Re: Új fejlesztés: a mytokronitok eljövetele
201. hozzászólás - 2015.04.15. 08:42:02
201. hozzászólás - 2015.04.15. 08:42:02
Köszi mindenkinek az eddig megosztott infókat. A sárgáról (vadászat alatt talált cuccok), vörösről és narancsról (varázslat ill. fizikai sebzés elnyelés,hárítás) AKTÍV-PASSZÍV itt teljesen különböző tulajdonságok lesznek; na ezekről nincs még semmi ha jól követtem a topicot.
Ez még érdekes lesz, Sanyi levezetése jó is lehet, hogy elég 1 csatlóst nagyon magasra húzni, de ha mondjuk a vörös passzív és aktív bónusza is jelentős, akkor ugye legalább 2 csatlóst kell nagyon felhúzni szürkékkel. Ugyanez a naranccsal. Illetve a passzívak bónuszok összeadódnak? Ha van 2 db 10. szintűre fejlesztett csatlós, 10es vörös szinttel, akkor az összeg vagy a legmagasabb számít? Ugyanez a sárgával, a kincskereső tulajdonsággal. Elég 1-ben kifejleszteni? Itt számít hogy aktív vagy passzív a csatlós?
Csak hangosan gondolkoztam egy kicsit.
Ez még érdekes lesz, Sanyi levezetése jó is lehet, hogy elég 1 csatlóst nagyon magasra húzni, de ha mondjuk a vörös passzív és aktív bónusza is jelentős, akkor ugye legalább 2 csatlóst kell nagyon felhúzni szürkékkel. Ugyanez a naranccsal. Illetve a passzívak bónuszok összeadódnak? Ha van 2 db 10. szintűre fejlesztett csatlós, 10es vörös szinttel, akkor az összeg vagy a legmagasabb számít? Ugyanez a sárgával, a kincskereső tulajdonsággal. Elég 1-ben kifejleszteni? Itt számít hogy aktív vagy passzív a csatlós?
Csak hangosan gondolkoztam egy kicsit.
Mini event menetrend - https://goo.gl/0W5E6l
Pontszám: 7.98