Idézet: Varaszlo - 2009.04.30. 10:20:35 Sajnos igen, több klántárs és ismerősöm abbahagyja vagy "jegelteti" a játékot. Szomorú, nem vitatom.
Én csak azon ironizálok mikor itt a fórumon veri valaki a mellét, könnyes búcsúcsókot lehell midenki homlokára, előadja a hattyú dalát, majd 1-2 vagy 3 hét múlva kiderül hogy mégsem, visszajött. Esetleg el se megy, a klán viszi tovább a karakterét. /lásd Nephila vagy Maci/
A kommentem nem konkrétan Trúblúdnak szólt /nem is ismerem annyira/, hanem az ilyen színházasdinak.
i second that, nem is értem, miért pontoznak le ilyen kommenteket. (az enyémet megértem, de ezt nem.)
az meg, hogy a klántagoknak a karakter mögött álló "arany ember" hiányzik, végképp nem értem. hacsak nem irl is meghal, akkor lehet vele kapcsolatot tartani, találkozni, bambizni/sörözni. nem kell elsiratni rögtön. sőt, mivel azért a top igencsak versenyorientált, még örülni is lehet annak, hogy mindenki egy hellyel előrébb került a ranglistán.
nem mellesleg kár nagy cécót vonni az ügy köré. szerencsére a hibernálásból bármikor visszajöhet, fél év múlva meg senki nem fog emlékezni a nevére, mint ahogy annak a... ehh, hogy hívták, szóval a régi első (vagy akörüli) karakternek a nevére sem emlékszünk, aki rossz állatot sajtolt vagy lockolódott is egy kis időre:)
(ilyenkor jön a mínusz pont, mert az iróniát kevesen veszik le