Tetszik a topic
Én is már egy ideje foglalkozok ezzel a témával, elsősorban magam megismerése céljából, és azért, hogy kilábaljak a negatív család által belém nevelt önértékelési válságból, ami kegyetlen nehéz. Nagyon sok nézetet megvizsgáltam, lélektani, ezoterikai és tudományos feltételezéseket, elméleteket. És ezzel csak egy a gond. Amíg nem tudjuk az eredetünket, addig nem lesz meg az igazi cél sem. A fajfenntartás nálunk szerény véleményem szerint, nem annyira lényeges, mert nem véletlenül kerültünk ki az állatok világából, ezáltal, maga az emberi "faj" vagy lény nincs veszélyben, az, hogy folyamatosan abban tartanak minket a média által az más téma. Teljesen egyetértek azzal, hogy az emberi lét célja/értelme a cél kitűzés. Az, hogy sikereket érjünk el, és törekedjünk a jobbra, és a többre, maga az, hogy értelme legyen az egyén életének, mert ezáltal a teljes egésznek is lesz értelme. A magyarázatok és elméletek sokasága közül leginkább egy ezoterikus elmélet fogott meg, melyben sok igazságot véltem felfedezni (már csak azért is, mert sok olyat leírt amit én is megtapasztaltam). Ha a lényegét kellene megfogalmazni, akkor az eleje, utal a teremtésre, elég furcsa módon és elég hihető feltételezést vall, vagyis utal a fajunk eredetére, és fejlődésére. A valós célunk (szerinte, és ez nekem teljesen elfogadható magyarázat) a megtapasztalás. Ezt nem részletezném, max ha igény lesz rá
. A megtapasztalás az elmélet szerint elérte azt a szintet, hogy szükségessé válik egy újabb, második teremtés, amely energetikai szinten megy végbe, és mily' meglepő, figyeljük meg, valóban változások mennek végbe ezen a szerény sárgolyón. Az energetikáról annyit, hogy minden energiából van, atomok, elemek tömbkelegéből, mely mozgásban tartja a fizikai valóságot. A második teremtés (maradjunk ennél a kifejezésnél, bár hagyjuk meg, az ezoterikában sok igazságot véltem felfedezi, csak a nyelvezetével van bajom
) hamarosan eljön, vagyis 2012-ben. Ez azt jeleni, hogy addigra a világ emberének többsége új irányba fog változni
Na de a lényeg, hogy az emberiség célja szerintem nemsoká tisztázódni fog. Ez a 2012-es év biztosan jelent valamit. Már csak azért is, mert egy: véletlenek tudományos alapon (lsd.: Pillangó elmélet), kettő: figyeld csak meg a megérzéseid a dolgokkal kapcsolatban.
. Szóval, maga az élet akkor fog véget érni, ha mindenki boldog lesz, és utána kezdődik az új
A célja az emberiségnek valóban a fejlődés, és a cél kitűzés, méghozzá azért, hogy meglegyen a várt fejlődés a tudásunk és a végső cél kiderítéséhez
A topik értelme megvan, és teljesen értelmesnek látom
Ha vkinek tetszik az enyém, vegyen fel: oggy90@windowslive.com MSN
Bye