Glórin!
Gau leírta az előbb a lényeget, én már csak rontanék rajta.
Erre azért mondanék valamit:
"A lekezelő stílus szerintem nem áll meg, de ha így érzed, azt sajnálom. Pedig igyekszünk itt a nagyfórumon is inkább a többség érdekét szem előtt tartó változtatásokért lobbizni, prominens TGY tagtól én még a kizárólag a TOP-ot erősítő fejlesztésre tett javaslatot nem olvastam. Portyapont, hordagyűlölet, regerenáció, Hatalom Tornya, bugyuta küldetések, háborús rendszer, lélekkút töltés, állatreform, új épületek, NPC horda – ezekben a változtatásokban mindig a kisebbek mellé álltunk."
Sajnos ez ebben a formában nem igaz.
Kiálltatok a "kicsik" melletti reformért valóban, de csak páran. 2-3 fecske sem csinál nyarat, ha a maradék 30 maga felé hajlítgatja a kezét (szárnyát). Damage pedig kicsit másképpen írta le a TGY féle nyilatkozatokat és képviseletét, úgyhogy Te is lázadónak számítasz ezek szerint.
Azt pedig még mindig nem értem, hogy miért tett (szerintem) sértő megjegyzést Damage a szövegértelmezési képességemre. A toborzószöveg minden betűjének megfelelnénk... Arra számítottam, hogy némi IQ-t feltételező, és lehetőleg humoros formában kapunk elutasítást. Ennyi volt a lényege a poénnak, nem a sértegetés.
Végszó: piszok gyengén támadtok! Mivel én vagyok a vörös posztó, ezért üthetnétek is! Nem a kicsiket kell bántani miattam!!! NC.
Eddig 1:1 az egyéni állás.