Köszönjük az infót!
Mondjuk ez azt is jelenti, hogy 15 karakterrel kevesebben örülhetnek majd a szerver végén, ennyivel kevesebb jutalom kerül kiosztásra. Ennek a kompenzációján nem gondolkodtatok?
Hozzászólások - Becksim
Dátum: 2013.03.20. 18:13:34
Dátum: 2013.03.19. 16:04:23
Lehet-e tudni már valamit arról, hogy a csapat v4 szabályai végül változnak-e, és ha igen, akkor miképpen?
Dátum: 2013.01.06. 19:24:32
Én a portyalistát csak nagyon ritkán használom, úgyhogy nem találkoztam még olyannal, hogy valaki megjeleni és mégse támadhatom.
Olyan buggal viszont rendszeresen összefutok, hogy amikor karlapról támadnám az illetőt, kiírja, hogy nem támadhatom, mert túl kevés a HP. Ilyenkor, ha backspace-el visszalépek a karlapjára, újra ott a támadás gomb (rendes esetben ilyenkor ugye eltűnik a karlapról, és csak kb 1 perc elteltével jelenik meg újra lapfrissítéskor) és a megnyomására lefut rendben a csata. Kezdetben azt gondoltam, hogy épp szintet lépett, gyógyított magán, de nem ez a helyzet, ahhoz képest sokkal gyakoribb (a szintlépést pedig ellenőrizni is lehetne, mert a csataleírásban már +1 szinttel kellene szerepelni a karinak, de nem)
Olyan buggal viszont rendszeresen összefutok, hogy amikor karlapról támadnám az illetőt, kiírja, hogy nem támadhatom, mert túl kevés a HP. Ilyenkor, ha backspace-el visszalépek a karlapjára, újra ott a támadás gomb (rendes esetben ilyenkor ugye eltűnik a karlapról, és csak kb 1 perc elteltével jelenik meg újra lapfrissítéskor) és a megnyomására lefut rendben a csata. Kezdetben azt gondoltam, hogy épp szintet lépett, gyógyított magán, de nem ez a helyzet, ahhoz képest sokkal gyakoribb (a szintlépést pedig ellenőrizni is lehetne, mert a csataleírásban már +1 szinttel kellene szerepelni a karinak, de nem)
Dátum: 2012.12.18. 17:37:02
26 nem rossz.
20 még elmegy, az alatt viszont necces, hacsak nem lesznek forradalmian új győzelmi feltételek.
20 még elmegy, az alatt viszont necces, hacsak nem lesznek forradalmian új győzelmi feltételek.
Dátum: 2012.12.06. 16:10:54
Szerintem nem rossz a legtöbb nyert háború, mint győzelmi cél. Egy fős szövetséggel valóban mindenki meg lehet verni, de a szerveridő alatt a legtöbb győzelmet összehozni aligha, ugyanis már most is úgy van, hogy kell egy minimális csataszám a győzelemhez (50) ami ugye pp igényes dolog, és egy embernek harmadannyi pp jár alapból, mint háromnak. (mondjuk itt lehet hogy kelleni fog egy olyan módosítás, hogy csak akkor lehet győzni, ha minimum 50 csatát INDÍTOTT a győztes fél, hogy ne lehessen győzelemmel tömni a másikat)
Tehát ha mondjuk 20 fős szövik vannak, a jó harcosokkal tele szövi simán előnyben van az 1-2 fős harci szövikkel szemben. A több pp mellett az se mindegy, hogy a több fő több időt tölt a gép előtt, tehát több 15% feletti építőt is fog találni, mint a kevés taggal nyomulók.
És az is elég egyértelmű, hogy a háborús célért nyomuló szövik közül az élen állók nem fogynak szűkölködni jelentkezőkben, tehát jó eséllyel megtelnek.
Tehát ha mondjuk 20 fős szövik vannak, a jó harcosokkal tele szövi simán előnyben van az 1-2 fős harci szövikkel szemben. A több pp mellett az se mindegy, hogy a több fő több időt tölt a gép előtt, tehát több 15% feletti építőt is fog találni, mint a kevés taggal nyomulók.
És az is elég egyértelmű, hogy a háborús célért nyomuló szövik közül az élen állók nem fogynak szűkölködni jelentkezőkben, tehát jó eséllyel megtelnek.
Dátum: 2012.11.27. 18:43:02
Átgondoltam, az epikes bünti egy vereségért talán túl durva lenne. Helyette omolhatna egyet a vesztes szövi HT-je, amennyiben már van neki. Valószínűleg lekódolni is egyszerűbb lenne, mint a győzelmi kritériumokon tologatni külön-külön szövis szinten.
Dátum: 2012.11.26. 18:29:31
6 fős szövi v4-en? Ne vicceljetek már!
6 fővel még rendesen összebalhézni se lehet, pedig az szövis v4-en alap.
De tényleg, 6 fővel a buli jellege vész el. Plusz a diplomácia része nullázódik, mert 35 használható embert összekaparászni a szerverről menet közben, az nem volt piskóta. Mert a top szövik sem indultak sosem fix 35 taggal, mindig kellett halászni.
Inkább kiegészítő célok lehetnének, amivel megkevernénk az állóvizet. Mondjuk az a szövi is kap medált, amelyik a legtöbb győzelmet aratja. Akkor kis létszámú harci szöviknek is lenne sanszuk, és rendesen bele tudnának piszkálni a nagyok dolgába, ahol a sok harmatos építő könnyű célpontot ad. Esetleg még megdobni annyival, hogy az elszenvedett vereségek után bünti jár, mondjuk +1 epik a levágandó 80-on felül. Akkor már az sem lenne mindegy, a nagyoknál kinek van több csatósa, a háborúra hajtó szövik közül.
6 fővel még rendesen összebalhézni se lehet, pedig az szövis v4-en alap.
De tényleg, 6 fővel a buli jellege vész el. Plusz a diplomácia része nullázódik, mert 35 használható embert összekaparászni a szerverről menet közben, az nem volt piskóta. Mert a top szövik sem indultak sosem fix 35 taggal, mindig kellett halászni.
Inkább kiegészítő célok lehetnének, amivel megkevernénk az állóvizet. Mondjuk az a szövi is kap medált, amelyik a legtöbb győzelmet aratja. Akkor kis létszámú harci szöviknek is lenne sanszuk, és rendesen bele tudnának piszkálni a nagyok dolgába, ahol a sok harmatos építő könnyű célpontot ad. Esetleg még megdobni annyival, hogy az elszenvedett vereségek után bünti jár, mondjuk +1 epik a levágandó 80-on felül. Akkor már az sem lenne mindegy, a nagyoknál kinek van több csatósa, a háborúra hajtó szövik közül.
Dátum: 2012.09.19. 15:25:46
Ahogy az eddigieket olvasom, a megtámadott karival gyakorlailgag nem történhet semmi. Lehet, hogy így ki sem érdemes írni neki a csatát, legfeljebb érdekesség szintjén.
Dátum: 2012.09.19. 15:14:52
Nekem teszik. Nagy kérdés, hogy a TP hogyan kerül majd kiszámításra.
Én még megkülönböztetném a két esetet, hogy felfelé vagy lefelé ütünk-e ki az ütőtávból. Felfelé ütésért lehetne esetleg vmi bónuszt is adni. Esetleg lehetne kétféle szubplazma, sárga mellett egy piros, amivel CSAK felfelé lehet kiütni, felszorzott TP mellett, viszont lehetne LE-t is rabolni, akár a klasszikus portyával.
Én még megkülönböztetném a két esetet, hogy felfelé vagy lefelé ütünk-e ki az ütőtávból. Felfelé ütésért lehetne esetleg vmi bónuszt is adni. Esetleg lehetne kétféle szubplazma, sárga mellett egy piros, amivel CSAK felfelé lehet kiütni, felszorzott TP mellett, viszont lehetne LE-t is rabolni, akár a klasszikus portyával.
Dátum: 2012.07.20. 13:32:57
Sőt, most már nemcsak állandóan látszanak, de jók is az eredmények a csatáknál, össze lehet ismét hasonlítani az aktuálissal!
Köszönjük!
Köszönjük!
Dátum: 2012.07.20. 12:20:46
A fő karakterlapon is tudtok cserélni, csak rá kell klikkelni a lecserélni kívánt cucc képére. Ha az ember tudja, mit mire akar lecserélni akkor ez a legegyszerűbb módszer, ki lehet hagyni a tárgylistát.
Dátum: 2012.07.19. 15:58:55
Látom visszakerültek a csataleírásokba a statok - egy kattintás után.
Ennek nagyon örülök, mert elképesztően hiányzott, de az a gyanúm, hogy ez most nem úgy működik, ahogy régen.
Úgy tűnik, hogy ha a csatánál előhívom az eredményeket, nem a csata időpontjában érvényes értékek szerepelnek, hanem a "kattintáskoriak", ahogy a karakterlapon is. (eddig, ha más nem is, de a másik fél veresége vagy győzelme megnőtt, ha összehasonlítottam a csatát a karlappal)
Ha így van, akkor használhatatlan az infó, mert megintcsak nem lesz mit mivel összehasonlítani.
Ennek nagyon örülök, mert elképesztően hiányzott, de az a gyanúm, hogy ez most nem úgy működik, ahogy régen.
Úgy tűnik, hogy ha a csatánál előhívom az eredményeket, nem a csata időpontjában érvényes értékek szerepelnek, hanem a "kattintáskoriak", ahogy a karakterlapon is. (eddig, ha más nem is, de a másik fél veresége vagy győzelme megnőtt, ha összehasonlítottam a csatát a karlappal)
Ha így van, akkor használhatatlan az infó, mert megintcsak nem lesz mit mivel összehasonlítani.
Dátum: 2012.07.13. 17:06:24
Lásd:
http://images.vegzetur.hu/userpic/alliance/HUN4/mesebe_illok_zaszlo.jpg
http://kephost.hu/image-514B_4FF66BBD.jpg
http://kephost.hu/image-4222_4FFAC30C.jpg
http://images.vegzetur.hu/userpic/alliance/HUN4/mesebe_illok_zaszlo.jpg
http://kephost.hu/image-514B_4FF66BBD.jpg
http://kephost.hu/image-4222_4FFAC30C.jpg
Dátum: 2012.05.07. 22:50:53
Idézet: Miklós - 2012.04.24. 14:38:15
A statokkal kapcsolatban, a kért statokat akkor vissza fogjuk kötni.
Mégis, mikor?
Majd három hetes az ígéret, lassan azon gondolkodom, hogy életre hívom a pók szakszervezetet, és kőbojkottot hirdetünk az intelligens portyákért...
Mégis, mikor?
Majd három hetes az ígéret, lassan azon gondolkodom, hogy életre hívom a pók szakszervezetet, és kőbojkottot hirdetünk az intelligens portyákért...
Dátum: 2012.04.30. 20:35:20
Idézet: Miklós - 2012.04.24. 14:38:15
Köszönjük, ez jó hír, most már csak a "mikor" maradt, mint kérdés.
Reméljük minél előbb, mert kínszenvedés így portyázni.
Köszönjük, ez jó hír, most már csak a "mikor" maradt, mint kérdés.
Reméljük minél előbb, mert kínszenvedés így portyázni.
Dátum: 2012.04.21. 20:24:03
Úgy tudom a kvíz itt nem számít.
Dátum: 2012.04.21. 19:42:45
Idézet: Quellon - 2012.04.21. 17:26:21
Én úgy tudom, hogy csak a végén, a jutalom kiosztásakor számít a speki (és a többi vadász szaki, meg cucc), és ott is elég, ha turbóval maxolható. Egybe kerül kiszámolásra az elköltött csp-kből a lé, és nem az egyes csaták időpontja számít, hanem hogy milyen paramétereid vannak az event végén (addig pl még lehet húzni a vadász szakikat, ha nem maxosak, és ha lépsz az event közben 2 szintet, akkor a végső szinted szerint számítódnak az elköltött csp-k (több lé)
Az előző Landragóron én elég sokat nézegettem a spekit, 30-30 csatára számoltam átlagot a visszacsorgatott lére, és nem volt különbség a turbózott és az alap spekis győzelmek között.
A sárkányokra pedig jobb mondjuk a kritikust turbózni, ha nem fix, hogy leütöd az összeset.
A spektrális maxos kell hogy legyen különben szívsz.
Én úgy tudom, hogy csak a végén, a jutalom kiosztásakor számít a speki (és a többi vadász szaki, meg cucc), és ott is elég, ha turbóval maxolható. Egybe kerül kiszámolásra az elköltött csp-kből a lé, és nem az egyes csaták időpontja számít, hanem hogy milyen paramétereid vannak az event végén (addig pl még lehet húzni a vadász szakikat, ha nem maxosak, és ha lépsz az event közben 2 szintet, akkor a végső szinted szerint számítódnak az elköltött csp-k (több lé)
Az előző Landragóron én elég sokat nézegettem a spekit, 30-30 csatára számoltam átlagot a visszacsorgatott lére, és nem volt különbség a turbózott és az alap spekis győzelmek között.
A sárkányokra pedig jobb mondjuk a kritikust turbózni, ha nem fix, hogy leütöd az összeset.
Dátum: 2012.04.20. 20:20:19
Azt, hogy hirtelen megugrik úgy értettem, hogy egyszerre ugrik egy nagyobbat.
Éjfélkor, nyolckor és du négykor frissül, a délutáni frissítésből szoktam a legjobb tippeket kapni.
Éjfélkor, nyolckor és du négykor frissül, a délutáni frissítésből szoktam a legjobb tippeket kapni.
Dátum: 2012.04.20. 16:14:55
Köszi a reakciót, ami a statból fontos (egyetértésben az előttem szólókkal):
Tulösszeg, szakiösszeg, építés - megmutatja költött-e a csata óta.
Győzelem/Vereség - leütötték-e közben, ha igen, hányszor, illetve ha van pár győzelem, akkor valószínűleg itt volt és portyázgatott is.
Elveszített le - ha valakinél hirtelen megugrik, érdemes bepróbálni
Kvíz - ezt is nézegetem néha, ugyan csak naponta frissül, de hasznos lehet.
A prémmel szemben én is inkább a reliket favorizálnám, ahogy Cras is megírta.
Tulösszeg, szakiösszeg, építés - megmutatja költött-e a csata óta.
Győzelem/Vereség - leütötték-e közben, ha igen, hányszor, illetve ha van pár győzelem, akkor valószínűleg itt volt és portyázgatott is.
Elveszített le - ha valakinél hirtelen megugrik, érdemes bepróbálni
Kvíz - ezt is nézegetem néha, ugyan csak naponta frissül, de hasznos lehet.
A prémmel szemben én is inkább a reliket favorizálnám, ahogy Cras is megírta.
Dátum: 2012.04.19. 21:12:01
Ez egy régi bug, ilyenkor ha újra próbálod támadni az karit, az már szokott sikerülni. Nem kevés az életpontja, tehát jogosan szerepel a portyalistán, csak valamiért néha a támadás félresiklik.
Karlapról támadásnál is szokott jelentkezni, támadom, túl kevés, rögtön visszamegyek a karlapjára és lám újra aktív a támadás gomb. Mikor valóban kevés ép-n van a kari, ilyenkor eltűnik a támadás gomb kb egy percre a karakterlapjáról.
Karlapról támadásnál is szokott jelentkezni, támadom, túl kevés, rögtön visszamegyek a karlapjára és lám újra aktív a támadás gomb. Mikor valóban kevés ép-n van a kari, ilyenkor eltűnik a támadás gomb kb egy percre a karakterlapjáról.