Az én kérdéseim 80%át már feltették előttem páran. Ami még megválaszolatlanul maradt (vagy csak én nem voltam elég alapos az olvasásnál):
Egy állat több mytokronit képességet is birtokolhat?
Ha ugyanolyan színű mytokronitot adok két vagy több különböző csatlósnak, akkor a képességük ereje összeadódik, átlag számolódik, vagy a legnagyobb elnyomja a többit?
Lesz ezeknek a képességeknek egy maximuma, vagy ész nélkül lehet túltápolni őket?
A szakértelmeknek, AF-eknek és minden más újításnak lesz maximuma, vagy csak még több erőforrásnyelőt raktok a játékba (amiből szerény véleményem szerint már most túl sok van)?
Amennyiben limitálva lesz a mytokronit/csatlós dolog, lesz valami alternatív felhasználhatóságuk?
És a személyes véleményem a dolgokról:
Csatlósok már így is táposak, én nem adtam volna nekik mégnagyobb szerepet, de ti tudjátok. Amíg nem igényel még több befizetést, addig nem szólok.
Ideje lenne már lassan megtudnia a játékosállománynak, hogy az über-csatlós mit is fog valójában tudni. Ha a nép gyűjtögeti a fétisszilánkokat és utána kap érte egy kupac ***rt, akkor itt nagy lázongások lesznek.
A robbanásos dologra még direkt kíváncsi is vagyok. Ha nem lesznek nagyon elszállva a számok, még támogatom is.
Lehet csak nekem zavaró, de mintha ez túl sok újdonság lenne egyszerre.
Végül pedig: a régóta játszók közül bizonyára mindenki tudja követni a játékot, de ha pl. ma délután regisztrálna egy játékos, az első 30 szinten összezavarodna (hiába adagolja fokozatosan a játék az üj füleket szintlépéseknél). Hogy idézzem az egyik kollegámat: "jónak tűnt ez a játék amikor meséltél róla, most pedig, hogy láttam, talán még játszanám is. Az egyetlen ok, amiért nem kezdek bele, mert annyi minden van, amire oda kell figyelni, hogy belezavarodnék."
Mód.: most látom csak, hogy az őskőköltési akcióban több száz kék és zöld mytokronit van a legnagyobb jutalmaknál. Ennyit arról, hogy nem kell zsebbe nyúlni. Még be sincs vezetve a fejlesztés, de néhány pénzes játékos már összeszedhet egy horribilis mennyiséget.