Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Wendingo

Oldal: 12
Dátum: 2010.01.11. 18:58:50
Nemtudom hogy számoltál, de ha esetleg nyilvánosságra tudnád hozni annak örülnénk. Számolás nélkül én azt mondom hogy harmad annyi LE jön 1tpre(persze nem csak energiaelnyeléssel, hanem normális portya nyereményekkel együtt)
Dátum: 2010.01.11. 16:18:54
Szerintem ez nem elég, még ösztönözni is kellene a játékosokat nagyobb szintűek támadására(ez minden esetben nem megoldhato, lásd top).. valamint az érte járó bónuszt is finomhangolni kellene.
Minden problémát nem old meg, de köszönjük...
Dátum: 2010.01.11. 14:19:05
Sajnos nem fog mülködni ez a taktika, mert a kicsik rongyá lesznek ütve, és hiába a nagy sebzés a lélekszívás sem fog mülködni.
Eddig, minden tetszett és minden fejlesztésnek örültem mint majom a farkának..
De az új szaki az energiaelnyelés nevetségesen rossz. Nálam elérte az év legrosszabb fejlesztése címet.
Dátum: 2010.01.11. 14:07:34
Ez komoly? Mindenkinek csak most esik le élő példából? már előre ki lehetett számolni mindent... Miért nem akkor vettük elő ezt amikor még nem volt bevezetve?
Dátum: 2010.01.11. 13:48:16
Csak az érte járó tul búnuszokat módosították. De a láthatatlanul vadászás nem helyettesíti a VF-et, és megsem közelíti hatékonyságát.
Így csupán a LE/TP arányát barmolja szét aki energiaelnyeléssel vadászik láthatatlanul. Nem is beszélve arról hogy ezzel a taktikával se erős kari nem lesz, gyakorlatilag lassabban fejlődik mint egy VFes és rosszabb aránnyal is teszi. Egyedül talán pók karakternek éri meg aki nem vadászik, és az összes vadászós szakiját elfelejti.. de arról nem tudok nyilatkozni, gyanítom ők sem fogják ezt megtenni.
Dátum: 2010.01.11. 13:43:03
Idézet: Wendingo - 2010.01.08. 22:56:34

Viszont a mostani változatot nem raknám be a játékba, mert mint ahogy fent is említettem csak a kissebbek farmolását segítené, ezzel a tp szerintivel meg izgalmasabb harcokat hozhatnánk be a játékba újra. A kicsik is felzárkózhatnának, hisz "alig" lennének ütve, és vannak magasabb szinten is játékosok akik gyengék és alulról lehet őket ütni nagy tpért/LEért..
Dátum: 2010.01.11. 13:38:11
A vélemény az hogy nagy sz..r, és már előre ki lehetett számolni hogy ez lesz. Ezért vertem a nyálam de úgylátszik hiába, mert mindenki meg volt elégedve a jelenlegi képlettel. És persze Miklósnak igaza van, a kicsiket nem lehet jobban védeni.
Dátum: 2010.01.09. 13:10:39
Idézet: Miklós - 2010.01.09. 12:59:17
Idézet: Pietrus - 2010.01.08. 21:16:37
Logikai eszmefuttatás: Azt mondtad régebben, hogy a pp-t nem erőforrásnak, hanem korlátozásnak szántátok.

Hasonlóképp, olvasd el amit korábban írtam a gyengék farmolásával kapcsolatban, ott választ kapsz a dilemmádra. Ha még tovább redukáljuk a gyengékért kapott LE-t, és növeljük az erősekért kapottat, akkor azzal csak egy agresszív pozitív visszacsatolást eredményezünk, ami a táposakat még tovább tápolja.

Lehet hogy egy ilyen módosítással csak a táposokat tápolnánk, nade amellett még mit nyerünk? A Táposok táposokat ütnének, és a kicsiknek lenne lehetőségük a felzárkózáshoz, mivel az erősek nem ütnek gyengét, mert nem profitál!

Még mindíg azt mondom, hogy nincs eléggé átgondolva az új szaki, és korai betenni. ( igaz nagy változást szerintem nem hoz, mert nem sokan fejlesztik ki majd.)
Dátum: 2010.01.08. 22:56:34
Szia Miklós!(és mindenki)
Ebben a topicban írtam egy röpke hozzászólást egy ötlettel a kicsik védelmére, nem akartam közbeszólni igazán a nagyok szócsatájába, hisz szerény személyem eltörpül nagyságuk mellett és így szavam sem bír akkora értékkel.
Az új szaki gyakorlatilag megköveteli kissebb szintű játékosok támadását, mivel ha alacsonyabbat támadunk; kissebb kockázat, jobb LE/TP arány, ugyanannyi állatmorál és Tp, kevesebb épévesztés.
Erre raktátok be a %-os szorzót, és hogy a támadott szintjétől függjön a rablott mennyiség. Ezzel az a gond hogy feleslegesen bonyolult, másrészt ettől én nem fogok hanyatt esni, és ugyan úgy kissebbeket/gyengébbeket fogok ütni jobb LE/TP arányban. A támadottságot(%), meg nem fogom nézni mivel antitopperként nekem alig van 100%osnál alacsonyabb karakter a portyalistámon.

A képletet valahogy így alakítanám: (szakiszint+saját szint)*0,2*kapott TP*(2-100%)*Kreativ és rá a tárgyak.ez az én szintemen egy 40tp-s győzelem esetén 1800LE~amire jön még a tárgy bónusz.
8tp-s győzelem esetén 360!

a különbség a mostani és az én változatom között 100%os ellenfél esetén:

TP-s változat szélsőséges esetekben:
Legkissebb/gyengébb ellenfél: 50+62*0,2*8TP*2(kreativ aff)= 360LE
legnagyobb ellenfél: 112*0,2*40tp*2=1792

Mostani változat: szakért * ellenf. szintje * 0,2) * (20-100%)
Legkissebb leggyengébb(-6szint hozzámképest)
50*56*0,2*2(kreativaff)=1120

legnagyobb:
50*68*0,2*2=1360!

tehát a régi rendszerben, ha legyőzöl egy betyárerős karaktert, aki jóval magasabb/erőssebb/szebb/jobb/elegánsabb nálad és alig 240el húzol többet, mintha egy alacsonyabbat csapnál le, akinek kevesebb erőforrásnak kell hogy legyen?!

természetesen ez a tpfüggő megoldás nagyban durvítaná a szingulárist, de kit érdekel? VFes vagyok, és még így is erőssebb a VFes taktika több szempontból(nekem).
Viszont a mostani változatot nem raknám be a játékba, mert mint ahogy fent is említettem csak a kissebbek farmolását segítené, ezzel a tp szerintivel meg izgalmasabb harcokat hozhatnánk be a játékba újra. A kicsik is felzárkózhatnának, hisz "alig" lennének ütve, és vannak magasabb szinten is játékosok akik gyengék és alulról lehet őket ütni nagy tpért/LEért..

(A LE/tp arányt lehet változtatni, gyakorlatilag a képlet hasraütésszerűen született meg..)
Dátum: 2010.01.06. 10:36:35
Szerintem az új szakival nyerhető LE-nek tp függőnek kellene lennie. ezzel védenénk a kicsiket, és a nagyok is csak felfele támadnának, többszörösen jobb zsákmányt remélve. Aki meg lassan akar fejlődni de biztosan, továbbra is lefele támad.
Dátum: 2009.12.08. 22:14:07
Énis ezt csinálnám folyamatosan, vissza is hozná a kedvem a portyázáshoz:)
Dátum: 2009.12.04. 13:47:21
En "csupan" 30k-t buktam a dologgal:) betyármerész dolog ez a hirtelen leállítás, gratulálok:)
Dátum: 2009.09.08. 22:06:18
Semmi baj, én kérek bocsánatot, nem kellett volna felhúznom magam.

Viszont az igazamért akkoris harcolok, és nem sírásnak vélem amit csinálok és továbbra is védem Xénát.
Dátum: 2009.09.08. 21:10:28
Neharagudj, de te sem törődnél bele ha egy verseny nyerteseként nem azt a jutalmat adják amit megigértek, és amit adnak aztis rosszul adják.
Egyértelmű hogy mi vagyunk a hibások azért mert dupla teljesítményt tettünk le dupla nyeremény reményében, mert ez nemvolt megkötve és logikusnak tűnt hogy így is lesz..
Dupla energia + dupla idő költség= dupla haszon.. Legalabbis egy becsületes korrekt versenyeztető nem módosítja a szinte előre megszabott díjat verseny közben, az eredményhirdetéskor, és az eredményhirdetés után másfél héttel.

Enoli, téged meg szívesen farmolnálak v1en ha 52es volnál de sajnos nem támadok lefele, hozz be még 6 szintet akkor biztosan bekerülsz a portyalistámba.
Dátum: 2009.09.08. 17:08:07
Én azt nem értem, miért 3 emberen kell spórolni? Azért nemtesznek semmit a kedves játékfejlesztők mert csak 3 ember sír? a többiek meg kárörvendőek és azért pontozzák le Xena-t es mostantol engem is mert ők nem nyertek semmit - nehogymár sírjon megdobták a semmiért 100 őskővel és mégtöbbet akar? mekkora arcátlanság, pontozzuk le jól! -

nagyot csalódtam.
Dátum: 2009.09.07. 15:29:37
Morphium névvel 2 kategóriában győztem. Szövetségem diadalmaskodott, és a legnagyobb sebzést én osztottam ki. 100 őskövet kaptam, és a jutalmazáshoz az volt írva hogy összesen 4200 őskövet osztottak szét.. ez 35 ember plusz a 7 egyéni kategória.. Nem értem igazából hová tünt a +100 őskövem.. Ha pedig nemjár nekem akkor mi a fenéért kell így félrevezetni az embert? megértem hogy sok dolguk van a játékvezetőknek de fizettem a szolgáltatásért és szerintem igazán beletartozik hogy 1 héten belül válaszoljanak... íme pár levelem a behónak köztük egy levél Baratynak fórumon belül.

1. levél Baratynak.:

Neharagudj hogy írok, biztos rengeteg dolgotok van de nemtudok szemet húnyni a v4es nyeremény csekélysége felett.
2 kategóriában győztem morhpium néven és csak 100 őskövet kaptam. Ha ez szándékosan van így, igazán kiírhattatok volna több információt arról hogy nemfogunk több nyereményt kapni hiába áldozunk többet a játékra. Ha ezt tudom, magam sem költök ennyit és nem váltok hordát és nem költöm a pénzem felesleges dolgokra(felesleges, mert ha csak 1 kategoriaban akartam volna győzni itt szövetségi győzelemre gondolok, akkor nem költök őskőre mivel ugyis tudom hogy megynerem. így költöttem de egyáltalán nem térült meg.

valaszodat elore is koszonom..
További jó munkát, és elnézést a zavarásért.

Hali!

Ezzel kapcsolatban a JV-nek írj az info@vegzetur.hu-ra, én csak leprogramoztam amit kaptam.

Baraty

Második már az info@vegzetur.hu-ra szinte ugyanaz mint amit Baratynak írtam

A harmadikat pénteken:
Sziasztok!
Kedden írtam ezt a levelet és még mindíg nem jött válasz!
Úgytudom 4200 őskövet osztottatok ki, és a hegylakók klánja 35 fős volt és 7 kategóriában lehetett győzni, az pont 4200. Tehát jár nekem az a +100 őskő, csak valamiért elkeveredett ezekszerint. V4 bezárásának leírásakor is kiírtátok hogy medál nem jár annak aki több kategóriában győzött, de őskőről szó sem volt! így logikusnak tűnik hogy 200 jár annak aki 2 kategóriát nyer.
Kérlek titeket, válaszoljatok.
Köszönettel:
v1 wendingo
v2 morphium

kezd kicsit betellni a pohár.. szerintetek ilyenkor mit csináljak? vagy csak én fújom fel?
Dátum: 2009.08.31. 21:50:06
33 őskő tényleg semmi, de ha valaki ezt akarja miért ne? inkább úgy kellett volna megoldani hogy egy nyeremény és azt a játékos kénye kedve szerint eloszthatja. Pl én és xena esetében 200 őskövet oszthatunk szét akár 3 karakter között. Ezen valoban nem kellett volna vitázni. De xena sem ugy gondolta szerintem hogy szerverenként 200at kapjon
Dátum: 2009.08.31. 21:25:44
azt meg alapnak gondoltam hogy akik megnyerik a v4et legalább annyit visszakapnak mint amennyit beleöltek!
Dátum: 2009.08.31. 21:23:37
Xenanak adok igazat.. egyetlen hozzászólásában sem láttam hogy azt írta volna hogy minden karakter kapja meg a 100 őskövet! az egykarakteres emberek felé nem lett volna igazságos. Xena csak azt probalja elmondani, hogy nem azt kaptuk amit megigértek. és én is így látom.
Oldal: 12