Hozzászólások - balgos
Dátum: 2009.04.20. 09:46:41
Hát igen az AZúr kemény falat lesz....
Dátum: 2009.04.20. 09:27:38
Kérünk egy kommentátort, aki közvetíti a meccset!!!!!!
Dátum: 2009.04.19. 20:46:18
Hajrá fiuk még anno a megboldogult Ax-szal beszéltünk hasonlóról de a háború tornyáig nem volt értelme de most.
Sok sikert és megújuló kedvet kívánok nektek.
Sok sikert és megújuló kedvet kívánok nektek.
Dátum: 2009.03.24. 21:33:48
Reggel szerintem pont én szakítottam meg...
Dátum: 2009.03.16. 11:10:21
Hát tényleg nem sokat ér:
"24 órára megnő a védekezésed, intelligenciád és elnyelésed, ha nálad jelentősen erősebb végzetúr támad meg."
És ezek szerint Galmuszk nem jelentősen erősebb nálad....
"24 órára megnő a védekezésed, intelligenciád és elnyelésed, ha nálad jelentősen erősebb végzetúr támad meg."
És ezek szerint Galmuszk nem jelentősen erősebb nálad....
Dátum: 2009.01.21. 17:23:23
A pillanatnyi sikernek mindenki örül, a bukásnak senki se, szerintem ez egy normális emberi szokás.
AZ erő meg mindig viszonyítás kérdése: A Tökéletes Gyémántokhoz képest milyen erőt képvisel a Száz Hordás Pagony?
A "dicső" énekek meg csak hősies erőfeszítéseknek valók, az Azúrt vagy az Elitet mikor fogjátok megtámadni.
(Ha győztök versike lesz.)
Üdv utoljára itt (valószínű) Balgos
AZ erő meg mindig viszonyítás kérdése: A Tökéletes Gyémántokhoz képest milyen erőt képvisel a Száz Hordás Pagony?
A "dicső" énekek meg csak hősies erőfeszítéseknek valók, az Azúrt vagy az Elitet mikor fogjátok megtámadni.
(Ha győztök versike lesz.)
Üdv utoljára itt (valószínű) Balgos
Dátum: 2009.01.21. 09:16:41
Ha a héber "Igazság" szóból letöröljük az első betűt, mit fog jelenteni?
Csalás
Halál
Étel
Gazság
Attól eltekintve hogy valamelyik filmbe megemlítették ez milyen kérdés? Alapműveltségi vagy mi?
Csalás
Halál
Étel
Gazság
Attól eltekintve hogy valamelyik filmbe megemlítették ez milyen kérdés? Alapműveltségi vagy mi?
Dátum: 2009.01.20. 20:56:43
Amúgy én már szilveszterkor is a katakombák megoldást javasoltam csak akkor süket fülekre talált, ti meg bő egy héttel a kapituláció után újból hadatüzentetek.. Ergo magatoknak köszönhetitek.
Üdv Balgos a mindig szórakozott Kacsa Mágus
Üdv Balgos a mindig szórakozott Kacsa Mágus
Dátum: 2009.01.20. 18:52:53
Igen vicces az ötlet, és közel sem akkora áldozatot követelne mint az hogy egy szövi bevonul a katakombákba....
Üdv Balgos a Száz Hordás Pagonyból.
Üdv Balgos a Száz Hordás Pagonyból.
Dátum: 2009.01.20. 18:48:38
Üdv Mindenkinek.
Szerintem hozzátartozik a játékhoz az hogy néha kikapunk, akár egyéni vagy szövetségi szinten. Azt hogy most ti kaptatok ki, úgy hogy a szövetség nagy áldozatokat hozott, vonjátok le belőle a következtetéseket és emelt fővel viseljétek. Ha egy hét múlva jöttök ez is a játék része,de ne gondoljátok hogy könnyen adjuk majd a bőrünket és akár ismét nyerhetünk.
Mindenkinek további jó játékot
Balgos
Szerintem hozzátartozik a játékhoz az hogy néha kikapunk, akár egyéni vagy szövetségi szinten. Azt hogy most ti kaptatok ki, úgy hogy a szövetség nagy áldozatokat hozott, vonjátok le belőle a következtetéseket és emelt fővel viseljétek. Ha egy hét múlva jöttök ez is a játék része,de ne gondoljátok hogy könnyen adjuk majd a bőrünket és akár ismét nyerhetünk.
Mindenkinek további jó játékot
Balgos
Dátum: 2009.01.18. 14:09:33
Hmm lehet hogy sokat számoltok....
Dátum: 2009.01.15. 11:30:29
Hány régióra osztották Magyarországot.
3
7
9
13
Egy kérdőjel hiánya, miatt rossz értékelést kapott?
Ha igen akkor érdemes lenne, a nem általunk beküldött kérdések után is megkérdezni hogy jó-e kérdés.
Két oldalról is: Ilyenek ne legyenek benne: "A Naptól melyik a legtávolabbi bolgó?" y nélkül
"Ki magyarország vezetője?" Vallási, soför....
stb.
3
7
9
13
Ha igen akkor érdemes lenne, a nem általunk beküldött kérdések után is megkérdezni hogy jó-e kérdés.
Két oldalról is: Ilyenek ne legyenek benne: "A Naptól melyik a legtávolabbi bolgó?" y nélkül
stb.
Dátum: 2009.01.15. 10:06:32
Hány régióra osztották Magyarországot.
3
7
9
13
stb.
3
7
9
13
stb.
Dátum: 2008.09.26. 00:24:24
"Kutasd fel Drakint!" ezt a küldetést hogy oldjam meg?
Dátum: 2008.09.26. 00:04:52
Ha nem emlékszem rosszul akkor én is találtam egy rossz de talán Behós feladványt.
Péter 28 éves...(28+4=2*16, 28-4=2*(16-4) ha elnéztem volna sorry
És a 10 Kvíz küldit próbálnám megcsinálni de így nehéz lesz.(Honnan &@&@&& tudjam melyik játéknak nem volt magyar fejlesztő brigádja....)
Péter 28 éves...(28+4=2*16, 28-4=2*(16-4) ha elnéztem volna sorry
És a 10 Kvíz küldit próbálnám megcsinálni de így nehéz lesz.(Honnan &@&@&& tudjam melyik játéknak nem volt magyar fejlesztő brigádja....)