Azt hiszem Miklós már az elején felsorolta az alap stratégiák között az
építkezőt. Nem tudom miért fáj egyeseknek, ha valaki ezt a taktikát választja. A játék indulása után kb fél órával léptünk szövetségbe, 3 régi ismerős. Ekkor még csak egy-két zafír szövetség volt, így tudtuk, ha hamar felhúzzuk a kutat, tuti lesz jelentkező, így villámgyorsan húzhatjuk az újabb és újabb szintet. Ha mindenki egyből csak tulajdonságra gyúr, lemaradunk a szövetségi élmezőnytől, ergo kevesebb nívós jelentkező közül válogathattunk volna. Így "beáldoztam" magam, megszerzett LE-m jelentős részét az építkezésbe toltam. Ami viszont egyesek szemében értelmetlen áldozat, a másik oldalról örömmel tölti el az embert, hisz látja szövetsége virágzását és azt, hogy a klán kezdetektől ott van a toplista első felében. Az építkezés persze már egy öngerjesztő folyamat, hisz ha nem fejlődik a karakter, többen, többször támadják, ha akar se tud nagyon gyűjtögetni. Anno pl. az első varázslatot nagyon kinéztem magamnak, de sajnáltam azt az 1350 LE-t a klántól, azon a szinten még sokat ért ez a beépítés. Így jobb híján gyúrok a szerencsére, majd meglátjuk mire lesz jó a jövőben.
Szóval nekem egyelőre teljesen elég, hogy új emberkéket ismertem meg, jó társaság alakult ki a szövetség keretei között. Ha belépek a játékba, első dolgom hogy a belső fórumra pillantok, utána jöhet a malter keverés. Félelmetes, milyen indulatokat tud kiváltani egy
játék... Szerintem igenis van létjogosultságuk az építőknek, és szerencsés az a szövetség, amely soraiban tudhat akár csak egyet is.
Ízlések és pofonok, kinek a pap, kinek a papnő, ilyen az élet és még jöhetnék egyéb közhelyekkel. Ja, és "Én se most jöttem le..."

Már tényleg nem értem az új kvíz értékelés rendszerét...
Egy ilyen általános műveltséggel foglalkozó kérdés miért rossz kérdés?
"Mit jelent magyarul a következő szállóige: "Alea iacta est"
Bizonytalan, hogy mit hoz az este. (Titus Livius)
Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna. (Boethius)
A kocka el van vetve. (Julius Caesar)
Ki mint vet, úgy arat. (Cicero)"
Most akkor mi a jó kérdés? Középsulis alapok vagy Google találatok 5 mp alatt?
Megj.: az előző 8 kérdésem gond nélkül átment a rostán
Idézet: Féreg - 2008.09.23. 13:23:55 na meg persze a legjobb stratégia egy LEgyüjtő rabszolga csinálása, amit a feltápolt főkarakter szépen lezuz néha.
Hát persze, már ha a
nem megengedett stratégiákat nézzük...