Felhasználónév: Jelszó:
Szerző
Topic neve: Tökéletes Gyémánt szövetség
kedvelt tagSzabinhoFérfi
Végzetúr mester
484 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Tökéletes Gyémánt szövetség
561. hozzászólás - 2009.05.03. 19:09:48
Oké, szerintem lezárhatjuk a témát, már uncsi:P
Úgyis kapnak tőlünk 50-60k LE-t a kapitulációnál (mivel sajna az lesz...), az éppen elég a bocsánatkérés lezárásához:D
További jó játékot, és jó tagokat a Tgy-nek!
Hiéna-ZP

Pontszám: 4.67
kedvencchehsFérfi
Végzetúr tehetség
225 hozzászólás
Profil megtekintése
562. hozzászólás - 2009.05.03. 19:15:19
Zacc!

Hidd el, hogy a TGY valóban egy abszolút demokratikusan működő szövetség, sőt. Ha másból nem is, a Légió elleni háborúnkból ez mindenképpen kiderülhetett.
Nincs vezér, nincsenek előre megszabott, karakterekre bontott irányelvek, és szavazásból általában több van, mint ahány alszemélyiséggel IKCS-nk valaha is rendelkezett.
Ha valaki élvezi az ilyesfajta játékszemléletet, az jó helyre kerülhet, ha közénk áll.

A lekezelő stílus szerintem nem áll meg, de ha így érzed, azt sajnálom. Pedig igyekszünk itt a nagyfórumon is inkább a többség érdekét szem előtt tartó változtatásokért lobbizni, prominens TGY tagtól én még a kizárólag a TOP-ot erősítő fejlesztésre tett javaslatot nem olvastam. Portyapont, hordagyűlölet, regerenáció, Hatalom Tornya, bugyuta küldetések, háborús rendszer, lélekkút töltés, állatreform, új épületek, NPC horda – ezekben a változtatásokban mindig a kisebbek mellé álltunk.

Infernal!

Kollektív gondolkozásról beszélsz, és minket nácizol. Szívügyem a téma, de nem ide való, maradjunk annyiban, hogy szerencsétlen kijelentés volt. Kicsúszott, előfordul ilyen. De ha átgondolod rájössz, hogy ez így furán veszi ki magát.

Uwel!

„A TGY egy rakás nagyképű gyerekes emberből álló szövi......”

Bizony. Én nem ismerlek, de te mindnyájunkat. Értem.

Infernal 2.!

Most akkor én is a TGY nevében nyilatkozom? Nyilván nem. Damage se. Te is csak a saját nevedben beszélsz, a saját véleményedet mondod.

Uwel 2.!

Nem is hívtunk. A leveleid alapján nem is érzem, hogy közénk való lennél.

Uwel 3.

A VM elleni háborúban nyerésre álltunk. Nem lényeges, csak tudd.
A TGY-ről is lehet rossz véleményed. Csak közben maradhatnál szalonképes. Mint Zacc (általában;) ), vagy, mint Gau. Ők ráadásul legtöbbször még humorosak is, ha épp nem morognak.
Neked ez még nem megy.
A bajnokis bugért pedig vegyél revansot most. Az elegáns megoldás lenne, és Csiga gratulálna először.
Kegyesnek ismerték.
Rothadó, zöldes hús, selyemszalaggal átkötve.
- Tündeköves Glórin -
Pontszám: 8.36
fórumozóZaccmesterFérfi
Végzetúr mester
645 hozzászólás
Profil megtekintése
563. hozzászólás - 2009.05.03. 22:20:58 (Válasz chehs #562 hozzászólására.)
Glórin!

Gau leírta az előbb a lényeget, én már csak rontanék rajta.

Erre azért mondanék valamit:
"A lekezelő stílus szerintem nem áll meg, de ha így érzed, azt sajnálom. Pedig igyekszünk itt a nagyfórumon is inkább a többség érdekét szem előtt tartó változtatásokért lobbizni, prominens TGY tagtól én még a kizárólag a TOP-ot erősítő fejlesztésre tett javaslatot nem olvastam. Portyapont, hordagyűlölet, regerenáció, Hatalom Tornya, bugyuta küldetések, háborús rendszer, lélekkút töltés, állatreform, új épületek, NPC horda – ezekben a változtatásokban mindig a kisebbek mellé álltunk."

Sajnos ez ebben a formában nem igaz.
Kiálltatok a "kicsik" melletti reformért valóban, de csak páran. 2-3 fecske sem csinál nyarat, ha a maradék 30 maga felé hajlítgatja a kezét (szárnyát). Damage pedig kicsit másképpen írta le a TGY féle nyilatkozatokat és képviseletét, úgyhogy Te is lázadónak számítasz ezek szerint.

Azt pedig még mindig nem értem, hogy miért tett (szerintem) sértő megjegyzést Damage a szövegértelmezési képességemre. A toborzószöveg minden betűjének megfelelnénk... Arra számítottam, hogy némi IQ-t feltételező, és lehetőleg humoros formában kapunk elutasítást. Ennyi volt a lényege a poénnak, nem a sértegetés.

Végszó: piszok gyengén támadtok! Mivel én vagyok a vörös posztó, ezért üthetnétek is! Nem a kicsiket kell bántani miattam!!! NC.
Eddig 1:1 az egyéni állás.
Pontszám: 7.50
fórumozóPiciklon
Végzetúr mester
766 hozzászólás
Profil megtekintése
564. hozzászólás - 2009.05.03. 22:35:46 (Válasz Zaccmester #563 hozzászólására.)
Zaccmester, drága! (Ha nem sértődsz meg, de ezt néha jól esik leírni )

Személy szerint jót vigyorogtam a leendő TGy tagokon vagyis a ti pályázatotokon. Jól esett!

Damage néha kissé "szeles", pedig én vagyok az öntudatra ébredt időjárás, de az a fránya házi tenorista kisajátítja magának ezt a szerepet is néha...
Igen, kicsit...khm...túlzásba esett, de van ilyen. (Te is sokszor ragadtattad el magad egy-egy témában )

A szövegértelmezési problémát én se tudtam hova tenni, ahova - a részedről a- "demokratikus blabalát" se...ennyi baj legyen...azt hiszem vannak nagyobb problémák is az ember életében

A háborúról: nekem aztán nem vagy vörös posztó, különben is! 6 szinttel lefelé nem fogok támadni...hacsak nem kérsz meg szépen (Legutóbb egy szinttel fölfelé is akkorát csaptam egy szerencsétlenbe, hogy szerintem egész nap pörgött )

Pontszám: 7.50
népszerűAderrickFérfi
Végzetúr mester
291 hozzászólás
Profil megtekintése
565. hozzászólás - 2009.05.03. 22:37:28 (Válasz Zaccmester #563 hozzászólására.)
A többi 30-ból a jó rész általában csendben van. Nem tesz javaslatokat se erre, se arra. Nem hiszem, hogy Glórin ilyen formában kisebbségben lenne. Damage pedig külön kategória: egyszemélyes Dzsihád, egyik keze a szent könyvön, másikban RPG, lő mindenre, ami mozog, az igazhitűeket majd Allah kiválogatja.
I. (Csinos) Maedhros, IstenKirályCsászár
Pontszám: 9
fórumozóZaccmesterFérfi
Végzetúr mester
645 hozzászólás
Profil megtekintése
566. hozzászólás - 2009.05.03. 22:45:20
Drága, én már kimondottan sz... izé, kedvellek!
Jó lenne több hsz-t olvasni Tőled.
A demokratikus részt még Gau sem értette. Elég szerencsétlenül próbáltam célozgatni a külső fórumon tapasztalható ellenvéleményeim TGY-s kezelésére. Nem a belső hierarchiátokra gondoltam, azt nem is ismerhetem. Röviden ez a magyarázat rá.

Aderrick, ez nagyon tetszett! Végre valami humor, ami mindenképpen KELL a szórakozáshoz. Hiszen azért vagyunk itt.
Pontszám: 5
népszerűShiakoFérfi
Végzetúr mester
388 hozzászólás
Profil megtekintése
567. hozzászólás - 2009.05.04. 10:37:43 (Válasz Zaccmester #563 hozzászólására.)
Idézet: Zaccmester - 2009.05.03. 22:20:58
Kiálltatok a "kicsik" melletti reformért valóban, de csak páran. 2-3 fecske sem csinál nyarat, ha a maradék 30 maga felé hajlítgatja a kezét (szárnyát). Damage pedig kicsit másképpen írta le a TGY féle nyilatkozatokat és képviseletét, úgyhogy Te is lázadónak számítasz ezek szerint.

Bocs, de ezt nem teljesen értem. :think: A TGy-nek (és gondolom az Azúrnak valamint az Elitnek is) szövetségileg kellene nyilatkoznia 1-1 fejlesztésről, ami a kicsiket segíti, hogy "Igen, mi mind a 250 tagunkkal támogatjuk a felzárkóztatást és az esélyegyenlőséget!", vagy egyenként mindekinek? Mert ha ettől érzed jól magad, szerintem feldobjuk szavazásra a fórumon és ha a többség megszavazza (bocs, de csak akkor ) természetesen ezt majd minden alkalommal megtesszük. Még akkor is, ha többünknek az lesz az adott esetben első hozzászólása itt, vagy túlteszi magát azon a gyomorgörcsön, hogy "nem ért hozzá, nem pofázik bele." :think:

Egyébként pedig \o/, mert nagyon szórakoztató, bár időnként inkább kedvenc r'nr detektívemet tudnám idézni a rejszolás és a reszelő kapcsolatáról megemlékezve. :respect:
Üdv:
Gabi
Pontszám: 5.33
fórumozóEl DiabloFérfi
Végzetúr tehetség
208 hozzászólás
Profil megtekintése
568. hozzászólás - 2009.05.04. 12:58:27
sziasztok!

Eddig csendben nézelődtem itt(és más topicokon),a sok hsz-t nem egyszer jót mulatva.Én azt tudom csak mondani mindenkinek,hogy nem a "nagyokat" kellene szapulni,és nem tőlük várni a megváltást!azért utálni valakit mert erősebb ,nagyobb szerintem nem okos dolog!Az ajtó mindenki előtt nyitva áll,hogy nagy és erős legyen!Ez egy játék amit igzából élvezni kéne nem pedig stresszelni rajta,hiszen ez a szórakozásról szól!
Ettől függetleneül azért halgattasék meg mindenki!

további sikeres játékot Mindenkinek!

El Diablo-Chaos szövetség
Pontszám: 8.50
fórumozóZaccmesterFérfi
Végzetúr mester
645 hozzászólás
Profil megtekintése
569. hozzászólás - 2009.05.04. 14:45:53 (Válasz Shiako #567 hozzászólására.)
Mi ez a zagyvaság?
Azt látom ugyan, hogy nekem szól, de ezen a nyelven nem értek. Jesszum, melyik korosztály használ ilyen nyakatekert mondatokat?

Edit: ne a pontot nyomkodjátok, hanem írja már le valaki ómagyarul a hsz-t. légyszi!
A hozzászólást Zaccmester módosította 2009.05.04. 15:06:28-kor
Pontszám: 4.17
népszerűShiakoFérfi
Végzetúr mester
388 hozzászólás
Profil megtekintése
570. hozzászólás - 2009.05.04. 15:27:53 (Válasz Zaccmester #569 hozzászólására.)
Már megbocsáss! De nem érted az összetett mondatot? Van benne vessző, meg hasonló írásjel. Bontsd fel tagmondatokra. Hátha úgy érthetőbb.

Lásd, mint most írtam, bár így meg helytelen,d e nem számít. Sok sikert! :S

Ui.: De, neked szólt.
Üdv:
Gabi
Pontszám: 5.40
fórumozóPiciklon
Végzetúr mester
766 hozzászólás
Profil megtekintése
571. hozzászólás - 2009.05.04. 15:38:39 (Válasz Zaccmester #569 hozzászólására.)
Zacc, ne izgasd fel magad árt a szépségednek

A lényeg tömören, hogy csak azok szólnak hozzá a nagy fórumon a dolgokhoz, akik érdemben is tudnak nyilatkozni...tehát nem szemeteljük tele a fórumot (A TGy/Légió/Elit teljes tagsága egyenként benyögné valamelyik témában, hogy "igen, ezzel egyetértek" vagy "nem, ezzel nem értek egyet"...teljesen felesleges lenne.)

(Legalábbis én így értelmeztem )

*edit: ott ugye Ford Fairlane beszólására célzott... itt (http://hu.wikiquote.org/wiki/Ford_Fairlane_kalandjai) keress rá a sajtreszelőre
Mellesleg ezen ne húzd fel magad, inkább mosolyogj rajta! Jobb lesz!
A hozzászólást Piciklon módosította 2009.05.04. 15:55:00-kor

Pontszám: 9.17
fórumozóZaccmesterFérfi
Végzetúr mester
645 hozzászólás
Profil megtekintése
572. hozzászólás - 2009.05.04. 15:45:08 (Válasz Piciklon #571 hozzászólására.)
Kösz Piciklon! Remélem jól értelmezzük, mert nekem elsőre megint valami bunkó benyögés jött le, ezért inkább rákérdeztem.

Sajna másodszorra is az jött le. Shiako, ha nagyon kényelmetlen a reszelődön ugrálni, akkor húzd ki inkább! Nehogy károsodjon a kedves egészséged a végén. Hm, talán még képes leszel utána normális összetett mondatokat is gyártani...
népszerűJerikoFérfi
Végzetúr mester
1646 hozzászólás
Profil megtekintése
573. hozzászólás - 2009.05.06. 10:13:53
A TGY jelenlegi taglétszáma 27 fő.
Pontszám: 6.50
fórumozóRicardoFérfi
Végzetúr mester
1600 hozzászólás
Profil megtekintése
574. hozzászólás - 2009.05.06. 10:24:02
Az én szememben sokat nőttek a távozó tagok. Nem azért mert Tőletek elmentek, hanem mert mertek új célokat, új játékélményt kreálni maguknak, az optimalizáció kárára.
Szabályosan játszom és mindent megteszek azért, hogy mások is így játszanak. Ha ez nem tetszik, nyugodtan nyomj az egyesre.

Hentes őrmester - Fekete Liga ~ a legridegebb gonosz
kedvelt tagCzakkFérfi
Végzetúr tanonc
34 hozzászólás
Profil megtekintése
575. hozzászólás - 2009.05.06. 10:26:03 (Válasz Ricardo #574 hozzászólására.)
Ezt nem értem.
Pontszám: 7.09
népszerűShiakoFérfi
Végzetúr mester
388 hozzászólás
Profil megtekintése
576. hozzászólás - 2009.05.06. 10:30:51 (Válasz Czakk #575 hozzászólására.)
Gondolom Ők is megszólalnak majd, de lényegében azért mentek el, mert behalt a játék és más módom próbálnak új élményeket szerezni, mint a maradók.
Üdv:
Gabi
irritálówinnieNő
Végzetúr mester
2177 hozzászólás
Profil megtekintése
577. hozzászólás - 2009.05.06. 11:06:09 (Válasz Shiako #576 hozzászólására.)
úgy érted, SZÁMUKRA behalt a játék. (imádom az általánosító, "csak mi vagyunk, s senki más" csőfilozófián alapuló kijelentéseket. komolyan, én érzem hülyének magam, ha élvezem a játékot, ha a szövetséggel megannyi kihívással szembesülünk, s tudjuk le azokat. most komolyan, muszáj így rombolni másokban a játékképet? tudom, gyengén játszunk. pereljetek be.)

hamarabb kellett volna "más módon élményt szerezni", gondolkodni, nem pedig beülni a száguldó expresszbe:)

ááá, nem, ne legyen flame, nem ezért írom.

kik léptek ki?
A hozzászólást winnie módosította 2009.05.06. 11:08:21-kor
Pontszám: 1.96
népszerűMortimerFérfi
Végzetúr mester
4247 hozzászólás
Profil megtekintése
578. hozzászólás - 2009.05.06. 11:10:24 (Válasz winnie #577 hozzászólására.)
nézd meg a toplistát.
Az egészséged érje el a szinted kétszeresét!

Minden információ a Végzetúrról! Küldetések szakértelmek felsorolása, és még LE-t is kapsz, ha használod!http://vegzetur.wikidot.com/
népszerűEndyrFérfi
Végzetúr mester
2058 hozzászólás
Profil megtekintése
579. hozzászólás - 2009.05.06. 11:16:22 (Válasz winnie #577 hozzászólására.)
Idézet: winnie - 2009.05.06. 11:06:09

hamarabb kellett volna "más módon élményt szerezni", gondolkodni, nem pedig beülni a száguldó expresszbe:)

winnie, sztem neked kellene kilepni a fenti csofilozofiabol, borzaszto idegesito, h azert fikazol le masokat, mert nem ugy jatszanak, mint te
Pontszám: 7.09
népszerűJerikoFérfi
Végzetúr mester
1646 hozzászólás
Profil megtekintése
580. hozzászólás - 2009.05.06. 11:52:20 (Válasz winnie #577 hozzászólására.)
Idézet: winnie - 2009.05.06. 11:06:09
úgy érted, SZÁMUKRA behalt a játék. (imádom az általánosító, "csak mi vagyunk, s senki más" csőfilozófián alapuló kijelentéseket.

Néha levonhatnál valami következtetést a hozzászólásaid pontozásából.
Pontszám: 6
Dobókocka - a sokoldalú kiegészítőAz Idő Kereke tovább forog! Megjelent a befejező trilógia utolsó része!