Hozzászólások - Bagolyesz
Dátum: 2010.10.27. 13:26:25
én kulfoldrol megyek. (Felfidék) Így ez el lesz fogadva?
na van egy kérdésem:
Ha nincs kimaxolva az ultraspecem és csak turbózhatom, akkor az a végelszámolásnál számolva lesz? Egyszerre fog jonni a jutalom, vagy szépen tulinovelo gyuru és szakiturbonal fog kelleni felvenni? Ez birizgálja a szurkeállományomat...
elore is kosz
Ha nincs kimaxolva az ultraspecem és csak turbózhatom, akkor az a végelszámolásnál számolva lesz? Egyszerre fog jonni a jutalom, vagy szépen tulinovelo gyuru és szakiturbonal fog kelleni felvenni? Ez birizgálja a szurkeállományomat...
elore is kosz

Dátum: 2010.09.06. 11:37:01
Sziasztok. Kérdésem a kovetkezo: Ha van szívóság ovem, akkor a szívósá ultraesszencia nálam már felesleges, vagy se.. koszonom elore is a választ.
Dátum: 2010.05.20. 19:37:47
szia Baratty! Regeztem a Világ 5re és ajánlottam szovitársamat Grendelt, de nem jelent meg nála az ajánlásom. javítsátok ki a hibát légyszi, vagy szóljatok, hogy hol a hiba. Esetleg torlom a karit ott és újra regizek. Help!
Bagoly
Bagoly
ez engem is érdekelne...
Dátum: 2010.05.09. 08:17:11
Rendkívul csalódott vagyok. Milliónyi kidobott Le a szar 1% vadászatért. Nevetséges. 

Nahh, ennyit a nagy versenyszellemrol! Miki gondold át ezt az egészet, mert nagyon sok ember orrol még rád! Én nagyon!
levontam a konzekvenciát. 15 nap elott jelentkezek és kényelmesen fogok megszerezni bármit. Nem fogok itt stresszelni ezen a szaron.
hát ha a 181 térképemmel a szar harmadikat kapom meg, nagyon-nagyon bosszús leszek és elkuldok mindenkit a .... ! 

szégyellened nem kell. Rendkívul bosszant, hogy rengeteget oltem bele a mászásba és rádobbentem, hogy nagyon mellényúltam ezzel. ha ezt tudom, akkor kivárok és kényelmesen jelentkezek a gyoztesekhez toredékért, amit beleoltem.
lehet hulye vagyok, de nekem nem volt egyértelmu. Pánikszeruen jelentkeztem. Amugy azt hittem, hogy ha megvan a 10 térkép, akkor megkapom a maxos bónuszt. Hát beszoptam rendesen, ha így marad. Max abbahagyom ezt a szarságot.
Igazságtalannak tartom, hogy azok, akik megszenvednek a térképekért és esetleg harmadik, vagy netalán negyedikként végeznek csak kisebb jutalmat kapnak. Ha valaki viszont az elején jól választott és tessék-lássék éppen csak megszerezte a 10 térképet (nem nagy kunszt), akkor a legmagasabb jutalmat kapja. Ha már másképpen nem megy, lehetne egy Zarkodszeru tizes toplista minden kufárnál, ahol megszerezheti a neki szánt jutalmat. Ez így lenne igazságos és fel is porgetné esetleg a versenyt.
Dátum: 2010.04.19. 00:31:08
2010.04.19. A kínzókamrából 0 LE áramlott beléd. 396 lélekenergiát kaptál jutalmul 5 kérdés kategóriabesorolásáért.
Tegnap, 19:34 Bagoly Te nyerted a csatát.
A jutalmad 15674 lélekenergia és 44 TP.
hacsak ezt számoljuk, már kellett volna kapnom valamit. Amióta tegnap volt szerverleállás kétszer 0 le-t kaptam a kamrából. Azelott 10-30 ezrek jottek be. Hajnaltól tele a kamra. Kérek utánnanézést. Koszonom.
Tegnap, 19:34 Bagoly Te nyerted a csatát.
A jutalmad 15674 lélekenergia és 44 TP.
hacsak ezt számoljuk, már kellett volna kapnom valamit. Amióta tegnap volt szerverleállás kétszer 0 le-t kaptam a kamrából. Azelott 10-30 ezrek jottek be. Hajnaltól tele a kamra. Kérek utánnanézést. Koszonom.
Dátum: 2010.04.18. 20:55:50
amúgy is jaj, de barátságos lenne, ha kínzóba is bele lehetne így csucsulni. Talán nem vagytok tisztában a barátság fogalmával? 

Dátum: 2010.04.18. 20:53:14
A kínzókamra azt jelenti, hogy ha egy nálam jóval gyengébbet elviszek, akkor kihívással ki is szabadulhat?
Ennek megvan a reális esélye , hiszen nem maxoltam olyan szakikat, amiket tudatturbóval is meg lehet oldani. Ez durva beavatkozás lenne egyesek játékstílusába. Ezt jól gondoljátok meg fejlesztok. Nem kell fejjel szaladni a falnak.
Ennek megvan a reális esélye , hiszen nem maxoltam olyan szakikat, amiket tudatturbóval is meg lehet oldani. Ez durva beavatkozás lenne egyesek játékstílusába. Ezt jól gondoljátok meg fejlesztok. Nem kell fejjel szaladni a falnak.Dátum: 2010.04.18. 01:40:21
ne is haragudjon a világ! 4, 100 koruli állatom van. éppen most kezdtem ujak nevelésébe. erre Miklós odacsap ezzel a kennelel. Nos, természetesnek venném, sot kovetelem a visszamenoleges hatást!
Remélem Miklós elgondolkozol ezen!
Most sajtoljam ki a kornyék egyik legjobb állatait? Na ezt nem gondolhatod komolyan. Jahh és a francnak idomítottam az újakat egy valag leért? 
Remélem Miklós elgondolkozol ezen!
Most sajtoljam ki a kornyék egyik legjobb állatait? Na ezt nem gondolhatod komolyan. Jahh és a francnak idomítottam az újakat egy valag leért? 
nos. ma 47 gyoztes portya egy fia térképet sem adott. 87!!! mászással turbó nélkul. Tegnap 140 vadászat eredménye 2!!!!! térkép. 87+87 mászásnál. Amikor még csak fejlesztettem fel a mászást egymás után potyogtak. Hogy is van ez kedves Miklós?
Dátum: 2010.02.04. 19:43:07
Halló fejlesztok! Ezt nem gondolhatjátok komolyan, hogy ez a kristály horda a lelépése elott hadat uzen, aztán egyszer csak megjelenik és azonnal kapitulál!!!!!!!!!!!!!!! Ez mekkora kiszúrás velunk! Azonnali orvoslást kovetelunk!!!!!! V2 Martalócok
V2. Bagoly
V2. Bagoly
Dátum: 2010.02.04. 19:41:20
Halló fejlesztok!
Ezt nem gondolhatjátok komolyan, hogy ez a kristály horda a lelépése elott hadat uzen, aztán egyszer csak megjelenik és azonnal kapitulál!!!!!!!!!!!!!!! Ez mekkora kiszúrás velunk! Azonnali orvoslást kovetelunk!!!!!! V2 Martalócok

Ezt nem gondolhatjátok komolyan, hogy ez a kristály horda a lelépése elott hadat uzen, aztán egyszer csak megjelenik és azonnal kapitulál!!!!!!!!!!!!!!! Ez mekkora kiszúrás velunk! Azonnali orvoslást kovetelunk!!!!!! V2 Martalócok

Dátum: 2009.12.07. 15:51:41
Szervusz Agnus! Elnéztem a cuccokat és a fényhozón kívul semmi jó cucc nincsen, ami a kozelharcnak kedvezne. Bujkálni nem fogok eloled, az nem vall rám.
Mondjuk jól belevarázsoltál az állataimba legutóbb 1000 folott!
Nem veled van a bajom, hanem azzal, hogy a rendszer kedvez nektek. Hát anno éppen ezért fogtam vissza magam, mert a kedves varázstanoncokat a toppon el szeretném hagyni már a francba. Nekem nem jott be az a verseny. Na csá. Legkozelebb ugy is nemsokára csatázunk. De megnyugtat, hogy ha josz alltalában nyerek, csak sok let vesz el a gyogyital meg miegymás, ami lehet neked sem annyira jó. Mert nekem nem az, de foldhozcsapni nem fog az biztos!
Na csá
Mondjuk jól belevarázsoltál az állataimba legutóbb 1000 folott!
Nem veled van a bajom, hanem azzal, hogy a rendszer kedvez nektek. Hát anno éppen ezért fogtam vissza magam, mert a kedves varázstanoncokat a toppon el szeretném hagyni már a francba. Nekem nem jott be az a verseny. Na csá. Legkozelebb ugy is nemsokára csatázunk. De megnyugtat, hogy ha josz alltalában nyerek, csak sok let vesz el a gyogyital meg miegymás, ami lehet neked sem annyira jó. Mert nekem nem az, de foldhozcsapni nem fog az biztos!
Na csá