Hozzászólások - csati777
Dátum: 2009.06.28. 20:18:49
Nem kell szentfazéknak lenni, csak egy kis általános műveltség kérdése. A latin "albus" (fehér) szó nőnemű változata. Nem is kell messzire menni, itt van Fehérvár=Alba Regia.
Dátum: 2009.06.28. 20:14:06
Igazából Általános Beszerzési Cikkek boltja. Legalábbis a 80-as években még így tanultam. Ettől függetlenül rossz kérdés.
Dátum: 2009.06.28. 20:11:16
Ki NEM meleg az alábbiak közül?
Friderikusz Sándor
Csonka András
Steiner Kristóf
Fekete László*
Micsoda barom kérdés!
1. Közéleti szereplők szexuális szokásai nem ebbe a kvízbe valók.
2. Az, hogy te melegnek tartod Fridit és Picit, semmit sem jelent. Ugyanabba a melegbárba jártok, vagy mi?
Törölni kérem, de azonnal!
Friderikusz Sándor
Csonka András
Steiner Kristóf
Fekete László*
Micsoda barom kérdés!
1. Közéleti szereplők szexuális szokásai nem ebbe a kvízbe valók.
2. Az, hogy te melegnek tartod Fridit és Picit, semmit sem jelent. Ugyanabba a melegbárba jártok, vagy mi?
Törölni kérem, de azonnal!
Dátum: 2009.06.28. 18:48:53
A Diablo a világ egyik legjobb játéka, de mér RPG-nek sem nevezhető, nemhogy MMORPG-nek. Attól, hogy csapatban, interneten gyakunk/gyűjtögetünk, egy játék sem lesz MMORPG.
Dátum: 2009.06.27. 12:10:31
Meglepődnél, hogy mennyire népszerű! Ugyanaz, mint a Texas Hold'em póker: tíz évvel ezelőtt még senki sem tudta, mi fán terem, most meg kötelező rajongani érte...
Dátum: 2009.06.26. 10:29:43
Eléggé mulatságosnak tartom, hogy vannak emberek, akik képesek egész éjjel fenn maradni háborúzni, tonnaszám szórják az ősköveket a csataszimulátorba, Excel-táblákban számolgatják a legoptimálisabb szakértelemfejlesztési módozatokat, közben pedig képtelenek minden szintlépéskor kettőt klikkelni a sárgán világító ablakocskára...
Dátum: 2009.06.24. 19:06:08
Ki lehetne tiltani a fórumról ezt a Sandamide-t? Köszönöm!
Dátum: 2009.06.23. 22:45:45
Ennyi erővel be lehetne rakni egy "optimális portyázás" gombot, ami kiválasztja az általad legyőzhető leggyengébb karaktert, akinél a legtöbb LE van. Akik sok LE-t szereztek a portyázásból, azok keményen megdolgoztak érte, rengeteg felesleges kattintással és dögunalmas statisztikaböngészéssel. Lehet követni a példájukat...
Dátum: 2009.06.23. 22:38:19
A fura az, hogy megy a játék szekere. Ha nem menne, szerinted elindítanák a 4. világot és az angol nyelvű szervert? Nézd meg a Gameforge-os játékokat, sokkal primitívebbek a Végzetúrnál, drágábbak a fizetős extrák, mégis rengeteg játékosuk van.
Dátum: 2009.06.22. 16:44:23
Ma, 16.42 és 16.43, a 3. Világon.
Dátum: 2009.06.21. 21:22:26
Idézet: BigZozz - 2009.06.21. 16:09:13
Ha jól értem, az AD&D-s Szörnyidézést akarod bevezetni a Végzetúrba. NAGYON rossz ötlet, teljesen idegen e játék menetétől és stílusától.
Én nem az "izgalmas" szót használnám rá.
Mi az, hogy "kidobni"? Talán inkább lecserélni, nem? Valószínűleg azért, mert az idő előrehaladtával a gyengébb varázslatok értéktelenné válnak. Az AD&D-ben memorizálós varázslatrendszer van, ott van értelme az alacsonyabb szintű varázslatoknak (de ha lehet, én ott sem használok Burning Hands-et, ha egyszer van Fireball is a tarsolyban). Ja, ha már itt tartunk: "más ad&d-ben"? Talán szerepjátékban, nem? A Role-Playing Game rövidítése RPG (szerintem ezt akartad írni), az Advanced Dungeons & Dragons nevű játékrendszeré pedig AD&D.
Szakértelmek
Egy új alapszintű varázslat:
Én egy új varázslatot vezetnék be, ez lenne az elementáris ellenfél. Ezt a funkciót már alap szinten is bevezethetnénk. Minél magasabb szintű karakter annál kevésbé lenne hatásos a varázslat. Szóval fordított arányosság lenne.
- a lényege a dolognak hogy magad helyett LE ért cserében lehetne lecserélni egy virtuális ellenfélre. Mondjuk max 6 szinttel fentebbi végzetúr véletlenszerűen.
Ez kicsit jobb helyzetbe hozná a kezdő karaktereket az erősekkel szemben. Viszont magasabb szinten ugyanez a tulajdonság annyiban változna hogy csak a saját szinteden belüli végzeturakból válogatna a gép.
Egy új alapszintű varázslat:
Én egy új varázslatot vezetnék be, ez lenne az elementáris ellenfél. Ezt a funkciót már alap szinten is bevezethetnénk. Minél magasabb szintű karakter annál kevésbé lenne hatásos a varázslat. Szóval fordított arányosság lenne.
- a lényege a dolognak hogy magad helyett LE ért cserében lehetne lecserélni egy virtuális ellenfélre. Mondjuk max 6 szinttel fentebbi végzetúr véletlenszerűen.
Ez kicsit jobb helyzetbe hozná a kezdő karaktereket az erősekkel szemben. Viszont magasabb szinten ugyanez a tulajdonság annyiban változna hogy csak a saját szinteden belüli végzeturakból válogatna a gép.
Ha jól értem, az AD&D-s Szörnyidézést akarod bevezetni a Végzetúrba. NAGYON rossz ötlet, teljesen idegen e játék menetétől és stílusától.
Izgalmasan hangzik ugye?
Én nem az "izgalmas" szót használnám rá.
És még egy dolog: Miért kell a régi varázslatokat kidobni? Miért nem lehet úgy mint más ad&d ben több varázslat a tarsolyban? Miért ne lehetne több varázslatot is egyszerre használni? Ugye ez azért megint jó kis ötlet lenne, a varázslások ne lennének unalmasok.
Mi az, hogy "kidobni"? Talán inkább lecserélni, nem? Valószínűleg azért, mert az idő előrehaladtával a gyengébb varázslatok értéktelenné válnak. Az AD&D-ben memorizálós varázslatrendszer van, ott van értelme az alacsonyabb szintű varázslatoknak (de ha lehet, én ott sem használok Burning Hands-et, ha egyszer van Fireball is a tarsolyban). Ja, ha már itt tartunk: "más ad&d-ben"? Talán szerepjátékban, nem? A Role-Playing Game rövidítése RPG (szerintem ezt akartad írni), az Advanced Dungeons & Dragons nevű játékrendszeré pedig AD&D.
Dátum: 2009.06.19. 20:06:18
Lehet, hogy egy anyagi dolog (pl. Nintendo) kezdetben nagy örömet okoz, de pár óra-nap után elfelejtjük. Ellenben a gyermekek és egy élet-házastárs évtizedekig boldogságot jelenthet.
A Nintendo még soha nem bántott/csalt/alázott meg, nem használt ki, nem utasított vissza. 19 év, mennyei gyönyörűségekkel teli játék után, 32 évesen rájöttem, hogy Ő az igazi. Hüpp...
Dátum: 2009.06.19. 19:48:34
Ha tudnád, mit jelent a kommunizmus, nem írnál ilyen csacsiságokat. A kommunizmus SOHA, egyetlen országban sem volt uralkodó társadalmi rendszer. Amit az oroszok/kínaiak/észak-koreaiak stb. csináltak, az minden volt, csak nem kommunizmus. Ajánlom a témában Marx és Engels közös művét, a Kommunista Kiáltványt:
http://www.marxists.org/magyar/archive/marx/1848/communist-manifesto/
Nyugodtan el lehet olvasni, ez nem a Mein Kampf. A kommunizmus egy csodálatos utópia, amely a gyarló emberi természet miatt megvalósíthatatlan. Csak az utókor démonizálta, nem utolsósorban a Sztálinhoz és Maohoz hasonló elmebetegek miatt.
Ezen mekkorát röhögtem... A hét legjobb poénja!
http://www.marxists.org/magyar/archive/marx/1848/communist-manifesto/
Nyugodtan el lehet olvasni, ez nem a Mein Kampf. A kommunizmus egy csodálatos utópia, amely a gyarló emberi természet miatt megvalósíthatatlan. Csak az utókor démonizálta, nem utolsósorban a Sztálinhoz és Maohoz hasonló elmebetegek miatt.
Oroszország Kína egyik legnagyobb szövetségese.....
Ezen mekkorát röhögtem... A hét legjobb poénja!
Dátum: 2009.06.17. 20:06:04
Emlékszem egy fiúra és egy lányra a Túlélők Földjéről, akik folyton egymást marták, aztán két csemete lett a vége...
Sajnos tudjuk, hogy Winnie csak egy bot-pedig milyen romantikus sztori lehetne...
Sajnos tudjuk, hogy Winnie csak egy bot-pedig milyen romantikus sztori lehetne...
Dátum: 2009.06.17. 09:38:48
Ha értené, nem tenne fel ilyen kérdéseket.
Dátum: 2009.06.15. 18:50:41
A Túlélők Földjén SEMMI sem okozott akkora örömöt nekem, mint hogy háromszor is megnyertem a Bárdversenyt...
Dátum: 2009.06.13. 23:05:10
A helyesírásért...
Dátum: 2009.06.13. 09:57:36
Sajnos az a tendencia, hogy jó grafikával mindent el lehet adni, lásd pl. a Crysis-t, ami egy kétségbeejtően középszerű FPS, de a kinézete miatt mindenki isteníti. Persze én is szeretem a szép grafikát, de nekem többet ér a játszhatóság, a jó történet, stb. Más kérdés, hogy számomra a szép grafikát az Odin Sphere jelenti, és nem a realisztikusság...
Dátum: 2009.06.13. 08:57:15
Mit vársz egy játékban, mikor a való világban sem különbek az emberek? Kiveszett már a becsület az emberiségből- férfinak nevezik magukat, pedig a legtöbb csak egy rakás sz*r. Fiatal koromban meg lehetett verekedni valakivel, és ha győztél, a vesztes elkotródott- manapság összegyűjti egy pár haverját, és agyonvernek. A hadüzenet után katakombába bújás egy utolsó, gyáva, patkány taktika, de szabályosnak minősül. És van egy rossz hírem: nem is fogják eltörölni. Minden játékosnak "alkotmányos joga", hogy katakombába vonuljon, és a játékvezetés nem döntheti el, hogy az illető milyen indokkal tette.
Dátum: 2009.06.11. 09:22:26
Furcsa, de még belefér. Majd egy-két szinttel később megint ránézünk...