Felhasználónév: Jelszó:
Szerző
Topic neve: Új fejlesztés: a mytokronitok eljövetele
népszerűMiklós
Adminisztrátor
3631 hozzászólás
Profil megtekintése
Új fejlesztés: a mytokronitok eljövetele
1. hozzászólás - 2015.03.26. 16:48:54
A bolygót uraló Végzeturak hatalmuk új csúcspontját érték el, amikor felfedezték, hogyan emelhetik fel állataikat anyagtalan, félisteni csatlós-lényekké, amelyek az örökkévalóságig szolgálják őket. A tudás és még nagyobb hatalom keresése azonban nem hagyja őket nyugodni: és most úgy tűnik, küszöbön áll a felfedezés, amelynek segítségével a csatlósok hatalma még tovább fokozható...

Az idők hajnalán a bolygót egy technikai civilizáció, a moa uralta. A mágikus képességek hiányát magasszintű intelligenciával és mentális képességekkel pótolták. A fizikai és mentális világ közti kapcsot a mikroszkopikus pszeudo-lények, a mytokronitok jelentették. Az ősi könyvtárak feltárásával most a végzeturak birtokába jutott az ősi tudás a mytokronitokról. Hogyan, milyen módokon, eszközökkel, módokon lehet begyűjteni, kinyerni, engedelmességre késztetni ezeket a különös pszeudo-lényeket, hogyan ruházhatják fel ezek a síkok közt létező mikroszkopikus entitások új képességekkel a felemelkedett csatlósokat.

A mytokronitok befogadása sem egyszerű egy csatlós számára: minden alkalommal, amikor egy újabb képességet akar elsajátítani, hosszadalmas asztrális utazást kell tennie. Az utazáshoz szükség állapot eléréshez elengedhetetlen az astrális kő. Lady Alveriel kufárjai leleményesen felismerték a keresletet eme tárgy iránt, és amint sikerült elegendőt beszerezni belőlük, árusítani is fogják.

A képesség elsajátítása után a csatlós képes lesz meghatározott színű mytokrnotokat magába fogadni. Eddig a következőket fedezték fel:

szürke. Egy asztrális utazás során mindig ez az első kapcsolat, amit egy csatlósnak létre kell hozni, mert ettől függ, hogy a többi képességet meddig fejlesztheti. Szürke mytokronitokat a mytokronit tudás szakértelem segítségével találhatsz, vadászat során. A szakértelem elsajátításához az akadémia továbbfejlesztése szükséges!

kék. A kék mytokronitok lehetővé teszik, hogy a tulajdonságok és képességek, amelyeket a csatlós gazdája számára átad, 250. szint után is tovább erősödjenek. Kék mytokronitok elsősorban őskövek felhasználásakor szabadulnak fel, de számos esemény során is szerezni lehet belőlük.

zöld. A zöld mytokronitok a csatlós által szerzett tapasztalatot erősítik, akár csatában, akár kristályok által, akár zabálással szerzi. A zöld mytokronitok a manakonstrukció során jelennek meg, ha szövetséged felépítette az asztrális állomást.

sárga. A lélekkufárnál megvehető ősi moa relikvia, a mytokronit préselő segítségével ki tudod nyerni bizonyos tárgyakból a sárga mytokronitokat. Többek közt a szubplazma is tartalmaz ilyet - nem véletlen, hogy megnőtt a kereslet a szubplazma generátorok iránt! Ha csatlósaid megtalálják a rezonanciát a sárga mytokronitokkal, attól kezdve képesek lesznek vadászataid során különböző kincseket felkutatni számodra.

vörös. A mágikus vörös mytorkonitokat egy másik ősi moa relikviával, a vörös mytokronit detektorral tudod megtalálni, portyázás során, ha rendelkezel mytokronit észlelés szakértelemmel. Az aktív csatlósod mágikus képessége segít abban, hogy az ellenfél rád dobott varázslatai nagyobb eséllyel valljanak kudarcot. A passzívoké eközben a varázslatelnyelésedet növeli.

narancs. A fizikai védelmet biztosító mytokronitokat a narancs mytokronit detektorral találhatod meg, a kennelben, az állatok gyakorlatoztatása közben sülnek ki. Az aktív csatlósod e képessége csökkenti az ellenfél állatainak találati esélyét, míg a passzívoké az elnyelésedet növeli.

fehér. Időről időre, csatlósaid képesek bénító asztrális robbanással lesújtani ellenfeledre, ha elsajátítják a robbanás képességet. Haragod minden vadászat és portyázás során töltődik eggyel, és ha legalább 20-as, használhatod a robbanást soron következő portya ellenfeledre. Fehér mytokronitokat a kalandok során szerezhetsz, ha megfelelő szintű a mytokronit robbanás AF képességed.
A hozzászólást Miklós módosította 2015.04.15. 10:52:43-kor
Pontszám: 7.26
népszerűMiklós
Adminisztrátor
3631 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Új fejlesztés: a mytokronitok eljövetele
2. hozzászólás - 2015.03.26. 16:53:53
A csatlós képességek elsajátításához asztrális kő szükséges. Asztrális követ a következőképpen szerezhetsz:

1. Az esemény indulásakor minden, legalább 50. szintű karakter kapott ajándékba 2 asztrális követ.

2. Megvásárolható 10 őskőért a lélekkufárnál 65. szintű tárgyként.

3. Vadászat során lehet ritkán találni, ha van legalább egy csatlósodnak kincs képessége.

4. Bizonyos események során lehet majd kapni (pl. lesz olyan mini-esemény, ahol kiváltható jutalomként).

Az asztrális követ a csatlósok oldalon használhatod, ha van legalább 2 csatlósod. A követ csak nem aktív csatlós használhatja. A képe melletti kis kő ikonra kell rákattintani. Ekkor a csatlós 45 órás utazást tesz az asztrálban, amelynek végén elsajátít egy új képességet. A utazást meg lehet gyorsítani 10 őskő árán. Az első képesség mindenképpen a tudás, a továbbiak véletlenszerűek.

A képességeket a csatlósod 1. szinten sajátítja el. A képesség továbbfejlesztéséhez a megfelelő színű mytkronitok kellenek. A továbbfejlesztés költsége annyi mytokronit, ahányas a képesség. Pl. egy 1-es tudás fejlesztéséhez 1, a 2-eshez 2 szürke mytokronit kell. (A fejlesztés költségének növekedése később lassul).
A mytokronitokat a következőképpen szerezheted meg:


szürke (tudás). 65. szinttől kifejlesztheted a mytokronit tudás szakértelmet, ha a tanulás szakértelmed legalább 70-es (ehhez 20-as akadémia szükséges). Ettől kezdve vadászat során fogsz találni szürke mytokronitot.

kék (hatalom). 65. szinttől ha őskövet költesz, minden elköltött őskő után kapsz egy kék mytokronitot. Ezenkívül bizonyos események során is lehet szerezni.

zöld (tapasztalat). 65. szinttől, ha manakonstrukciót használsz, és szövetségednek van asztrális állomása, akkor kapsz ilyet. A kapott mennyiség: 1 + asztrális állomás szintje /20. Tehát 40-es állomásnál 3-at fogsz kapni.

sárga (kincs). A lélekkufárnál, a relikviák alatt 50 őskőért megveheted a 65. szintű mytokronit préselőt. Ezután, ha legalább 65. szintű vagy, a lélekkufárnál a felső sorban megjelenik egy mytokronit préselő gomb. Ebben a menüben naponta max. 20 sárga mytokronitot szerezhetsz, bizonyos tárgyak kipréselésével.

vörös (mágia). A lélekkufárnál, a relikviák alatt LE-ért és lélekgyémántért megveheted a 65. szintű vörös mytokronit detektort. Ezután, ha legalább 65. szintű vagy, és rendelkezel a mytokronit észlelés szakértelemmel, általad kezdeményezett portyák során találhatsz vörös mytokronitot a szakértelemtől függő eséllyel. A mytokronit észleléshez legalább 80-as tanulás kell (25-ös akadémia).

narancs (védelem). A lélekkufárnál, a relikviák alatt LE-ért és lélekgyémántért megveheted a 65. szintű narancs mytokronit detektort. Ezután, ha legalább 65. szintű vagy, és rendelkezel a mytokronit észlelés szakértelemmel, az állatok kennelben való gyakorlatoztatása során találhatsz narancs mytokronitot a szakértelemtől függő eséllyel. A mytokronitokat a gyakorlás végeztével kapod meg, de ha kisajtolod vagy zabáltatod az állatot, azonnal megkapod.

fehér (robbanás). Ezeket kaland során találhatod, ha elsajátítottad a 65. szintű mytokronit robbanás AF képességet.

Korlátozások:
- A legtöbb, csatlós képességekkel kapcsolatos játékelem használatához legalább 65. szint szükséges.
- A tudás képesség nem lehet nagyobb, mint a karaktered szintje.
- A többi képesség nem lehet nagyobb, mint az adott csatlós tudás képessége.

A képességek leírását elolvashatod, ha a kurzort ráviszed a csatlós alatt, a mytokronit ikonra.

Új játékmechanizmusok:

Kincskeresés. Vadászat során találhatsz asztrális kincset, ha egy vagy több csatlósodnak van kincs képessége. Minden egyes csatlósod (a passzívak is) dobnak egy, a kincstől függő %-ot, és midnen sikeres dobás esetén találsz 1 asztrális kincset. Ezeket a tárgylistából használhatod, ekkor derül ki, mi van benne. Legnagyobb eséllyel valamilyen mytokronit (akár kék is), de lehet találni asztrális követ, cseppet és szilánkot, valamint csatlóskristályt is. Az asztrális cseppből egy új fétist lehet összerakni, a szilánkokat a templomkristályhoz hasonlóan lehet bizonyos tárgyakra átváltani.

Robbanás. Ha csatlósaidnak van robbanás képessége, a karakterlapodon, az ÉP/VP alatt megjelenik egy új csík, a harag, amelynek értéke 0-100 lehet. Minden vadászatért és portyáért töltődik egyet. Ha legalább 20-as, a portya oldalon, a portyalista fölött bejelölheted a robbanás használatát. Ekkor 20 harag árán a csata 2. köre után asztrális robbanást bocsátasz az ellenfélre. A sebzés a következőktől függ: a csatlósaid robbanásának összege, az ellenfél csatlósai robbanásának az összege, és a maximális ÉP-d. Minél több a max. ÉP-d, annál nagyobb lesz a sebzés. A te robbanás összeged nagyobb súllyal van figyelembe véve, tehát 2 azonos összeg esetén is fogsz sebezni. A robbanás portyában használható, bajnoki viadalon nem.

Őskő vagy nem őskő: A fejlesztés során cél volt, hogy a nagyrészt minimális őskőből is elérhető legyen. Ezért adtunk a kezdetekor ajándék asztrális követ, és ezért lehet ingyen szerezni majd események során, ill. asztrális kincskereséssel. Az utóbbihoz azonban szükséges a mytokronit préselő megvásárlása (ld. fent) ill. legalább egy csatlós, aki rendelezik a kincs képességgel. A gyorsítások nélkül egy csatlós számára minden képesség elsajátítása 2 hétbe kerül. A mytokronitok azonban már ez idő alatt is gyűjthetőek, igazándiból mindegy, a csatlósod mikor kapja meg a képességet, egyedül a sárga (kincs) aminél hasznos, ha minél előbb megvan.
A hozzászólást Miklós módosította 2015.04.15. 11:03:16-kor
Pontszám: 6.72
kedvencOffsboyFérfi
Végzetúr mester
4654 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Új fejlesztés: a mytokronitok eljövetele
3. hozzászólás - 2015.03.26. 17:48:29 (Válasz Miklós #1 hozzászólására.)
Tehát;
- kell majd csatlósonként (1?) asztrális kő, hogy eleve legyen miről beszélni
- az akadémia megnövelése unlock-olja a mytokronit tudás szakértelmet, melyet ha kifejlesztesz (milyen szintre?), akkor fog esni a szürke mytokronit, ez kell legyen az első amit megkap egy csatlós
- kék: ha szerzek, akkor annak a csatlósnak amelyik már kapott szürkét, kaphat kéket, ezáltal 250+ szinten is kap bónuszt. (Mennyit? Arányaiban amennyit addig kapott, lineárisan továbbnövelve?)
- zöld:
A zöld mytokronitok a manakonstrukció során jelennek meg, ha szövetséged felépítette az asztrális állomást.
Függ majd a manakonstrukció mennyiségétől? Van egyáltalán jelentősége, vagy nincs, mert mondjuk 1 db kell csatlósonként pl?
-sárga: megveszem kufárnál a préselőt, és egyes tárgyakból (mint szubplazma) tudok kiszedni ilyet. Ilyenkor a tárgy (szubplazma) megsemmisül? Ha adok sárgát a csatlósoknak (csatlósonként hány db-ot?Van értelme több csatlósnak is adni?), akkor találni fogok vadászat során mindenféle dolgokat. Miket? Ha több sárga mytobigyót adok a csatlósoknak, több cuccot találok vadászatkor?
- vörös: megveszem a kufárnál a préselőt.
a vörös mytokronit detektorral tudod megtalálni, portyázás során, ha rendelkezel mytokronit észlelés szakértelemmel
Ez egy másik szakértelem, ha jól látom. ÉSZLELÉS, az előző TUDÁS volt. Tehát találok ilyen vörös mytobigyót, odaadom csatlósomnak. Ha épp aktív csatlós, akkor csökkenti az ellenfél varázslat betalálási esélyét (mennyivel?illetve ennek mértéke függ attól, hogy hány vörös mytobigyót kapott a csatlós? Van értelme többet adni neki? /gondolom van/), a többi - nem aktív - csatlósom vörös mytobigyói pedig varázslatelnyelést adnak (mennyit?)
Itt térnék ki arra, hogy nem túl szerencsés még nagyobb hangsúlyt fektetni arra hogy melyik az aktív/nem aktív csatlós, még több kattintás (illetve egy csatlósváltás is önmagában 3-4 oldalletöltés). Vagy akkor kérnénk most már egy csatlósválasztó legördülő menüt a tudatturbós alá.
-narancs: ugyanez állatok találati esélyében, elnyelésben. Mennyivel csökkenti a találati esélyt, növeli az elnyelést? Nagyon sokmindent írtál le, szimpatikusnak tűnik, de számok nélkül nincs mit mondani rá. Legalább a nagyságrendekkel jó lenne tisztában lenni.
-fehér: kell hozzá a robbanás AF. Ezután ha kalandozok találok ilyen fehér bigyót, és használhatom robbanást portyánál? A haragom ami meg töltődik, a robbanás mértékét befolyásolja? A robbanás milyen bónuszt fog adni? Ezt nem értem miért van erre szükség, annyi eszköz van már amivel a gyengébb karakter érvényesülhet az erősebb ellen.
Mini event menetrend - https://goo.gl/0W5E6l
Pontszám: 7.97
kedvencKwisatzFérfi
Végzetúr mester
610 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Új fejlesztés: a mytokronitok eljövetele
4. hozzászólás - 2015.03.26. 18:35:50
Offsboy, nem lehetne esetleg ez a fejlesztés meglepetés? Muszáj mindent tudni előre?
Én sokkal jobban örülnék, ha menet közben fedeznénk fel az infókat. (tudom, akkor ne olvassam a fórumot...)
Pontszám: 7.10
népszerűMiklós
Adminisztrátor
3631 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Új fejlesztés: a mytokronitok eljövetele
5. hozzászólás - 2015.03.26. 19:08:47
Sajna több infót most nem fogok tudni adni Ha befejeztük a programozást és tesztelést, utána dőlni fog az infó
Pontszám: 6.77
népszerűAteecFérfi
Végzetúr tehetség
143 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Új fejlesztés: a mytokronitok eljövetele
6. hozzászólás - 2015.03.26. 20:34:21
Mos ezeknek a mytoizéknek lesz vmi köze a fétisszilánkhoz ami még mindig nincsen leprogramozva és nincsen semmi értelme annak aki megcsinálta a Bu-t?
Pontszám: 7.22
kedvencMatexFérfi
Végzetúr tanonc
37 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Új fejlesztés: a mytokronitok eljövetele
7. hozzászólás - 2015.03.26. 21:48:04
Az igen!! Befogott állatot tuningoljuk csatlósnak akit tovább tuningolunk Mitrimuttyal. Hát mi vagyok én állatkerti gondozó vagy mi a *;@z ?
Nysa
Pontszám: 8.64
népszerűLanMaffiaFérfi
Végzetúr mester
3358 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Új fejlesztés: a mytokronitok eljövetele
8. hozzászólás - 2015.03.26. 23:32:50
Csapassuk neki! Hajrá mykitronizék! Köszönjük a fejlesztést! Teszteljétek nyugodtan, nem kell kapkodni
Végzetúr discord: https://discord.gg/bUQc6nY9XU

LanMaffia - Azúr Légió - ex-Tyrant - ex-VM (V1)
Káoszfatty - Lélekhozók Testvérisége (V2)
Kataklizma - Ködkapu Strázsái (V3)
Pontszám: 7.03
népszerűTaspiFérfi
Végzetúr mester
289 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Új fejlesztés: a mytokronitok eljövetele
9. hozzászólás - 2015.03.27. 07:03:34
mi ez az állat-csatlós-übertápolás vonal?
TÖ-t már ne is fejlesszek?
v3 - taspi
Pontszám: 9.04
kedvencFsanyi82Férfi
Végzetúr mester
1971 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Új fejlesztés: a mytokronitok eljövetele
10. hozzászólás - 2015.03.27. 07:21:26
érdekesen hangzik ez az újítás, de félek erősen zsebbe nyúlós téma lesz a már meglévő dolgok mellé.
Pontszám: 9.33
népszerűAzazelFérfi
Végzetúr mester
3147 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Új fejlesztés: a mytokronitok eljövetele
11. hozzászólás - 2015.03.27. 08:20:28
Nem értem minek tovább tápolni a csatlósvonalat.Lassan tényleg ott leszünk, hogy semmi más taktika nem fog létezni, csak a fétis-csatlós-még több fétis-még több csatlós. Már most sem nagyon érdemes bármi másra koncentrálni.

Nem szép dolog tőlem, hogy így fogadok egy új fejlesztést, amibe egy csomó időt, és munkát beleöltek, többek között az én szórakoztatásom kedvéért is, elismerem, de ez a véleményem.
Báró Samedi
Pontszám: 9.50
kedvencOffsboyFérfi
Végzetúr mester
4654 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Új fejlesztés: a mytokronitok eljövetele
12. hozzászólás - 2015.03.27. 08:35:45 (Válasz Azazel #11 hozzászólására.)
Az a része engem is elgondolkoztatott hogy a jól bevált harcrendszert akarjuk most piszkálni (varázslat, állat betalálsi esély). Ezért is érdekelne nagyon ennek mértéke.
Kwisatz, azért lett kitéve a fórumra a téma, mert feltételezem Miklós kíváncsi a fogadtatásra. Nem látom miért ne történhetne ez párbszéd formájában. Igen, megvan a játék közbeni felfedezés varázsa, de sokszor belenyúltunk már olyanokba, amiket inkább jobb lett volna átbeszélni mielőtt bekerül. Jobb elkerülni a háborgást.
Ha X őskő egy akármi ára a kufárnál, akkor nem mindegy mit fogok majd kapni érte, melyik színű cucc pontosan mit tud. A boltban sem veszek le valamit a polcról csukott szemmel hogy majd otthon megtudom mit vettem.
Nem ellenségeskedés, de ha te közben akarod felfedezni, akkor tényleg ne nd a topicot, én inkább szeretnék megbizonyosodni, hogy nem kerül be játékegyensúlyt felborító fejlesztés.
Mini event menetrend - https://goo.gl/0W5E6l
Pontszám: 9.32
kedvencBíborholdFérfi
Végzetúr mester
476 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Új fejlesztés: a mytokronitok eljövetele
13. hozzászólás - 2015.03.27. 08:46:04
Szerintem is kicsit sok ez az állat vonal, lassan Bestiák mesterei leszünk Végzetúrak helyett.
Ezek kötelező fejlesztések, akik nem csinálják, hátrányba kerülnek. Jó lenne egyszer egy olyan fejlesztés is ahol a végzetúrak 2-3 irányvonal közül választhatnak és a nem a kötelező utat kell követni mindig. Talán most is lehetséges lenne egy olyan ág ami nem a csatlóst fejleszti tovább hanem magát a végzetúrat. Pl.: Védelmi varázslatok csatlósok ellen, ami automatikusan kisül amikor egy végzetúr megtámad. Nagyobb fegyversebzés és hasonló dolgok, amik nagyjából egyenlő tápot jelentenének.
Pontszám: 8.62
fórumozóSing LeeFérfi
Végzetúr poronty
3 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Új fejlesztés: a mytokronitok eljövetele
14. hozzászólás - 2015.03.27. 15:28:53
Szerinted mikor jön létre Bíborhold a tegnap délután fél hatkor létrehozott szövetségem?
---
Pontszám: 5
kedvencQuellonFérfi
Végzetúr mester
2859 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Új fejlesztés: a mytokronitok eljövetele
15. hozzászólás - 2015.03.27. 15:46:45 (Válasz Miklós #1 hozzászólására.)
Érdekes. Bővebb véleményhez több információ kell. És többszöri átrágás.
Ne újabb őskőnyelő legyen.
Minden újabb fejlesztésért újabb költségek jönnek amit folyamatosan fizetünk, tehát mi egyre többet fizetünk, pedig nem dolgoztok egyre többet érte, "csak" mindig dolgoztok valamin. Talán jobb lenne egy havidíjas rendszer, hogy x pénzért minden prémes dolgot lehet használni. Azt hiszem igazságos lenne ugyanannyi munkaóráért ugyanannyi pénzt kérni. Ha mégis az új fejlesztésekért fizetünk, akkor legyen fix ára amit miután kipengetünk használhatunk, mint ahogy miután megcsináltátok működik, és nem kell vele többet dolgozni.

Lehet nem fedi tökéletesen a valóságot amit írtam, csak úgy hirtelen ennyire futotta.
V1 - Quellon
V6 - Hannibal
Átvehető karakter részletekért kattints ide.
Pontszám: 9.49
fórumozóSing LeeFérfi
Végzetúr poronty
3 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Új fejlesztés: a mytokronitok eljövetele
16. hozzászólás - 2015.03.27. 16:41:02
Helló!

Quellon szerinted mikor jön létre a tegnap délután fél hatkor létrehozott szövetségem?

Már nagyon szeretném tudni mert már lassan 1 napja várok rá!

Nagyon türelmetlen vagyok már létrejöhetne igazán !

Már szerintem régen létre kellett volna jönnie nem tudom mi tart ennyi ideig!
---
Pontszám: 5
kedvencFsanyi82Férfi
Végzetúr mester
1971 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Új fejlesztés: a mytokronitok eljövetele
17. hozzászólás - 2015.03.27. 17:00:18 (Válasz Sing Lee #16 hozzászólására.)
időközönként minek regisztrálsz újra és újra és újra és tolod itt a marhaságot , azt nem értem ...

Mint ahogy eddig is ugyanúgy most 1-2 munkanapon belül meglesz a szövid amit majd valameddig építesz , aztán törlöd magad és kezded előröl új néven.

Ez a topic egyébként sem erre van , és nem hiszem, hogy Quellon tudna neked ebben segíteni, mivel ugyanolyan játékos mit te vagy én , tehát semmi közünk ahhoz , mikor lesz elfogadva a szövid
Talán próbáld jobbra fent a segítségre kattintva az üsz-nek írni
Pontszám: 8.44
kedvencOffsboyFérfi
Végzetúr mester
4654 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Új fejlesztés: a mytokronitok eljövetele
18. hozzászólás - 2015.03.27. 17:41:48 (Válasz Quellon #15 hozzászólására.)
Nqgy igazság! Egyszeri költség legyen, ne kelljen minden bizbaszért minden nap ősköbet adni. Én ettől tartok:
Az utazáshoz szükség állapot eléréshez elengedhetetlen az astrális kő. Lady Alveriel kufárjai leleményesen felismerték a keresletet eme tárgy iránt, és amint sikerült elegendőt beszerezni belőlük, árusítani is fogják.

Csak nehogy túl leleményesek legyenek a kufárok!
Szerintem se nagyon bír a népek idegrendszere több - nem egyszeri - költséget.
Mini event menetrend - https://goo.gl/0W5E6l
Pontszám: 8.19
közkedveltIceman_96Nő
Végzetúr mester
271 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Új fejlesztés: a mytokronitok eljövetele
19. hozzászólás - 2015.03.27. 19:16:19
Egyetértek. Kiborító hogy már eddig is túl nagy hangsúly volt a csatlósokon ami most még tovább nő ráadásul még nagyobb őskő ráfordítást igényelve pedig már így is túl sokat igényel a játék...
Pöttöm Panna
-V3-Illuminati-
Pontszám: 9.49
közkedveltGwindorFérfi
Végzetúr mester
919 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Új fejlesztés: a mytokronitok eljövetele
20. hozzászólás - 2015.03.27. 19:21:47 (Válasz Offsboy #18 hozzászólására.)
Mondjuk, árusíthatnák LGY-ért
Gwindor - V1 - Azúr Légió
Pontszám: 9.39
HKK - Zén minikiegészítő: Zén Legendái: A sötétség gyermekeiAz Idő Kereke tovább forog! Megjelent a befejező trilógia utolsó része!