Idézet: Kocos - 2009.08.26. 12:33:58 Par dolog miatt szeretnem felemelni a hangomat ujfent.
Jo lenne uj italokat berakni, es a premium targyak arat nagyjabol 30 osko korul maximalizalni. Ugyanitt megjegyeznem, hogy az allat felszerelesek se lenne jo, ha 15 osko fole kusznanak, es a fokuszkristalyok is megallhatnanak egy ponton (6? 7?). Kerlek pontozassal jelezd, hogy egyetertesz-e a felvetessel.
Ebben a hozzászólásban sok olyan dolog fogalmazódik meg, amiben tényleg sokan örülnének változásnak:) Arra gondolok, hogy aki úgymond "függőséget" szerzett a játékban, ő továbbra is a legjobbat akarja kihozni a karakteréből, így a legjobb tárgyakat fogja megvenni és használni. A 70-es szintű tárgyak őskő költsége 30-35 körül van (ha jól emlékszem, de nem biztos). Ezt megveszed, hozzá veszel fókuszkristályt is, mert ugye úgy még jobb leszel (7-8őskő).
Állatok tárgyai: nekem jelenleg 4+4 állatom van, mert úgy érzem lassan szükségem lesz egy új garnitúrára. 4 állatnak a felszerelése most 40 őskő volt. Ez egy 100-as befizetés 20%-a, feltéve hogy volt 100 kiégett ősköved. Jó, tudom, hogy egyszeri költség, de talán túl sok, fele ennyibe kerülne, az elfogadható lenne szerintem (20 őskő 4 tárgyért állatoknak)
Mondjuk lehet azt is mondani, hogy akinek nincs rá elég pénze, ő fejezze be a játékot agy kezdjen el vegetálni a nem prém cuccokban, de véleményem szerint mind a felhasználók, mind a Beholder Kft. jobban járna, ha csökkennének a költségek (állatoknak adható felszerelés max. 5 őskő, fókuszkristály max 5 őskő, tárgyak max. 25-35 őskő). Lehet kevésnek tűnnek, de így sokkal érdemesebb lenne tárgyakat cserélni, mert nem olyan vészes kiadás-->sűrűbb tárgycsere-->sűrűbb őskőrendelés. A felhasználók számára jobb megoldás lenne és hosszútávon az üzemeltetőknél és fejlesztőknél is jobabn megérné szerintem, mint a jelenlegi árak:)