Hozzászólások - Gdd808
Dátum: 2008.12.16. 23:14:37
Az "Okozz ellenfelednek kritikus ütést, amikor megtámadod!" küldinél csak kritikus ütés számít, vagy kritikus varázslat sebzés esetén is megoldottnak fogja venni?
Dátum: 2008.12.16. 20:04:58
Áldom az eszem, hogy tegnap este elmentem berúgni... pont fél 12 körül léptem be legutóbb, úgyhogy nem történt semmi a karival
Úgy látszik, az ivás egészséges
Úgy látszik, az ivás egészséges
Dátum: 2008.12.15. 20:58:01
A Smaragd Forrás szövetség is csatlakozik a karácsonyi fegyverszünethez.
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!
Dátum: 2008.12.15. 13:51:57
Jah, hát ha le akarod beszélni...
Ilyen alapon az 5, 10, ill. a 20 TP-s is az, X támadásért cserébe próbálkozz a legyengítetten, stb...
Nem tudom, a játékosok hány százaléka csinálja ilyen módon a küldijeit, én a magam részéről maradok nyögvenyelősebb változatnál, és próbálkozom. Igaz, nem is járok még csak a 27-nél , úgyhogy könnyen ugatok
Ilyen alapon az 5, 10, ill. a 20 TP-s is az, X támadásért cserébe próbálkozz a legyengítetten, stb...
Nem tudom, a játékosok hány százaléka csinálja ilyen módon a küldijeit, én a magam részéről maradok nyögvenyelősebb változatnál, és próbálkozom. Igaz, nem is járok még csak a 27-nél , úgyhogy könnyen ugatok
Dátum: 2008.12.15. 13:05:47
Kicsit a WoW-os rész jutott eszembe a South Parkból... hehe.
Majd Stan apja ideér az epik karddal, és minden rendbe jön, ne izguljatok.
Majd Stan apja ideér az epik karddal, és minden rendbe jön, ne izguljatok.
Dátum: 2008.12.15. 12:01:39
Miért, azzal aztán tényleg nem sok mindent kell csinálni, csak ülsz, és vársz
LE-befektetést meg aztán pláne nem igényel (igaz, addig más küldetésből sem szerzel... )
LE-befektetést meg aztán pláne nem igényel (igaz, addig más küldetésből sem szerzel... )
Dátum: 2008.12.14. 16:45:38
Idézet: winnie - 2008.12.14. 09:08:47
Csak egy ötlet: valakitől, aki nagy szinten volt, elkérte a legendából a linket. Nem tudom, működik-e az úgy, kipróbálni nem merem
Idézet: Mortimer - 2008.12.14. 01:39:06
remélem kiderül, hogy pontosan, mi is történt.
Miklós már foglalkozik vele.
remélem kiderül, hogy pontosan, mi is történt.
Csak egy ötlet: valakitől, aki nagy szinten volt, elkérte a legendából a linket. Nem tudom, működik-e az úgy, kipróbálni nem merem
Dátum: 2008.12.12. 06:07:47
Én 16. szintűként indultam a viadalon, és nekem nem Hollaa-t írja a kategóriám győztesének...
Dátum: 2008.12.09. 17:19:41
A Smaragd Forrás szövetségben két hely megüresedett.
Várunk minden smaragd végzeturat 15. TSz fölött, aki csapatjátékos, nem riad vissza az építésektől, és egy jól fejlődő szövetség aktív tagja szeretne lenni.
Várunk minden smaragd végzeturat 15. TSz fölött, aki csapatjátékos, nem riad vissza az építésektől, és egy jól fejlődő szövetség aktív tagja szeretne lenni.
Dátum: 2008.12.09. 15:42:53
Mi volt helyes válasznak jelölve? Dr. Martens ugyanis valóban orvos volt. Szeretett sportolni, de egy síbalesetben eltörte (avagy kificamította, már nem emlékszem) a bokáját, és akkor alkotta meg a híres lábbelit, hogy kocogás közben a magas szár megfogja a bokát. Gondolom House-ra gondolt a kérdésfeltevő jó válaszként, és bevallom őszintén, szerintem a játékosok 99%-a is azt jelöli, mivel a Martens az cipő-/bakancsmárkaként él mindenkiben. Mint pl. a ping-pong, ami egy sportszermárka, ma már az asztalitenisz szinonímája.
Dátum: 2008.12.08. 13:12:09
Nekem pl. kimondottan tetszik a 10 döntetlenes küldetés, igaz, még messze vagyok attól, hogy felvegyem (23-nál járok). Tipikusan olyan, amit nem lehet csak úgy pikk-pakk megcsinálni, nagyon hosszú idő alatt van meg, de akkor abszolút sikerélmény (ha jól emlékszem szept. 22. óta kb. 5 döntetlenem volt...)
Idővel egyik sem lesz durva. Emlékszem, az 5 TP-s küldi milyen nehéz volt, most meg tizenakárhanyakat kapok egy-egy csatáért. Majd lesz gondolom olyan is, hogy vadászott dögök 1000 körül adnak LE-t, legfeljebb majd akkor veszi föl az ember a 40,000-es küldit. Mint a lélekkútkisütés/20,000 kombót.
Idővel egyik sem lesz durva. Emlékszem, az 5 TP-s küldi milyen nehéz volt, most meg tizenakárhanyakat kapok egy-egy csatáért. Majd lesz gondolom olyan is, hogy vadászott dögök 1000 körül adnak LE-t, legfeljebb majd akkor veszi föl az ember a 40,000-es küldit. Mint a lélekkútkisütés/20,000 kombót.
Dátum: 2008.12.05. 14:55:26
CaveMan: Én szívesen elküdeném, de nem tudom, hogy hívnak a játékban, és a mélcímedet sem látom az adatlapodon...
Dátum: 2008.12.03. 23:58:42
Ez ugyan off-topic, de látom ráállt a téma a "hogyan üttessük le magunkat vadászat előtt" témára.
Én is lecsapatom magam erősebbel ájultra, utána pedig felveszem a régi cuccaimat, amik meg vannak tömve egészséget növelő kristályokkal. Mivel úgyse üthetnek, tök mindegy, hogy mi van rajtad, és az a plusz maxÉP kitolja a 15%-ra gyógyulást még jópár vadászatra. Egyébként meg az, hogy visszagyógyulva leüthetnek rögtön, és elvisznak az LE-dből, az csak színesíti a játékot. Nem értem, miért kéne olyan változtatásokat hozni, ami bárkit is bebiztosítana bármiben. Kérjetek karácsonyra Simset, ha ilyen játékot akartok. Szerintem.
Én is lecsapatom magam erősebbel ájultra, utána pedig felveszem a régi cuccaimat, amik meg vannak tömve egészséget növelő kristályokkal. Mivel úgyse üthetnek, tök mindegy, hogy mi van rajtad, és az a plusz maxÉP kitolja a 15%-ra gyógyulást még jópár vadászatra. Egyébként meg az, hogy visszagyógyulva leüthetnek rögtön, és elvisznak az LE-dből, az csak színesíti a játékot. Nem értem, miért kéne olyan változtatásokat hozni, ami bárkit is bebiztosítana bármiben. Kérjetek karácsonyra Simset, ha ilyen játékot akartok. Szerintem.
Dátum: 2008.10.04. 18:39:02
OFF ismét: az én karim bemutatkozásában is benne van, hogy kimondottan építek, meg egy nagy smile, öniróniának van szánva. Szerintem másnál is.
Dátum: 2008.10.04. 18:27:50
OFF: Kezd úgy tűnni ez a fórumtopik, hogy kialakulóban van a régirégi rpg.hu-s átok: offtopik izomból, majd ezen egymással veszekedés (és akkor jön valaki hozzám hasonló, aki -szintén offban- leedukál mindenkit erről)
Felesleges dolog ez gyerekek. Mindegyikőtök elmondta már a véleményét a témával kapcsolatban, nem kell felváltva ismételgetni. Azért Bufkának köcce, hogy megvédte a karimat
Felesleges dolog ez gyerekek. Mindegyikőtök elmondta már a véleményét a témával kapcsolatban, nem kell felváltva ismételgetni. Azért Bufkának köcce, hogy megvédte a karimat
Dátum: 2008.09.24. 15:23:35
Kaptam egy kvízkérdést, miszerint Steve Harris melyik együttes frontembere. Nyílván a Maiden a helyes válasz, de ott Harris nem frontember, hanem az alapító/dalszerző/szövegíró/basszeros. A frontember Bruce Dickinson. Szerintem.
Dátum: 2008.09.23. 21:01:16
Az élet értelméről jut eszembe, szintén kvízkérdés formájában jött elő, hogy a Galaxis útikalauz... szerint mi az élet értelme? (Vagy valami hasonló, a pontos kérdésre nem emlékszem) A válasz ugye 42, viszont emlékeim szerint ez nem az élet értelme, hanem a végső válasz, de javítson ki valaki, aki nem olyan régen olvasta...
Dátum: 2008.09.22. 13:16:59
Zoli: Egyéb Témák/Véktelen Mágia Temploma.
Hirtelen ezt láttam. Bár a HSZ-ekben jobban zavar a sok elírás, de hát arra mindenkinek magának kéne figyelni.
Egyébként ide írjam, vagy PM-be kellett volna?
Hirtelen ezt láttam. Bár a HSZ-ekben jobban zavar a sok elírás, de hát arra mindenkinek magának kéne figyelni.
Egyébként ide írjam, vagy PM-be kellett volna?
Dátum: 2008.09.22. 09:46:09
Úgy látom, ez a javaslatok rész... Mit szólnának a Moderátor/Admin urak egy lazább helyesírás-ellenőrzés bevezetéséhez? Ha már a hozzászólásoknál nem is oldható meg egykönnyen, legalább a topic-címekben, mert rettenetesen bántja az ember szemét. Az enyémet legalábbis.