Hozzászólások - Mortimer
Dátum: 2009.12.28. 12:17:37
Baraty, mikor írod ki a következő bajnokit? Azon lesz valami változás az előzőekhez képest?
Dátum: 2009.12.27. 19:41:40
A harmadik lenne a legjobb.
De én egy új épületet is el tudnék fogadni, ami ugyanúgy növeli a pihenés közbeni regenerációt, mint a mágustorony és a nekrofun. Mert azt azért ne felejtsük el, hogy a VP regeneráció 20-as torony és 15-ös nekrofun mellett alig két óra nulláról maxba, összehasonlíthatatlanul gyorsabb, mint az életponté. Utóbbi mértéke maradt akkora, mint első szinten!
De én egy új épületet is el tudnék fogadni, ami ugyanúgy növeli a pihenés közbeni regenerációt, mint a mágustorony és a nekrofun. Mert azt azért ne felejtsük el, hogy a VP regeneráció 20-as torony és 15-ös nekrofun mellett alig két óra nulláról maxba, összehasonlíthatatlanul gyorsabb, mint az életponté. Utóbbi mértéke maradt akkora, mint első szinten!
Dátum: 2009.12.27. 19:21:56
A támadónak minek csökkentené? Akinek kevés életpontja van az ne támadjon. Neki van választási lehetősége.
Dátum: 2009.12.27. 15:54:51
A védelem itala célja a sebződés csökkentése, nem pedig a csaták eredményének megfordítása.
Dátum: 2009.12.27. 10:25:03
Idézet: Ebegab92 - 2009.12.26. 22:51:48
Szóval 58. szinten 40-es a spektrálisod? Te valamit nagyon eltoltál.
-50 kLE-s LE differencia nem sok???Nekem az,sajnos.Mondjuk tudatturbóval 40 az spm-e,ami a max-tól kissé messze van.Egyszerűen vmiért iszonyat drága!!
Szóval 58. szinten 40-es a spektrálisod? Te valamit nagyon eltoltál.
Dátum: 2009.12.26. 12:44:38
Megragadnám az alkalmat, és ismételten felhívnám a figyelmet arra, hogy aki előrébb jár a játékban az hamarabb is találkozik olyan problémákkal, amik előbb-utóbb mindenkit érinteni fognak. Bemásolnám egy másfél hónappal ezelőtti hozzászólásom, mely ugyanezzel a témával foglalkozott, és jól le lettem ugatva, hogy nincs igazam.
http://forum.vegzetur.hu/index.php/topic,213.460#hsz467
Olvassatok vissza, érdemes. Az a Solaris, aki most panaszkodik, hogy valóban jó lenne egy revízió akkor még azt írta hogy "engem nem zavar".
http://forum.vegzetur.hu/index.php/topic,213.460#hsz467
Olvassatok vissza, érdemes. Az a Solaris, aki most panaszkodik, hogy valóban jó lenne egy revízió akkor még azt írta hogy "engem nem zavar".
Dátum: 2009.12.24. 22:06:28
Idézet: Eliteninja - 2009.12.24. 22:02:49
Dehát mindenki megkapja a relikviád hatását, aki kifejleszti négyes szintre az intelligens kedvencet. Ennek semmi köze a fertőzéshez.
amit én vettem sok dukátért azt más megkapja azért, mert küzdött.
Dehát mindenki megkapja a relikviád hatását, aki kifejleszti négyes szintre az intelligens kedvencet. Ennek semmi köze a fertőzéshez.
Dátum: 2009.12.24. 21:57:47
Aha, szóval te ilyen lepontozós vagy.
Ki beszélt itt esélykiegyenlítésről? Mi köze a relikviádnak a fertőzőttséghez, ehhez a topikhoz?
Ki beszélt itt esélykiegyenlítésről? Mi köze a relikviádnak a fertőzőttséghez, ehhez a topikhoz?
Dátum: 2009.12.24. 21:42:18
Már a relikvia megvételekor tudtad, hogy annak hatása négyes szintre fejlesztett intelligens kedvenccel egyenlő.
Dátum: 2009.12.22. 12:30:37
1. A TP-tömés a VF-es karaktereket eleve kevésbé érinti, hiszen alig kapnak TP-t a vadászatból. A VF nélküli karakter ehhez képest esélykiegyenlítést kap ezáltal.
2. A VF-es karakter egy újabb LE szerzési módszert kapna, és nem cél a további erősítésük, pont, hogy a gyengítésük volt soron, ami végülis lekerült a napirendről. Ehelyett a VF-et nem használók kapnak némi erősítést, ha tesznek is érte, azaz nekik is fejleszteniük kell hozzá.
2. A VF-es karakter egy újabb LE szerzési módszert kapna, és nem cél a további erősítésük, pont, hogy a gyengítésük volt soron, ami végülis lekerült a napirendről. Ehelyett a VF-et nem használók kapnak némi erősítést, ha tesznek is érte, azaz nekik is fejleszteniük kell hozzá.
Dátum: 2009.12.22. 12:20:12
Idézet: Ricardo - 2009.12.22. 11:47:49
A topot pont, hogy nem fogja érinteni ez a szakértelem, mivel csak akkor ad LE-t, ha amúgy nincsen. De mivel a KH-ban van, így nem fog adni semmit.
Az a baj, hogy ez nem jó alternatíva. Ha a háború csarnokához lesz hasonló (az van írva a kvízben) akkor az elszenvedett sebzéstől fog függeni a kapott fix LE. Ha létrejön ilyen, akkor mindenképpen kell egy olyan opció, hogy a KH ellen nem érvényesül. Különben csak arra lesz jó a szakértelem, hogy a top-ból páran napi még 10k LE-t kapjanak ingyen.
A topot pont, hogy nem fogja érinteni ez a szakértelem, mivel csak akkor ad LE-t, ha amúgy nincsen. De mivel a KH-ban van, így nem fog adni semmit.
Dátum: 2009.12.22. 09:40:07
A karácsonyi szünetben pont nem náluk lesz a torony.
A háborúnk miatt vonultak be most 15-en. Vagy csak meglepődtek, hogy hirtelen magas prioritású célponttá váltak.
A háborúnk miatt vonultak be most 15-en. Vagy csak meglepődtek, hogy hirtelen magas prioritású célponttá váltak.
Dátum: 2009.12.22. 09:16:33
A baráti portya ki fogja írni a konkrét szakértelmeket? És a konkrét értékeket? (Mint a kalandoknál?) Azaz ha sokat portyázok valakire "barátian", akkor gyakorlatilag kémgömb a szakértelmekre?
Mert ha igen, akkor kössük össze a fórumban felvetett dologgal: CSAK SAJÁT HORDÁRA LEHESSEN BARÁTILAG PORTYÁZNI.
Így jobban szét van választva a két portya: ellenséges hordát LE-ért támadsz, saját hordán belül pedig "barátian". Így nem lehet probléma abból, hogy mindig ugyanazokat támadod meg (én hónapok óta ugyanazt a kéttucat embert ütöm, egyszerűen azért, mert nincs más), azaz idővel, ha vezetek egy listát, akkor mindenkiről tudom, hogy mit hogyan fejleszt.
Mert ha igen, akkor kössük össze a fórumban felvetett dologgal: CSAK SAJÁT HORDÁRA LEHESSEN BARÁTILAG PORTYÁZNI.
Így jobban szét van választva a két portya: ellenséges hordát LE-ért támadsz, saját hordán belül pedig "barátian". Így nem lehet probléma abból, hogy mindig ugyanazokat támadod meg (én hónapok óta ugyanazt a kéttucat embert ütöm, egyszerűen azért, mert nincs más), azaz idővel, ha vezetek egy listát, akkor mindenkiről tudom, hogy mit hogyan fejleszt.
Dátum: 2009.12.22. 09:09:42
Ronin 300%-os könnyítéssel, de így is sok tízmillió építés után megszerzi a hatalom tornyát, majd beül két napra katakombába az egész szövetség, ahelyett, hogy vadászna :o
Ez csak szerintem nem logikus?
Ez csak szerintem nem logikus?
Dátum: 2009.12.21. 14:49:34
Jaja, csináld meg pontosan így, figyelve 48 alkalommal. Ja, hogy nem ilyen egyszerű?
Dátum: 2009.12.21. 14:24:23
A fertőzés leküzdésénél nem a LE mennyiség a sok, hanem az azért fizetett idő és figyelem. 48 szinten át minden egyes szintlépés után össze kell szedni a LE-t, amit az azonnal maxra gyógyulás miatt lerabolhatnak, illetve ha egyszer elfelejted, akkor utána büntetésből kétszer kell kifizetned. (Mivel eggyel nő a fertőzés.) Tehát itt nem azon van a hangsúly szerintem, hogy mennyi LGY vagy LE a leküzdés, hanem hogy aki meg akarja kapni ezt a tápot, figyeljen rá néhány héten át minden alkalommal.
Dátum: 2009.12.21. 14:13:55
Tehát ha tizezer felett rabolok egy fertőzőttől, szinte biztosan kipurcannak az állataim. Elég kemény büntetés.
Dátum: 2009.12.21. 14:11:26
Elindítom a vadászatot, megkapom a kérdőívet, közben a vadászat ketyeg. Három perc 27 másodpercem van arra, hogy végigolvassam a kérdőívet, és válaszoljak a kvízkérdésre. Ha lelövöm a vadászatot, nem látom a felmérést, ha hagyom, akkor pedig sietve kell klikkelgetnem.
Jobb lett volna ha nyugiban végig tudom olvasni, átgondolni.
Jobb lett volna ha nyugiban végig tudom olvasni, átgondolni.
Dátum: 2009.12.21. 13:50:53
A fertőzés leküzdésénél nem a LE mennyiség a sok, hanem az azért fizetett idő és figyelem. 48 szinten át minden egyes szintlépés után össze kell szedni a LE-t, amit az azonnal maxra gyógyulás miatt lerabolhatnak, illetve ha egyszer elfelejted, akkor utána büntetésből kétszer kell kifizetned. (Mivel eggyel nő a fertőzés.)
Tehát itt nem azon van a hangsúly szerintem, hogy mennyi LGY vagy LE a leküzdés, hanem hogy aki meg akarja kapni ezt a tápot, figyeljen rá néhány héten át minden alkalommal.
Egyébként sztm mindkét tárgy jó ötlet, és támogatnék minden esélykiegyenlítő módszert, mert van létjogosultsága. Zarknod 5%, szintenként 3% - ha valaki nem akkor kap észbe, amikor eljut 100%-hoz, akkor nincs kizárva semmiből. Csak nagyon keveseknek sikerül pontosan 68. szintre leküzdeni a fertőzést (nekem se jött össze). Sharpa és winnie már sok hónapja eljutott mindkét véglethez, nem most kell ébredni.
Tehát itt nem azon van a hangsúly szerintem, hogy mennyi LGY vagy LE a leküzdés, hanem hogy aki meg akarja kapni ezt a tápot, figyeljen rá néhány héten át minden alkalommal.
Egyébként sztm mindkét tárgy jó ötlet, és támogatnék minden esélykiegyenlítő módszert, mert van létjogosultsága. Zarknod 5%, szintenként 3% - ha valaki nem akkor kap észbe, amikor eljut 100%-hoz, akkor nincs kizárva semmiből. Csak nagyon keveseknek sikerül pontosan 68. szintre leküzdeni a fertőzést (nekem se jött össze). Sharpa és winnie már sok hónapja eljutott mindkét véglethez, nem most kell ébredni.
Dátum: 2009.12.21. 13:13:04
Megoldás.
20 epikust egy kis szövetségben kiütni rengeteg idő, mivel azokban szinte biztosan nem maxos a kincseskamra. Számolhatunk két hónappal, eközben rengeteg csatát vesztesz (mivel kisebb a védőfal/gyakorlótér, mint egy normál szöviben), és SOKKAL kevesebb térkapupontot is kapsz, hiszen az sem 12-es egy epikusra épített szövetségben. Abból pedig ugye szintén dukát jön, azaz két hónap alatt napi két térkapuponttal kevesebbet kapva 120 térkapupontot vesztesz, ami több tucat dukátot jelent. (Ezt ugye egyébként a "normál" szövetségben megkapnád.) A kinzókamrából szintén nincs bevételed, állataid lassabban fejlődnek (kennel kicsi)...
Így már messze nem éri meg a kicsi epikus szövi. Tárgyakra meg ott van az entitás, ahol válogatni lehet.
20 epikust egy kis szövetségben kiütni rengeteg idő, mivel azokban szinte biztosan nem maxos a kincseskamra. Számolhatunk két hónappal, eközben rengeteg csatát vesztesz (mivel kisebb a védőfal/gyakorlótér, mint egy normál szöviben), és SOKKAL kevesebb térkapupontot is kapsz, hiszen az sem 12-es egy epikusra épített szövetségben. Abból pedig ugye szintén dukát jön, azaz két hónap alatt napi két térkapuponttal kevesebbet kapva 120 térkapupontot vesztesz, ami több tucat dukátot jelent. (Ezt ugye egyébként a "normál" szövetségben megkapnád.) A kinzókamrából szintén nincs bevételed, állataid lassabban fejlődnek (kennel kicsi)...
Így már messze nem éri meg a kicsi epikus szövi. Tárgyakra meg ott van az entitás, ahol válogatni lehet.