Cras, nem portyarendszer hanem portyaképlet van újraírás alatt! (Talán végre az EH nem lesz bugos?) A portyarendszer módosításáról szó nem volt! A maximális leütési távolság továbbra is 17 szint, és mért is változna?
Ami megérdemelne egy reformot az a háborús rendszer ezzel egyetértek, de a megfelelő topikban semmi épkézláb ötletet nem sikerült kitalálni Aki erősebb az így is úgy is bedarálja a gyengébbet, ez mind portyára mind háborúra igaz, innentől egyértelmű, hogy az erősebb a gyengébbet támadja, ez a világ természetes rendje...
Az, hogy lefelé ütve könnyebb az ismételhető küldiket csinálni? Cserébe jelentősen kevesebb lét kapsz a portyáért, sokkal tobb hp%-on kell lennie az áldozatnak, és sokkal nehezebben bírja ki a 7 harci kört!
Hozzászólások - Birka
Dátum: 2011.03.29. 20:39:54
Dátum: 2011.03.27. 09:50:52
Tegnap számolgattuk, és pont nem működik a blöki 20%-a
Dátum: 2011.03.26. 22:02:00
EH képlet (remélem nem hagytam ki semmit):
-8 szint módosító * szakért * ellenf. szintje * 0,2 * kreatív * energiamester
Ahogy én számolgattam 105%-od van a gyakorlatban, ami energiamesterrel is csak +36,75%. (Szólj ha valamit kihagytam! Gyűrű 30%, nyaklánc 35%, 4x10% állat felszerelésből)
140-re ütsz ugye:
0,29 * 65 * 140 *0,2 * 2,1 * 1,3675 = 1515,7
Ennek alapján az 5227-es ütésed nem lehet EH-s, vagy én hagytam ki valamit a képletből mégis?
Ebben az esetben az
ütésed teljesen érthetetlen. (Elárulod hány szintre ütöttél?)
-8 szint módosító * szakért * ellenf. szintje * 0,2 * kreatív * energiamester
Ahogy én számolgattam 105%-od van a gyakorlatban, ami energiamesterrel is csak +36,75%. (Szólj ha valamit kihagytam! Gyűrű 30%, nyaklánc 35%, 4x10% állat felszerelésből)
140-re ütsz ugye:
0,29 * 65 * 140 *0,2 * 2,1 * 1,3675 = 1515,7
Ennek alapján az 5227-es ütésed nem lehet EH-s, vagy én hagytam ki valamit a képletből mégis?
Ebben az esetben az
A jutalmad 2053 lélekenergia és 4 TP.
ütésed teljesen érthetetlen. (Elárulod hány szintre ütöttél?)
Dátum: 2011.03.25. 11:45:25
99% hogy ma 14:00-tól
Dátum: 2011.03.25. 11:42:46
Idézet: Miklós - 2011.03.24. 10:56:35
Ez csak abban az esetben lehet igaz, ha láthatatlan vadászat nem kavar be!
Meg se merem említeni a sztázisbubit mellé, amit a mai napig nem értek... (Szerintem legalább akkora gondokat okoz mint a VF.)
így fog kijönni kb. azonos LE/TP arány az 1 vadászat + 1 portya összegére a VFeseknél és EHsoknál is.
Ez csak abban az esetben lehet igaz, ha láthatatlan vadászat nem kavar be!
Meg se merem említeni a sztázisbubit mellé, amit a mai napig nem értek... (Szerintem legalább akkora gondokat okoz mint a VF.)
Dátum: 2011.03.25. 10:44:24
Miért ne működne?
Az event során nincs LÉ mozgás a karakterek közt, azaz logikusan CSAK a scara/lészívás/portya lé nem működik event során... (Helyette kattan be az EH-hoz hasonlóan a LÉ és ebből leoszztva a TP)
Az event során nincs LÉ mozgás a karakterek közt, azaz logikusan CSAK a scara/lészívás/portya lé nem működik event során... (Helyette kattan be az EH-hoz hasonlóan a LÉ és ebből leoszztva a TP)
Dátum: 2011.03.25. 08:01:24
Érdemes, mivel így növeled a te válaszod esélyét arra, hogy az legyen a jó válasz...
Dátum: 2011.03.24. 11:13:45
Cras tedd már mellé a vadászatot is, mert így sajna nem mond senkinek semmit
Dátum: 2011.03.22. 09:21:30
Ezzel nem értek egyet
Jelenleg is aki kint van 15% alól, az ptenciálisan kiteszi magát annak, hogy kap egy sallert. teljesen mindegy, hogy portyázok EH-val / térkapuzok VAGY event EH-val portyázok, ugyan úgy védeni kell a LÉ-t!
Igazad van viszont abban, hogy van egy könnyítés az eventezőknek, hogy ha valaki event ablakból támadja, akkor se veszthet sok lét, mivel az event portyák alatt NEM lehet veszteni lé-t ugye... (Csak ki az a balfasz aki elhiszi, hogy nem lesz olyan "nyerészkedni vágyó" portyakari a környezetében, aki csak azért se nevez az eventre, ezért bízik az event védelemben?)
Jelenleg is aki kint van 15% alól, az ptenciálisan kiteszi magát annak, hogy kap egy sallert. teljesen mindegy, hogy portyázok EH-val / térkapuzok VAGY event EH-val portyázok, ugyan úgy védeni kell a LÉ-t!
Igazad van viszont abban, hogy van egy könnyítés az eventezőknek, hogy ha valaki event ablakból támadja, akkor se veszthet sok lét, mivel az event portyák alatt NEM lehet veszteni lé-t ugye... (Csak ki az a balfasz aki elhiszi, hogy nem lesz olyan "nyerészkedni vágyó" portyakari a környezetében, aki csak azért se nevez az eventre, ezért bízik az event védelemben?)
Dátum: 2011.03.19. 10:19:09
Sebgyógyítás szakértelem függő lesz a regen, sebzéskompenzációtól független, csak hogy pontosítsunk...
Dátum: 2011.03.19. 10:18:11
Elvileg brutál bónusz lesz ÉPre az eventezőknek:
Valamint mivel lesz kh, az alapból brutális regennel rendelkezik, azaz elvileg lesz célpontod.
Belépsz, legszarabb helyzetben le vagy verve. Benyomod a mágikus regen turbót, elnyomod a regent, és maxról a leggyengébbeket kiválasztva zúzol. Közben csattok a sebgyógy alapján számolt gyógyítás, azaz elvileg -7-8 szintre ütve illenék bárkinek 4-6 csatát tudnia ha lesz elég célpont még akkor is ha m regennel kell indítania.
Term mágikus regen és sebgyógyítás szakik nélkül sokkal nehezebb a kivitel
Valamint mivel lesz kh, az alapból brutális regennel rendelkezik, azaz elvileg lesz célpontod.
Belépsz, legszarabb helyzetben le vagy verve. Benyomod a mágikus regen turbót, elnyomod a regent, és maxról a leggyengébbeket kiválasztva zúzol. Közben csattok a sebgyógy alapján számolt gyógyítás, azaz elvileg -7-8 szintre ütve illenék bárkinek 4-6 csatát tudnia ha lesz elég célpont még akkor is ha m regennel kell indítania.
Term mágikus regen és sebgyógyítás szakik nélkül sokkal nehezebb a kivitel
Dátum: 2011.03.16. 12:09:56
Idézet: Hauer92 - 2011.03.15. 23:09:59
A rendszer soha nem fogja támogatni a felfelé ütést...
Anno rengeteget beszélgettünk róla, és egyértelmű miért nem:
-Mindenki a biztos "nyert" csatákra hajt, azaz a gyengébbeket keresi
-Aki a szintjén, vagy magasabb szinten talál "fixet", az erős a szintjén
-Aki erős játékos, azt minek támogassa még inkább a rendszer, hogy még erősebb legyen?
Ergó a rendszer az "egészséges" harci viselkedést támogatja, éppen ezért fölösleges erről vitázni
csak a baj hogy a rendszer még mindig inkább a lefelé ütést favorizálja...
A rendszer soha nem fogja támogatni a felfelé ütést...
Anno rengeteget beszélgettünk róla, és egyértelmű miért nem:
-Mindenki a biztos "nyert" csatákra hajt, azaz a gyengébbeket keresi
-Aki a szintjén, vagy magasabb szinten talál "fixet", az erős a szintjén
-Aki erős játékos, azt minek támogassa még inkább a rendszer, hogy még erősebb legyen?
Ergó a rendszer az "egészséges" harci viselkedést támogatja, éppen ezért fölösleges erről vitázni
Dátum: 2011.03.11. 14:53:22
Nekem a Pannonnál az tetszik a legjobban, hogy céges flottában a magánszemély (aki a számlát fizeti, és aki használja a telefont) SEMMIT nem tehet, csak a flotta kezelője... Egy sima emelt díjas SMS letiltáshoz 3 emberen keresztül kell intézkednem
A megszűnt szolgáltatásos példa amúgy aranyos A vodánál egy 5 éve megszüntetett Bónusz csomagban vagyok a mai napig. Amíg jogfolytonos a szerződésem, és nincs díjhátralékom, addig marad a csomag mint megtudtam. Igaz havonta felhívnak, hogy mi lenne ha bármi másra átkötnék, mert a rendszer kidobja, hogy 200-400 havi indított hívás 3200 huf havidíjért nagyon nem optimális ügyfél nekik... (Érdekes módon ~5 éve nincs semelyik szolgáltatónál olyan NEM üzleti díjcsomag, mely mp alapú lenne!)
A megszűnt szolgáltatásos példa amúgy aranyos A vodánál egy 5 éve megszüntetett Bónusz csomagban vagyok a mai napig. Amíg jogfolytonos a szerződésem, és nincs díjhátralékom, addig marad a csomag mint megtudtam. Igaz havonta felhívnak, hogy mi lenne ha bármi másra átkötnék, mert a rendszer kidobja, hogy 200-400 havi indított hívás 3200 huf havidíjért nagyon nem optimális ügyfél nekik... (Érdekes módon ~5 éve nincs semelyik szolgáltatónál olyan NEM üzleti díjcsomag, mely mp alapú lenne!)
Dátum: 2011.03.10. 19:11:10
Csak V1-re került be?
Dátum: 2011.03.10. 17:48:10
Biz isten nm látom! 110. szint feletti a tárgy?
Dátum: 2011.03.10. 17:28:46
Hol találom ezt a tárgyat?
Dátum: 2011.03.07. 08:03:53
Ő egy normális portya karakter, nem az extrém, 2 éven át 15. szintű leszek mert csak akkor ütök, amikor a haverok jeleznek jó célpontot kategória... Senki nem tiltotta meg neked is, hogy fejleszd a vadászós szakértelmeket, eldobtad magadtól a TÁP érdekében a lehetőséget, és utólag reklamálsz? Van egy hónapod, lehet húzni a szakikat
Dátum: 2011.03.06. 09:34:58
Az, hogy volt portya nerf, és VF nerf, az tény.
Melyik nerfek voltak ezek szerinted, melyek nem az extrém kiskapukat zárták be?
V3 top1 rablóként, és V5 13-15. helyezettként nem érzem úgy, hogy bármilyen nerf befolyásolta volna a normális portyázásomat! Habnak a tortán V3-on VF-es vadász is vagyok mellé, akkor most mi van a VF nerffel?
Prisma, természetes emberi vonás, hogy mindig többet akarunk! Még egyszer mondanám neked, hogy az extrém farmer, NEM vadászó karakterek NEM számítanak "normális" játékstílusnak! Vagy bedobsz 400 vadászatot, vagy játszod tovább a kis taktikádat, és örülsz, hogy a konkurens Pókocska esetleg JÁTSZANI is akar, így ő szerinted elbassza 400 vadászattal a full optimumot...
Dátum: 2011.03.06. 08:56:55
Prisma?
A portya nerfelését gondold már át... Az extrém taktikán farmerkodó, mások játékélményét kibelező, a játékra elhanyagolhatóan költő extrém kupac érdekeit próbálod védeni. Pont ugyan az a szitu, amikor valaki Lexussal megy segélyért, és rinyál, a körbetartozás miatt...
A VF nerfelése is vicces, mint kijelentés. Azért, mert a másik taktika erősítve lett, a VF attól még semmilyen nerfet nem kapott! Egyáltalán nem baj, hogy nem csak 1 út van a játékban, és szívem szerint annak örülnék, ha a VF/EH mellett még lenne vagy 3!
Az meg egyszerűen üldözési mánia, hogy szerinted minden nerf csak a PÓK-okat érintette! A pókok más játékban játszanak mint a többi játékos? A legdurvább építő karira ugyan úgy vonatkozik az egész programkód, mint a legmasszívabb pók karakterre!
Prisma a folyamatos rinyáddal azt éred el amúgy, hogy lassan mindenki röhög rajta, hogy megint "Prisma, és az űbertáp pókjai"...
A portya nerfelését gondold már át... Az extrém taktikán farmerkodó, mások játékélményét kibelező, a játékra elhanyagolhatóan költő extrém kupac érdekeit próbálod védeni. Pont ugyan az a szitu, amikor valaki Lexussal megy segélyért, és rinyál, a körbetartozás miatt...
A VF nerfelése is vicces, mint kijelentés. Azért, mert a másik taktika erősítve lett, a VF attól még semmilyen nerfet nem kapott! Egyáltalán nem baj, hogy nem csak 1 út van a játékban, és szívem szerint annak örülnék, ha a VF/EH mellett még lenne vagy 3!
Az meg egyszerűen üldözési mánia, hogy szerinted minden nerf csak a PÓK-okat érintette! A pókok más játékban játszanak mint a többi játékos? A legdurvább építő karira ugyan úgy vonatkozik az egész programkód, mint a legmasszívabb pók karakterre!
Prisma a folyamatos rinyáddal azt éred el amúgy, hogy lassan mindenki röhög rajta, hogy megint "Prisma, és az űbertáp pókjai"...
Dátum: 2011.03.05. 11:19:08
Nem mindegy sajnos.
A VF-es a szükséges event pontot fele annyi TP-ért szerzi be mint az EH-s... Azaz össz. LÉ/TP-ben (1 vadászat+1event portya) a VF-es elvileg jobban jár az eventtel.
Prisma, Miklós majd eldönti mi tetszik neki és hogy. Az biztos hogy az előző időkben a PÓK és a CSAK portyázó EH-s egyáltakán nem számított. Hiába kalapoztam Xenó event alatt az egész V5 érdekében a lé/tp-ért, kerek peres kijelentette Miklós, hogy az nem számít "normális" taktikának ha valaki nem vadászik. Ennyi! Kérni, morogni anyázni lehet, hátha, de sok zsetont ne tégy fel erre a rulettre...
Vélemény és szólás szabadság van, mirefel állítsam le magam? Elmondom a véleményem / szöveg értelmezésem, ez fáj?
A VF-es a szükséges event pontot fele annyi TP-ért szerzi be mint az EH-s... Azaz össz. LÉ/TP-ben (1 vadászat+1event portya) a VF-es elvileg jobban jár az eventtel.
Prisma, Miklós majd eldönti mi tetszik neki és hogy. Az biztos hogy az előző időkben a PÓK és a CSAK portyázó EH-s egyáltakán nem számított. Hiába kalapoztam Xenó event alatt az egész V5 érdekében a lé/tp-ért, kerek peres kijelentette Miklós, hogy az nem számít "normális" taktikának ha valaki nem vadászik. Ennyi! Kérni, morogni anyázni lehet, hátha, de sok zsetont ne tégy fel erre a rulettre...
Vélemény és szólás szabadság van, mirefel állítsam le magam? Elmondom a véleményem / szöveg értelmezésem, ez fáj?