Hozzászólások - Mortimer
Dátum: 2009.03.11. 22:43:04
Olvass bele az állatreform topikba. Nem hiba. 20 alatt nem változott az állatok szintje.
Dátum: 2009.03.11. 22:38:19
Ha a 2008 számjegyeit összeadom mennyit kapok?
2
14
8
10
Törölhető.
2
14
8
10
Törölhető.
Dátum: 2009.03.11. 22:01:44
"ez csak egy játék"
A probléma akkor van, ha már nem lehet játszani
Én például már jóideje egyszerűen nem használom a pihenés gombot, mert teljesen értelmetlen 30% fölé mennem.
A probléma akkor van, ha már nem lehet játszani
Én például már jóideje egyszerűen nem használom a pihenés gombot, mert teljesen értelmetlen 30% fölé mennem.
Dátum: 2009.03.11. 21:59:19
A kétszeres arra vonatkozott, hogy 100-as spektrálissal lett 3e felett, azaz anélkül 1500 lett volna.
És mielőtt valaki megjegyzi, hogy elfogott lénynél nem számít a méretmódosító, figyelmébe ajánlom, hogy akkor befogott lénynél nem teljesülhetne a kisebb/apró/óriási lényekre vonatkozó küldetés.
De ha nem is számít, a tény tény marad: folyamatosan szűkűl a vadászat és a sajtolás közötti olló.
És mielőtt valaki megjegyzi, hogy elfogott lénynél nem számít a méretmódosító, figyelmébe ajánlom, hogy akkor befogott lénynél nem teljesülhetne a kisebb/apró/óriási lényekre vonatkozó küldetés.
De ha nem is számít, a tény tény marad: folyamatosan szűkűl a vadászat és a sajtolás közötti olló.
Dátum: 2009.03.11. 18:22:15
Lélekenergia sajtolás. Egyre furább nekem ez a szakértelem.
A vadászatból származó LE-ből könnyedén kiszámolható, hogy egy állatnak mennyi volt az alapértéke, csak le kell vonni a helyes kvízválaszt, és a spektrálisból adódó növekedést. Azonban sajtolásnál mintha lenne egy maximumérték.
Gondom azzal van, hogy míg vadászatnál az ezer LE feletti alapértékű lények ritkák, de rendszeresek, addig sajtolásnál nem léteznek. Nálunk a szövetségemben 35 emberből még soha, senki nem sajtolt lényt 8ezer LE felett. Hogy lehet az, hogy folyamatosan szűkűl a vadászott és a sajtolt közötti lényekből jövő LE különbsége?
De hogy konkrét példát mondjak: már tucatnyi óriási lényért kaptam 3e felett, ami visszaszámolva 1300-1500 LE-s alapértékű lényt jelent. Egy ilyen sajtolva 1500 * 12-t, azaz 18ezret kellene adnia! Valakinek van ötlete, hogy miért nem volt eddig senkinek még a fele sem? Ha ez így folytatódik, akkor 20-30 szint múlva egyszerűen nem fogja megérni sajtolni, mert ugyanannyit, vagy többet ad a vadászat!
A vadászatból származó LE-ből könnyedén kiszámolható, hogy egy állatnak mennyi volt az alapértéke, csak le kell vonni a helyes kvízválaszt, és a spektrálisból adódó növekedést. Azonban sajtolásnál mintha lenne egy maximumérték.
Gondom azzal van, hogy míg vadászatnál az ezer LE feletti alapértékű lények ritkák, de rendszeresek, addig sajtolásnál nem léteznek. Nálunk a szövetségemben 35 emberből még soha, senki nem sajtolt lényt 8ezer LE felett. Hogy lehet az, hogy folyamatosan szűkűl a vadászott és a sajtolt közötti lényekből jövő LE különbsége?
De hogy konkrét példát mondjak: már tucatnyi óriási lényért kaptam 3e felett, ami visszaszámolva 1300-1500 LE-s alapértékű lényt jelent. Egy ilyen sajtolva 1500 * 12-t, azaz 18ezret kellene adnia! Valakinek van ötlete, hogy miért nem volt eddig senkinek még a fele sem? Ha ez így folytatódik, akkor 20-30 szint múlva egyszerűen nem fogja megérni sajtolni, mert ugyanannyit, vagy többet ad a vadászat!
Dátum: 2009.03.11. 13:50:38
karakter szintje * 10-11 LE, ezt a szerencse némileg növeli.
Dátum: 2009.03.11. 13:23:43
Szakadj már le az első 25 játékosról, és próbáld egy kicsit globálisabban nézni a játékot!
Dátum: 2009.03.11. 12:31:15
Egy negyedik szavazási variáció is kellene: ne fix értéket, hanem százalékot adjon, ahogy az összes többi hasonló módosító (pihenés, segítő kéz). Most, 100-as értékeknél még sokat számít 15, de 200-nál már alig.
Dátum: 2009.03.11. 12:11:53
Szerintem azért értelmetlen szavazni, mert a játékosok jórészének nemhogy akadémiája, de még epikusa sincsen, nem is értik miről folyik itt a vita.
Dátum: 2009.03.11. 11:45:02
tudom, emlékszem. Van más ötleted hogyan lehet ugyanazt kisajtolni 2x?
Dátum: 2009.03.11. 11:40:01
nyilván kisirta valaki, hogy "mellékattintottam, kérem vissza!"
A kennel szintenként 1%-al több TP-t ad. Alapérték ugye 10 tp, ezt módosítja az intelligens kedvenc, a felszerelés és mostantól a kennel szintje is. Tehát kettes szintű kennellel és 10-es int. kedvenccel 20 *1,02 * 1,5 = 31 TP jön 4 óra alatt.
A kennel szintenként 1%-al több TP-t ad. Alapérték ugye 10 tp, ezt módosítja az intelligens kedvenc, a felszerelés és mostantól a kennel szintje is. Tehát kettes szintű kennellel és 10-es int. kedvenccel 20 *1,02 * 1,5 = 31 TP jön 4 óra alatt.
Dátum: 2009.03.11. 11:04:46
Mint írtam, számít a karakter szintje is.
Dátum: 2009.03.11. 10:56:25
A lépett szintek csak addig adnak 1 egész elnyelést, amíg meg nem haladja a karakter szintje + alapszint összegét.
Dátum: 2009.03.11. 10:45:19
1. Az alapszint már ad szint/2 elnyelést.
2. 20. szint felett már nem 500 TP kell szintenként, hanem 50-esével nő, azaz 550, 22-re 600 stb.
Utóbbi mérték nem teljesen biztos, több variáció is felmerült, ez az utolsó.
2. 20. szint felett már nem 500 TP kell szintenként, hanem 50-esével nő, azaz 550, 22-re 600 stb.
Utóbbi mérték nem teljesen biztos, több variáció is felmerült, ez az utolsó.
Dátum: 2009.03.11. 10:42:09
"A légió és a horda úgyis ragaszkodik a nem megérdemelt előnyhöz."
Vedd észre, hogy pártucat játékosról beszélsz, és amit javasolsz, annak három világ több ezer játékosára lenne kihatása.
Vedd észre, hogy pártucat játékosról beszélsz, és amit javasolsz, annak három világ több ezer játékosára lenne kihatása.
Dátum: 2009.03.10. 23:52:38
Amíg Miklósék meg nem teszik a rendőrségi feljelentést, addig ez kiirthatatlan lesz. Fórumos bosszankodásokból tippelve többtízezret kaszált az arc.
Dátum: 2009.03.10. 16:03:25
Ilyen erővel minden szakértelemnek lehetne ellentéte (kivégzés, transzcendális projekció stb.) Tipikus példája annak, hogy néhány játékost zavar valami.
Dátum: 2009.03.10. 15:17:47
"Egyfelől be kell fektetned a felejtésbe"
Mindenképp be kell, mert küldetés van rá.
"miért szívjon valaki ha végzetúr poronty korában rosszul fejlesztette a szakértelmeit"
Nem ezzel van bajom, hanem újabb visszaélési lehetőség, minden bonyolítás olyan pontokat hoz be, amit nem teszteltek ki. Extrém esetben a tudatturbó lecserélését is jelentheti - ahelyett, hogy átpakolom a turbót, oda-vissza pakolgatom a szakértelmeket kedvem szerint.
Alacsony szinten volt értelme a kivégzésnek, 4000 max épnél már nincs. Régen direkt tudtam ezt, ezért nem raktam rá. Most viszont amellett, hogy valaki annak a korábbi előnyeit is élvezte, simán átrakja egy tetszőleges szakértelemre. Ezzel van bajom.
Mindenképp be kell, mert küldetés van rá.
"miért szívjon valaki ha végzetúr poronty korában rosszul fejlesztette a szakértelmeit"
Nem ezzel van bajom, hanem újabb visszaélési lehetőség, minden bonyolítás olyan pontokat hoz be, amit nem teszteltek ki. Extrém esetben a tudatturbó lecserélését is jelentheti - ahelyett, hogy átpakolom a turbót, oda-vissza pakolgatom a szakértelmeket kedvem szerint.
Alacsony szinten volt értelme a kivégzésnek, 4000 max épnél már nincs. Régen direkt tudtam ezt, ezért nem raktam rá. Most viszont amellett, hogy valaki annak a korábbi előnyeit is élvezte, simán átrakja egy tetszőleges szakértelemre. Ezzel van bajom.
Dátum: 2009.03.10. 14:56:30
Hetek óta tudtad, hogy nagyban nőni fog a meggyőzőkészség szerepe.
Dátum: 2009.03.10. 14:51:59
Biztos jó ez? Ha tudom, hogy ez lesz, akkor alacsony szinten maxolom a kreatív affinitást, magas szinten elfelejtem, és visszakapom érte a LE-t. Ha idomítanom kell egy állatot, akkor felrakom 10-esre, majd utána elfelejtem, és visszakapom az egészet?
Miért jutalmazzuk azokat, akik stratégiákat váltanak, és több dologból is előnyt kovácsolnak maguknak?
Miért jutalmazzuk azokat, akik stratégiákat váltanak, és több dologból is előnyt kovácsolnak maguknak?