tudnám ajánlani új küldetésnek, küldetésötletnek, a szerezz 40 percen belül 3 kiégett őskövet című népi játékot. néha fura dolgokat produkál a random a 2,1% eséllyel.
December 08. 13:41 Nagy nap a mai, találtál egy kiégett őskövet!
December 08. 13:23 Nagy nap a mai, találtál egy kiégett őskövet!
December 08. 13:07 Nagy nap a mai, találtál egy kiégett őskövet!
mondjuk arra nem emlékszem, miért nem 5 percenként vannak az időpontok, hmm. mindenesetre valóban furcsállom, hogy nincs "áldozz xx kiégett őskövet" küldetés, mert egyrészt végre könnyebb lehetett volna a nem prémiumosoknak, másrészt, ha sokat kérnek, akkor az embert egy időre eltiltják az őskővásárlástól:)
Hozzászólások - winnie
Dátum: 2008.12.12. 20:40:58
Dátum: 2008.12.12. 17:32:41
Idézet: Otoaak - 2008.12.12. 16:36:30
először legyen meg a küldetés, nem?
már nem kell szakértelmet fejleszteni megvan 20-as, tudom turbózni, ha kell. eddig 9-szer volt 1000LE fölötti portyám (oké, ebből 3szor háborús, egymás utáni támadás - más kérdés, hogy én is veszítettem már 1500LE fölött) és a kisebb, 3-400-as győzelmekből simán visszajött az ára.
egyébként nem értem a problémát. ("tegyem ki", wtf?) csak arra célzok, hogy több értelme van mindig 1500LE fölött táborozni és úgy portyázni, mint 0LE-ben táborozni és portya előtt felszívni magadat, majd megint le.
azzal meg ne törődj, hogy nekem mikor jön össze, nyilván nem kell sietni a küldetésekkel (úgyis eljön az idő, amikor beragadnak). mivel ez az egyetlen igazi kihívás a játékban, megpróbálom végigjátszás nélkül, bár fúrja az oldalamat, hogy mi lesz a következő, amit kapok.
Na akkor mar csak 1 dolog winnie csinald meg ugy ahogy leirtad es tedd ki ide lecci, hogy megvan a kuldi es nem beszelted le. (Kell a celpont neve akarok vele majd beszelni) Ha megvagy vele akkor en is kiprobalom, addig meg sok szerencset a kb. 30-40 szintnyi szakertelemfejleszteshez ami a te modszeredhez kell. (azer en lebeszelem egy ismerossel es megcsinalom a kuldit nem akarom evekig tartogatni mig neked vegre osszejon lebeszeles nelkul)
először legyen meg a küldetés, nem?
már nem kell szakértelmet fejleszteni megvan 20-as, tudom turbózni, ha kell. eddig 9-szer volt 1000LE fölötti portyám (oké, ebből 3szor háborús, egymás utáni támadás - más kérdés, hogy én is veszítettem már 1500LE fölött) és a kisebb, 3-400-as győzelmekből simán visszajött az ára.
egyébként nem értem a problémát. ("tegyem ki", wtf?) csak arra célzok, hogy több értelme van mindig 1500LE fölött táborozni és úgy portyázni, mint 0LE-ben táborozni és portya előtt felszívni magadat, majd megint le.
azzal meg ne törődj, hogy nekem mikor jön össze, nyilván nem kell sietni a küldetésekkel (úgyis eljön az idő, amikor beragadnak). mivel ez az egyetlen igazi kihívás a játékban, megpróbálom végigjátszás nélkül, bár fúrja az oldalamat, hogy mi lesz a következő, amit kapok.
Dátum: 2008.12.12. 13:17:38
le kell védetni az a 2000LE-t szakértelemmel és kész. nem ördöngösség és megéri, bármilyen hihetetlen, rengetegen pattannak le győzelem esetén és hagynak ott 3-600LE-t, ami 0-s szakértelem mellett kockázatos lenne.
Dátum: 2008.12.12. 13:06:29
Idézet: Typhoon - 2008.12.12. 12:57:48
igen, mert nem nézi senki a síugrást és mert csak te nem nézed a focit. érezhető a különbség?
gratuláció a csőlátáshoz, de a kérdéstől is függ, hogy mi a speciális. attól, hogy nem nézed a focit, még lehet egy focis kérdés elfogadható, de egyébként is az értékelőn múlik, szóval nem kell azonnal kiakadni. de természetesen az speciálisabb, hogy ki nyerte a tavaly négysáncersenyt Oberstdorfban, mint hogy tavaly ki nyerte a német focibajnokságot.
speciálisABB, ergó nagyobb eséllyel fogják elutasítani.
komolyan nem értem az ilyen kiakadásokat. baj, ha valaki rossz minősítést kap egy kérdésére. kihívás, hogy jobbat írjon:) főleg egy Heroes of Might and Magic 5-ös belekérdezésnél, ami mi más lehetne, mint speciális.
De továbbmegyek. Focis kérdés nem túl speciális, síugrós kérdés meg igen ?! Miért? Mert nem nézi senki a síugrást ? Én meg a focit nem nézem, nekem meg az a speciális. Ilyen alapon el lehetne dobálni minden kérdést.
igen, mert nem nézi senki a síugrást és mert csak te nem nézed a focit. érezhető a különbség?
gratuláció a csőlátáshoz, de a kérdéstől is függ, hogy mi a speciális. attól, hogy nem nézed a focit, még lehet egy focis kérdés elfogadható, de egyébként is az értékelőn múlik, szóval nem kell azonnal kiakadni. de természetesen az speciálisabb, hogy ki nyerte a tavaly négysáncersenyt Oberstdorfban, mint hogy tavaly ki nyerte a német focibajnokságot.
speciálisABB, ergó nagyobb eséllyel fogják elutasítani.
komolyan nem értem az ilyen kiakadásokat. baj, ha valaki rossz minősítést kap egy kérdésére. kihívás, hogy jobbat írjon:) főleg egy Heroes of Might and Magic 5-ös belekérdezésnél, ami mi más lehetne, mint speciális.
Dátum: 2008.12.12. 11:46:10
Idézet: Jeriko - 2008.12.12. 09:44:59
plazmacsapás és mínusz támadás?
Na, az előbb vívtam egy csatát. Jól illusztrálja a vakító fény hasznosságát (véletlenül bent maradt egy küldetéses harc után):
Ellenfelemet telibe kapta a vakító fény, a csata során egyetlen egyszer nem talált el.
Ő plazmacsapást lőtt rám, kaptam -6 támadást és 117 sebzést.
A csata folyamán nem tudtam behozni a 117 sebzést, ő nyert.
Ellenfelemet telibe kapta a vakító fény, a csata során egyetlen egyszer nem talált el.
Ő plazmacsapást lőtt rám, kaptam -6 támadást és 117 sebzést.
A csata folyamán nem tudtam behozni a 117 sebzést, ő nyert.
plazmacsapás és mínusz támadás?
Dátum: 2008.12.11. 21:17:41
az ilyen kérdés tényleg kapott 12 "jó kérdés" szavazatot?
Hold fedezték fel a papírt?
Egyiptom
Kína
India
Tunézia
-----------------
vagy ez. no komment.
Végzetúrként vadászhatsz a többi végzetúrra ?
Igen
Nem
Biztos
Talán
lehet tippelni, mi a jó válasz. "igen". ha már igen (ami baromság), akkor a "biztos" miért nem jó?
--------------
Hold fedezték fel a papírt?
Egyiptom
Kína
India
Tunézia
-----------------
vagy ez. no komment.
Végzetúrként vadászhatsz a többi végzetúrra ?
Igen
Nem
Biztos
Talán
lehet tippelni, mi a jó válasz. "igen". ha már igen (ami baromság), akkor a "biztos" miért nem jó?
--------------
Dátum: 2008.12.11. 20:06:00
Idézet: Guinevere - 2008.12.11. 18:22:21
a játékban van egy segítség menüpont. ott sok-sok emailcím.
Üdv!
Miklós!!!!! Merre jársz, hova írhatok???
Miklós!!!!! Merre jársz, hova írhatok???
a játékban van egy segítség menüpont. ott sok-sok emailcím.
Dátum: 2008.12.11. 20:04:53
Idézet: Kocos - 2008.12.11. 19:46:24
ha már ütötték őket, akkor kevesebb jár, nem?
Történt változás a portyáért járó TP-ben? Ma este jelentősen kevesebbet kaptam ugyanannyiadik szintűekért, mint délelőtt. Vagy csak elb@sztam valamit?
ha már ütötték őket, akkor kevesebb jár, nem?
Dátum: 2008.12.11. 13:37:39
Idézet: Asgoloth di Morgoth - 2008.12.11. 13:12:00
leírtad a választ. "azok számára, akik nézik a forma 1-et". talán, ha beírtad volna a kérdésbe, nem? mindenesetre sokan látnak 5 idegen nevet. aki értékelte az is csak nézett ki a fejéből, hogy ez mit akar?
Kinek volt a nagy ellenfele Ayrton Senna?
Alain Prost
Niki Lauda
Jacques Villeneuve
Mika Hakkinen
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Ez egy egyszerű és primitív kérdés főként azok számára akik nézik a Forma 1-et. A kérdésem az lenne miért kapott ilyen értékelést!!!
Alain Prost
Niki Lauda
Jacques Villeneuve
Mika Hakkinen
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Ez egy egyszerű és primitív kérdés főként azok számára akik nézik a Forma 1-et. A kérdésem az lenne miért kapott ilyen értékelést!!!
leírtad a választ. "azok számára, akik nézik a forma 1-et". talán, ha beírtad volna a kérdésbe, nem? mindenesetre sokan látnak 5 idegen nevet. aki értékelte az is csak nézett ki a fejéből, hogy ez mit akar?
Dátum: 2008.12.11. 13:36:00
Idézet: Sigmar - 2008.12.11. 11:09:38
addig fejleszd, amennyit sebezni akasz más állatába. van, aki 1-re, van, aki 30-ra viszi fel. lehet, hogy fog jelentkezni valaki, de egyszerűbb, ha magadtól versz le egy lényt, nem nehéz küldetés. keresel egy első szintű állatot és párszor megtámadod a gazdáját.
Sziasztok!
Keressek valakit aki tud segítenni az állatt gyilkolos küldiben, cserében én is odaadnám az egyik állattom, van egy 5. szintű régi férgem 50 hp-val levertem és az ővé, csere ugyan ez.
Ja hányas szinten érdemes fejleszteni a másodlagos támadást?
Ha lehetne pm.-ben 1. világ Sigmar
Keressek valakit aki tud segítenni az állatt gyilkolos küldiben, cserében én is odaadnám az egyik állattom, van egy 5. szintű régi férgem 50 hp-val levertem és az ővé, csere ugyan ez.
Ja hányas szinten érdemes fejleszteni a másodlagos támadást?
Ha lehetne pm.-ben 1. világ Sigmar
addig fejleszd, amennyit sebezni akasz más állatába. van, aki 1-re, van, aki 30-ra viszi fel. lehet, hogy fog jelentkezni valaki, de egyszerűbb, ha magadtól versz le egy lényt, nem nehéz küldetés. keresel egy első szintű állatot és párszor megtámadod a gazdáját.
Dátum: 2008.12.11. 13:34:27
Idézet: Bíbor - 2008.12.11. 12:12:20
a fórumkereső használata javallott, de egyébként, amikor meg fogod találni, akkor úgyis észreveszed. addig meg úgysem találod meg. drákint hol találtad meg?
Sziasztok.Az egyik küldetésben az Orákulumot kell megkeresni.Hol is keressem?Előre is köszi a választ. Bíbor
a fórumkereső használata javallott, de egyébként, amikor meg fogod találni, akkor úgyis észreveszed. addig meg úgysem találod meg. drákint hol találtad meg?
Dátum: 2008.12.11. 13:33:17
Idézet: Clyclops - 2008.12.11. 11:11:58
a kvíz menüpontban. bár ezt nem ördöngösség kitalálni.
Hogyan lehet jelentkezni a Kvíz olimpiára?
a kvíz menüpontban. bár ezt nem ördöngösség kitalálni.
Dátum: 2008.12.11. 10:36:30
Idézet: Razor - 2008.12.11. 09:13:07
annyit költesz, amennyit akarsz. ha 200LE-t akarsz, akkor legyen nálad csak 200LE. ez könnyen megoldható.
Kedves Miklós!
Itt visszaolvastam és az én legnagyobb szívfájdalmamra nem kaptam választ.
Nem lehetne az állat felvidítására annyit költeni amennyit szeretnék? Nagyon kényelmetlen így hogy az összes nálam lévő LE-t el kell használni.
Úgy volna jó mint az építésnél. Beírom hogy mennyi LE-t vagy másik lehetőség hogy mennyi %-ot szeretnék vidítani.
Itt visszaolvastam és az én legnagyobb szívfájdalmamra nem kaptam választ.
Nem lehetne az állat felvidítására annyit költeni amennyit szeretnék? Nagyon kényelmetlen így hogy az összes nálam lévő LE-t el kell használni.
Úgy volna jó mint az építésnél. Beírom hogy mennyi LE-t vagy másik lehetőség hogy mennyi %-ot szeretnék vidítani.
annyit költesz, amennyit akarsz. ha 200LE-t akarsz, akkor legyen nálad csak 200LE. ez könnyen megoldható.
Dátum: 2008.12.10. 19:13:20
Idézet: Eardog - 2008.12.10. 17:18:25
Ezt totál kiszúrás, mert amikor elkezdtem a világ2-t, és befizettem 10K Ft-t, akkor ez volt az alaptaktikám, hogy erős állattal tolom, mihamarabb elkapok egyet, és azt tápolom...de erre ezt el kellett a szúrni....csak egy kérdésem lenne.....ha annyira nyavajogtak egyesek ez miatt, kérdem én, ők nem tudnak mindjárt az elején elfogni egy állatot, és végig kitartani mellette????? .
már bocs, de én eddig egy "nyavajgást" olvastam. a tiedet. ha te vagy a legjobb állatos, akkor ugyanúgy a legjobb maradsz. szerintem ott érted félre a változtatást, hogy nem csak téged érint, hanem mindenkit.
játékegyensúly, ez a kulcsszó, a hosszútávú siker titka. "nyavajogni" sokan szoktak, de ha nincs értelme a "nyavajgásnak", akkor nem történik semmi (ld. a te "nyavajgásaid"). amikor olyan dolog derül ki, ami hosszútávon egyensúlytalanságot jelenthet, akkor azon változtatni kell.
Ezt totál kiszúrás, mert amikor elkezdtem a világ2-t, és befizettem 10K Ft-t, akkor ez volt az alaptaktikám, hogy erős állattal tolom, mihamarabb elkapok egyet, és azt tápolom...de erre ezt el kellett a szúrni....csak egy kérdésem lenne.....ha annyira nyavajogtak egyesek ez miatt, kérdem én, ők nem tudnak mindjárt az elején elfogni egy állatot, és végig kitartani mellette????? .
már bocs, de én eddig egy "nyavajgást" olvastam. a tiedet. ha te vagy a legjobb állatos, akkor ugyanúgy a legjobb maradsz. szerintem ott érted félre a változtatást, hogy nem csak téged érint, hanem mindenkit.
játékegyensúly, ez a kulcsszó, a hosszútávú siker titka. "nyavajogni" sokan szoktak, de ha nincs értelme a "nyavajgásnak", akkor nem történik semmi (ld. a te "nyavajgásaid"). amikor olyan dolog derül ki, ami hosszútávon egyensúlytalanságot jelenthet, akkor azon változtatni kell.
Dátum: 2008.12.10. 19:09:26
Idézet: Leveli béka - 2008.12.10. 17:43:50
nem "vanni" kell, hanem szerezni.
van épp őskövem, csak nem tom h hogyan kell aktiválni az ép őskővel
nem "vanni" kell, hanem szerezni.
Dátum: 2008.12.10. 17:17:52
Idézet: Mortal - 2008.12.10. 15:47:15
Azér', mer' elrontod, mert rossz kérdéseket írsz. Többek között. (Hidd el, nincs leírva, hogy ezt a kérdést te tetted fel és nem pikkel rád mindenki.)
Ahogy látom, a helyesírással hadilábon állsz. Ez lehet bibi. És az is, hogy nem kell mindenkinek "jó"-t értékelni agyatlanul, hanem azt kell jónak értékelni, ami jó.
De, ha tényleg érdekel a válasz, akkor csak idézned kellett volna egy kérdést.
Mérvanaz, hogy mindig rossz értékelést kapok a kérdésre? direkt szivatnak vagy mi?Persze én mindenkinek a jó értékelésre nyomtam amikor értékelni kellett
Azér', mer' elrontod, mert rossz kérdéseket írsz. Többek között. (Hidd el, nincs leírva, hogy ezt a kérdést te tetted fel és nem pikkel rád mindenki.)
Ahogy látom, a helyesírással hadilábon állsz. Ez lehet bibi. És az is, hogy nem kell mindenkinek "jó"-t értékelni agyatlanul, hanem azt kell jónak értékelni, ami jó.
De, ha tényleg érdekel a válasz, akkor csak idézned kellett volna egy kérdést.
Dátum: 2008.12.10. 17:15:53
Idézet: Leveli béka - 2008.12.10. 17:14:24
úgy hogy szerzel "ép" őskövet.
Hogyan lehet aktiválni a kiégett ősköveket? Azt tudom, h egy ép őskővel, de mégis hogyan???
úgy hogy szerzel "ép" őskövet.
Dátum: 2008.12.09. 15:50:28
Idézet: Sir Ny - 2008.12.09. 14:47:56
van egy jobb stratégia. ha két emberkét indítasz. és akkor még csomóbb LE-d lesz. előre a napi párszázért.
Az a legjobb stratégia, amikor indítunk egy emberkét, nem .
van egy jobb stratégia. ha két emberkét indítasz. és akkor még csomóbb LE-d lesz. előre a napi párszázért.
Dátum: 2008.12.09. 15:48:29
Idézet: Ricardo - 2008.12.09. 15:41:50
nekem furcsa, hogy sokan nem hiszik el magukról, hogy rá fognak jönni a megoldásra. itt annyira véges a variáció, hogy adja magát a válasz.
11. szintre lépve a legendában.
Esetleg használhatod máskor a gyorskeresőt a jobb felső sarokban.
Esetleg használhatod máskor a gyorskeresőt a jobb felső sarokban.
nekem furcsa, hogy sokan nem hiszik el magukról, hogy rá fognak jönni a megoldásra. itt annyira véges a variáció, hogy adja magát a válasz.
Dátum: 2008.12.08. 20:24:32
létezik, hogy harc közben, ha elhullik egy állat, akkor az általa adott elnyelés nem szűnik meg utána, hanem végig hat? valahogy furcsa volt, hogy első ütésre meghalt az állat, a többi 4-re viszont kétszer kevesebbet, kétszer meg hasonlót sebeztem, pedig két kritikus ütés is volt az utóbbi kettő.
simán lehet, hogy csak random volt, csak szöget ütött a fejembe, hátha.
simán lehet, hogy csak random volt, csak szöget ütött a fejembe, hátha.