Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Morzkod

Magyarul joval nagyobb varazslatelnyeleseket latnal szivesen. Realis.
A problema alapvetoen az, hogy bar a targyak mar nagyjabol rendben vannak, az allatok nagyon durvan megdobjak a sima elnyelest, a varazslatelnyelest meg nem. Pedig a korrekt az lenne,ha az ellen tripla elnyelest adnanak.
Sajnos amikor ilyen otlet felmerult a tobbseg azonnal lehurrogta. Hogy miert a mai napig nem ertem. Allitolag ellehetetlenitette volna a magusokat.
Ennek kivaltasara kerult be a Magianyelo vagy mi, de hat ugye ez eleve kevesebbet ad, mint egy jofajta allat, es szorzoja sincs, pedig illene.
Idézet: Morzkod - 2010.11.24. 13:37:21
Amugy a bugot jeleztem, ha jon hivatalos valasz nekem, akkor beirom ide.

Baraty irt, hogy a talalkozo elott valoszinuleg nem jut ra ideje, de mindenkeppen a dolog vegere fog jarni.
Wuher: esetleg segithetnenk annyival a munkajat, hogy mindegyik esetet eloallitod ujra arenaban, es a csata sorszamokat elkuldod neki uziben. Ugy lenyegesen konnyebben kideriti, hogy akkor es ott mi miert ugy mukodott.

Ninja: igazad van a szoras indokolatlanul nagy, szerencsere van AFP kepesseg, ami ezen segit, ugyanakkor nem hiszem, hogy ez barmilyen osszefuggesben lenne az Otoaak altal vazolt problemakorrel.
Dátum: 2010.11.24. 14:24:12
Idézet: LanMaffia - 2010.11.24. 13:51:18
És még így ezt "kéne" kifejleszteni először az optimalizáció érdekében.

Ha jol ertelmezem szavaidat, akkor azt mondod, hogy ezt kene eloszor maxolni a kepessegek kozul kotelezoen. Ellentmondanek annyiben, hogy szandekosan nem irtam maximumot, mert ennek az lenne a lenyege, hogy nincs maximuma. Csak iszonyat draga lenne egy ido utan.

Viszok: a "meg is lenne" kittelbol ugy erzem a fenti reszlet mellett elsiklottal.
Idézet: Wuher - 2010.11.24. 14:04:25
Ha normal es kritikus varazslat eseten nincsen jelentosege a varazslat elnyelesnek (marpedig a jelenlegi adatok ezt tamasztjak ala)

Abbol indulsz ki, hogy
1/ a varazslatelnyeles semmit nem szamit, mert 281 helyett 225 ervenyesul a peldadban a kulonbozetbol. Ha aranyos a dolog, akkor 722 pont ervenyesul a 902-bol, ami a semminel azert lenygesen tobb. Ha ez nem lenne pont 722-vel sebzodnel tobbet, ami akar egy teljes kozelharci kort is jelenthet.
2/ ez szandekoltan van igy. Pedig sztem nyilvanvaloan bug, hiszen a leiras nem azt irja, hogy ezzel aranyosan, hanem azt, hogy annyivel csokken a teged ert varazslatsebzes. Erre remelem hamarosan valaszt kapunk, es akkor tisztabban latunk.
Gyakorlatilag mind a ket kiindulo allitasod hibas sztem.

Egyebkent szavaidbol arra kovetkeztetek, hogy te inkabb egy %-os varazslatelnyelest latnal szivesen. Ami az 5000-es sebzesbol megfog 2000-et, de az 500-asbol csak 200-at. Tevedek? Ha igen hogyan latnad jonak?
Dátum: 2010.11.24. 13:44:21
Ket egyszeru kepesseg lehetne:
Prizmatikus befolyas
Koltseg 5 + 5*szint AFP
Hatas: a spektralis manipulacio maximalis szintje 1-gyel no.

Heurisztikus torzitas
Koltseg 5 + 5*szint AFP
Hatas: a kreativ affinitas maximalis szintje 1-gyel no.

Konkret pelda: 3-rol 4-re novelni 25 AFP (=5+4*5).
0-rol 5-re novelni: 90 AFP (=10+15+20+25+30)
5-rol 10-re novelni: 225 AFP (=35+40+45+50+55)
Idézet: Wuher - 2010.11.24. 13:16:37
A harcosoknak az kedvezne, ha a varazslat elnyeles erdemben csokkentene a kritikus es a sima varazslat sebzeset, amig a varazslat elnyelesnek csak akkor van igazan jelentosege ha lementik a varazslatot, addig te nekem ne akard mar megmagyarazni, hogy ez inkabb harcosnak kedvez. Szerinted kinek van tobb sikertelen varazslata?

Tippre azt mondanam hogy a Harcosnak. Tehat ha az ellen kisebb varazslatelnyeles hat, akkor az neki kedvez. Ezen gyakorlatilag nincs mit mgyarazni, mivel magatol ertetodo, igy nem is teszem.

Ami a dolt reszt illeti, mit tartanal erdeminek? Lehesenn tobb varazslatelnyelest gyujteni? Vagy 1 varazslatelnyeles fogjon fel 2 vagy tobb pontnyi sebzest?

Amugy a bugot jeleztem, ha jon hivatalos valasz nekem, akkor beirom ide.
Sztem nem a rendszert kene tamadnod, hanem jelenteni, hogy bug van. Kiveve ha ezt mar megetted, es az volt a valasz, hogy ez igy mukodik jol.
Sajnos nincs a nagyobb elnyelesben 56-os tetel, ami neheziti a helyzetet, de mindenkeppen bugnak tunik a dolog.

Az a fele, hogy a mentett varazslatnal csokken a varielnyeles, az lehet koncepcionalis. Ha igy van lehet rajta vitatkozni, hogy jo-e, de az teny, hogy ez a rendszer a harcosoknak kedvez.

Idézet: Wuher - 2010.11.24. 11:46:59
A fenti adatok most pontosak nem valtoztak a korulmenyek az elynelesek semmi a tesztet teljesen azonos feltetelek mellett csinaltam, nem valtoztattam semmin minden alkalommal en tamadtam nem oda vissza utesbol szarmaznak az adatok stb.

Tetelesen a varazslat elnyeles:

60-170-95-46-60-318-153 => 902

60-153-30-60-318 => 621

Es igen nem ertem az egesznek a logikajat, nem csak mentett varazslat eseten de ugy altalaban miert kevesebb az elnyeles merteke ahhoz kepest amit en a karakter lapon olvasok, es mi az az ertek egyaltalan a karakter lapon varazslat elnyeles cimszoval ha az az ertek onmagaban nem azt mutatja, hogy az ellenfel varazslatsebzese mennyivel valtozik.
Dátum: 2010.11.24. 11:46:07
Idézet: Ezüstszél - 2010.11.24. 11:38:14
A 20 csomagos 4 kódos dologról ne beszéljünk. Te megvennél 20 ezer forintért x évad Népszabadságot, hogy kapj mellé egy 4 darab PC Gurut? [PC Guru helyett kedvenc sajtótermék behelyettesítendő.] Kb. ennyi értéke van a szememben a HKK-nak.

HA nem lenne mas modja a beszerzesnek, akkor tudnam, hogy ez biza ennyibe kerul. Aztan hazamennek, elovennem a kis csaladi koltsegvetest es kiszamolnam, hogy ez nekem belefer-e. Ha belefer, es ki tudok erte adni ennyit jo szivvel, akkor megveszem, egyebkent meg nem.

De ugye az szamodra is vilagos, hogy gyakorlatilag csak arrol vitazunk, hogy mennyibe keruljon a kod? A tobbseg ugy erzi, hogy tul magasra lotte be a Beholder a kod arat, es ezert kertek alternativ vasarlasi lehetoseget, mert az biztos olcsobb lesz. Az is lesz egyebkent, nem ketseges.
Dátum: 2010.11.24. 11:42:31
Hogy ne a levegoben logjon a valaszod, itt a kozben torolt resz amire hivatkozol: 22K egy gyujto ebben van 4 kod, plusz az akcio reklamerteke => egy kod erteke 10K HUF.
Egy dologban igazad van, az eloallitasi koltseget le lehet vonni. Nem tudom az mennyi.

Azert toroltem, mert Miklos mar kiirta, hogy lesz csak oskoert kod, igy viszont sem az arat nem szeretnem felhajtani, se a lehetoseg ellen nem kivanok ervelni.
Dátum: 2010.11.24. 11:27:17
Idézet: Darah - 2010.11.24. 11:14:20
20K-ért meg szálljunk már vissza a földre emberek...

Aham. No latod ezt irta Hype. Ha lenne egy ara, azonnal jonne az, hogy ez irrealisan draga, olcsobban kerem.
Dátum: 2010.11.24. 11:11:15
Szeretném megszerezni, de nincs rá garancia.

Leirta Miklos, hogy egy gyujtodobozban pont 4 kod van. Ez sztem garancia.
Dátum: 2010.11.24. 11:09:15
Idézet: Darah - 2010.11.23. 16:05:32
Meg szeretnénk vásárolni.
HUF-ért, őskőért.
Fizetni szeretnénk.

Ha lehetne kapni 20000 Ft-ert elegedett lennel?

Amit nekünk tett Miklós a játékba.

Biztos, hogy nekunk?
Nem valaszoltal arra, hogy volt-e elszamolas.
Esetleg volt-e a nagyobb elnyelesben egy olyan tetel, ami pont 56 elnyelest ad, es akkor lehet, hogy konkretan AZ a bugos.

Azt, hogy a mentett varazslat ellen miert kene kevesebb elnyelesnek hatnia nem ertem. Olyan szarul sikerult a varazslat, hogy atuti az elnyelest? Ha meg nem ezt bizonygattad, akkor elvesztem a mondanivalodban.
Idézet: Twoti - 2010.11.23. 17:46:48
Ha mégegyszer felteszem a kérdést elfogadjátok?

Ugy tudom, hogy hacsak nem kaptal egyertelmu utalast arra, hogy jo a kerdesed tedd fel ujra, akkor a valtozatlan ismetelt kerdesfelteves azonnal torolni ertekelest szokott kapni.
18 ev egyebkent a tankotelezettseg. En ha tippelni kell pont azt mondanam, hogy ezert nem fogadtak el. Mert most epp 18 az nem jelenti, hogy a kovetkezo tanevtol nem lesz 15. Tehat egy idohatarozo kene bele. Altalanos javaslat, az aktualis szabaly eletbelepesenek idopontjat jeloljuk ilyenkor ki. Nem tudom mar mikor bvaltozott, talan 2005 szeptember? Tehat a kerdes igy nezhetne ki: Hany evre modositotta a tankotelezettseg hatarat a Orszaggyules 2005 szeptemberetol?
Dátum: 2010.11.23. 13:13:55
Idézet: Darah - 2010.11.22. 18:04:03
Nem fogok Budapestre felutazni X ezer forintért, hogy vegyek paklit.
Ahogyan nem fog felutazni a vidékiek többsége.

Mondjuk ahhoz, hogy paklit vegyel pont sehova nem kell utazni. Kikuldik postan.
Idézet: Warfoki - 2010.11.22. 21:21:45
Csak az Avatart ne.

Oszt ugyan miert ne? Korszakalkoto alkotas. Szo szerint. Nyilvan nem a mely mondanivaloja, es a kifinomult jellemabrazolas miatt. De tenylegesen forradalmasitotta es forradalmasitani fogja azt, hogy mit gondolunk arrol, hogy mozi. Raadasul a csodalatos latvanyvillag mellett egy kellemes konnyu szorakozast is kinal. Egyertelmuen a legjobbak kozott a helye.
Aki nem latta IMAX-ben csak javasolni tudom, hogy szanja ra magat. Megerdemli a szemetek.
Dátum: 2010.11.22. 16:01:15
Idézet: Birka - 2010.11.22. 13:11:45
Otoaak, az általad felhozott esetek lazán benne vannak a számítási metodikában.

Azert egy felulvizsgalatot megerdemelne sztem is a kodreszlet, hacsak nem tudja fejbol baraty, hogy az tuti jol van megoldva. Es akkor mindenki megnyugodhatna.
A peldaban en azt latom, hogy 281 a varielnyeles kulonbsege es nem ugyanannyit, hanem 225-tel sebez kevesebbet a nagyobb elnyelesbe. Itt indulasnak ki kene zarni egy hibalehetoseget. Nem volt az egyik elnyeles elszamolva? Mondjuk egy allattal, mi 56 varielnyelest ad?

A dolog masik fele, hogy a varielnyeles is csokken mentett varazslat eseten. Arra, hogy a 146-os elnyeles kulonbseg hogyan jon ki, nincs otletem. Azt sem tartom elkepzelhetetlennek, hogy valamit ilyenkor nem szamol a progi. Mindenesetre ez nyilvanvaloan a harcosoknak kedvez, mert nem ok lesznek azok, akik mentik a varazslatot, tehat ebbol fakadoan nem az o varielneyelesuk csokken.
Dátum: 2010.11.22. 15:40:17
Idézet: Vincento - 2010.11.22. 15:08:27
Ha vadászok, a tudatturbóval megnövelt spektrális manipuláció mikor számít?
Akkor, amikor megnyomom a "Vadászat megkezdése" gombot, vagy amikor válaszolok a vadászathoz feltett kvízkérdésre, vagy amikor a vadászat ideje lejár?

Vagyis meddig kell turbózni a spekit, mikor válthatok át a turbóval más szakértelemre?

Azokban az idopontokban nezi, amikor epp 1 vadaszat lejar. Elotte, 2 vadaszat lejarat kozott lehet mashol a turbo.