Hozzászólások - Barbey
Dátum: 2012.07.06. 18:13:02
Nagy a hallgatás a második Xenokristály problémáról. Valami kis információ morzsa?
Dátum: 2012.06.30. 10:13:11
Ezzel csak az az egyetlen probléma, hogy nem az event végekor, hanem több nappal utána adták meg ezt a lehetőséget (konkrétan mikor Lara jelezte a fórumon) amikor már a többség felvette a jutalmát. Ha ez az event végén meglett volna nem lenne ez a cirkusz.
Egyszerűen nem értem azokat aki annyira ellene van annak, hogy mindenki megkaphassa azt amiért megdolgozott. Nekik ez a megoldás esetleg fizikai-lelki fájdalmat okozna vagy netán valami hátrányba kerülnének a játékban (mert aki nem választhatta ki a második kristályt azoknak a többsége igen is hátrányba kerül a két kristályosokkal szemben) vagy ezzel maguk nagyságukat bizonygatják, hogy bezzeg én .....
Egyszerűen nem értem azokat aki annyira ellene van annak, hogy mindenki megkaphassa azt amiért megdolgozott. Nekik ez a megoldás esetleg fizikai-lelki fájdalmat okozna vagy netán valami hátrányba kerülnének a játékban (mert aki nem választhatta ki a második kristályt azoknak a többsége igen is hátrányba kerül a két kristályosokkal szemben) vagy ezzel maguk nagyságukat bizonygatják, hogy bezzeg én .....
Dátum: 2012.06.29. 19:31:26
Tisztelt JV!
Az, hogy "lehetséges" ez nem válasz, ez valamilyen csekély remény csepegtetése.
Mivel utólag lett az érvényes játékszabályzat módosítva kutya kötelessége a JV-nek megoldani, hogy minden játékos megkapja ugyanazt a választási lehetőséget!
Amennyiben már az event vége előtt tudta a JV hogy lesz ilyen akkor elég baj hogy a beillesztése előtt engedték egyáltalán felvenni a jutalmakat illetve, hogy ezt a játékosokkal semmmirféle hivatalos helyen nem közölték. Olyan nehéz beismerni, hogy sorry ezt benéztük és mihamarabb korrigáljuk a hibánkat?
Melleseleg a fórum hírei között még most sem szerepel csak ebben az egy topicban Lara egyetlen hozzászólásában. A belépő oldalon pedig még most sincs fennt hogy választahtó a két kristály és állítom még mindig van olyan játékos akinek gőze sincs az egészről.
Az, hogy "lehetséges" ez nem válasz, ez valamilyen csekély remény csepegtetése.
Mivel utólag lett az érvényes játékszabályzat módosítva kutya kötelessége a JV-nek megoldani, hogy minden játékos megkapja ugyanazt a választási lehetőséget!
Amennyiben már az event vége előtt tudta a JV hogy lesz ilyen akkor elég baj hogy a beillesztése előtt engedték egyáltalán felvenni a jutalmakat illetve, hogy ezt a játékosokkal semmmirféle hivatalos helyen nem közölték. Olyan nehéz beismerni, hogy sorry ezt benéztük és mihamarabb korrigáljuk a hibánkat?
Melleseleg a fórum hírei között még most sem szerepel csak ebben az egy topicban Lara egyetlen hozzászólásában. A belépő oldalon pedig még most sincs fennt hogy választahtó a két kristály és állítom még mindig van olyan játékos akinek gőze sincs az egészről.
Dátum: 2012.06.24. 11:31:25
Erről csak annyit, hogy a játék jelenlegi szabályai szerint csak egyféle Xeno kristályod lehet. Az, hogy egy kötetlen beszélgetés , fórumozás során volt egy ilyen , hogy "lehet róla szó" meg ilyen olyan ígéret de hivatalosan semmi megerősítés nincs (nem a fórumon hanem a játék hírei között a belépő oldalon, illetve az event jutalmazása során átvételekor az infóknál). Eleve fel sem kínálja a másikat ha már az egyikkel rendelkezel. Amennyiben ezt így az event vége után több nappal bevezetik mikor már a többség felvette a jutalmát akkor az lenne a fair a JV-től ha a jelenlegi átvett jutalmakat egyöntetűen mindenkitől visszavennék és megadni mindenkinek a lehetőséget az újraválasztásra. De ennek már olyan toldozás-foldózás jellege lenne, így Birkával kell hogy egyetértsek. Az új szabályokról az event idulásakor már tudniuk kell a játékosoknak, nem beszélve arról, hogy egész másként teljesítene az event alatt ha már előre tudná, hogy akár mind a kétféle Xenó kristályt megszerezheti (bár annyiban szigorítanám, hogy egy event alatt csak egyiket választhatná).
Dátum: 2012.06.23. 11:45:03
érdekes jutalmat osztogatnak.
Típus: relikvia
Szint: 60
6%-kal több AF pontot kapsz.
A tárgy 2012.06.01-ig érvényes, utána eltűnik a karakterlapról.
nos akkor köszönöm a nagy semmit
Típus: relikvia
Szint: 60
6%-kal több AF pontot kapsz.
A tárgy 2012.06.01-ig érvényes, utána eltűnik a karakterlapról.
nos akkor köszönöm a nagy semmit
Dátum: 2012.06.19. 15:55:08
Nincsenek negedélyezve a scriptek az oldalon. Ez biztos mert van hogy felugrik az ablak és véletelen letiltom akkor csinál ilyeneket, nálam elég egy újraindítás. Azt ne kérdezd hol lehet beállítani
Dátum: 2012.06.06. 19:26:23
Csak az a fránya TP kompenzáció ne lenne amúgy teljesen egyetértek veled
Dátum: 2012.06.04. 15:56:53
miért nem enged manábol építeni, van valami feltétele? Amikor beléptem előszőr még aktív volt a gomb de amint felturbóztam a manakonstrukciót már nem engedett építeni belőle.
Dátum: 2012.05.26. 12:23:54
A landragornál jutalomként kapott tulajdonság növeléseket miért nem fogadja el a végzet temploma?
Dátum: 2012.05.15. 08:31:50
Szerinted ez az átlag napi játékkel egyszerűen megoldható, főleg olyannak akinek nagyon magas entitása van. Végül is nem kell tényleg más hozzá csak jó pár db gyógyital, meg a hozzá szükséges Le kitermelése.
Csak a magam nevében tudok nyilatkozni. Eléggé erős karakterrel rendelkezem az állataim sem épp kezdők azért 3 ütés leamortizál és én jó ideig nem is 3-mal nagyobb szintű entitásokat kértem ki.
(megjegyzem volt nekem is olyan időszakom amikor ezt a küldetés nevetve meg tudtam volna oldani szinte semmi plusszal most már bele sem fogtam)
Csak a magam nevében tudok nyilatkozni. Eléggé erős karakterrel rendelkezem az állataim sem épp kezdők azért 3 ütés leamortizál és én jó ideig nem is 3-mal nagyobb szintű entitásokat kértem ki.
(megjegyzem volt nekem is olyan időszakom amikor ezt a küldetés nevetve meg tudtam volna oldani szinte semmi plusszal most már bele sem fogtam)
Dátum: 2012.05.13. 16:33:34
Az indulásnál jeleztem, hogy első olvasásra nem tetszik, most hogy szövitársam megcsinlta és felvilágosított a nyeremények mibenlétéről amiről az elején elég szépen hallgatott a JV (legyen meglepetés) hát eléggé meglepődtem de nem igazán úgy ahogy erre számítani lehet és így a végén pedig határozpttam nem tetszik.
Szeretném közölni hogy még egy pár ilyen jellegű fejlesztés és egyre jobban kezdek elgondolkodni, hogy van más on-line játék is amivel el tudom ütni felesleges szabadidőm.
Tudom, nem vagyok kocka nem vagyok prémiumos, azért költöttem őskőre amikor úgy éreztem szükség van rá. Szavam tudom nem sokat ér a JV számára ebben a profitorientált világban hisz csak én egy mezei játékos vagyok.
Sajnálom hogy olyan fejlesztést, lehetőségeket tettek be a nyereménybe amit csak őskővel és a játékosk stilusának szétrobbantásval felesleges irányú karakterfejlesztéssel szükségtelen vásárlásokkal lehet teljesíteni.
A templom indulásakor az volt az ígéret, hogy olyan feladatok lesznek amit a játék során aműgy is lehet teljeíteni. Hát ez azért nem igazán igy lett.
Szerettem, szeretem ezt a játékot, még!
Tisztelettel: Barbey
Szeretném közölni hogy még egy pár ilyen jellegű fejlesztés és egyre jobban kezdek elgondolkodni, hogy van más on-line játék is amivel el tudom ütni felesleges szabadidőm.
Tudom, nem vagyok kocka nem vagyok prémiumos, azért költöttem őskőre amikor úgy éreztem szükség van rá. Szavam tudom nem sokat ér a JV számára ebben a profitorientált világban hisz csak én egy mezei játékos vagyok.
Sajnálom hogy olyan fejlesztést, lehetőségeket tettek be a nyereménybe amit csak őskővel és a játékosk stilusának szétrobbantásval felesleges irányú karakterfejlesztéssel szükségtelen vásárlásokkal lehet teljesíteni.
A templom indulásakor az volt az ígéret, hogy olyan feladatok lesznek amit a játék során aműgy is lehet teljeíteni. Hát ez azért nem igazán igy lett.
Szerettem, szeretem ezt a játékot, még!
Tisztelettel: Barbey
Dátum: 2012.05.11. 12:37:15
A következő Landragornál meg lehetne oldani, hogy a felhasznált és az effektív töltés mellett (alatt) arról is kapjunk információt, hogy mennyi LE használtunk el a drakonoknál levonva belőle az ott kapott nyereményt LE-t?
Dátum: 2012.04.30. 12:26:05
Melyik magyar városban volt/lesz a Munkácsy-trilógia kiállítva?
*Debrecen
Budapest
Szombathely
Pécs
*Debrecen
Budapest
Szombathely
Pécs
A festménytrilógia Debreceni Déri Múzeumben látható de Budapesten a Magyar Nemzeti Galériában és Pécsen a Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziumában is ki volt állítva, így ebben a kérdésfeltevésben több helyes válasz is van.
Dátum: 2012.04.29. 19:47:27
V3 nem megy, nem tudok belépni.. az állataim morálja reggelre 0 lesz mivel nem tudom őket elküldeni gyakorolni..... A fair az lenne ha ezt is visszaállítanák.
Dátum: 2012.04.24. 16:28:10
Csak szerényen jegyzem meg a Landragort jó lett volna úgy időzíteni, hogy hamarabb legyen vége mint a Végzet Templomának... legalább is ez első templomnál amig belerázódunk.
Dátum: 2012.04.20. 16:13:11
Végzet temploma küldetéshez döntetlenes háborús partnert keresünk V3 The League of Extraordinary Heroes szövetség.
Dátum: 2012.04.18. 08:13:29
Még a végére megjegyezném miért kellett ezt határidősre tenni? Aki hamarabb végez az hamarabb kapja a következőt, aki meg nem csinálja az esetleg a megadott idő letelte után szabad választás szerint újat kezdhetene vagy folytathatná amíg kész nincs.
Mert lenne olyan, aki őrült módon csinálná. Mondjuk, ha valakinek csak dukát kellene, akkor hajtaná a 250 dukátos cuccra a TK-t. Vagy csak az Állatok szeretetére költene, mert akkor effektíve tolhatná az állatos küldiket.
Szerintem ezt félreértetted, ha az egész kész akkor kaphat újat, ha letelik a HATÁRIDŐ akkor választhatna és csak akkor, hogy folytatja a jelenlegit, vagy újat kér és megelégszik a kapott résznyereményekkel.
Dátum: 2012.04.17. 21:42:39
Véleményem a fejlesztésről. Első átnézésre nem tetszik.
A játék nem igényel sok időt.... ezek után,
Miért kell ráerőszakolni a játékosokra játékstílusukkal, ritmusukkal teljesen ellentétes dolgokat?
Szerezz a szerencsekerékkel ritka vagy ultraritka kincset. Hmm... és ha nem ad?
Vásárolj varázslatot aminek a szintje nem alacsonyabb. Köszönöm de, nagyon jó a varázslatom gondolom más is van ilyen helyzetben.
Gyözz háromszor szövetségetekkel háborúban lévő ellenfél ellen... Bármily hihetetelen békés szövetség vagyunk... nem szeretjük a háborút.
Áldozz fel 56000 LE-t. Pontosan nem tudom csak sejtem, hogy veszteni kell portyán ennyit. Ezt azért mégsem kellene.
tulajdonságnövelés... ultraspec nélkül elkég nagy kib.... ehhez meg váltani kellene a specializációt.
Kaland szakik növelése, a kaland így is elég kristálypontot zabál szépen fog emelkedni...
A transzdestrukcióról sejtésem van (remélem nem az amire gondolok) felvilágosítást adna valaki.
Többen panaszkodtak a szerencsekerék őskő felhasználására , hogy ez már nem fér bele a keretbe most jött még havonta plussz hozzá egy kicsi.
Még a végére megjegyezném miért kellett ezt határidősre tenni? Aki hamarabb végez az hamarabb kapja a következőt, aki meg nem csinálja az esetleg a megadott idő letelte után szabad választás szerint újat kezdhetene vagy folytathatná amíg kész nincs.
A játék nem igényel sok időt.... ezek után,
Miért kell ráerőszakolni a játékosokra játékstílusukkal, ritmusukkal teljesen ellentétes dolgokat?
Szerezz a szerencsekerékkel ritka vagy ultraritka kincset. Hmm... és ha nem ad?
Vásárolj varázslatot aminek a szintje nem alacsonyabb. Köszönöm de, nagyon jó a varázslatom gondolom más is van ilyen helyzetben.
Gyözz háromszor szövetségetekkel háborúban lévő ellenfél ellen... Bármily hihetetelen békés szövetség vagyunk... nem szeretjük a háborút.
Áldozz fel 56000 LE-t. Pontosan nem tudom csak sejtem, hogy veszteni kell portyán ennyit. Ezt azért mégsem kellene.
tulajdonságnövelés... ultraspec nélkül elkég nagy kib.... ehhez meg váltani kellene a specializációt.
Kaland szakik növelése, a kaland így is elég kristálypontot zabál szépen fog emelkedni...
A transzdestrukcióról sejtésem van (remélem nem az amire gondolok) felvilágosítást adna valaki.
Többen panaszkodtak a szerencsekerék őskő felhasználására , hogy ez már nem fér bele a keretbe most jött még havonta plussz hozzá egy kicsi.
Dátum: 2012.04.08. 09:40:19
Mondja meg valaki a grifftojás mit ad? Én még nem kaptam csak adtam.
Dátum: 2012.04.06. 08:41:03
A következő jelenséget tapasztaltam, van egy játékos láthatatlan, az első támadásnál állandóan nem támadhatod a karaktert mert túl kevés az életpontja üzenetet ad , amennyiben másodszor is rátámadok 20-40 másodperc múlva akkor már engedi. Mivel láthatatlan nem hiszem, hogy állandóan akkor gyógyítja fel magát mikor rápróbálkozom szinte rögtön másodszorra mivel a csatajelentéseknél nagy általánosságban végig fut az összes támadási kör.
Más szövitárasam is tapasztalt hasonlót.
Más szövitárasam is tapasztalt hasonlót.