Miért, képzeld el mikor a delikvens büszkén kidugja az orrát, kisétál, unottan, felszegett fejjel, gúnyos mosollyal. Odarontasz és megpróbálod elnáspángolni.
- Bocsánat Uram, bujkálok, csak építeni jöttem.
Elsétál, olyan arccal, hogy legszívesebben felnégyelnéd, majd telekinetizál néhány téglát a szövetség másik végén félkészen álló romba, aztán visszamászik a föld alá.
Másik nézőpont:
Mikor már sggrészegre itta magát unalmában a végzetúr, csak úgy underground, felszabadulnak a mentális gátjai és a titkolt katakomba bejáraton át (mert ugye ellenfél oda le nem juthat) elereszti magát, hogy szintén ezt a bizonyos félkész romot meg telekinetizálhassa. Majd össze esik és delirium.
Mondjuk az is elég érdekes, hogy nem lehet pihenni. Bár, ahogy belegondolok, fölösleges is, mert egy nap alatt úgy is teljes a gyógyulás. Én mikor most vasárnap reggel hazatértem és kijöttem, alig győztem az irhámat menteni, nehogy összeakadjak max ÉP-n egy ragadozóval... Ariel 10 másodperc alatt megtalált...
Kérem őrizzék meg hidegvérüket. Ne tegyenek hirtelen mozdulatot. Én most lassan elhagyom a helyiséget.
V1: Seligen - Hullaúr
V2: Seligen - Egy apró Zöld Manó, nagy, álmos szemekkel
V4/III: Cadaver - Csak simán torony
V4/IV: Tatanka (IM Jackass) - WDP-Homokvár