Hozzászólások - Dozer
Dátum: 2010.09.29. 11:06:42
tudtommal a transzcendális nem véd a lélekszívás ellen nemde? jó-jó persze be is kell előbb szerezni olyan felszereléseket...
Dátum: 2010.09.29. 10:54:43
Látod Miklós bő 1 órája írtam hogy ezért a fejedet veszik Ma töltök egy lottót is hátha....
u.i.: Amúgy én örülnék ha maradna ez az egész úgy ahogy van.. Könyebb lenne átugranom azokat akik fölöttem vannak szintben
+6,7,8-ról úgyis elverem akármit csinál... (tisztelet a kivételnek )
u.i.: Amúgy én örülnék ha maradna ez az egész úgy ahogy van.. Könyebb lenne átugranom azokat akik fölöttem vannak szintben
+6,7,8-ról úgyis elverem akármit csinál... (tisztelet a kivételnek )
Dátum: 2010.09.29. 10:43:47
én is vadásztam láthatatlanul majdnem fél évig az hogy meguntam mert "bepunnyasztotta" a játékom az az én egyéni döntésem!
Azóta másodvirágzásomat élem
Azóta másodvirágzásomat élem
Dátum: 2010.09.29. 10:37:46
azért ez sem teljesen igaz....
Nem mindegy hogy a láthatatlanságot milyen közegben vizsgáljuk!
2 példa:
40-es karakter üt egy 34-es láthatatlant vagy 100-as üt egy 94-es láthatatlant....
A második esetben néznünk kell a felszereléseket is! Míg az elsőnél nincs akkora szakadék, a másodiknál már elég tetemes... Nézd meg a különbségeket a tárgylistában és meglepődsz!
nem beszélve arról hogy magasabb szinten sokkal több LE van egy adott szintben (bocsánat a szóismétlésért) mint lentebb...
Összegezve mit ér a 94-es karakternek +44 mindenre??? A 100-as felszerelései a felét kompenzálják, a maradék "másik felet" meg BŐVEN az hogy a +6 szintben rengeteg LE van benne!
Probléma van a láthatatlansággal, mert van olyan közeg ahol semmit nem ér, de van olyan ahol elég erős...
Nem mindegy hogy a láthatatlanságot milyen közegben vizsgáljuk!
2 példa:
40-es karakter üt egy 34-es láthatatlant vagy 100-as üt egy 94-es láthatatlant....
A második esetben néznünk kell a felszereléseket is! Míg az elsőnél nincs akkora szakadék, a másodiknál már elég tetemes... Nézd meg a különbségeket a tárgylistában és meglepődsz!
nem beszélve arról hogy magasabb szinten sokkal több LE van egy adott szintben (bocsánat a szóismétlésért) mint lentebb...
Összegezve mit ér a 94-es karakternek +44 mindenre??? A 100-as felszerelései a felét kompenzálják, a maradék "másik felet" meg BŐVEN az hogy a +6 szintben rengeteg LE van benne!
Probléma van a láthatatlansággal, mert van olyan közeg ahol semmit nem ér, de van olyan ahol elég erős...
Dátum: 2010.09.29. 09:45:54
mondjuk rá ez elfogadható....
de azt tudod hogy ezért a fejedet veszik
de azt tudod hogy ezért a fejedet veszik
Dátum: 2010.09.28. 12:00:54
tapasztaltam furcsaságokat én is, ezek szerint ez az oka köszi
de tudod mennyi LE-ről beszélünk most? 3-4-5
legalábbis nekem ennyi diffek vannak amiket eddig nem értettem...
de tudod mennyi LE-ről beszélünk most? 3-4-5
legalábbis nekem ennyi diffek vannak amiket eddig nem értettem...
Dátum: 2010.09.28. 11:47:58
A lélekszívásnak semmi köze sincs az EH-val szerzett LE-hez... azt a csata végén hozzáadja a rabolt LE-hez... (félreértések elkerülése miatt, nem a csatajelentésben, hanem a tényleges kapott LE-hez)
tehát nyugodtan használhatsz lélekszívó tárgyakat!
tehát nyugodtan használhatsz lélekszívó tárgyakat!
Dátum: 2010.09.16. 11:15:09
Világ: V3
karakter: Leonard
Böngésző: Opera
Probléma: Amikor elindítom nem látom a kérdést, sem a válaszokat... csak egy "homokórát" ami a jobb alsó sarokban tölt már vagy 5 perce
karakter: Leonard
Böngésző: Opera
Probléma: Amikor elindítom nem látom a kérdést, sem a válaszokat... csak egy "homokórát" ami a jobb alsó sarokban tölt már vagy 5 perce
Valami sárkány keménykedik Északon? Hadd jöjjön csak
Dátum: 2010.09.07. 08:19:17
ez nem igaz! Nem csak a TOP 5-ben vannak olyanok akik nem VF-el játszanak! Én jelenleg 91. helyen vagyok a V3-on és EH-val játszom már majd 3 hónapja.. és 64-77 között tudok neked mondani legalább 30 másik játékost is akiknél nincs VF...
illetve ugyanezen intervallumban legalább 100 olyat is aki VF-ezik és elverem... Sokan mondják hogy VF nélkül halott a karakter mert rommá verik... Bátran állíthatom "nem eszik olyan forrón a kását"
Hozzátartozik ehhez azért az is hogy az én "karakteremben" is benne van kb 1 év VF-ezés ezt el kell ismerni... Ebből csak azt akarom kihozni hogy aki a váltáson gondolkozik az azért lássa ezt az oldalt is... (ha már erről szól a topic)
A játékban választott cél az ami döntő a két szaki között...
illetve ugyanezen intervallumban legalább 100 olyat is aki VF-ezik és elverem... Sokan mondják hogy VF nélkül halott a karakter mert rommá verik... Bátran állíthatom "nem eszik olyan forrón a kását"
Hozzátartozik ehhez azért az is hogy az én "karakteremben" is benne van kb 1 év VF-ezés ezt el kell ismerni... Ebből csak azt akarom kihozni hogy aki a váltáson gondolkozik az azért lássa ezt az oldalt is... (ha már erről szól a topic)
A játékban választott cél az ami döntő a két szaki között...
Dátum: 2010.09.07. 08:04:51
Kocos egy egyszerű matematika te is tudod... minél aktívabban játszol VF nélkül, annál hamarabb túllépsz a VF-es karaktereken!
portyacélpontot bárhol lehet találni ha egy kicsit is tapasztalt a játékos...
illetve egy VF-est is el lehet verni +7,8 szintről, főleg 70. szint környékén... ott már azért tetemes LE van egy szintben VF ide vagy oda... a felszerelésekről nem is beszélve
portyacélpontot bárhol lehet találni ha egy kicsit is tapasztalt a játékos...
illetve egy VF-est is el lehet verni +7,8 szintről, főleg 70. szint környékén... ott már azért tetemes LE van egy szintben VF ide vagy oda... a felszerelésekről nem is beszélve
Dátum: 2010.09.05. 16:40:46
a turbó és az esszencia között van pár különbség:
- A turbót varázspontból bármikor visszarakhatom, az esszenciát viszont nem
- A turbó szakértelem akár csak a kereskedelem, az esszencia viszont nem
- A turbó nem növel max fölé, az esszencia pedig igen (elvileg)
Értem a mondatod Panna, valóban kicsit vicces felvetés volt de:
jelenleg 72-es vagyok és a felszereléseket nézve:
+17 kereskedelem
+2 alku ezüst lánca
+1 fekete piaci tagság
+2 eszencia
ezek összesen azt eredményeznék hogy 72-n, 94-es felszereléseket tudnék venni? alapjáraton pesszimista vagyok, de ha ez így van akkor az nagyon jó dolog
- A turbót varázspontból bármikor visszarakhatom, az esszenciát viszont nem
- A turbó szakértelem akár csak a kereskedelem, az esszencia viszont nem
- A turbó nem növel max fölé, az esszencia pedig igen (elvileg)
Értem a mondatod Panna, valóban kicsit vicces felvetés volt de:
jelenleg 72-es vagyok és a felszereléseket nézve:
+17 kereskedelem
+2 alku ezüst lánca
+1 fekete piaci tagság
+2 eszencia
ezek összesen azt eredményeznék hogy 72-n, 94-es felszereléseket tudnék venni? alapjáraton pesszimista vagyok, de ha ez így van akkor az nagyon jó dolog
Dátum: 2010.09.05. 15:51:19
ebben az esetben akkor a +20 kereskedelem pl hogyan hat? 250 percig tudok +2 szinttel magasabb felszereléseket venni, aztán ha lejár már nem tudom őket használni?
Dátum: 2010.09.05. 12:13:12
Sziasztok!
Lehet hogy a kérdés mondhatni mosolyogtató lesz, de inkább megkérdezem mintsem tévedjek egy nagyot
Szóval az ultra esszencia hatása (25-ös alkimista labornál) végleges? Illetve maximum érték fölé is növel?
Előre is köszönöm a segítséget!
Lehet hogy a kérdés mondhatni mosolyogtató lesz, de inkább megkérdezem mintsem tévedjek egy nagyot
Szóval az ultra esszencia hatása (25-ös alkimista labornál) végleges? Illetve maximum érték fölé is növel?
Előre is köszönöm a segítséget!
Dátum: 2010.09.03. 10:28:12
kössz a listát!
Dátum: 2010.08.31. 21:11:12
Idézet: Darah - 2010.08.31. 21:07:30
Szóval EH szerintem míg nem egyenrangú, addig nem használható.
Optimalizálásra? valóban nem...
végre nem csak a vadászatokat nézegetni? kiváló
Szóval EH szerintem míg nem egyenrangú, addig nem használható.
Optimalizálásra? valóban nem...
végre nem csak a vadászatokat nézegetni? kiváló
Dátum: 2010.08.31. 21:06:19
hát igen.. élvezet olyanoktól hozzászólást olvasni az EH témában akiknek közük sincs hozzá mert soha nem próbálták ki hogy valójában mit is tud az a szaki.... (főleg V3-on, ahol nagyban számít a nyert/vesztett csataarány is)
Ez a topic tudtommal az EH-ról szól! ha a VF-ről vagy a láthatatlanságról akartok vitatkozni, javaslom keressétek meg az erre vonatkozó topicokat!
Az EH-ról pár észrevétel:
Bár korántsem éri meg így játszani, nekem nagyon tetszik! Főleg amikor jönnek a nagy "tömőgépek" és azt hiszik milyen nagyot ártottak nekem... ( a preventor. gyűrűvel ráadásul fele TP-t adnak)
Végre nem kell attól félnem hogy csupán üres TP lesz a portyázásom eredménye, s egy jó kis lélekszívással karöltve elég szép LE/TP arányt lehet hozni vele...
2 hónapja játszom EH-val, az hogy ezalatt a 2 hónap alatt 11 szintet léptem, mellékes, legalábbis nekem
Majdnem 1000 nyert portyám van azóta, és majdnem +3 millió rabolt LE-m...
de ami valójában a lényeg:
+7,8 szintről továbbra is elvernek, de azok akik pár hete még +5-ről elvertek, most én támadom őket...
tehát összességében lehet itt optimalizáni, láthatatlanul vadászni..stb aki 5-6-7 szinttel alattam van azt úgyis elverem, ahogy engem is vernek +6,7-ről... Változott valami? igen, mert legalább én is nyugodtan támadhatok, nem kell tartanom attól hogy magam tömöm üres TP-vel!
Ez a topic tudtommal az EH-ról szól! ha a VF-ről vagy a láthatatlanságról akartok vitatkozni, javaslom keressétek meg az erre vonatkozó topicokat!
Az EH-ról pár észrevétel:
Bár korántsem éri meg így játszani, nekem nagyon tetszik! Főleg amikor jönnek a nagy "tömőgépek" és azt hiszik milyen nagyot ártottak nekem... ( a preventor. gyűrűvel ráadásul fele TP-t adnak)
Végre nem kell attól félnem hogy csupán üres TP lesz a portyázásom eredménye, s egy jó kis lélekszívással karöltve elég szép LE/TP arányt lehet hozni vele...
2 hónapja játszom EH-val, az hogy ezalatt a 2 hónap alatt 11 szintet léptem, mellékes, legalábbis nekem
Majdnem 1000 nyert portyám van azóta, és majdnem +3 millió rabolt LE-m...
de ami valójában a lényeg:
+7,8 szintről továbbra is elvernek, de azok akik pár hete még +5-ről elvertek, most én támadom őket...
tehát összességében lehet itt optimalizáni, láthatatlanul vadászni..stb aki 5-6-7 szinttel alattam van azt úgyis elverem, ahogy engem is vernek +6,7-ről... Változott valami? igen, mert legalább én is nyugodtan támadhatok, nem kell tartanom attól hogy magam tömöm üres TP-vel!
Dátum: 2010.08.22. 12:41:09
így van!
nem valósidejű, hiszen a szerzett LE differenciát 8 óránként frissíti a rendszer.. 8 óra alatt pedig ha drasztikusan nem is, de változhat az LE diff....
nem valósidejű, hiszen a szerzett LE differenciát 8 óránként frissíti a rendszer.. 8 óra alatt pedig ha drasztikusan nem is, de változhat az LE diff....
Dátum: 2010.08.21. 00:07:52
a vas 1535 fokon olvad meg... a válasz sem jó...
persze ha nagyon pontosak akarunk lenni, azt is oda kellett volna írni hogy normál légköri nyomáson....
persze ha nagyon pontosak akarunk lenni, azt is oda kellett volna írni hogy normál légköri nyomáson....
Dátum: 2010.08.11. 13:56:52
szerintem lehet..
Hiszen mondjuk egy szinguláris ismerettel rendelkező játékos kapott TP-jét egy konstans értékkel épp úgy le lehet osztani, mint mondjuk egy VF-es kapott TP-jét felszorozni... természetesen abban az esetben ha ez a osztó/szorzó érték egy időintervallumhoz van kötve...
Hiszen mondjuk egy szinguláris ismerettel rendelkező játékos kapott TP-jét egy konstans értékkel épp úgy le lehet osztani, mint mondjuk egy VF-es kapott TP-jét felszorozni... természetesen abban az esetben ha ez a osztó/szorzó érték egy időintervallumhoz van kötve...