Adj isten.
Van két karakter, aki igencsak multi gyanús, főleg, hogy folyton támad engem mindkettő, KB 10 perces késéssel. (Ha neki az jó, LE-t nem igazán kap tőlem)
poén, amennyire IQ magas, a bemutatkozó szöveg is az.
Egyik Árnyak Királynöje 47. szintű végzetúrnő.
Másik Szent Márk 49. szintű végzetúr.
Vagy ezek szerint már lehet multizni?
Hozzászólások - Gozzer
Oldal: 1
Dátum: 2011.08.10. 23:18:18
Dátum: 2011.08.10. 23:10:48
Na ezt nem tudtam, hogy van topic rá, elnézést.
Megtettem, megírtam már tegnap a levelet.
Azért köszönöm
Megtettem, megírtam már tegnap a levelet.
Azért köszönöm
Dátum: 2011.08.10. 21:23:49
Adj isten!
Érdekes, hogy engem mindig két kari egy időpontba támad.
Bár ahogy néztem, a két kari egy és ugyan az a személy. tehát egy player játszik két karakterrel, elméletileg pedig tilos lenne!!
Hol lehet esetleg az ilyen "csalókat" jelenteni, tudja valaki?
Érdekes, hogy engem mindig két kari egy időpontba támad.
Bár ahogy néztem, a két kari egy és ugyan az a személy. tehát egy player játszik két karakterrel, elméletileg pedig tilos lenne!!
Hol lehet esetleg az ilyen "csalókat" jelenteni, tudja valaki?
Dátum: 2011.04.23. 00:10:04
Azok nem vágtak át, csak a hitel ügyintézö hölgyike. Na alap egy 6millás kártérités nála, s nem miattunk hanem a gyerekek miatt. Öket megviselte rendesen, iskolaváltás, megszokott környezet váltás kertes házból be a városba. És minden ismerös ott a távolba maradt.
Dátum: 2011.04.14. 08:24:32
Az alap. Föleg, hogy a biztos munkahelyem kelet otthagynom, de legföképpen, a 3 gyerek miatt. Mert környezet váltás lett belöle, és igencsak megviselte öket! (Kertes házból betondzsungel)
Dátum: 2011.04.13. 11:17:42
"Nem a bank hibája....de a bank magasrol szarik arra, hogy ha valakit átvágnak a nevükbe."
Mint irtam az elöbb.
A bankhoz egy papirért ugyan bementem, hogy az ö nevükbe átvertek, de majdnem én voltam a hibás...
Mint irtam az elöbb.
A bankhoz egy papirért ugyan bementem, hogy az ö nevükbe átvertek, de majdnem én voltam a hibás...
Dátum: 2011.04.10. 23:13:33
Adj isten.
Ez a hitel érdekes dolog.
Mi házat szeretünk volna venni, a nejemmel +3 gyerekkel.
Ajánlotak egy "jó" hitel ügyintézöt (Mostantól Veronika), megkértük, segitsen.
Segitet is a maga modján, "elméletileg" több bank közül talált egy nekünk megfelelöt.
Papirok kitöltése...Munkáltatoi...kérelem.....
A ház tulajával ügyvéd elött megirtuk az adásvételit (Nem 2 FT volt) mert az is kelet a banknak.
Veronika elméletbe leadta a papirokat........2 honap eltelt, semmi értesités.
A ház tulajával bementem a bankhoz, hogy ugyan mi is van.
Közölték, benne se vagyok a gépbe. (De jó nekünk)
Mennünk kelet a házból, természetesen Veronika eltünt......
Nem a bank hibája....de a bank magasrol szarik arra, hogy ha valakit átvágnak a nevükbe.
Unicredit volt a bank.
Ha esetleg ad a bank is hitelt, egy hamis iratokra tuti ad, aki meg ténylegessen dolgozik, az nem kapja meg.....tapasztaltam. PL OTP nem adot semmi hitelt, pedig ott volt kártyám, fizum is oda ment....
Ez a hitel érdekes dolog.
Mi házat szeretünk volna venni, a nejemmel +3 gyerekkel.
Ajánlotak egy "jó" hitel ügyintézöt (Mostantól Veronika), megkértük, segitsen.
Segitet is a maga modján, "elméletileg" több bank közül talált egy nekünk megfelelöt.
Papirok kitöltése...Munkáltatoi...kérelem.....
A ház tulajával ügyvéd elött megirtuk az adásvételit (Nem 2 FT volt) mert az is kelet a banknak.
Veronika elméletbe leadta a papirokat........2 honap eltelt, semmi értesités.
A ház tulajával bementem a bankhoz, hogy ugyan mi is van.
Közölték, benne se vagyok a gépbe. (De jó nekünk)
Mennünk kelet a házból, természetesen Veronika eltünt......
Nem a bank hibája....de a bank magasrol szarik arra, hogy ha valakit átvágnak a nevükbe.
Unicredit volt a bank.
Ha esetleg ad a bank is hitelt, egy hamis iratokra tuti ad, aki meg ténylegessen dolgozik, az nem kapja meg.....tapasztaltam. PL OTP nem adot semmi hitelt, pedig ott volt kártyám, fizum is oda ment....
Dátum: 2010.12.07. 02:56:03
Ha tudnál olvasni, láttnád hogy mit irtam, szoval, nem rossz game a maga nemébe, de mint te is irtad, kevés a faj, class:)
Ha annyit tudnál az EQ-rol, mint a WOW-rol, lehet véleményed más lenne, márcsak a fajokat ha megnézed (Nem nehéz, segit a Google progi, hogy utánanézz, bár lehet megterhelö.))
Jaaa, és mint irtam, tetszik a WOW, dehát akkor is csak copy, a legelsö ilyen gaménak, ami ugye tudjuk mi.
Sok MMO-t kiprobáltam, tudom miröl beszélek: Fiesta, Archlord, Lineages2, Runes Of Magic, Metin2....STB...STB...Közel 11 év alatt sokat kiprobáltam.
Ha annyit tudnál az EQ-rol, mint a WOW-rol, lehet véleményed más lenne, márcsak a fajokat ha megnézed (Nem nehéz, segit a Google progi, hogy utánanézz, bár lehet megterhelö.))
Jaaa, és mint irtam, tetszik a WOW, dehát akkor is csak copy, a legelsö ilyen gaménak, ami ugye tudjuk mi.
Sok MMO-t kiprobáltam, tudom miröl beszélek: Fiesta, Archlord, Lineages2, Runes Of Magic, Metin2....STB...STB...Közel 11 év alatt sokat kiprobáltam.
Dátum: 2010.12.06. 13:25:46
Üdv mind1kinek:)
Hát, sikerült probálkoznom a WOW-al, egy Pala törp személyébe.
Plusz van egy rogue karim is.
Az EQ-bol nagyon sokmindent átvettek, söt rengeteg mindent.
De én ano az EQ-ba is Törp Pala voltam, és ég és föld a két pala.
EQ Palája tényleg Paladin, mivel a Paladin tudva levö, egy Warrior Papi varikkal.
EQ-ba ez meg is volt, WOW-ba nem sajna.
Kovácsolás, skillek nem ugyan az, PL EQ-ba sokkal összetettebb mint a WOW-ba.
Sokkal kevesebb faj, class van a WOW-ba, mint az EQ-ba.
Drop, EQ-ba szinte csak BOSS dob jobb dolgokat (Epic csak egy van classonként) WOW-ba bármi dobhat.
Questek, PL EQ-ba van olyan quest, amivel a Frost Giant városbol kijönnek a NPC giantok, és megtámadják a törpék faluját, cél megovni a törpekirályt. Tehát ilyet még a WOW-ba nem láttam.
De ez forditva is láttam, törpék támadtak meg egy orcokbol és giantbol állo erödöt.
Lehet elfogultnak tünök, de nem, mert van pár év MMO tapasztalatom (KB 11 év, s nem csak EQ WOW van a tarsolyomba)
Lényegébe, nem rossz game a WOW, csak nekem soxor copy érzésem van.
Hát, sikerült probálkoznom a WOW-al, egy Pala törp személyébe.
Plusz van egy rogue karim is.
Az EQ-bol nagyon sokmindent átvettek, söt rengeteg mindent.
De én ano az EQ-ba is Törp Pala voltam, és ég és föld a két pala.
EQ Palája tényleg Paladin, mivel a Paladin tudva levö, egy Warrior Papi varikkal.
EQ-ba ez meg is volt, WOW-ba nem sajna.
Kovácsolás, skillek nem ugyan az, PL EQ-ba sokkal összetettebb mint a WOW-ba.
Sokkal kevesebb faj, class van a WOW-ba, mint az EQ-ba.
Drop, EQ-ba szinte csak BOSS dob jobb dolgokat (Epic csak egy van classonként) WOW-ba bármi dobhat.
Questek, PL EQ-ba van olyan quest, amivel a Frost Giant városbol kijönnek a NPC giantok, és megtámadják a törpék faluját, cél megovni a törpekirályt. Tehát ilyet még a WOW-ba nem láttam.
De ez forditva is láttam, törpék támadtak meg egy orcokbol és giantbol állo erödöt.
Lehet elfogultnak tünök, de nem, mert van pár év MMO tapasztalatom (KB 11 év, s nem csak EQ WOW van a tarsolyomba)
Lényegébe, nem rossz game a WOW, csak nekem soxor copy érzésem van.
Dátum: 2010.10.23. 13:39:27
Hol lehet sok segélyt kapni?
3 gyerekem van, de nem vagyok kisebbségi.
Házat akartunk venni a nejemmel, átvágott a hitelügyintézönk, (Emiatt a munkám ott kelett hagynom) költöztünk "anyámhoz" pestre, mondván elleszünk. Alkoholista.
3 hónap múlva kidobott, most albérlet.
Jaaa, hogy nem vagyok pesten bejelentve, ezért csak ahol be vagy jelentve ott él esetleg a munkanélküli. (Potom 8000 FT-böl oda vissza meg is járom, de minek)
Ebbe a formába nincs segély. Gondolom sok ember van igy.
Most probálok munkát keresni ezerrel, s abból vagyunk el, (70e FT összessen 5 emberre) amit nejem kap, + amit össze tudok húzni.
Úgy szép az élet, ha zajlik közbe 1 év alatt 3 temetés a leírtak mellet. (Édesapám, Sógorom, 2 hete anyósom)
3 gyerekem van, de nem vagyok kisebbségi.
Házat akartunk venni a nejemmel, átvágott a hitelügyintézönk, (Emiatt a munkám ott kelett hagynom) költöztünk "anyámhoz" pestre, mondván elleszünk. Alkoholista.
3 hónap múlva kidobott, most albérlet.
Jaaa, hogy nem vagyok pesten bejelentve, ezért csak ahol be vagy jelentve ott él esetleg a munkanélküli. (Potom 8000 FT-böl oda vissza meg is járom, de minek)
Ebbe a formába nincs segély. Gondolom sok ember van igy.
Most probálok munkát keresni ezerrel, s abból vagyunk el, (70e FT összessen 5 emberre) amit nejem kap, + amit össze tudok húzni.
Úgy szép az élet, ha zajlik közbe 1 év alatt 3 temetés a leírtak mellet. (Édesapám, Sógorom, 2 hete anyósom)
Dátum: 2010.10.19. 02:56:36
Üdv.
Nem mondom, hogy a WOW-ot sokáig nyomtam, talán 2 hétig, ahoz, hogy megismerje valaki, joval több idö kell. (Esetleg ha valakinek +van, és fel tudná pakolni a gépemre, megköszöném )
Everquest, ha lenne törtje, (S nem a EQ2-röl beszélek) sokan nyuznák, komoly konkurencia lenne a WOW-nak.
EQ-ba azért otthon vagyok:)
A Perfect Word is érdekes a maga nemébe, szép is, DE, ott van az a DE.
Nem mondom, hogy a WOW-ot sokáig nyomtam, talán 2 hétig, ahoz, hogy megismerje valaki, joval több idö kell. (Esetleg ha valakinek +van, és fel tudná pakolni a gépemre, megköszöném )
Everquest, ha lenne törtje, (S nem a EQ2-röl beszélek) sokan nyuznák, komoly konkurencia lenne a WOW-nak.
EQ-ba azért otthon vagyok:)
A Perfect Word is érdekes a maga nemébe, szép is, DE, ott van az a DE.
Dátum: 2010.02.15. 14:05:05
Udv. Lehet elfogult leszek, en 2 es fel evig jatszottam az Everquestet, csak csaladi okok miatt abba kelett hagynom.
Nekem sokkal jobban bejott az EQ mint a WOW, a WOW-ot is kiprobaltam, eleg sok MMO-t de az etalon marad a EQ.
WOW-ba is kiprobaltam tobb karaktert, egesz mas mint az EQ.
EQ-ba Dwarf Paladinom volt, Dark Elf Rogue, es meg rengeteg kisebb szintu karim.
Kiprobaltam nagyon sok sok MMO-t miota abbahagytam, de egyiknek se volt olyan feelingje, mint az EQ-nak.
Legtobb MMO-ba latod a mobokat, es ugy neki is mehetsz, hisz nadjabol egy helyre popol.
EQ-ba volt, hogy mentem az erdobe, es egy fa mogul lepet mogottem ki egy orc, es siman nekem esett:)
A Zonan belul barhol megjelenhet a mob, van nehany ami fix pontra van rakva, PL labikba, vagy orc, Giant varosoknal.
S a skillek is valahogy jok voltak benne.
Az teny, ha lenne tort EQ server, tuti ott jatszanek rajta.
Nekem sokkal jobban bejott az EQ mint a WOW, a WOW-ot is kiprobaltam, eleg sok MMO-t de az etalon marad a EQ.
WOW-ba is kiprobaltam tobb karaktert, egesz mas mint az EQ.
EQ-ba Dwarf Paladinom volt, Dark Elf Rogue, es meg rengeteg kisebb szintu karim.
Kiprobaltam nagyon sok sok MMO-t miota abbahagytam, de egyiknek se volt olyan feelingje, mint az EQ-nak.
Legtobb MMO-ba latod a mobokat, es ugy neki is mehetsz, hisz nadjabol egy helyre popol.
EQ-ba volt, hogy mentem az erdobe, es egy fa mogul lepet mogottem ki egy orc, es siman nekem esett:)
A Zonan belul barhol megjelenhet a mob, van nehany ami fix pontra van rakva, PL labikba, vagy orc, Giant varosoknal.
S a skillek is valahogy jok voltak benne.
Az teny, ha lenne tort EQ server, tuti ott jatszanek rajta.
Oldal: 1