Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Harcos kard

Oldal: 1234
Dátum: 2009.11.19. 22:46:32
Na eltelt pár nap a reform óta, kíváncsi lennék kinek hogy vált be. Nekem , speciel nem. De ennyi erővel belehetne vezetni azt is ,akinek büntetője van és van CSP-je akkor én nem vesztek CSP-t
Dátum: 2009.11.19. 15:47:22
Akkor egyszerű vegyék ki az inspirátort a játékból, vagy a VF-el együtt ne működjön.
Dátum: 2009.11.19. 14:37:30
A másik , hogy nem a VF-ből , hanem a kivégzés szakiból szerezhető magas LE aránynak köszönhetően , húztak el . Remélem jól tudom.

Inkább a kristályhorda kiterjesztésén gondolkodj az sokkal fontosabb lenne
Dátum: 2009.11.19. 14:06:06
Egyáltalán nem mást játszol , és jól is nyomod. De most miért baj a VF ? Akiknek megvan ugyse érnek be.Most hirtelen mindenkiből topjátékost akarunk csinálni?

Nem vicc ez már egy kicsit?
Dátum: 2009.11.19. 13:23:51
Főleg most , hogy én is neliállok
Dátum: 2009.11.19. 10:44:30
Így van , és a küldik teljesítéséhez csatákra van szükség, remélem olvassa a vezetőség is , és átgondolja.Vagy nekünk is be kell tolni a VF-et?
Remélem nem ez a válasz
Dátum: 2009.11.19. 10:27:53
Hát nekem nincs semmi bajom a visszafogotakkal , igaz egyre nehezebb célpontot találnom.Sajna van egy hó csúszásom de ahoz képest jól összekaptam magam. De az én szintemen is kevesen vagyunk ,ráadásul a nagyrésze saját hordámba tartozik,tehát nem ártana ha a vezetőség átgondolná végre a kristályhorda kiterjesztését. Avval. hogy most sokan tegyükfel nem lesznek VF-esk még ugyse érnek be.
Dátum: 2009.11.18. 18:20:50
Nem tudom mit lehetne tenni ellene és hogyan, én be se tettem volna a játékba.Viszont az inspirátort a VF-el együtt semmiképp se engedném.
Dátum: 2009.10.29. 22:34:51
Azt meg lehetne tudni meddig maradnak a kristályok? Fontos lenne Köszi
Hát másba is sántít végül is nem elefántokkal támadott, csak azon kelt át az alpokon.
Szerintem ez a kérdés már szerepelt az adatbázisban
Dátum: 2009.10.13. 19:34:59
Nem hiszem , hogy csak magas szintüek szavaznak.Sajna a jelenlegi szintemen is nehéz feltölteni a kamrát és csak ugyanaz a pár ember jut minden nap.Ha van a kristály kicsit egyszerűbb
a portya.De mivel én és a hasonló szintűek pont az alján vannak nem mindig egyszerű nyerni ellenük. A mugy nem arról szól , hogy minden szinten legyen , hanem legyen kiterjesztve PL még +15 szintet, vagy amennyire igény van. Amúgy kisebb szinteken nem volt gondom soha a portyázással de a sok VF-es miatt lassan eltüntek az ellenfelek
Dátum: 2009.10.13. 00:31:00
Na akkor ennyi , mást nem is vártam tőlük
Dátum: 2009.10.13. 00:17:38
Azt láttam de akkor miért van kint a szavazás? Azszerint csak 23% kéri, hogy ne legyen
Dátum: 2009.10.12. 23:32:58
Erre céloztam én is , nyilván lepontoznak , nekik nem ez az érdekük , de a vezetés hozzászolhatna valami érdemlegeset

Köszönöm
Dátum: 2009.10.12. 18:59:20
Igen, egy meghatározott szint felett legyen mindenkinek54 szavazat (35%)

Na én erre lennék kíváncsi. Ugyanis az én szintemen is elég nehéz portyázni , ill megfelelő ellenfelet találni. Állt csak 4-5 nagyobbszintű végzeturat látok, ha nem lenne a kristályhorda elég uncsi lenne ezen a szinten is.De mivel ők is a top 30 ból kerülnek ki , ezért szeretném ha kiterjesztenék a mi szintünkre is.

Amugy nem vagyok visszafogott , csak van 1 hó késésem .
Dátum: 2009.09.12. 12:12:24
683. hozzászólás - 2009.08.07. 08:45:59
Az egyéni toplistáért elnézést kérek, amikor az első verziót csináltam, a nagy "zarknod hajtásban" nem vettem figyelembe, hogy a szorzó miatt a zafírok jóval előrébb lesznek a toplistában, ezért cseréltük át végül a leölt manók számára, ott minden hordának egyforma esélye van.
De hogy senkit ne érjen hátrány, még délelőtt berakok egy olyan toplistát is, ami a horda-szorzó nélküli beletöltött LE szerint rendez.
Az esemény végén pedig mindkét toplista helyezettjeit díjazni fogjuk.

Arról, hogy az egész megéri-e, és hogy mennyire "szivatás/nem szivatás": aki azt gondolja, hogy ezzel az eseménnyel az volt a célunk, hogy aki részt vesz benne, az hátrányba kerüljön ahhoz képest, aki nem, az... az kicsit paranoiás.

bocs ez lemaradt erre volt a válasz
Dátum: 2009.09.12. 12:07:38
Hát igen , lehet paranoiások vagyunk(akik sokat ütötték) de az eddigi számítások azt mutatják , hogy igen nagy hátrányba kerülünk mégis,de azért kíváncsian várom a végét és bízunk bennetek
Sziasztok

Nekem az a véleményem evvel kapcsolatba, hogy jól át kell gondolni a döntést. Természetesen nem értek egyet avval , hogy ezt meg lehet csinálni. A normál játékosok általában több órát töltenek vadászattal, hogy összeszedjenek 200-400K-t többszáz CSP-ért. Engem is meglepett, hogy a szóbanforgó 2 végzetur 8 millió LE-t szedett össze így, amivel óriási előnyre tesz szert más végzeturral szemben. Nyilván ha ez zöldutat kap , elvész a játékélmény (nekem legalább is). Innentől nem kellene prémiumszámla,és a szerencsét növelni, hanem csak a lebeszélt csatákat megvívni és evvel több 100K LE-t keresni naponta.Ha erre rááll valaki annak mindeggy mikor kapja meg a lélekenergiát, mert csak az első pár nap esne ki, de további vadászattal az sem. Amugy én 10.000LE környékére korlátoznám , ez így is 20.000LE. És azt se felejtsük el sokszor önhibán kívül nem tudsz a játékra figyelni, evel a korláttal viszont közbe nem tudnak úgy lerabolni , hogy elmenjen a kedved a játéktól, és talán mindenki merne kicsit több LE-t tartani magánál.

Várom a hozzászólásokat, ötleteket

további jó játékot mindenkinek
Itt nem arról van szó, hogy ez elég, hidd el ütjük egymást eleget háború, nélkül is.Igaz nem óránként. És a nyereség is nagyon kevés ezen a szinten.

Amúgy én is gratulálok a TÖKÉLETES GYÉMÁNT szövetségnek, nagyszerű ellenfelek voltak.

További jó játékot mindenkinek!
Oldal: 1234