Idézet: Vincu - 2009.04.21. 23:32:58 Üdv!
Mortu vagyok az Azúr Légióból. Olvastam az itteni hozzászólásokat, és csak pár szóban reagálnék egy két dologra.
A TGY-s arcok már egy párszor villantottak ebben a játékban egy két dolgot. (pölö amit műveltek elsőként a Hatalom tornyával az zseniális volt). Nyilván nem véletlen vannak ott ahol vannak, jó eséllyel egy olyan szövetség jött össze az esetükben ahol nagyon sokat tudnak foglalkozni a játékosok a játékkal, és nagyon odaadóak, de leginkább elkötelezettek a játékkal szemben.
Azúr Légiósként nagyon régen nem volt részem háborúban, és eredménytől függetlenül, bármilyen bután is hangzik ez, én köszönöm nekik ezt a háborút, mert végre van valami izgalmas újra a játékban. Jó látni, hogy mennyire fej-fej mellett haladtunk sokáig, és jó látni, hogy ha esetleg kicsit meglógnak, akkor mennyire tudunk felzárkózni. Jelenleg ők vezetnek kábé 10-el, de már többször vezettünk mi is, így kifejezetten nyitottnak tűnik a dolog. Egyértelműen nagyon sok múlik a két szövetség erősemberein, míg a kisebbek jó eséllyel csak bemákolnak valaki ellen. Piszok sokat fog számítani, hogy a végjátékban melyik szövetség tud taktikusabb lenni, ki tud fegyelmezettebb lenni. Most jelenleg totális mészárszék van mindkét oldalról, több ezres sebzések záporoznak egymásra, és bizony sokszor csak 1-2 pontnyi sebzéskülönbslég dönt.
Jó lesz ez!
Ez egy olyan háború lesz, ami el fog húzodni két hétig. Remélem - eredménytől függetlenül - mindkét fél emelt fővel fog tudni távozni, és nem lesznek egymásra mutogatások semmiben!
Ez reszemrol megkaptam a 10est, ez az igazi hozzaallas!
Legyszi magyarazd el Mazleenak, hogy igy kellene felfogni es nem azt keresni, h mibe lehet belekotni.
/bow