Egy gyöngyszem...
miről szól és milyen játék a call of duty 4?
stratégiai és misztikus dolgokrol(remélem jol irtam...)
a moderm harcokról és akció(szerintem lehet hogy ez...)
szimulátor és kalad játék (hát nem ez...)
kamú és nincsis ilyen játék!!!!!!!!!!!!!!!
Hozzászólások - Normandiai Roland
Dátum: 2008.10.17. 11:06:39
Dátum: 2008.10.15. 23:50:03
Már nekem is feltűnt ez a fajta beavatási szertartás szintlépésnél. (bár nem panaszkodhatok túlzottan nagy tolongásra, de már előfordult nálam is) A megoldás szvsz az, hogy tartalékolod a cselekvéspontot szintlépésnél, megvárod a vendégeket, - mert biztos, hogy jönnek - s majd kissé később vadászod össze a LE-t.
Dátum: 2008.10.15. 23:33:30
Szerintem a 18 pontnyi különbség viszonylag kevés, ha biztosan nyerni szeretnél, mert a szerencsefaktor még jócskán okozhat meglepetést. (30-as különbségnél is érhet kellemetlen meglepetés -tapasztalatom szerint- de ritkábban) A másik fontos tényező a felszerelések közti sebzéskülönbség, ami szintén tudja javítani az esélyeket. A gyémánt kezdéskor még gyengébb a harcban, de magasabb szinten már fel tudja venni a versenyt. Addig pedig kissé lutriszerű a portya.
Dátum: 2008.10.14. 20:18:57
"Mi az a Windiws Live Messenger?
étel
chat-elő program
Magyar Tudományos Akadémia egyik szakága
stratégiai játék"
helyesírás! Mondjuk ez elütés lehetett, mert az i és o betűk egymás mellett vannak...
Windows...
étel
chat-elő program
Magyar Tudományos Akadémia egyik szakága
stratégiai játék"
helyesírás! Mondjuk ez elütés lehetett, mert az i és o betűk egymás mellett vannak...
Windows...
Dátum: 2008.10.13. 11:52:12
Valószínűleg az epikus szörnyektől lehet tárgyakat szerezni... 20-as szerencse mellett eddig egy tárgyat sem találtam normál vadászaton.
Dátum: 2008.10.12. 17:43:42
Helló!
A rendszer által kapott kövek nem töltik fel a többi kiégett őskövet, csak ha prémiumra fizetsz... Az hogy eltűntek: nem lehet, hogy portyázásnál véletlenül szimulációt nyomtál? Az ugyanis 1-1 őskőbe kerül...
A rendszer által kapott kövek nem töltik fel a többi kiégett őskövet, csak ha prémiumra fizetsz... Az hogy eltűntek: nem lehet, hogy portyázásnál véletlenül szimulációt nyomtál? Az ugyanis 1-1 őskőbe kerül...
Dátum: 2008.10.10. 15:38:43
Fura, mert a google kiadja, ha rákeresek, a 3. sor második szava a válasz. Ezek szerint nem sokan tudják/akarják használni a rendelkezésére álló segítőeszközöket... Nem tudom melyik a rosszabb... A végén még tanulnak valamit.
Dátum: 2008.10.10. 13:52:20
Helló!
A lélekkútban felhalmozott LE-t eddigi tapasztalataim szerint érdemes építkezésre elhasználni. Ha megtelik - a fórum szerint - a plusszba belepakolt LE "kicsorog" és elvész... Még nem volt szükségünk a lélekkút telin tartására. A max. kapacitása pedig az építkezésre használt LE/10-el nő.
A lélekkútban felhalmozott LE-t eddigi tapasztalataim szerint érdemes építkezésre elhasználni. Ha megtelik - a fórum szerint - a plusszba belepakolt LE "kicsorog" és elvész... Még nem volt szükségünk a lélekkút telin tartására. A max. kapacitása pedig az építkezésre használt LE/10-el nő.
Dátum: 2008.10.09. 22:37:17
Az Epikus szörnyekről annyit tudok, hogy nem szimpla vadászat lesz, hanem a teljes szövetség indulhat ellene. Gondolom a szövetségek közti háborúra hasonlít majd a "legyőzése", de csak találgatok. A jutalom pedig valószínűleg a feladat nagysága miatt busás lesz...
Dátum: 2008.10.09. 22:29:28
Végre, a szövetség belső fórumába beépítettek pár hasznos és profi funkciót (pl. szavazás). Köszönjük. Hadd legyek egy kicsit telhetetlen, már csak a feleslegessé vált topic/szavazás törlése, és a hozzászólás szerkesztésének lehetősége hiányzik számomra.
Dátum: 2008.10.09. 10:29:29
talán kisütötte a lélekkutat...
Dátum: 2008.10.08. 16:04:17
Most látom, hogy a portyapontokat bevezették...
Ha pár napig nem portyázok, akkor ez az érték nőhet 15 fölé, mert gyűlik? Szövetségek közti háborúra ez hogy fog hatni? Ott is fog élni ez a korlátozás? Vagy abban az esetben ismét korlátlan portyát lehet indítani az "ellenfél" szövetség tagjai ellen?
A portyázás ablakban van egy portyázáspontok beállítása... Ott a kérdéseim jó részére találtam választ.
Ha pár napig nem portyázok, akkor ez az érték nőhet 15 fölé, mert gyűlik? Szövetségek közti háborúra ez hogy fog hatni? Ott is fog élni ez a korlátozás? Vagy abban az esetben ismét korlátlan portyát lehet indítani az "ellenfél" szövetség tagjai ellen?
A portyázás ablakban van egy portyázáspontok beállítása... Ott a kérdéseim jó részére találtam választ.
Dátum: 2008.10.07. 19:59:14
Helló!
Jaana ugyan nem írta le, de a belső fórumunkra gondolt... Azt pedig nem lehet visszamenőleg javítani. (Ha mégis lehet szerkeszteni, akkor elnézést.)
Jaana ugyan nem írta le, de a belső fórumunkra gondolt... Azt pedig nem lehet visszamenőleg javítani. (Ha mégis lehet szerkeszteni, akkor elnézést.)
Dátum: 2008.10.07. 12:06:45
Ha ráklikkelsz, kiírja, hogy mire való, és mit csináld, de még nem történik semmi.
Dátum: 2008.10.03. 16:24:32
Helló!
Ha minden igaz, szintlépéskor az egészséggel megegyező számú +ÉP-t kapsz...
Ha minden igaz, szintlépéskor az egészséggel megegyező számú +ÉP-t kapsz...
Dátum: 2008.09.27. 18:08:48
*Roland megjelenik a fogadócsarnok kapujában, véresen, több sebből vérezve, viseletes vörös köpenyén újabb szakadások. Égett húsának bűze jelzi, hogy komoly varázspárbajt vívott. Némi vért köp a padlóra, majd befele sántikálva megszólal:
- Végzetúrnők és Végzeturak! Mint halljátok, újabb lakrészek felújításával készültünk el. Aki akar jelentkezhet a Tanács előtti megmérettetésre...
*Majd lassan vérpöttyöket szórva maga után besántikál az erőd mélyére.
- Végzetúrnők és Végzeturak! Mint halljátok, újabb lakrészek felújításával készültünk el. Aki akar jelentkezhet a Tanács előtti megmérettetésre...
*Majd lassan vérpöttyöket szórva maga után besántikál az erőd mélyére.
Dátum: 2008.09.26. 20:58:45
Igen, mindenki megtalálta a "saját" hordájának a fórumát. Nézz körül, a kötetlen csevej vagy a szövetségek topicjaiban valószínűleg megtalálod amit keresel...
Dátum: 2008.09.26. 09:21:28
Ha van 3 szavazat a birtokodban, már használhatod a lélekkút energiáját építkezésre.
Dátum: 2008.09.25. 20:33:28
*Hosszas, néma szemlélődés után Roland szó nélkül megfordul, és távozik az előcsarnokból. Majd jó fél nap után ismét előkerül, és fennhangon a várakozókhoz szól:
- A Tanács Jaana Úrnőt, DEF az IGAZ és Geralt Urat kéreti, a többiektől pedig további türelmet kérünk.
- A Tanács Jaana Úrnőt, DEF az IGAZ és Geralt Urat kéreti, a többiektől pedig további türelmet kérünk.
Dátum: 2008.09.25. 11:38:44
Sziasztok!
Csatlakoznék Sztavrogin kérdéséhez, mert minket is érdekelne a válasz:
"Elnézést, ha elhangzott, de én örülnék olyan opciónak is, ha klánon belül sima szavazást el lehetne indítani...
Azaz valaki feldob egy kérdést, és nem fórumszerűen, hanem egyszerű igen-nemmel magáról a kérdésről is lehetne szavazni.... Van ilyen fejlesztés a tervben?"
Ha valaki tud működő alternatív megoldást, az előállhatna az ötletével.
Csatlakoznék Sztavrogin kérdéséhez, mert minket is érdekelne a válasz:
"Elnézést, ha elhangzott, de én örülnék olyan opciónak is, ha klánon belül sima szavazást el lehetne indítani...
Azaz valaki feldob egy kérdést, és nem fórumszerűen, hanem egyszerű igen-nemmel magáról a kérdésről is lehetne szavazni.... Van ilyen fejlesztés a tervben?"
Ha valaki tud működő alternatív megoldást, az előállhatna az ötletével.