Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - NoFear

Dátum: 2013.02.03. 16:45:22
Szerinted a kérdés a portyalistára lett feltéve? Sose használom... mint mondtam ezt a kérdést már feltettem Miklósnak és ez volt a válasz.


Mivel látom nem tiszta a dolog, ezért bemásolom inkább az egészet akkor...

2012. Dec. 15. 15:22NoFear
Hali!

A kérdésem a kihívásokkal kapcsolatos.

Kihívás esetén miért számít az, ha az karaktert már támadták az utóbbi 5 percben vagy 5x 3 órán belül/kevés az életpontja/milyen hordában van.

A fentebbi 3 feltétel kihívás esetén simán mehetne, hiszen kihívás során semmi sem történik, csak összehasonlít 3 szakértelmet, de senki nem veszít semmit.

Üdv.
NF
2012. Dec. 16. 20:05Miklós
Szia,
Ez a következő miatt van. A rutin, ami kirakja a portyázható célpontokat, komplikált. Nem, nem ez a jó szó. IRDATLANUL komplikált. és néha már igy is pontatlan. Ezt nem akartuk tovább bonyolitani azzal, hogy olyan célpontokat is kigyüjt, akiket portyában nem, de kihivással lehet támadni. Mert amikor lekéred a portyalistát, a gép ugye nem tudja, hogy portya v kihivás célpontokat keresel. Szóval olyat lehet csak kirakni, akit portyában tudsz támadni.

További jó játékot,
Miklós
Dátum: 2013.02.03. 13:04:21
Én már rákérdeztem erre és úgytűnik ez nem lesz kivéve.

2012. Dec. 16. 20:05
Szia,
Ez a következő miatt van. A rutin, ami kirakja a portyázható célpontokat, komplikált. Nem, nem ez a jó szó. IRDATLANUL komplikált. és néha már igy is pontatlan. Ezt nem akartuk tovább bonyolitani azzal, hogy olyan célpontokat is kigyüjt, akiket portyában nem, de kihivással lehet támadni. Mert amikor lekéred a portyalistát, a gép ugye nem tudja, hogy portya v kihivás célpontokat keresel. Szóval olyat lehet csak kirakni, akit portyában tudsz támadni.

További jó játékot,
Miklós
Dátum: 2013.02.03. 13:01:46
Idézet: Miklós - 2013.01.04. 15:10:49
Változást annyit tervezünk egyébként, hogy bővítjük a gyakori nyeremények listáját (vannak új holmik, ősdrágakő, szubplazma stb), és az ultra-ritka nyeremények közül a LE-t kivesszük, mert az kiugróan népszerűtlen


Hát látom ezt 1 hónap alatt sem sikerült kivitelezni...


Mai piros "jutalom": A nyereményed: 19000 Lélekenergia, 48 TP


Ha lehet tudni, mikor lesz tényleg kivéve?
Dátum: 2013.01.18. 21:36:22
Az ottani kerék sokkal barátságosabban dobálja a jó dolgokat és egy ritkát minimum kapsz 25 őskőért (5 forgatás ugye). (szóval csak tali végén verd szét, mert én szeretnék előbb forgatni rajta... )
Dátum: 2013.01.18. 17:54:03
Tényleg még nincs is 1 éve sem!? Nekem már legalább 1,5-nek tűnt...


Amúgy most így visszaolvasva az első hszt, ez a sor különösen tetszik. Tehát amikor az ember LE-t forgat, azért kap olyan sok TP-t is mellé, mert az atom tápos nyeremény.

Idézet: Miklós - 2012.03.06. 11:21:23

- A különösen tápos (sok LE-t adó) jutalmak mellé jár valamennyi tapasztalati pont is!
Dátum: 2013.01.15. 21:22:31
Nem tudom volt-e már rá válasz valamelyik piros emberkétől, de a mostani Eventen is választható lesz a másik lélekszívós fk akkor is, ha már az egyik fajta van nálam? Bár gondolom igen, ha a múltkor így volt, csak akkor a kiírást kéne updatelni a jutalmaknál.
Dátum: 2013.01.15. 21:19:46
A "láthatatlanság" küldetésnél nem volt szó arról, hogy lesz mellé valami alternatíva? Sok embert zavar ez a küldetés (engem is), hogy 36 órára kivonja a karaktert a játékból (kivéve akinél van relik persze).

Szóval a kérdésem várható-e, hogy lesz mellé valami másik alternatíva, amivel teljesíthető lesz ez a feladat?
Dátum: 2013.01.15. 21:17:05
Ami azt illeti tényleg nem ártana kiegyensúlyozni az UR találási dolgot... bizonyos karaktereknél sorra dobálja az AH-s relikviákat, implantokat, a többiek meg sorra kapják a rakás LE-t újra és újra. Miért nem figyeli a rendszer, hogy ki milyen UR-t pörget? Hiába kapok én egy rakás 10x rakás LE-t extra TP-vel, ha a másik meg kigurít addig 2 AH-s reliket. Pechpontok (már ha létezik egyáltalán, mert természetesen nyomon követni sehol nem lehet kinél hol tart...) mindkét félnek kb azonosan járnak, mivel az egyiknél többször volt piros nyeremény, viszont a nyeremények értéke korán sem azonos...

Persze lehet a dolgot azzal indokolni, hogy azért szerencsekerék a neve. De valahogy mégis vannak a szerencsések, a többiek (többség) meg a szerencsés szerencsétlen, akiknek mindig valami "hasznos" dolog jut, LE, őskő, végzetmedál stb. És ugye már Miklósék is belátták, hogy kicsit elhibázott dolog volt ennyire mégjobban a szerencsére bírni bizonyos dolgokat, mégis bent van hagyva úgy, hogy semmi változás ilyen téren. (azt az ígéretet leszámítva, hogy a piros nyeremények közül kikerül a LE, bár ezek szerint még ez is várat magára...)
Dátum: 2013.01.08. 15:31:43
A hasonlatod szerintem nem igazán helytálló. Te azért nem akarnád azt, mert ugyan tudnád használni, de nem akarod, mert nincs mire. Aki kikapcsolja, az viszont nem tudja használni onnantól kezdve, hogy kikapcsolta. Ez kb olyan, mintha kapnál LE csomagot (ha lenne ilyen formában), de nem költhetnéd el.
(megjegyzem azért kapcsoltam csak én is ki, mert mikor megírtam Miklónak, hogy majdnem + 100-ról támadnak a háború miatt és, hogy ez így nem igazán fair, akkor az volt a válasza, hogy kapcsoljam ki... ez mondjuk no comment volt, de ez már más lapra tartozik).
Dátum: 2013.01.08. 15:11:36
Majd jó lesz 40-től ha lesznek kalandok, kb ennyire jó. Amúgy senkinek nem tetszik, hogy ilyet is lehet pörgetni, annak se aki fel tudja használni, mert olyan minimális bónuszt ad, hogy kb semmi értelme.


Erről eszembe jutott még egy dolog. Miklós említette, hogy lesznek majd új forgatható nyeremények, pl ősdrágakő, szubplazma. A kérdésem az lenne, hogy a szubplazma elleni "védelmet" úgy oldották meg, hogy ugye ki lehet kapcsolni. Nos jobb híján én is erre kényszerültem, így viszont ami volt nálam az is elveszett és nem szeretnék szubplazmát forgatni keréken sem, mivel annak aztán így tényleg semmi haszna nem lesz számomra. A lényeg, hogy nézni fogja-e kinél van kikapcsolva, mert annak talán nem kéne, hogy ilyet is adhasson a kerék.
Dátum: 2013.01.08. 14:59:04
Újra felvetném a kérdést, mert eléggé alábbhagyott a dolog mostanság.

Az ősköves feladatokat miért kell ráerőltetni, hogy az szinte kizárólag pazarlásról szóljon? Értem itt azt, hogy oké Miklósék szeretnék ha vennének és költetnének őskövet a játékosok, DE: ezt miért kell úgy tenni, hogy a befektetett őskő pazarlás legyen? Pl: mana és gyógyitalok őskőért, szimuláció, állatfelszerelések még akkor is ha már van az állatokon, fókusz a varázslatba még akkor is ha nem kell, mert van már.

A lényeg, hogy miért nem lehet nekem szabadon megválasztani, hogy mire akarom elkölteni azt a 20-30 őskövet amit a templomhoz kell. Miért nem vehetek én abból azt amit akarok, tetszőleges felszerelést, prémet bármit, a lényeg, hogy had én válasszam már meg mire költöm el az ősköveket ahelyett, hogy kidobnám őket a kukába. Senki nem szeret pazarolni, főleg olyanból nem ami pénzbe kerül, miért kell akkor ezt rákényszeríteni a játékosokra?
(tudom tudom a szokásos szöveget, hogy nem kell csinálni... lehet törölni stb bla bla... ezt Birkának címeztem) Szóval ez inkább építő jellegű kritika, illetve kérés lenne Miklósék irányába, mert biztos vagyok benne, hogy bárki szívesebben költené úgy el az ősköveit, ha nem kidobás lenne, hanem olyan ami számára hasznos.
Dátum: 2013.01.08. 14:52:26
Idézet: Bpetya75 - 2013.01.07. 17:53:15
Ezért szerencsekerék. Van akinek semmi nem jött, van akinek több ultraimplant, vagy egyéb hasznos holmik. Szerintem jó kis játékszínesítő. Mondjuk az is igaz, hogy azok közé tartozom, akik nyertek tényleg jó cuccokat vele (tudás könyve, ultraimplant, mananyelő, relikviakupon).


És az aláhúzott rész a lényeg. Gondolj bele, hogy neked se tetszene szerintem ez annyira, ha mondjuk tudás könyve helyett kaptál volna 30 őskövet, ultra implant helyett egy kisebb térkapu stimulátort, mananyelő helyett meg mondjuk egy rakás LE-t sok TP-vel együtt. A kupon maradhat, az nem annyira extra.


A lényeg, hogy kicsit azt sem ártana balanszolni, hogy ki milyen pirosat forgat, mert hiába forgatok én mindennap pirosat, ha az mindig csak egy rakat LE még több TP-vel tálalva, más meg negyedévente forgat egy AH-s relikviát, meg ultra implantokat.

Én a kerék bevezetése után kb 1 hónappal kezdtem el forgatni őskőért, azóta majdnem mindennap forgatok és volt már jópár piros nyereményem, de értelmes egy darab volt ezek közül még tavaly előtt karácsonykor sorsjegyekből kaptam egy tapasztalat követ, azóta az összes forgatásom eredménye semmitmondó, ami ugye kb 700 őskő körül van minimum. Míg sok embernél látom, hogy tele van szerencsekerekes AH-s relikviákkal. Azért ez kissé elgondolkodtató és nem kicsit demotiváló ... (gondolom nem csak számomra ahogy így olvasgattam a hsz-eket)
Dátum: 2012.12.23. 16:23:37
Na igen, azt is megírtam neki, bár úgy tűnik azt konkrétan észre sem vette a levélben. De az még igazából a kisebb gond vele, az max bosszantó. Nade az, hogy háborúban előveszik 100ezer szinttel magasabbról, mint "taktikai" elemet, hát ez aztán a taktikai húzás valóban.
Dátum: 2012.12.23. 16:00:03
Hát ez a szubplazmázás teljességgel röhej. Már írtam Miklósnak ezzel kapcsolatban, de gondolom újév előtt már nem fognak változtatni rajta.


125-ös szintről támadni 38-as szintre. Ez aztán a hatalmas teljesítmény. Ez aztán tényleg megoldotta a célpont gondokat és sokkal jobb, minthogy normális körülmények között lehessen másik világra áttámadni (V2-re pl).

Ellenfeled egy gyors mozdulattal megadja neked a kegyelemdöfést.
Túl sok sebet kaptál, ájultan esel össze.
A csatában összesen 1 sebzést okoztál, és 9265 sebzést kaptál. Ellenfeled elhurcolt a kínzókamrába. Ha a háborút megnyeritek, a lélekkútból 2 lélekenergiával kevesebbet fogtok zsákmányolni. (Ha elvesztitek, az ellenfeletek pedig ennyivel többet)
Ellenfeled nyerte a csatát, elrabolt tőled 0 lélekenergiát.
Én is így gondoltam, mivel a szövetségekben a karakterek különböző szintűek, legalábbis elég sok helyen, így az a 20 hely már eléggé szűkös, főleg, hogy az új lehetőségek miatt szerintem elég sokan fogják használni. Üdítő megoldás lesz végre az SK-s visszaélők ellen, már ideje volt. Megjegyzem ha már korábban bevezetésre került volna, akkor megannyi karakter törlése is elkerülhető lehetett volna...

Amúgy tudom, hogy a te ötleteid, Mikibá említette a tali fórumon és keresett is téged. (bár gondolom ezt már mondták a többiek is)
Átokpiramis 50. 20. szint felett minden szintje egyel növeli a transzdestructiód hatékonyságát az átkozott végzetúr ellen (maximum annyival amennyi eleve volt). Ezen felül szintenként 3%-al csökkenti a megátkozott végzetúron lévő segítő kéz hatékonyságát (kivéve olyan végzetúr ellen akinek negatív LE diffje van).Az átokpiramis szintjeinek számával együtt a megátkozható karakterek száma is megemelkedik majd maximálisan 50-re?
Dátum: 2012.12.01. 09:54:03
Miklós!

Egy olyan Eventnél ami időre megy - ráadásul sokaknak elég szűkös időkorláttal a feladatok miatt - szerintem alap dolog lenne, hogy fel legyen tüntetve mennyi idő van még vissza a befejezéséig, pl. úgy mint a VT-nél. Ugyanis jelenleg se indulási idő, se pontos befejezési idő nincs feltüntetve. (persze tudom vissza lehet nézni mikor indult és kiszámolni 21 napot hozzáadva, nade akkoris, jobb lenne ha mindig szem előtt lenne mennyi idő van még vissza és akkor könnyebb lenne kalkulálgatni)
Dátum: 2012.11.29. 11:12:38
Idézet: Miklós - 2012.11.29. 11:00:15
magasabb szintű karaktereknek több feladatot és több kihívást kínáljon

Nem értem, hogy emiatt alacsonyabb szinten miért kell elvenni a több feladatot és kihívást? Pont te mondtad a találkozón, hogy az új játékosok toborzása is a cél, holott ezzel pont tőlük veszed el a játékélményt.

Idézet: Miklós - 2012.11.29. 11:00:15
Ha a piramisban csak és kizárólag olyan feladatok lennének, amelyeket egy 3. szintű karakter is meg tud oldani, akkor az egész nagyságrendekkel gyengébb játékélményt kínálna.

Ezt szintén nem egészen értem. Miért kínálna az a nagyobbaknak gyengébb játékélményt, hogy az alacsonyabb szintűek is meg tudják csinálni a piramist, azáltal, hogy a karakterszintjüknek megfelelő küldetéseket kapnak mint pl. a VT esetén?
Dátum: 2012.11.29. 10:40:09
Idézet: Miklós - 2012.11.29. 10:32:29
Ahogy Craslorg is írja, ezt már előre tisztáztuk, hogy az alacsonyabb szintű karakterek nem juthatnak el olyan sokáig, viszont nekik az első néhány szint teljesítése is megfelelő kihívást jelent, és ehhez mért jutalmat is kapnak. Sehol sem írtuk azt, hogy a teljes piramist mindenki teljesítheti..


Nade milyen Event az, ahogy a játékosok jórésze eleve ki van zárva kérdem én? Akkor miért nem az volt a kiírásban, hogy csak 85-ös karakterszint fölöttieknek csináltok új Eventet?

A VT-ben meg lehetett oldani, hogy csak olyan küldetést kapjon a karakter amit meg tud csinálni könnyebben vagy nehezebben de meg tudja csinálni, itt pedig eleve elvettétek a lehetőséget, hogy megcsináljam a küldetéseket.
Dátum: 2012.11.29. 10:19:57
37-es szinten kaptam ezeket. Most komolyan ez most valami vicc akar lenni?

Azért van különbség aközött, hogy nehezen teljesíthető egy küldetés és aközött, hogy nem tudod megcsinálni, mert nem engedik...


Oldj meg 30 kalandot!
Költs el 30 AF pontot!
Sebezz tüskés bőrrel vagy negatív aurával 20 alkalommal...
Szerezz 150 sisakszilánkot...
Győzz le 5 neves térkapus ellenfelet...