V3
ZooleK
V3
Láma, egykori Avalon, hűséges barátom, bár ne követne a játékbeli pusztulásba.
V3
Átokfajta, a párom.
A törlés oka:
-Nem untam a játékot
-Sok időt igényelt, de szakítottam rá. Nem ez zavart.
-A játéktörténelem legdrágább böngészős játéka, de áldoztam rá. Nem ez zavart.
Az oka, a Miklós által generált, és előre eldöntött háborúja az Eh-nak és a VF-nek, amiben a járulékos veszteség szerepét töltöttem be.
Miklós, akiből remek miniszterelnök is válhatna, mert a képességei megvannak hozzá, bevezette ezt a remek jutalmat, ami egyenlő táp lesz mindenkinek. Kivéve a VF-et, mert a már most is eléggé kérdéses arányokat az EH oldalára tolta. Mindeközben megmagyarázta, miért lesz ez jó, miért egyenlő táp az ő meglátása szerint, miért is örüljünk neki. Ha ezt még benyelem, akkor előbb vagy utóbb, de jön a következő, kétszínűen jutalomként beharangozott nerf. Kijelentette ugyan, hogy a VF gyűlölt dolog általa, de csak azért, mert ő nem szereti, nem lehetne korrektebb módon kiírtani az évekkel ezelőtt azt választó játékosokat?
Pár napja egyébként álmomban sem tudtam elképzelni, hogy valaha is írni fogok ebbe a topickba. Szerettem ezt a játékot, a szövetségem, ami nagyszerű tagokból tevődött össze. Tökéletes csapat, jó fej emberek, rengeteg mindent elértünk közösen. Alig hiányzott már valami ahhoz, hogy a szövetségünk épületei teljesen felépüljenek-már ami felépíthető teljesen-, de ezt már nélkülem fogják befejezni, ellenére annak, hogy évekkel ezelőtt amikor átvettem az irányítást egy szinte teljesen halott, 200K LE kúttal rendelkező szövetség felett, ezt a célt tűztem ki, ehhez képest indulatoktól fűtötten, a többieket önző módon magukra hagyva feladom.
Szerettem a riválisaim nagy részét is, hiába ütöttünk egymásra akár 10-10 alkalommal is naponta(míg végül az én kínzóm telt meg

), nem volt harag, vagy ellenérzés, néhányukkal nagyon jó beszélgetéseket is folytattunk.
Igyekeztem finoman bánni a nálam gyengébbekkel, nem támadtam, csak amíg a kínzóm megtelt, és igyekeztem az erőben hozzám közelebb állókat kiválasztani. Sok esetben itt a fórumon igyekeztem is szót emelni az érdekükben, mert nem sok mindenki foglalkozik velük, hogy nem feltétlen élvezik, ha óránként nullára ütik őket.
Szerettem ide a fórumra járni, mert mint korábban egy hozzászólásomban megemlítettem, szinte kivétel nélkül teljes mértékben értelmes és jó fej emberek vannak, nézeteltéréseink, vitáink ellenére. És persze Utolsó Lovag
Hosszú éveken keresztül kitartóan építgettem a karakteremet, a saját elképzelésem szerint, hatékonyan. A tulajdonságösszegem egy, a szintemen lévő építőkarakterénél alig volt több, mégis felvettem a versenyt sok kiemelkedő karakterrel, ellenfelem érdemben nem sok akadt. A karakterem agyhalott volt, mégis a kétszer annyi IQ-t birtokló játékosokat is vertem, a kimagasló kritvari csodákra képes. Most a sajátos fejlesztési irányok lehetőségét akarják elvenni, vagy nulla rutinnal bevállalok egy esélytelen versenyt a többéves tapasztalattal rendelkezők ellen, brutális ár megfizetése mellett EH-sként, és fejlesztem a sablonos, de bevált formát, vagy kitartok a VF mellett, és csendben nézem karakterem hosszútávú hanyatlását. Vagy választom ezt, a harmadik lehetőséget. Holnap reggelig még kitart a CSP amit levadászok, utána befejezem a játékot, ami nekem több volt, mint játék, az életem része volt.
Köszönöm, hogy közösségetek tagja lehettem!