokikat egy TOP10 szöviben, ahol minden ki van építve, mert kiröhögték volna a jelentkezésemet, meg nem is mentem volna ekkora kútra.
Tök jó a játékban, hogy lehet dönteni mit preferál az ember.
Amúgy szerintem a láthatatlan sajtot kéne megszüntetni, sokan nem unnának bele a láthatatlan vadászatba.
Dátum: 2010.08.31. 18:07:02
Jó hosszú
A legjobb benne, hogy 10-ből 8 kisgyerek összepisili magát amikor az elején a vén trotty hobbit vissza akarja venni a gyűrűt, és eltorzul a feje
A legjobb benne, hogy 10-ből 8 kisgyerek összepisili magát amikor az elején a vén trotty hobbit vissza akarja venni a gyűrűt, és eltorzul a feje
Dátum: 2010.08.31. 17:30:43
Azért volt benne olyan kevés sztyeppe
Dátum: 2010.08.31. 16:59:38
Nemrég én is megnéztem nosztalgiából a Dínótrilógiát, az első még nagyon szórakoztatott, a harmadiknál már úgy voltam hogy "ezt már nem kellet volna most nekem".
De mondjuk ezt végig bírtam nézni, nem úgy mint a Gyűrűk ura nevezetű ausztrál természetfilmsorozatot, sokadik nekifutásra sem
De mondjuk ezt végig bírtam nézni, nem úgy mint a Gyűrűk ura nevezetű ausztrál természetfilmsorozatot, sokadik nekifutásra sem
Dátum: 2010.08.30. 23:01:26
Hát ez csak szerinted
Max ha Dick lenne itt akkor nem nyomnék csak Para-Kovácsra.
Chrichton az őslényparkjával meg jól lenyomja a boncolgatásodat
Őslényparkot amúgy olvastam régen, elég jó könyv, nemhiába készült belőle egy nagyköltségvetésű "B", és további kettő kisköltségvetésű "ZS" film is
Max ha Dick lenne itt akkor nem nyomnék csak Para-Kovácsra.
Chrichton az őslényparkjával meg jól lenyomja a boncolgatásodat
Őslényparkot amúgy olvastam régen, elég jó könyv, nemhiába készült belőle egy nagyköltségvetésű "B", és további kettő kisköltségvetésű "ZS" film is
Dátum: 2010.08.30. 08:57:31
Szegény Sharpa, másodszor is:(
Azért az új tulaj is igen előkelő helyre húzta pl. az építését
Azért az új tulaj is igen előkelő helyre húzta pl. az építését
Dátum: 2010.08.28. 17:07:09
Én is beszállnék a legnagyobb fallosz versenybe:
Ha tudnátok ÉN mennyi Lét termelek ki naponta 41. szinten
Egyszerűen csak Létermelő karinak kategorizálom be magamat
Ha tudnátok ÉN mennyi Lét termelek ki naponta 41. szinten
Egyszerűen csak Létermelő karinak kategorizálom be magamat
Dátum: 2010.08.25. 10:54:09
Persze hogy kiáll, ő úgyis felfele üt, minden erre irányuló fejlesztés jó neki
Ismétlő küldis szint felett lefele ütve max annyit látsz a jó farmoknál hogy "nem támadhatod, mert alacsony az ÉP-je"
Ismétlő küldis szint felett lefele ütve max annyit látsz a jó farmoknál hogy "nem támadhatod, mert alacsony az ÉP-je"
Dátum: 2010.08.23. 23:07:23
Ennyi Óriási
Dátum: 2010.08.23. 23:01:43
Idézet: Miklós - 2010.08.23. 17:39:55
Idézet: Kocos - 2010.08.21. 20:54:11
Azok a gyarmatok már elmúltak, de az életszínvonalat tartani kell, Nagy-Britanniának egyre nő az államadóssága, drabális mértékben, csak nem verik nagydobra.
Ez tavalyi hír, nem tudom most hogy állnak, de lehet holnap bejelentik hogy mennek a görögök után:
http://www.lazapipa.hu/?q=masodpercenkent-koezel-2-millios-allamadossagnagy- britanniaban
Anglia egy időben a fél világot gyarmatosította és hordta haza a kincseket mindenhonnét. Attól akkor még elég sok szegény ember élt ott... De azért ez a vagyon felhozta az országot, mostanra már X év után elég szép életszinvonalat értek el.
Azok a gyarmatok már elmúltak, de az életszínvonalat tartani kell, Nagy-Britanniának egyre nő az államadóssága, drabális mértékben, csak nem verik nagydobra.
Ez tavalyi hír, nem tudom most hogy állnak, de lehet holnap bejelentik hogy mennek a görögök után:
http://www.lazapipa.hu/?q=masodpercenkent-koezel-2-millios-allamadossagnagy- britanniaban
Dátum: 2010.08.22. 12:51:58
Milyen igazad van, óriási, két fejlesztés egyben, és ugyanazt a szart eszed
Én a reformokon agyalást akkor fejeztem be, amikor a fertőtöttek kaptak fertőtlenítő gömböt "fertőzötteknek fejlesztés" címén.
Grat, máig elönt a tömjén amikor rágondolok, a VU "fejlesztés" mélypontja volt.
Most jött a labor, de ez is olyan, hogy gyűjtögethetek két évig valamire, aztán lehet úgy járok mint a fertőzéssel.
Hát nem is gyűjtögetek olyan intenzitással.
Ez az ism. küldetés "reform" meg ebben a formában (finomhangolás) kb. a leszarom kategória, főleg másfél év után rájönni hogy az egyik küldetés erősebb mint a másik, hát pfff...
OFF.: egy levél Leszarom tabletta grátisz az augusztusi Gamestarban, plusz Starcraft 2 kritika, mindenkinek jó játékot
Én a reformokon agyalást akkor fejeztem be, amikor a fertőtöttek kaptak fertőtlenítő gömböt "fertőzötteknek fejlesztés" címén.
Grat, máig elönt a tömjén amikor rágondolok, a VU "fejlesztés" mélypontja volt.
Most jött a labor, de ez is olyan, hogy gyűjtögethetek két évig valamire, aztán lehet úgy járok mint a fertőzéssel.
Hát nem is gyűjtögetek olyan intenzitással.
Ez az ism. küldetés "reform" meg ebben a formában (finomhangolás) kb. a leszarom kategória, főleg másfél év után rájönni hogy az egyik küldetés erősebb mint a másik, hát pfff...
OFF.: egy levél Leszarom tabletta grátisz az augusztusi Gamestarban, plusz Starcraft 2 kritika, mindenkinek jó játékot
Dátum: 2010.08.19. 23:56:54
Hallod egy olyan kevés LE, ennyiért itt 40. szinten el sem megyek, nyomok helyette inkább kihívást, abból legalább lesz támadás italom.
Ezzel azt akarom mondani hogy ezt finomhangolgathatnák lefele-felfele ütve, ez nem tétel az 5 szinttel lefele trancsírozás eufórikus élményéhez képest
Ezzel azt akarom mondani hogy ezt finomhangolgathatnák lefele-felfele ütve, ez nem tétel az 5 szinttel lefele trancsírozás eufórikus élményéhez képest
Dátum: 2010.08.19. 09:16:18
Köszi
Kár, van már egy rekesznyi Lecsapnám még Barriquot is vele ha elérném
És entitásra hat? Akkor legalább el tudnám használni.
Kár, van már egy rekesznyi Lecsapnám még Barriquot is vele ha elérném
És entitásra hat? Akkor legalább el tudnám használni.
Dátum: 2010.08.19. 07:59:32
Ha több támadás italát iszom összeadódik?
Dátum: 2010.08.18. 10:50:53
Nem értem minek ez az avatár, ha valakinek kevés az egy karakter, akkor van lehetősége még további legalább 3 világon indítani egyet.
Ráadásul ha megvalósul tuti lesz valami jutalom belőle, különben a kutya sem foglalkozna vele, és kb. ebből is látszik, hogy hány embernek lesz újabb nyűg a hátán, ha "kötelezö" lesz használni.
Az indok meg hogy majd felpörgeti a háborút... hát, a háború így is elég pörgős, a legtöbb szövi pont azért nem háborúzik, mert 7/24-es őrszolgálatot kíván a jelenléte, ezen nem fog változtatni a dolog, elég átgondolatlan indok.
Ráadásul ha megvalósul tuti lesz valami jutalom belőle, különben a kutya sem foglalkozna vele, és kb. ebből is látszik, hogy hány embernek lesz újabb nyűg a hátán, ha "kötelezö" lesz használni.
Az indok meg hogy majd felpörgeti a háborút... hát, a háború így is elég pörgős, a legtöbb szövi pont azért nem háborúzik, mert 7/24-es őrszolgálatot kíván a jelenléte, ezen nem fog változtatni a dolog, elég átgondolatlan indok.
Dátum: 2010.08.16. 15:25:21
Hát akkor 30., nem kell ezen agyalni, ez egy ilyen ütős játék, ütni kell
Dátum: 2010.08.16. 14:22:33
Sehányra, 5. világon ez olyan küldi minnt a legendás, vársz amíg megfelelő szintre lépsz vele