Az a hiba, hogy saját gépről nyomtad a másik karaktert
"Elfogadott ajánlott játékosnak azok minősülnek, akik elérik az 5. szintet és az IP címük különböző."
Hozzászólások - Sun13
Dátum: 2010.05.29. 22:55:42
Dátum: 2010.05.29. 01:58:30
Lehetett volna egy hozzászólásban is ezt, vagy darabszámra gyúrsz?
Dátum: 2010.05.24. 20:11:53
Igaz, hiszen puhatestűként nincs neki gerince
Dátum: 2010.05.10. 17:34:02
De linkelni már tud, ez is valami, egy két év és kétszavas mondatok is lesznek itt
Dátum: 2010.05.08. 19:38:34
"Az első 25(?) karakter eléri a 60. szintet, megnyit, de csak a legalább 60. szintűek használhatják."
Szerintem ez lesz, és gondolom az első 3 kap medált, mert ha nem akkor a második és harmadik helyezet csak karakter áthozást "nyerne"
Ez csak egy feltételezés részemről... Szerintem így lenne logikus.
Szerintem ez lesz, és gondolom az első 3 kap medált, mert ha nem akkor a második és harmadik helyezet csak karakter áthozást "nyerne"
Ez csak egy feltételezés részemről... Szerintem így lenne logikus.
Dátum: 2010.05.07. 20:57:41
Olyan Déjá vu-m van, mintha ezt már olvastam volna.
Dátum: 2010.05.05. 01:45:13
Hát szerintem ezt ne ide írd, hanem vagy a hibabejelentés topicba, de a legjobb ha az info kukacos címre megírod szerintem.
Dátum: 2010.05.05. 01:41:28
Ha jól tudom akkor nem ad LE-t, ha nálad nincs. Tehát egy kevéske legyen nálad is. Nekem legalábbis valami ilyesmi rémlik.
Dátum: 2010.04.29. 23:48:24
Azt nem tudom, lehet, hogy 2ó40percenként akkor.
Dátum: 2010.04.29. 23:42:10
Szia!
Nem folyamatosan frissül, csak 8 óránként.
Nem folyamatosan frissül, csak 8 óránként.
Dátum: 2010.04.15. 23:10:41
Gondolom meghagyta az Azúr Légiónak, hogy figyeljenek rám, hátha megtévednék az úton. Nem értem, miért központi tétel nálatok az, hogy más, hogyan játszik. Én se irányítom a ti karaktereiteket, akkor én is szeretném azt csinálni, amit én jónak gondolok.
Kösz a megértést.
Kösz a megértést.
Dátum: 2010.04.15. 22:55:16
Eredményed a legutolsó kvíz olimpián: 18 helyes válasz 29 mp. alatt.
Tudom, ez se optimális, de ha azt nézem, hogy a befektetett energiáért mennyi Le-t kaptam, akkor egész jó
Tudom, ez se optimális, de ha azt nézem, hogy a befektetett energiáért mennyi Le-t kaptam, akkor egész jó
Dátum: 2010.04.15. 22:43:51
Azért nem baj, ha még nem törlök?
Miért nem a saját portátokon söprögettek? Miért nem mindegy nektek, hogy ki, hogy játszik? Ha nem tetszik indítasz egy másik világon egy másik karit és azzal foglalkozz.
Miért nem a saját portátokon söprögettek? Miért nem mindegy nektek, hogy ki, hogy játszik? Ha nem tetszik indítasz egy másik világon egy másik karit és azzal foglalkozz.
Dátum: 2010.04.15. 22:37:27
Ezt te meg honnan tudod?
Amúgy igaz, csak meglepő
Amúgy igaz, csak meglepő
Dátum: 2010.04.15. 22:26:08
Azt hittem az, hiszen kevesebb tp jut ugyan annyi LE-re.
Dátum: 2010.04.01. 08:06:39
Ritka undorító rózsaszín minden. A nyulak meg a mókás kisállatok jók viszont.
Dátum: 2010.01.28. 15:34:31
Szerintem teljesen jó és megmagyarázható a barátságos portya. Ha belegondolsz a végzeturak veljöttek a felszínre, megtelepedtek és most hamarosan városokat kezdenek építeni. A véres törzsi háborúkat felváltják a párbajok (ez volt kb hogy nem ölhetik meg egymást) és most egy kevésbé erőszakos versenygés alakul ki ahogy a társadalom egyre inkább civilizálódik. Nem tudom mi ezzel a baj.
Játéktechnikailag az egész ott van meglőve, hogy pp-be kerül ami a EH óta egy-az egyben erőforrás ha elmegyek portyázni és akár egy manakonstrukciós ellenfelet verek is be. A kihívásnak pedig elhanyagolható bevétellel jár. Új erőforrás kellene rá, vagy jobb jutalom.
Játéktechnikailag az egész ott van meglőve, hogy pp-be kerül ami a EH óta egy-az egyben erőforrás ha elmegyek portyázni és akár egy manakonstrukciós ellenfelet verek is be. A kihívásnak pedig elhanyagolható bevétellel jár. Új erőforrás kellene rá, vagy jobb jutalom.
Dátum: 2010.01.26. 14:25:10
Szerintem az életpont regeneráció nagyon király, sokkal élvezetesebb lett a játék tőle és a gyógyító pálca is nagyon nagyon remek dolog. A nagy sírás ríváson nem lehet segíteni, szereintem mindíg is lesznek olyan játékososk akiknek semmi sem elég, semmi sem jó. Sosem tudják a változás szelét a saját vitorlájukba fogni és mindíg csak siránkoznak, ahelyett hogy gondolkodnának miként lehetne kihasználni az új helyzetet. Én nagyon örülök minden fejlesztésnek, szerintem az életpont regenerációval végre élvezetes lett az a nagy csomó korábbi fejlesztés (entitás, kalandok) ami eddig erőforrás hiányában nem volt elérhető.
Dátum: 2010.01.21. 12:25:57
Timcsike szerintem jól látod a dolgot, csak kell ehhez egy vekker amit fel kell húznod az időpontra és nem szabad hogy zavarjon hogy az infósávban mindenféle hülye értéket mutat. Amúgy a módszert annyiban lehet finomítani, hogy hozzáadod a vadászat nélküli időhöz a szabad állathelyek*1 vadászathoz szükséges időt.
Remélem valahogy javításra kerül a dolog, mert ez egy újabb lehetőség, hogy néhány kevésbé tapasztalt végzetúr orbitálissakat bukjon.
Remélem valahogy javításra kerül a dolog, mert ez egy újabb lehetőség, hogy néhány kevésbé tapasztalt végzetúr orbitálissakat bukjon.
Dátum: 2010.01.05. 00:21:17
Energiahasznosítás+gyógyító izé és kész a kombó. Védekezést tényleg el lehet felejteni, csak arra kell vigyázni elég magas legyen minden más, eleget sebezz, sokat sérülj és mégis nyerj. Ez a szaki elég rosszul van kitalálva. Ami még kérdés bennem felmerült a kreatívval és a LE-rablást növelő tárgyakkal ez hogyan működik?