Hozzászólások - Archibald Cunningham
Dátum: 2008.12.07. 20:21:23
Bocs tényleg ostoba vagyok. Van egy kollegám, aki evangelista, és elkezdte magyarázni, hogy jelenések könyvében a globális felmelegedés is benne van, meg minden, de felsorolni sem tudnám mi minden, de ez már nem ide tartozik végképp.
Dátum: 2008.12.04. 20:49:27
A Bibliában a látomások könyve olyan mint egy halom betépett tökfej beszélgetését végighallgatni. Ugyanolyan tartalmatlan semmi, mint Nostredanus jóslatai, vagy a TV-s jósok zagyvaságai. Ki-ki azt hall ki belőle amit hallani akar.
Dátum: 2008.12.03. 17:09:02
Én vodás vagyok az ügyfélszolgálatukkal többször kellett leveleznem hülye eladó, és hibás számlázás miatt, de kárpótlásként kb 15.000 ft lebeszélhetőséget kaptam eddig, és természetesen amit az eladójuk elrontott azt is helyretették.
Kicsit macerás de megérte
Kicsit macerás de megérte
Dátum: 2008.12.02. 08:01:20
Szerintem biztos az összes építésre vonatkozik, mert nincs külön kitétel a szövetségekre.
Dátum: 2008.11.29. 14:10:20
Enco javaslatával nem értek egyet, mert akkor az előző szövid lélekkútja bukik.
A szabályok szerint én nem ismerek megoldást. Javaslom valamely JV Miklós vagy a társai privát üziben történő megkeresését, ők adhatnak személyre szabott megoldást.
A szabályok szerint én nem ismerek megoldást. Javaslom valamely JV Miklós vagy a társai privát üziben történő megkeresését, ők adhatnak személyre szabott megoldást.
Dátum: 2008.11.29. 12:33:06
Mivel már sokadik napja teszem fel a kérdést és nem válaszoltok, gondolom akkor senki nem tudja, hogy az térkapus és az epikus szörnyek ellen érvényesek-e a klán bónuszok.
Először elolvastam az epikus lényekre kidobott keresést(amiben nem szerepelt a válasz), valamint az első kérdésem óta rendszeresen olvasom a topikot, azóta kb 9 szer mondtátok el, hogyan kell állatot befogni, valamint, hogy hol van Drakin, meg ilyeneket.
Remélem lassan eljut valaki a térkapuig legalább, és majd tudja a választ.
Addig is: Nem tudjátok, hogy a térkapus, és az epikus lényekre érvényesek-e a klán bónuszok?
Először elolvastam az epikus lényekre kidobott keresést(amiben nem szerepelt a válasz), valamint az első kérdésem óta rendszeresen olvasom a topikot, azóta kb 9 szer mondtátok el, hogyan kell állatot befogni, valamint, hogy hol van Drakin, meg ilyeneket.
Remélem lassan eljut valaki a térkapuig legalább, és majd tudja a választ.
Addig is: Nem tudjátok, hogy a térkapus, és az epikus lényekre érvényesek-e a klán bónuszok?
Dátum: 2008.11.28. 12:46:26
Tegnap is megkérdeztem, de ma is teszem, hátha tudjátok.
Térkapus, illetve epikus szörnyek ellen számítanak a klán bónuszok?
Dátum: 2008.11.28. 05:35:10
Jankocics Marcell animációs filmjében kicsoda Fehérlófia?
Fanyűvő (helyes válasz)
Vasgyúró
Hétszűnyű Kapanyányi Monyók
Kőmorzsoló
Ha nem látta minek kérdi meg? Fehérlőfia egy 5. szereplő, és ez a neve.
Fanyűvő (helyes válasz)
Vasgyúró
Hétszűnyű Kapanyányi Monyók
Kőmorzsoló
Ha nem látta minek kérdi meg? Fehérlőfia egy 5. szereplő, és ez a neve.
Dátum: 2008.11.27. 20:50:36
Dátum: 2008.11.27. 17:36:35
Hányadik szinttől lehet teljesíteni a Dakin-os küldetést?
1
4
8
11
A helyes válasz 8!!!
Direkt ellenőriztem a legendában, hogy 7. szinttől lehet.
1
4
8
11
A helyes válasz 8!!!
Direkt ellenőriztem a legendában, hogy 7. szinttől lehet.
Dátum: 2008.11.26. 18:27:30
És aki kitalálta a világválságot annak a holtteste mellett ott találták a Zabhegyezőt:)
Dátum: 2008.11.25. 05:54:13
Mennyi bónuszt lehet kapni a vadászatra?
A válaszokat nem tudom pontosan, de a 10% helyes!
Nem egyértelmű milyen bónuszra vonatkozik, a helyes válaszra, vagy netán a spektrális manipulációra? A helyes válaszra vonatkozóan ezzel már találkoztam, így ismételt kérdés is. Talán még helyesírási hiba is volt, de ezt nem állítom biztosan, mert a vadászataim elején volt.
A válaszokat nem tudom pontosan, de a 10% helyes!
Nem egyértelmű milyen bónuszra vonatkozik, a helyes válaszra, vagy netán a spektrális manipulációra? A helyes válaszra vonatkozóan ezzel már találkoztam, így ismételt kérdés is. Talán még helyesírási hiba is volt, de ezt nem állítom biztosan, mert a vadászataim elején volt.
Dátum: 2008.11.23. 20:33:26
Szomorúan közlöm, hogy nem veszik át az elsőséget. Már most ők az elsők!!!
Dátum: 2008.11.22. 06:53:36
Ha jól emlékszem az Armageddonban az orosz űrhajós mondta, hogy "Mindegy orosz vagy amerikai gép, úgyis made in china"
A gazdasági válság véleményem szerint Kínát is eléri, mert csökken a fogyasztás, és mivel a világon mindent ő termel ez nem tesz neki jót. Abban viszont van igazság, hogy neki vannak tartalékai, ezért nem üti ki annyira.
A gazdasági válság véleményem szerint Kínát is eléri, mert csökken a fogyasztás, és mivel a világon mindent ő termel ez nem tesz neki jót. Abban viszont van igazság, hogy neki vannak tartalékai, ezért nem üti ki annyira.
Dátum: 2008.11.21. 22:43:14
Vadászatban voltam, ha tényleg megkaptam,akkor lehet, hogy csak nem szúrtam ki. Az viszont biztos, hogy a leírásban a volt hogy "átvehetem", lehet, hogy az vezetett meg. Egyébként a próbánál külön át kellett venni nem?
Dátum: 2008.11.21. 15:58:27
Megcsináltam az éles olimpiát, kiírta, hogy mennyi nyertem, és a jutalmamat átvehetem a kvíz lapon, de ott nem volt átvehető.
Dátum: 2008.11.19. 06:34:35
Régebben volt ez a kérdésem:
Mely mítikus lény csábította dalával a halálba az óvatlan utazókat?
Helyes válasz sellő, és még volt három másik, talán főnix, hárpia és még valami.
Itt mi volt a bibi, a "mítikus" helyesírási hibán kívül, ami nem feltétlenül azonnali törlés probléma.
Mely mítikus lény csábította dalával a halálba az óvatlan utazókat?
Helyes válasz sellő, és még volt három másik, talán főnix, hárpia és még valami.
Itt mi volt a bibi, a "mítikus" helyesírási hibán kívül, ami nem feltétlenül azonnali törlés probléma.
Dátum: 2008.11.19. 06:12:36
Sajnos nem tudom szó szerint idézni.
Ázsia kontinense a öld területének hány százalékát teszi ki.
8,6
8,7
8,8
8,9
Kíváncsi lennék ki értékelte,és nem dobatta ki.
Ázsia kontinense a öld területének hány százalékát teszi ki.
8,6
8,7
8,8
8,9
Kíváncsi lennék ki értékelte,és nem dobatta ki.
Dátum: 2008.11.15. 06:18:13
Ha egy futóversenyen megelőzöd az utolsó helyezettet hányadik leszel?
Helyes válasz: Ez egy lehetetlen kérdés!!!!!
Helyes válasz: Ez egy lehetetlen kérdés!!!!!
Dátum: 2008.11.14. 11:50:09
A napokban 2 kedvenc primitív kérdésem:
Mennyi 10 meg 20?
valamint:
Hány napból áll egy hét?
Mennyi 10 meg 20?
valamint:
Hány napból áll egy hét?