Hozzászólások - Yasmina
Dátum: 2012.03.25. 15:44:52
Köszi! Ez elszomorító
Dátum: 2012.03.25. 14:34:40
A fórum elég hosszú, így elnézést, ha már tárgyaltátok, de tudna valaki nekem segíteni, hogy a jutalom tovább nő, ha az előírt 3 szintlépés és az ehhez előírt TP többszörösét szerzi meg valaki a küldetések befejezéséig vagy fix LE a nyeremény?
Dátum: 2012.03.22. 18:21:59
Biri:
Az ésszerűség az ami tiltja!
ui.: mellesleg a szintemen elég jó mindkét szakértelmem, mert eddig a kalandokban nem igen volt gondom velük. Ezek szerint mindenki kb hasonlóan fejlesztette a szintemen, így vagy mindenki szarul játszik vagy van abba valami amit mondok?!
Az ésszerűség az ami tiltja!
ui.: mellesleg a szintemen elég jó mindkét szakértelmem, mert eddig a kalandokban nem igen volt gondom velük. Ezek szerint mindenki kb hasonlóan fejlesztette a szintemen, így vagy mindenki szarul játszik vagy van abba valami amit mondok?!
Dátum: 2012.03.22. 17:46:40
Jó lenne, ha nem csak büntetne a játékvezetés, hanem törekedne arra is, hogy a legtöbb hasznos script alapból elérhető legyen a játékban!
Magas szinten az állatok gyógyítása és idomítása igen macerás és időigényes dolog, ez akár több óra géphez kötést jelent, ami igen csak ellenkezik a játék leírásában szereplő következő mondattal: "Nem kell minden nap órákon át foglalkoznod vele, elég, ha amikor időd engedi, ránézel a karakteredre."
Persze egyetértek, hogy ha ezek lassítják a szervert, akkor ki kell iktatni őket, de jó lenne ha ez irányban fejlesztések is lennének, mert a hasznos scripteket érdemes lenne beépíteni a játékba akár valamilyen szaki, AF, vagy prémes funkció árán is.
Magas szinten az állatok gyógyítása és idomítása igen macerás és időigényes dolog, ez akár több óra géphez kötést jelent, ami igen csak ellenkezik a játék leírásában szereplő következő mondattal: "Nem kell minden nap órákon át foglalkoznod vele, elég, ha amikor időd engedi, ránézel a karakteredre."
Persze egyetértek, hogy ha ezek lassítják a szervert, akkor ki kell iktatni őket, de jó lenne ha ez irányban fejlesztések is lennének, mert a hasznos scripteket érdemes lenne beépíteni a játékba akár valamilyen szaki, AF, vagy prémes funkció árán is.
Dátum: 2012.03.21. 19:59:20
Egy régi AF képesség továbbfejlesztését is jó ötletnek tartanám, persze nem olcsón.
Alapos tanulás:
A szintlépéshez szükséges TP megnő szint x 5%-kal, de a TP-vel együtt kapott AF is megnő ugyanilyen arányban.
Előfeltétel: van energiahasznosításod.
Ha az energiahasznosítás szakértelmed nullázódik (felejtés vagy térkifordító ital miatt), ez a képességed is törlődik!
Max. szint: 4
Költség: 10
Javasolnám 10. szintig kibővíteni szintenként 5-el növelt AF költséggel. (15/20/25/30/35/40)
Alapos tanulás:
A szintlépéshez szükséges TP megnő szint x 5%-kal, de a TP-vel együtt kapott AF is megnő ugyanilyen arányban.
Ha az energiahasznosítás szakértelmed nullázódik (felejtés vagy térkifordító ital miatt), ez a képességed is törlődik!
Max. szint: 4
Költség: 10
Javasolnám 10. szintig kibővíteni szintenként 5-el növelt AF költséggel. (15/20/25/30/35/40)
Dátum: 2012.03.17. 08:20:49
V3:
Rozika a következőt nyerte: A tudás könyve, 158 TP
Esett még egy
Rozika a következőt nyerte: A tudás könyve, 158 TP
Esett még egy
Dátum: 2012.03.14. 14:29:44
112. szinten olyan statom van mint egy 147. szintű nem középszerű top játékosnak!
Ő belassul, lassabban lép szintet (persze kapja a TP/Le-t, de nem annyit amivel kompenzálja a 35 szint különbséget), én hozom a formám és fejlődők még 35 szintet ebben az utemben normál viszonyok között, tömve jó farmokkal! Szerinted ki fog nyerni, ha utolérem????
Ő belassul, lassabban lép szintet (persze kapja a TP/Le-t, de nem annyit amivel kompenzálja a 35 szint különbséget), én hozom a formám és fejlődők még 35 szintet ebben az utemben normál viszonyok között, tömve jó farmokkal! Szerinted ki fog nyerni, ha utolérem????
Dátum: 2012.03.14. 14:06:03
Ez egy érdekes ötlet, de elgondolkodott valaki azon, hogy a TOP 20 egyszer be fog kerülni az általuk már rég elhagyott VF-es karakterek ütőtávjába és +20 szint ide vagy oda, egy jól játszó VF-es, ha beéri a TOP karikat akkor csúnya farmolást csinál és nem ő lesz a farm!
Persze ez nem ma holnap következne be, de szép lassan ide lyukadnánk ki
Persze ez nem ma holnap következne be, de szép lassan ide lyukadnánk ki
Dátum: 2012.03.14. 10:56:18
Biri:
A V3-on EH-val csak portyázva (25pp) és küldetéseket csinálva (napi 3) egy nap alatt a max. 400-440 LE/TP, amit jó célpontmegválasztással össze bírtam hozni, de nagy átlagban a 300-350 Le/TP ami összejön és ezt drasztikusan rontja a vadászat, a kalandok és a térkapu, amiből az első kettő kell a sisakszilánk megszerzése miatt, az utóbbi pedig a küldetések miatt.
Szóval, az EH még mindig lényegesen gyengébb mint a VF, én is a következő landragór event után visszaváltok, mert szép lassan elhagyom a fix és jó célpontjaimat.
Ja és a fenti számítások már az új AF (szerénység) kifejlesztése utánra vonatkoznak, e nélkül még silányabb a helyzet.
ui.: a küldetések számát lehet növelni, de nekem ennyi fér bele egy nap...
és itt az állat sajtolós küldetéseket nem számoltam, mert ahhoz is kell a vadászat és igen sok Le-t ill. időt kell beleölni így igen nehéz vele számolni
A V3-on EH-val csak portyázva (25pp) és küldetéseket csinálva (napi 3) egy nap alatt a max. 400-440 LE/TP, amit jó célpontmegválasztással össze bírtam hozni, de nagy átlagban a 300-350 Le/TP ami összejön és ezt drasztikusan rontja a vadászat, a kalandok és a térkapu, amiből az első kettő kell a sisakszilánk megszerzése miatt, az utóbbi pedig a küldetések miatt.
Szóval, az EH még mindig lényegesen gyengébb mint a VF, én is a következő landragór event után visszaváltok, mert szép lassan elhagyom a fix és jó célpontjaimat.
Ja és a fenti számítások már az új AF (szerénység) kifejlesztése utánra vonatkoznak, e nélkül még silányabb a helyzet.
ui.: a küldetések számát lehet növelni, de nekem ennyi fér bele egy nap...
és itt az állat sajtolós küldetéseket nem számoltam, mert ahhoz is kell a vadászat és igen sok Le-t ill. időt kell beleölni így igen nehéz vele számolni
Dátum: 2012.03.13. 16:14:00
Lásd a többi EH-s képességet:
Energiamester:
Az energiahasznosított lélekenergiát is növelik a portya LE-t módosító tárgyaid. Szintenként a bónusz 7%-ka érvényesül.
Max. szint: 5
Költség: 7
Ki van írva, hogy kell az előfeltétel a megszerzéshez, de az alapból nem jelenti a törlődést, ha az már nincs meg, hisz megtanultad! Ezért is írták ki mindegyik EH-s képességnél, hogy törlődik, ha visszaváltasz VR-re, de itt nem lett kiírva (lehet lemaradt, de lehet nem?!). Ezek szerint ez nem törlődik, az én olvasatomban
Energiamester:
Az energiahasznosított lélekenergiát is növelik a portya LE-t módosító tárgyaid. Szintenként a bónusz 7%-ka érvényesül.
Max. szint: 5
Költség: 7
Ki van írva, hogy kell az előfeltétel a megszerzéshez, de az alapból nem jelenti a törlődést, ha az már nincs meg, hisz megtanultad! Ezért is írták ki mindegyik EH-s képességnél, hogy törlődik, ha visszaváltasz VR-re, de itt nem lett kiírva (lehet lemaradt, de lehet nem?!). Ezek szerint ez nem törlődik, az én olvasatomban
Dátum: 2012.03.13. 15:51:19
Egy kiskapu, de ha csak elírás a Hasznos vadászat-nál, akkor Miklós úgy is kijavít
Hasznos vadászat:
Minden szintje 1%-kal növeli a vadászatért kapott LE-t.
Előfeltétel: 10-es Hasznos energiák AF képesség
Max. szint: 10
Költség: 5
Én sehol nem látom, hogy a képesség törlődik, ha valaki kifejleszti és visszavált VF-re, pedig az összes EH-s képességnél ez fel van tüntetve!
Szóval, ha jól értelmezem, elég sok AF pontot beleölve (20+50) vissza lehet váltani úgy VF-re, hogy a képesség nem törlődik és lehet élvezni a +10% Le-t így a VF-es karakterek sem kerülnek hátrányba, azt a pár napot leszámítva amíg átmennek EH-ba, hogy a hasznos energiát kifejlesszék.
Javíts ki Miklós, ha rossz az okfejtésem?!
Hasznos vadászat:
Minden szintje 1%-kal növeli a vadászatért kapott LE-t.
Előfeltétel: 10-es Hasznos energiák AF képesség
Max. szint: 10
Költség: 5
Én sehol nem látom, hogy a képesség törlődik, ha valaki kifejleszti és visszavált VF-re, pedig az összes EH-s képességnél ez fel van tüntetve!
Szóval, ha jól értelmezem, elég sok AF pontot beleölve (20+50) vissza lehet váltani úgy VF-re, hogy a képesség nem törlődik és lehet élvezni a +10% Le-t így a VF-es karakterek sem kerülnek hátrányba, azt a pár napot leszámítva amíg átmennek EH-ba, hogy a hasznos energiát kifejlesszék.
Javíts ki Miklós, ha rossz az okfejtésem?!
Dátum: 2012.03.13. 15:03:12
Nem akarom megmondani a tutit, de hidd el egy jól fejlesztett karakter pár hónapos kihagyás után is megállja a helyét, lehet már nem a number one lesz, de ott lesz a szeren még mindig! Ezt tapasztalatból mondom, mert már 2x töröltem és 3x mentem el hosszabb-rövidebb időre, de a karakterem még mindig a topban van és a kihagyások után mindig érdekesebb lett a játék, mert újra volt miért küzdenem!!! Valahogy mindig visszacsábulok a VU-hoz, mert van benne folyamatosan új kihívás, és itt nem csak az eventekről beszélek, hanem más karakterek legyőzéséről, mert itt bárki bármit mond az a lényeg, hogy a szinteden (ütőtávodban) Te legyél a legjobb
Az én végleges törlésem ideje valószínű az online TF beindulásakor lesz, addig is mindenki reszkessen, mert Yasmina volt, van és lesz
Az én végleges törlésem ideje valószínű az online TF beindulásakor lesz, addig is mindenki reszkessen, mert Yasmina volt, van és lesz
Dátum: 2012.03.13. 14:50:41
A VF kompenzáció/fejlesztés nem hiszem, hogy tervbe lenne! Az nem igen éri meg a játék vezetésének....
Aki a VF-et választja ebben a játékban az be kell érje azzal a nyers táppal, amit alapból nyújt. (nagyon jó Le/Tp arány a vadászatra, lassabb szintlépés, ergo erősebb karakter)
Aki a VF-et választja ebben a játékban az be kell érje azzal a nyers táppal, amit alapból nyújt. (nagyon jó Le/Tp arány a vadászatra, lassabb szintlépés, ergo erősebb karakter)
Dátum: 2012.03.12. 19:56:32
Ez a fejlesztés tetszik nekem is a legjobban, végre valami hasznos és így már megéri ütni a magasabb szintű kristályos klónokat is!
Dátum: 2012.03.12. 18:13:12
Közkívánatra rakjuk már be a szívósság övét is
Én vagyok a köz és ezt kívánom, mellesleg most volt a szülinapom, ha más nem is pörgetheti ki, Én had pörgessem ki!!!
Légyszi
Fizetek is érte
Én vagyok a köz és ezt kívánom, mellesleg most volt a szülinapom, ha más nem is pörgetheti ki, Én had pörgessem ki!!!
Légyszi
Fizetek is érte
Melyik verzió nyert a szilánkgyűjtésnél?
A vagy B?
A vagy B?
Dátum: 2011.12.06. 18:43:47
Egy háború mindig is a lehetőségek maximális kihasználásán és jó taktikán alapult (volt még sok más is, de itt nekünk csak ez van ). Ebben a játékban elég kevés a mozgástér a védekezésre a fentről jövő támadások ellen. Magasabb szinten már 10-12 szinttel is üthetsz lefelé, ami nem igazán hoz valami kiegyenlített küzdelmet. Ezért aki nem akarja óránként rommá veretni magát a háború alatt az joggal megy el pihenni a katába míg a többiek (már aki tud) küzdenek.
A szövetség érdeke az első és mindenki a saját képességeinek megfelelően járul ehhez hozzá. Vannak akik küzdenek, vannak akik elbújnak és vannak akik kilépnek, vagy láthatatlanba csücsülnek. Ez a taktika. Itt a VU-ban csak ezt lehet kihasználni, ha a katakombát befagyasztanád a háború idejére, akkor tömeges lenne a törlés, mert egyesek nem tudnának játszani, elmenne a kedvük mindentől....
Volt idő, amikor egyedül megnyertem egy 30 fős szövetségben a háborút, de ez mér a múlt. Most béke dúl a köreinkben és ez így is van jól
ui.: nem kellene a katakomba, ha a háborúban nem lehetne lefelé ütni! Aki háborúzni akar az veje a vele egy szintűeket és a nála erősebbeket...
A szövetség érdeke az első és mindenki a saját képességeinek megfelelően járul ehhez hozzá. Vannak akik küzdenek, vannak akik elbújnak és vannak akik kilépnek, vagy láthatatlanba csücsülnek. Ez a taktika. Itt a VU-ban csak ezt lehet kihasználni, ha a katakombát befagyasztanád a háború idejére, akkor tömeges lenne a törlés, mert egyesek nem tudnának játszani, elmenne a kedvük mindentől....
Volt idő, amikor egyedül megnyertem egy 30 fős szövetségben a háborút, de ez mér a múlt. Most béke dúl a köreinkben és ez így is van jól
ui.: nem kellene a katakomba, ha a háborúban nem lehetne lefelé ütni! Aki háborúzni akar az veje a vele egy szintűeket és a nála erősebbeket...
Dátum: 2011.12.05. 22:02:13
A katakombáknak pont ez a lényege
A taktikáról még nem hallottál???
A taktikáról még nem hallottál???
Dátum: 2011.12.02. 13:19:01
Az átíráskor ügyelj arra, hogy ezentúl mindig Én legyek a bajnok
Dátum: 2011.07.30. 10:24:12
akkor megnyugodtam és ezek után majd óránként fogok menni