Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Zoole

Dátum: 2014.04.24. 17:34:41
Az enyém nem egy kimondottan tápos karakter, mégis meglehetősen nehéz dolgom volt. Arról nem beszélve, hogy az állataim hullottak mint a legyek.
-Ősköves pakk legyen kétféle, ital nélküli, és italos, amiből csak az egyiket lehet megvenni/nap. Az epikusok miatt nekem momentán jól jönnek a köves piák, sajnos egyre több kell belőle, de sokak számára teljesen haszontalan, nekik ne legyen ez felesleges drágító eleme a csomagnak.
-A hordamedálok limitje legyen ésszerű szintre levíve, ne az szívjon aki rossz hordába "született", hanem az aki 800 portya helyett csak 360at nyom le az event alatt. Ha mindenkinek van esélye megszerezni a gyémánt medált akkor nem kell a térkép állását feleslegesen resetelni, ami amúgy is körülményes és kétséges megoldás(nem tudom ki hogy lenne vele, ha 18 napig fixen a gyémánt horda vezetne, majd az utolsó resetnél a rubinok bemákolnák az első helyet és aszerint lenne kiosztva a jutalom is a végén. Ha meg a korábbi eredmények is átlagolva lesznek és aszerint lesz meg a győztes, akkor megint ugyanott vagyunk mint ha nem is lenne a szöszmötölés a térkép nullázásával)
-A hordamedálok legyenek véglegesek. Az senkinek nem fáj, ha félévente kapunk maximum +8 TÖ-t, ellenben több motivációt, hosszútávú taktikai lehetőséget ad, mert nem mindegy melyik eventre lőjük el a gyűjtött PP-t.
-Fétis, fétis, fétis. Valami ütősebb darab. Akár két részletben kiváltható, mint a xenó.
Ezeket átgondolva, átbeszélve, korrigálva, végül az eventbe illesztve mindenki számára már kicsit élvezhetőbb eseményt lehetne összehozni, nem csak amolyan jellegtelen kényszerevent félét.
Dátum: 2014.04.22. 09:41:16
Tőlem is ment 10-10 pont, mert maximálisan így vagyok ezzel én is.
Ha írok egy kérdést(az utolsót már jónéhány éve írtam, illetve most egyet V4en), akkor szánok arra időt, hogy utánanézzek annak, hogy a valóságnak megfelelő legyen, és gondosan ügyelek a helyesírásra is, beküldés előtt még vagy háromszor átolvasom. Nem fantáziátlan, degenerált kérdéseket próbáltam írni, amikkel az adatbázis már tele van, mindezek ellenére ilyen-olyan, többnyire nem helytálló indokkal elutasították, feltehetőleg mert az admin úrnak/kisasszonynak nem tetszett. A kalandok írása a másik fele. Kezdetben még lelkes voltam, de amikor megkaptam a saját magam által írt kalandokat, és azzal kellett szembesüljek, hogy nemcsak a próbákat változtatták meg benne, hanem még a szöveg jó részét is átírták, letettem a kalandírásról is. Vagy ne adják meg a lehetőséget arra, hogy az ember hozzá tudjon tenni a játékhoz, vagy ne a saját szájízük szerint szelektáljanak, illetve szerkesszék át más munkáját, mert ez így nevetséges és felettébb idegesítő.
Dátum: 2014.04.19. 22:40:32
A V4-el alapvetően két probléma volt:
1. A társaság fele azt se tudta hol van, jó részükkel nagyon meg sem lehetett értetni, hogy ez csak egy event ami külön szerverre került.
2. Akik a nyertes szövetségben, illetve a díjazottak között voltak, irreális mennyiségű követ költöttek, lényegesen többet mint ami visszajön győzelem esetén. Biztosan akadt 1-2 kategóriában kivétel, de többségében én ezt tapasztaltam. Egy ideig vettem a követ én is V4re, de egy idő után feladtam, mert értelmetlen pénzkidobás volt. Lényegében két dolog volt a győzelem feltétele, igen sok szabadidő, és még több költenivaló pénz. A legdrágább event, aminek az ára csak a játékosok megszállottságától függ, attól, hogy aki helyezést akar, mennyi pénzzel és idővel rendelkezik. A díjazás meg nem motiváló tényező, maximum elvi kérdés, mert deficites lesz. Annak érte meg csak, aki úgy került a nyertes szövibe, hogy megelégedett annak a jutalmával és nem hajtott egyéni helyezésre is.
Részemről erre többet nem vagyok kíváncsi, a következő V4-ig úgyis bekerül még valószínűleg néhány cucc amire lehet majd költeni a győzelem érdekében korlátlanul, ha biztos akar lenni valaki abban, hogy nyerni fog.
Na ezen kéne változtatni. Mondjuk egy kő nélküli V4-re, vagy egy olyanra ahol a megvásárolt kő az event végén(nem az a 10-20 darab ami megmarad!) megjelenik egy másik szerón lévő karinál is, akkor lehet hogy nem csak 20 embert érdekelne.
Az összevont bajnoki meg lehetne havonta, a félévente-évente elég ritkás lenne.
Meg az se lenne rossz, ha a familiárisok száma nem kettőben lenne korlátozva hanem mind megvehető lenne, illetve sajtolhatóak, zabáltathatóak vagy csatlóssá képezhetőek lennének. Bár ezt már vagy hússzor említettem, nem hiszem hogy húszon egyedjére javasolva megvalósul.
Dátum: 2014.04.15. 12:49:36
Szerintem ez a lehető legjobb így. Ami specializálva van, azt valószínűleg azért specializáltad mert azt szeretnéd fejleszteni, teljesen felesleges lenne folyton kérdezgetni, hogy jól meggondoltad-e. Amit viszont nem specializáltál arra rákérdez mint eddig, így minimalizálva az esélyét annak hogy rossz tulajdonságot fejlessz véletlenül.
Dátum: 2014.04.13. 20:44:07
Idézet: Offsboy - 2014.04.13. 15:25:39
Illetve lehessen a kufarnal venni a kronokompenzacio bronz, ezust, arany medaljat (+1,2,3 max szakiszint) szinthez kototten, a tudas kulcsokhoz hasonloan.

Remek ötlet, maximálisan mellette állok egy ilyen jellegű újításnak.
Ha a kufárnál lehet megvenni, főleg ha lélekgyémántért, az abból a szempontból is szuper lenne, hogy nem kéne a templom miatt hülyeségeket venni feleslegesen hanem kiváltható lenne ezzel egy ideig.
Természetesen a kronokompenzáció relikvia mellett bekerülhetne egy epikus specializáció és egy elementáris fúzió relikvia is...
Dátum: 2014.04.03. 21:51:27
Ez az airsoftos kérdés még akkor is felüdülés lenne egy raklapnyi olyan kérdés után, amitől a hajam tudnám tépni néha. Lövésem sincs róla, hogy ki dönti el, hogy egy kérdés bekerülhet-e az adatbázisba vagy sem, de abban biztos vagyok hogy szegény totálisan alkalmatlan a rábízott feladat elvégzésére. Nem bántani akarom, de ez az igazság. Világvégi kis folyók ismeretlen hídjainak a neve, ezerféle debil focista(amúgy is utálom a focit, maximum 1-2 ezzel kapcsolatos kérdést tudnék tolerálni), a korábban is említett "zs" kategóriás fantasy regények és szintén "zs" kategóriás filmek mellékszereplőinek a neve az, amit kérdésként rendszeresen kapok. És ezek sajnos valamiért nem kerülnek bele a speciális kategóriába. Néhanapján értelmes kérdéssel is találkozok, de nagyon örülnék egy kicsit nagyobb változatosságnak. Egy csomószor amikor belenézek ebbe a topickba akkor meg azt látom, hogy jónéhány ötletesebb kérdést meg elfogultság alapján szelektáltok, ezért is vagyok időnként kicsit unszimpatikus megnyilvánulásokra hajlamos.

A kosárlabda gyűrű átmérője meg jöhet, Yaksee, ezerszer szívesebben googlézom ki azt, mint a tömérdek egyéb baromságot. Ezzel legalább valami érdekesebb információ is megragadna bennem néhanapján.
Dátum: 2014.04.03. 20:54:23
Nem kötekedni szeretnék, de beírod a googléba hogy "airsoft", és kb az első találatra kattintva megvan a válasz. Ha esetleg mégsem lenne az első találatban pontos méretleírás, akkor pontosítod a keresést például "airsoft golyó" kulcsszavakra. Attól, hogy te konkrétan nem ismered, attól még ez egy meglehetősen népszerű és ugyanennyire elterjedt sport alapvető eszköze. Egy cseppet sem speciálisabb mint a degenerált focistás kérdések, amiket fél óra alatt sem találsz meg, nem speciálisabb annál, mint amikor 250 évvel ezelőtti olimpiai aranyérmes koreaiak nevére kell tippelni, és még annál sem speciálisabb, mint amikor "zs" kategóriás regények mellékszereplőinek a nevét kéne tudni, amit a kérdés elbírálója természetesen olvasott, így nem lehet még véletlenül sem speciális.
Idézet: Kwisatz - 2014.03.28. 21:07:57
Kiégettet évente 2X tudsz fixen a Landragór eventból, ráadásul jó sokat, én is onnan töltöm fel a készletet, kb. 300 db/ fél év, nem elég?
Plusz szintlépésekkor, szerencsekerék stb, a portyát nem is említem.

Jó sokat, bizony 300 felett évente kétszer. Semmi probléma, hogy nagyjából havonta veszek 350követ, kivéve ha akciós mert akkor kicsit többet. Na akkor számold csak ki, mennyivel lettem megrövidítve kiégettek nélkül, és rajtam kívül még jópáran ugyanebben a cipőben járnak. Nekem, és nekik sem hiszem, hogy évente ~600 kiégett felérne a régi majdnem korlátlan mennyiséggel.
Szintlépéskor...mond, viccelsz?
Szerencsekerék?
És a legjobb, a portya? A legtáposabb játékosoktól néhanapján lehet rabolni valamit, de rajtuk kívül mindenki kivétel nélkül elkölti napi ajánlatokra...régebben nem kellett szenvedni, tudtam tölteni a kristályosítót ezerrel, és kővásárlás előtt 1,5-2 héttel össze tudtam lazán rabolni 350 kiégettet, most viszont 3 hónap alatt nem jön össze.
Magyarán szólva, kétszeres áron kapom a követ, miközben a kiadások nőnek. Akciós befizetéskor meg egyre kevesebb cucc jár a 10K befizetésért, arra ösztönözve hogy ha kell amit tavaly kaptál, akkor most kétszer annyit(ja, elnézést, négyszer annyit, ha hozzávesszük hogy a kiégett miatt feleannyi kő lesz a vége).
Szerinted meddig lehet még fokozni a fizető játékosok lerablását ilyen sunyi húzásokkal?
Én is elég karcsúnak látom, azért a két pálca bőven beleférne a 750 kövesbe is. Főleg miután kiégettet szinte már lehetetlen szerezni, ami effektíve 100% drágulást értek el a kövásárlásnál. Ha mellévesszük még azt, hogy a kiadások is drasztikusan megnövekedtek, akkor legalább ilyenkor illene valami normális akciót adni. És nem azért nincs kiégettem, mert elköltöm, hanem mert lehetetlenné vált rabolni mivel más mindenki elkölti.
Dátum: 2014.03.28. 09:27:52
Ne tedd ezt, Mester!
Mi lesz ezek után velünk, céltalan, sötétséggel teli életünkbe ki fog ezek után fényt hozni?
Bölcsességeid híján mind elveszünk, és ezzel együtt talán az egész világ sorsa megpecsételődött...kemény, és céltalan élet jut osztályrészül mindannyiunknak ezek után, a hitetlenségünk és eretnek megjegyzéseink miatt, mikkel végtelen bölcsességeid illettük...megérdemeljük hát kegyetlen bosszúd, de lelkünkön végeláthatatlan gyász ül majd az idők végezetéig
Dátum: 2014.03.26. 12:47:46
1 hét prémiumra elegendő őskövet szerintem bármiféle nehézség nélkül lehet szerezni templomkristályból vagy hűségszilánkból is, ha a kis szintű szövitag annyira mégsem elkötelezett a szövetsége mellett, hogy életében csak egyetlen alkalommal szánjon 500 forintot őskőre, amiből többek között ezt a kérdést is megoldhatja hosszútávon, mert gondolom nem 365 napig háborúzik egy szövetség egy évben folyamatosan. Háborúnként 6 őskő szerintem mindenféle befizetés nélkül, ingyen is megvan. Az más kérdés hogy másra költeni egyszerűbb az ingyenkövet, mint a szövetségi érdekre.
Vagy egy 250. és egy 50., vagy egy 170. és egy 130., esetleg 3 darab 100.
Dátum: 2014.03.18. 08:43:09
A hordázás szakértelmed húzd fel 60ra, és akkor lehet összesen 4 harcoló állatod. 5 darab csak akkor lehet, ha szerzel egy uralkodó pálcája relikviát.
Dátum: 2014.03.17. 17:37:13
Na most már tényleg valahogy úgy működik a gyógyítás, ahogy kell neki, legalábbis az 1x és a 2x gyógyítás, amit eddig próbáltam. Szerencsére csak egy hétvégét kellet kissé visszafogottan, és kissé horrorisztikus körülmények között kibírni, legalábbis engem eléggé megvisel mikor az állataim a pusztulás szélén vannak és nem tudok mit csinálni. De legalább tanultam ebből, a következő gyorsítást/akármi új dolgot nem fogom megvenni két percre rá amint megjelent. Bár mint ha ezt mondtam volna már valamikor. De most már tényleg így lesz.
Dátum: 2014.03.14. 18:08:58
Remek ötleteid vannak.

2000 AF elérése után automatikusan kifejlődne a VFeseknek egy új képesség, miszerint fele TP-t kapnak bármi tevékenységért. EH mellett nem működik.

VF, 200 szint felett minden karakter automatikusan elfelejti. Ezzel egy időben az összes járulékos képesség kifejlesztésének az ára 100%ban és maradéktalanul megjelenik az accountján, valamint az EH és az összes hozzá kapcsolódó képesség maximális szintre ugrik. Akkor talán. Csak mert ennyi erővel, 200. szint elérésénél TÖ-t is felezhetnénk, ugyanakkora sikere lenne.

Olyan fejlesztési javaslatokat tegyél kérlek, amivel nem szándékosan akarsz másoknak kárt okozni.
Dátum: 2014.03.14. 13:55:41
Ami meg szerintem megoldaná a problémát:

Be és kikapcsolható funkció legyen
Ne legyen semmiféle legördülő menü, mert nem hatszor komplikáltabb gyógyítási folyamatot akarok, mint eddig volt. A VIP szerintem még mindig azért kellene hogy legyen, hogy egyszerűsítse a játékot, ne hatszor körülményesebbé tegye, mint eddig volt.
Ha 400as sebgyógyításnál 8x szorzóval számol, akkor a szorzó 75 másodperc legyen, ne 10 perc. 400as sebgyógyítással 10 perc alatt gyógyítottam eddig(mivel pontosan 400as gyógyításom van turbóval, ráöltözés nélkül), ezentúl is 10 percig akarok gyógyítani 400as gyógyítással. Ha kétszer annyit gyógyítok, akkor MAXIMUM kétszer annyit kelljen várnom. Egyetlen másodperccel se többet. Nem egy olyan nerfet akarok 200kőért, aminek maximum semleges, szerencsésebb esetben némiképp előnyös használati értéke kellene hogy legyen. Mert ez a helyzet most kb olyan, mint ha elvinnék egy A4es audit egy tuningműhelybe hogy kicsit húzzanak rajta, kifizetném az árát, majd amikor ráfordítom a kulcsot nem történik semmi. A szerelő meg megmegyarázza, hogy 1 másodperccel hamarabb van 100on, 20 lóerővel több van benne, de beleraktam egy indításgátlót ami a kulcs elfordítása után csak 15 perccel később induljon az autó, mert aki nem húzatta fel az A4 Audiját, azt nehogy már legyorsuljam a lámpánál, mert az nem ér. Ha meg megáll véletlenül a síneken az autó, akkor ez van, várni kell 15 percet, úgy számolj vele. Persze ez a valóságban egyszerűbben menne, mert megetetném az indításgátlót a szerelővel ott helyben.
Dátum: 2014.03.14. 12:22:20
Ebben a formájában viszont tönkreteszi az egész játékot. Maximalizáljátok 20 percben a várakozási időt, az még az elfogadható kategórián belül van. A gyógyíts X-szer küldetést meg nem fél óra alatt kell lezavarni, ráütök ez epikusra, gyógyítom az állatot, újra epikus, megint gyógyítás. Még 1000es gyógyítással is, már amennyiben azt nem 3,5 órával számolja ez a remek új gyógyítási funkció...Vagy csináljatok egy VIP eltávolító relikviát, Dikó úr szerint ugyanis lehetetlen a VIP levétele az accountról, amit a saját esetemben sürgősen szeretnék megoldani. Nagyon sürgősen. Nem érdekel már a 200 kő sem, csak szedjétek le ezt a retket a karakteremről minél előbb.
Dátum: 2014.03.14. 12:00:23
Bőven elég, ha annyit csináltok meg, hogy kompletten kikapcsolható legyen ez a gyógyítás funkció.
Nem kell semmi variálás, csak egy ki/be kapcsolási lehetőség, vagy ennek a degenerált időszámítási módszernek a korrigálása. Ha én 6000pontot gyógyítottam 10 perc alatt, akkor maximum 20 perc legyen 12000 gyógyításnál. Az még elfogadható és ésszerűbb mint ez, nem is tudom honnan jött ez a meglehetősen érdekes ötlet, hogy +50 gyógyításonként +10perc, amibe még az alapgyógyítást is beleszámolja a játék...Ennek a VIP-nek, ha jól tudom a gyorsítás és a játék könnyebbé tétele lett volna a célja. Ebbe meg akárhonnan nézem, +10 percek sem férnek bele, nemhogy +1 óra 10 percek. Kimondhatatlanul örülök egyébként, hogy jó esetben még hétfőig keseríti meg ez az életemet. Van pár játékos, aki egy támadással felezi az állatom életét, hiába van elég magasra fejlesztve a vastag bőr. Az állataim meg hullanak folyamatosan, nagyon nem tartanak ki másfél órákig, ha meg vissza akarok támadni, akkor megint várjak másfél órát...komolyan mondom, ennél dühítőbb dolgot én még nem éltem ebben a játékban.
Dátum: 2014.03.14. 09:17:41
Nem ittam sört mert nincs itthon, de reggelig megnyugodtam kicsit, egészen mostanáig. Az állatom feléledt, gyógyítottam egyet, és másfél órát várhatok rá, hogy elkezdhessem megtölteni a kínzót. Az egyik levelemre válaszolt az ÜSZ, pontosabban Dikó úr, aki annyit mondott, hogy nem tudják levenni a vipet a karakteremről, követ visszaadni végképp nem, mert lehetetlen. Mindenesetre megvárom Miklósék válaszát is, mert Dikó úr szerint egyébként is szinte minden lehetetlen, ahogy észrevettem. Viszont ha Miklóséktól is ugyanezt a választ kapom, akkor egy nagyon szépen megfogalmazott levélben megköszönöm nekik hogy 200 kőért tönkretették az állatokkal kapcsolatos hosszútávú terveim és ezzel az egész játékomat, és én ezzel be is fejeztem. Megöl az ideg ettől a degenerált fejlesztéstől, és ettől a hozzáállástól.
Dátum: 2014.03.13. 21:10:43
Én eddig script nélkül is tudtam gyógyítani 10 percenként 10 percenként, átöltözve 6000 felett, ami tökéletes volt. Van két implantos állatom, azokkal foglalkozni se nagyon kellett, mert pillanatok alatt maxon voltak. Most viszont B@szhatom, vagy minden állatom azonnal 250 feletti szintű kell legyen, vagy a kisebbek menthetetlenül kipusztulnak. Új állatokat nem tudok ezek után harcba vinni, mert a "kicsik" úgy járnak mint most Sovány Sárkány, a legalacsonyabb, 88as állatom, hogy amíg várok a másfél órára, kiütik! NEKEM EZ ÍGY NEM KELL!!! Távolítsák el ezt az egész nyomorult vipet az accountomról!!!