Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Andaxin

Oldal: 12345678
Dátum: 2009.05.26. 07:02:28
"- az 1-2-nél keményebb világ, nincs 15%-kos limit a támadhatóságra (de ha valakit legyőznek, nem veszít ép-t)"

nekimennek 6szor, elfogy a VPje, aztán meg végigveri mindenki mert ÉPje lesz hozzá, VPje meg a varázslatra nem

egyébként ez a végesített világ, hát nem tudom mennyi új játékost fog hozni. inkább azok fognak szerintem nyomulni, akik a többi világon játszanak, hogy itt elvigyék a nyereményt
másrészt a vázolt lehetőségek (szint, fertőzés) egyrészt előre rohanást, illetve a "túlzott" csapatjátékot (20 epikus) erőltetik
Dátum: 2009.05.13. 21:49:08
remek köszi, éppen most nem volt időm híreket olvasni
Dátum: 2009.05.13. 21:43:17
hali
az állataim mellett csak gyógyít, pihenni küldöm, gyakorlás van
NINCS szabadon engedem, se sajtolás, miért??
Dátum: 2009.05.11. 20:42:38
és aki fölött nincs senki szintben? vele egy szintű meg max 1 pl? miért kellene őket szívatni a lefele ütés miatt ilyen ötletekkel, hogy ne vigyen abszolút semennyi LEt, meg hogy az állata ne kapjon morált és hasonlók, nem értem
Dátum: 2009.05.02. 07:21:51
tényleg érdekes volt a póker, jónak nem mondanám, mert csak 4 leosztást nyertem, de így is meg lesz a 20 őskő, iszonyatosan nincs mákom (lehet, hogy kiugrok a telekre építkezni, hogy növeljem a szerencsémet )
Dátum: 2009.05.01. 07:18:18
szerintem a kifejezések nagyon találóak, régi HKK-s múltat idéz fel 14 évvel ezelőttről, pl. instabil szingularitás és társai
Dátum: 2009.04.28. 06:41:42
Hali (gondolatok a reggeli kávé mellett)!

V1-2vel összehasonlítva V3ban a szövetségeknek nem kell ugye heteket-hónapokat várniuk az akadémia bevezetésére, mert már bekerült a játékba. Így egyértelműen azok a klánok kerültek ismét lépéselőnybe, akiknél vannak csak az építkezésre fókuszáló karakterek. (Azért kemény dió 20. szinten már 2 állattal jönnek ellened és hasonló nyalánkságok)

Tehát az erős random mellett (térkapuból semmi, állatelfogás egyik nap 10 db aztán egy hétig semmi, erős karaktert elver egy buzogányos fickó, vadászatnál ugyanolyan lényből különböző LE jön, stb ...) a V3-on lehetsz akármilyen játékos, ha nincsenek a klánodban "építőcimborák".

Nem tudom, hogy a játékvezetés ezt szándékosan gondolta-e így, mert így az eleje az akadémiával nagyon felpörög. Kicsit az érződik ez alapján, hogy nemhogy a mezőny egyben tartása, az építés megreformálása (ezzel talán a multizás is csökkenne) a cél, hanem minden eszközt igénybe véve kell építeni ...
Pár hónap múlva lesz két klán a csúcson, akik ráadásul ugyanabból a hordából vannak, így egymást nem üthetik Kicsit olyan hangulat kezd kialakulni, mintha szerencsejátékot játszanánk: teljesen mindegy milyen játékos vagy, mennyire ismered a játékot, mennyi időt szánsz rá ha
- nincs veled a random
- ha nincs a klánodban pár építőcimbora
akkor nézhetsz nagyokat.

Mondjuk ettől a játék megy tovább a maga útján (én is remekül elbohóckodok még egy darabig, az biztos), csak páran hittek egy Utópiában, az egyenlő esélyek elvében
Dátum: 2009.04.19. 11:45:46
poénból, legyen már 2-3 ilyen jellegű küldetés is:

"Gyere el hozzám, amikor legalább 5 hónapja vagy már tagja egy olyan szövetségnek, aminek az eltelt idő alatt nem volt sem állandó, sem ideiglenes jelleggel tevékenykedő vendégmunkása, építőrabszolgája. A küldetés kiváltható X szintnyi, minimum Y LE-ből felépült épület visszabontásával"
Dátum: 2009.04.19. 05:31:55
csak nehogy tendencia legyen, mert akkor hamarosan 20an fogunk ipiapacsozni egymás között
Pedig Rebecca pont az utóbbi időben combosodott meg
Dátum: 2009.04.18. 16:12:30
Szerintem a helyettesítés nem jó ötlet.

Egyrészt csalások tömegére adhat alkalmat, nehéz lehet kiszűrni hogy mi a helyettesítés, és mi a csalás. Másrészt meg elég gyenge kifogás, hogy ne csorduljanak túl az erőforrások. Aki Fanatikus és többet ér neki az, hogy egyetlen térkapupont/CSP/akármi ne vesszen kárba (mert akkor egy helyet hátracsúszik a toplistán), minthogy elmenjen a családjával valahova, vagy a haverokkal sörözni, az elég szomorú. A Fanatikus az egyébként is költi a játékra a pénzt őskő miatt, nem hiszem hogy földhöz vágná, hogy belép mobilról naponta párszor, hogy berakja az állatát kennelbe vagy akármi.

Ha meg valaki Brazíliába megy az esőerdő közepére egy hétig, ahol nincs net, hát nehogy azon járjon már az agya az Amazonas mellett, hogy hú mennyi térkapupont ment a levesbe ...
Dátum: 2009.04.18. 16:01:13
Legalább a többieknek lesz idejük, hogy utolérjenek titeket küldetésekben Valami nem sikerül 24 óra alatt és ez már katasztrófa. Ha egy hét alatt sem sikerül, akkor érdemes megint felvetni a problémát.
Dátum: 2009.04.18. 10:15:36
Nálam meg pont fordítva.
2-es csapdakészítéssel elfogtam 3 lényt pár vadászatból, 12essel meg semmit napok óta.

Pl. itt is megmutatkozik, hogy elsősorban nemcsak a tudás/akarás számít a karakterek fejlődésében és erejében, hanem kb. ugyanannyit tesz ki a mázlifaktor sajnos. Meg kell szokni valahogy, bár nehéz
Dátum: 2009.04.18. 04:30:10
wiki szerint 38. szinten 27 TPt kellene kapnod egy vadászatért, nem 16 TPt ... indulj ki ebből, ne a kapott LE mennyiségből, és talán meg lesz a gond
Dátum: 2009.04.17. 18:43:48
ez a random ... de hogy ekkora, 150 vadászatból egy lényt nem tudok elfogni, akinek meg 6al kevesebb a csapdakészítése, ennyiből pont hárommal többet fogott el
Dátum: 2009.04.14. 21:22:20
Nekem az 50ből vagy 10 kérdés könyvekre vonatkozott, amivel nem lenne baj, ha nem túl specifikus művek lennének. Lehet, hogy következő olimpia előtt átlapozom a Beholder könyvkínálatát ...
köszönöm a gyors választ, jeleztem PMben
hi, lag miatt rosszul ment el a kvízem, hogy tudnék változtatni? köszi
Dátum: 2009.04.13. 09:42:41
Lehet, hogy Beholdernél nincsenek lányok, akik súgtak volna nekik. Vagy készülnek valami hasonló akcióval a hölgyek részére is. Vagy mondjuk van egy titkos számláló, hogy hány tojás van a lányoknál, és amennyi megmarad húsvét után, abból ők kapják a LEt, sőt még az állataik is gyógyulnak
Mondjuk furcsa húsvét lett volna, ha minden hölgy a katakombákban figyelt volna
Az utóbbi pár hozzászólásnak nem vágom mi köze van az építőrabszolgázáshoz

Felütötte a fejét már az a jelenség is, hogy az építőrabszolgák ki-be lépegetnek a szövetségbe, mondjuk én nem értem, hogy ennek mi értelme van.

A jelenlegi szabályokba egyébként nem ütközik, hogy valaki csak építsen, mondjuk ezzel a szövetsége nagy előnyre tesz, illetve tett szert. Azzal védekeznek általában a legtöbben, hogy 1. mi nem kértük, hogy építsen, 2. az spm/építés stratégiát teszteli (ja persze, majd nézzétek meg 50. szinten is egy szál buzogányban fog állni, mert még akkor is a szerencsét teszteli )

Hangsúlyozom, hogy amíg ezek nem ütköznek szabályokba, addig felesleges szerintem bárkit elítélni emiatt, maximum talán a jóérzését sérti az építőrabszolga nélküli szövetségeknek, de hát ez van.

Minden játékban vannak csalók, vagy olyanok, akik megpróbálják megkeresni a kiskapukat, mindet úgysem lehet kiiktatni (V3ban pl a kölcsönös kenődés megatápja). Szerintem mindenki nyomja a saját játékát, és kevesebbet problémázzon az építőrabszolgás klánokkal (azzal a kettővel V3ban). A játékvezetés szerintem jelezte, hogy foglalkoznak a problémával, kérdés, hogy milyen megoldást fognak találni erre, illetve hogy egyáltalán lehet-e. Visszaszámolni mindent, hogy mennyi előnyük származott ebből (TP, szerzett LE, térkapu, bajnoki medálok, stb) lehetetlen, kijelenteni azt, hogy na most jön egy földrengés és legyalulja az összes épületet szintén abszurdnak hangzik.
Dátum: 2009.04.05. 08:31:51
Azért érdekes, hogy a többi klán nagyjából együtt mozog építés terén, de ők a 6-8 cimborájukat csak építésre használják ...
Ami ugyan nem ütközik a szabályokba sajnos, de mégis hosszú távon esetleg sok őskőfizető játékosnak veheti el a kedvét az "egyenlőtlen bánásmód" miatt.
Remélem ha lesz V4, ott be lesz vezetve valamilyen szabálymódosítás az építőrabszolgázás ellen
Oldal: 12345678