Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - EMTyb

Oldal: 123456
Azt hiszem Miklós már az elején felsorolta az alap stratégiák között az építkezőt. Nem tudom miért fáj egyeseknek, ha valaki ezt a taktikát választja. A játék indulása után kb fél órával léptünk szövetségbe, 3 régi ismerős. Ekkor még csak egy-két zafír szövetség volt, így tudtuk, ha hamar felhúzzuk a kutat, tuti lesz jelentkező, így villámgyorsan húzhatjuk az újabb és újabb szintet. Ha mindenki egyből csak tulajdonságra gyúr, lemaradunk a szövetségi élmezőnytől, ergo kevesebb nívós jelentkező közül válogathattunk volna. Így "beáldoztam" magam, megszerzett LE-m jelentős részét az építkezésbe toltam. Ami viszont egyesek szemében értelmetlen áldozat, a másik oldalról örömmel tölti el az embert, hisz látja szövetsége virágzását és azt, hogy a klán kezdetektől ott van a toplista első felében. Az építkezés persze már egy öngerjesztő folyamat, hisz ha nem fejlődik a karakter, többen, többször támadják, ha akar se tud nagyon gyűjtögetni. Anno pl. az első varázslatot nagyon kinéztem magamnak, de sajnáltam azt az 1350 LE-t a klántól, azon a szinten még sokat ért ez a beépítés. Így jobb híján gyúrok a szerencsére, majd meglátjuk mire lesz jó a jövőben.
Szóval nekem egyelőre teljesen elég, hogy új emberkéket ismertem meg, jó társaság alakult ki a szövetség keretei között. Ha belépek a játékba, első dolgom hogy a belső fórumra pillantok, utána jöhet a malter keverés. Félelmetes, milyen indulatokat tud kiváltani egy játék... Szerintem igenis van létjogosultságuk az építőknek, és szerencsés az a szövetség, amely soraiban tudhat akár csak egyet is.
Ízlések és pofonok, kinek a pap, kinek a papnő, ilyen az élet és még jöhetnék egyéb közhelyekkel. Ja, és "Én se most jöttem le..."
Dátum: 2008.09.30. 19:12:34
Már tényleg nem értem az új kvíz értékelés rendszerét...
Egy ilyen általános műveltséggel foglalkozó kérdés miért rossz kérdés?

"Mit jelent magyarul a következő szállóige: "Alea iacta est"

Bizonytalan, hogy mit hoz az este. (Titus Livius)
Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna. (Boethius)
A kocka el van vetve. (Julius Caesar)
Ki mint vet, úgy arat. (Cicero)"

Most akkor mi a jó kérdés? Középsulis alapok vagy Google találatok 5 mp alatt?

Megj.: az előző 8 kérdésem gond nélkül átment a rostán
Dátum: 2008.09.23. 13:39:34
Idézet: Féreg - 2008.09.23. 13:23:55
na meg persze a legjobb stratégia egy LEgyüjtő rabszolga csinálása, amit a feltápolt főkarakter szépen lezuz néha.

Hát persze, már ha a nem megengedett stratégiákat nézzük...
Oldal: 123456