Hozzászólások - Varaszlo
Dátum: 2009.03.18. 15:35:32
féllábon állva, lehetőleg ha kérhetem 

Dátum: 2009.03.12. 11:36:16
igen, az állat időbeállítós gyakorlása is bugos 

Dátum: 2009.03.10. 21:25:45
Idézet: Jeriko - 2009.03.10. 18:54:36 
kedves "barátom". "Ha esetleg nem volna eléggé érthető" megismétlem: a mondandom végére én is hozzáfűztem a konstruktív javaslatomat, ezért javaslom te is tanuld meg végigolvasni mások postját, ne egyből a ledorongolással kezd, mert kicsit unom már azt hogy miklósnak szélesebb postokat kell csinálnia hogy arcod beleférjen. 

Egyébként igen, azér van a fórum hogy ilyeneket megbeszéljenek. Azaz, minden fél hozzászólhasson konstruktívan. Más is, nem csak te. Köszi a megértést
Idézet: Varaszlo - 2009.03.10. 16:29:26 
Esetleg javasolnám, hogy gondolkozz kicsit, ne adj isten nézz utána, minek kapcsán is merült fel a felejtés módosítása, és akkor nem csak megspórolsz magadnak egy kibukást, de még értelmes embernek is foglak tartani. De megspórolom neked a visszakeresést:
Idézet: Jeriko - 2009.03.10. 14:00:22
Ha esetleg nem lett volna eléggé érthető, kiemelm a lényeget: olyan megoldást igyekeztem felvetni Miklósnak, amivel nem lehet visszaélni. Érdekes hogy ebből neked sikerült az ellenkezőjét levonni következtetésként, anélkül, hogy konstruktívan álltál volna a dologhoz. Példának okáért - éppen a felejtés nagyon ritka használata révén - simán be lehet rakni, hogy hetente maximum egyszer lehet használni.
Tudod a fórum azért van, hogy az emberek az ilyeneket megbeszéljék.
Várjatok, van egy VÍZIÓM: ezt a pakolászást beteszik, hisz ugye J betűs barátunk javasolta. DE legyen ŐSKŐHÖZ KÖTVE a reset gombja  de ne is egyhez, hanem inkább 10 őskőbe kerüljön 1 reset
 de ne is egyhez, hanem inkább 10 őskőbe kerüljön 1 reset 
Bocsássatok meg a szakasztikus hangnemért, de ez kibukott belőlem. Egy ilyen csiki csuki dologgal szinte verhetetlen malomjáték kezdődne: mikor harcolni akarok átpakolok MINDEN szakértelmet kritikusra stbre, harc után meg mindent vissza vagy védekezésre
A felejtés adjon vissza töredék LEt, és nem lesz gond. (cirka 30% és még extrém körülmények között se lehet visszaélni vele)
Bocsássatok meg a szakasztikus hangnemért, de ez kibukott belőlem. Egy ilyen csiki csuki dologgal szinte verhetetlen malomjáték kezdődne: mikor harcolni akarok átpakolok MINDEN szakértelmet kritikusra stbre, harc után meg mindent vissza vagy védekezésre

A felejtés adjon vissza töredék LEt, és nem lesz gond. (cirka 30% és még extrém körülmények között se lehet visszaélni vele)
Esetleg javasolnám, hogy gondolkozz kicsit, ne adj isten nézz utána, minek kapcsán is merült fel a felejtés módosítása, és akkor nem csak megspórolsz magadnak egy kibukást, de még értelmes embernek is foglak tartani. De megspórolom neked a visszakeresést:
Idézet: Jeriko - 2009.03.10. 14:00:22
Idézet: Miklós - 2009.03.10. 12:49:59 
Egy ötlet: Ne LE-t adjon vissza, hanem szakértelemszinteket. Pl. Egy 9-es szakértelem 4-re felejtése (ha ilyen "részleges" felejtés egyáltalán lesz), adjon vissza 5 szakértelem alapszintet, és 9+8+7+6+5=35 szakértelemnövekedést. Egy 9-es szakértelem teljesen elfelejtve adjon vissza 9 alapszintet, és 9+8+7+..+1=45 szakértelemnövekedést. Ha valaki növelni szeretne egy szakértelmén, és van elég szakértelem alapszintje és szakértelemnövekedése (egy szakértelem 13-ról 14-re való fejlesztése 1 szakértelem alapszint és 14 szakértelemnövekedés), akkor abból kell levonni, nem LE-ből.
Ezzel abszolút nem lehet trükközni.
... ezen én is gondolkodom, hogy a felejtés visszaadjon valamennyi LE-t. Amin még morfondírozok, hogyan lehet megoldani, hogy semmiképp se adjon vissza TÖBB LE-t, mint amennyit belefektettél (és ily módon végtelen LE-t lehet generálni). 
Egy ötlet: Ne LE-t adjon vissza, hanem szakértelemszinteket. Pl. Egy 9-es szakértelem 4-re felejtése (ha ilyen "részleges" felejtés egyáltalán lesz), adjon vissza 5 szakértelem alapszintet, és 9+8+7+6+5=35 szakértelemnövekedést. Egy 9-es szakértelem teljesen elfelejtve adjon vissza 9 alapszintet, és 9+8+7+..+1=45 szakértelemnövekedést. Ha valaki növelni szeretne egy szakértelmén, és van elég szakértelem alapszintje és szakértelemnövekedése (egy szakértelem 13-ról 14-re való fejlesztése 1 szakértelem alapszint és 14 szakértelemnövekedés), akkor abból kell levonni, nem LE-ből.
Ezzel abszolút nem lehet trükközni.
Ha esetleg nem lett volna eléggé érthető, kiemelm a lényeget: olyan megoldást igyekeztem felvetni Miklósnak, amivel nem lehet visszaélni. Érdekes hogy ebből neked sikerült az ellenkezőjét levonni következtetésként, anélkül, hogy konstruktívan álltál volna a dologhoz. Példának okáért - éppen a felejtés nagyon ritka használata révén - simán be lehet rakni, hogy hetente maximum egyszer lehet használni.
Tudod a fórum azért van, hogy az emberek az ilyeneket megbeszéljék.
kedves "barátom". "Ha esetleg nem volna eléggé érthető" megismétlem: a mondandom végére én is hozzáfűztem a konstruktív javaslatomat, ezért javaslom te is tanuld meg végigolvasni mások postját, ne egyből a ledorongolással kezd, mert kicsit unom már azt hogy miklósnak szélesebb postokat kell csinálnia hogy arcod beleférjen.

Egyébként igen, azér van a fórum hogy ilyeneket megbeszéljenek. Azaz, minden fél hozzászólhasson konstruktívan. Más is, nem csak te. Köszi a megértést

Dátum: 2009.03.10. 16:57:16
Hordaváltás, bár én pl. a rubin horda erejét nem érzem semennyire.  

Dátum: 2009.03.10. 16:41:00
Arról nem is beszélve hogy Jerikó később ezt írta:
"Igazad van, valóban benéztem ezt a 2 szintes dolgot. Így már talán nem annyira durva."
"Igazad van, valóban benéztem ezt a 2 szintes dolgot. Így már talán nem annyira durva."
Dátum: 2009.03.10. 16:29:26
Várjatok, van egy VÍZIÓM: ezt a pakolászást beteszik, hisz ugye J betűs barátunk javasolta. DE legyen ŐSKŐHÖZ KÖTVE a reset gombja  de ne is egyhez, hanem inkább 10 őskőbe kerüljön 1 reset

Dátum: 2009.03.10. 16:23:35
Nagy tételben fogadtam volna arra hogy mikor megnyílt ez a topic, valami ilyen Miklósos megoldással lesz vége. Mert ugye a TGY nyitotta, s mint általában kisírták magunak 

Dátum: 2009.03.09. 15:24:45
Igen, már engem is foglalkoztat a dolog, hogy had lehessen már megadni mennyi LE-t szánok a felvidításra.  

Dátum: 2009.03.09. 14:04:08
pont írni akartam hogy hol sírnak 

Dátum: 2009.03.09. 13:43:28
cirp kérdezte hogy epikusok életerejével mi lett. Én erre azt válaszoltam hogy igen, leesett a max életerejük, mert Miklósék valószínűleg megírták azt a programmódosítást ami az epikusok életerejét finomhangolta (csökkentette)   

a "ninja hotfix" szleng azt jelenti hogy előzetes bejelentés nélküli szerveroldali javítócsomagot tettek fel.
Bocsi, nem gondoltam hogy túlszofisztikáltam

a "ninja hotfix" szleng azt jelenti hogy előzetes bejelentés nélküli szerveroldali javítócsomagot tettek fel.
Bocsi, nem gondoltam hogy túlszofisztikáltam

Dátum: 2009.03.09. 13:41:13
De, ezt már többen hangoztattuk hogy 1x megnyúzni vagy sokszor megnyírni-ből a beho miért a nyúzást választja  Egyelőre kevéssé látványos mérséklések voltak csak (fókuszkristály reform)
 Egyelőre kevéssé látványos mérséklések voltak csak (fókuszkristály reform)
 Egyelőre kevéssé látványos mérséklések voltak csak (fókuszkristály reform)
 Egyelőre kevéssé látványos mérséklések voltak csak (fókuszkristály reform)Dátum: 2009.03.09. 11:40:36
igen, Miklósék ninja hotfixelték az epikusok HPját. /minden viálgban/
Dátum: 2009.03.02. 09:55:46
mondjuk nem értem miért az akadémia topicot floodoltátok tele a hatalom tornyával...  

Dátum: 2009.02.25. 09:31:13
Damage, te egy akkora demagóg vagy hogy le kell emelni előtted a kalapot.   Biztos politikus/vaqgy "zöldjogi aktivista" az életben, mert megpróbálja megmagyarázni hogy ami neked rossz, az áááá dehogy is, sőt, még a kis kitörési lehetőséged is vegyük el, mert milyen dolog az hogy egy háború hosszabb legyen mint 3 nap, na, kérem már...
  Biztos politikus/vaqgy "zöldjogi aktivista" az életben, mert megpróbálja megmagyarázni hogy ami neked rossz, az áááá dehogy is, sőt, még a kis kitörési lehetőséged is vegyük el, mert milyen dolog az hogy egy háború hosszabb legyen mint 3 nap, na, kérem már...   

kamion mondom, ez már kabaré
 Biztos politikus/vaqgy "zöldjogi aktivista" az életben, mert megpróbálja megmagyarázni hogy ami neked rossz, az áááá dehogy is, sőt, még a kis kitörési lehetőséged is vegyük el, mert milyen dolog az hogy egy háború hosszabb legyen mint 3 nap, na, kérem már...
 kamion mondom, ez már kabaré

Dátum: 2009.02.24. 22:21:02
nembaj, majd 35 játékos eltartja a szervereket  

Dátum: 2009.02.20. 20:36:56
Miklós, a kínzókamrába hurcolásnál visszamenőleg az egész napi bevételem számít, vagy csak az elhurcolástól számítódik ? Köszi a választ előre is.
Dátum: 2009.02.20. 16:22:16
Tiegrának úgy tűnik sikerült meglátni a dolgokat, illetve ugye az alapkérdés az volt: "hogyan lehet kiszabadulni, ha kvázi esélyed se nincs ?"
Ricardo meg társai pedig tovább rágják a csontot és oltják a flamet. had foglalja a sok sok flame le a szerver tárhelyét..
Ricardo meg társai pedig tovább rágják a csontot és oltják a flamet. had foglalja a sok sok flame le a szerver tárhelyét..
Dátum: 2009.02.20. 16:14:54
Köszönöm hogy mindenki az alapkérdésre válaszol. Topicot lehet törölni, a magyar mentalitás ahogy Khetty leírta  - és tartotta magát hozzá híven - hogy csak sírunk, de nem olvassuk végig a másik mondandóját. 
Ennyi, kérem kapcsolja ki.
Ennyi, kérem kapcsolja ki.

Dátum: 2009.02.20. 15:45:32
Nem az én személyes veszteségem fáj. Az se hogyha ilyen kicsi a bevétel belőle. (bár nem értem honnan ez az arány mert a tooltipben nincs ilyen, honnan ez a bevélteli arány Cave ? én úgy értelmeztem hogy az ajánláshoz hasonló módon nem vesztesz te LEt. Ezek szerint a bevételi arányra is vonatkozik a hasonlat?) 
Ahogy írtam az fáj hogy a visszatámadásnál nincs gyakorlati esély "kiszabadítani" magad.
ERRE kérnék javaslatot hogy hogy csinálja egy 5 szinttel alacsonyabb 200 TÖvel kisebb egyén. köszi az flamet.
Ahogy írtam az fáj hogy a visszatámadásnál nincs gyakorlati esély "kiszabadítani" magad.
ERRE kérnék javaslatot hogy hogy csinálja egy 5 szinttel alacsonyabb 200 TÖvel kisebb egyén. köszi az flamet.
Dátum: 2009.02.20. 15:27:04
"Elvileg" ha visszatámadsz és nyersz akkor "kiszabadulsz". Nomost egy mezei halandó hogy győzzön le egy +5 szinttel nagyobb és +200 Tövel rengelkező tápállatot ? 
ez azért több mint mókás...
Mindenesetre várnék javaslatot hogy hogy lehet egy ilyen szituációból kimászni ? A fejlesztők ezt hogy gondolták ? Vagy ez pusztán a rabszolgatartás legalizált verziója lenne ?
ez azért több mint mókás...

Mindenesetre várnék javaslatot hogy hogy lehet egy ilyen szituációból kimászni ? A fejlesztők ezt hogy gondolták ? Vagy ez pusztán a rabszolgatartás legalizált verziója lenne ?