Hogy ez hiba, avagy nem, az kerdeses, de vicces volt... Ma 8x kaptam meg a kovetkezo kerdest, es ebbol 2x duplazva, egymas utan is.... Es nem vadasztam el extrem sok CSP-t... Ime, ez az erdekfeszito kerdes aradt mindenhonnet...:
"Kinek tulajdonítjuk a távcső felfedezését? Azaz ki kért először, 1608.10.02-án szabadalmi védettséget távcső nevű találmányára?"
Hozzászólások - Solina
Dátum: 2010.08.27. 17:39:18
Dátum: 2010.08.24. 13:42:43
Mikos, hogy ne kelljen megnezned a log-ot, lepontoztalak... Varom a sok kisebb szornyet a vadaszatomra... 

Dátum: 2010.08.17. 22:18:52
Galminak ha jol emlekszem 600-as iq-ja van... Amugy mindenkit meg lehet verni neha-neha.. A miklos random csodakra kepes... 

Dátum: 2010.08.17. 18:26:21
Es vadasszanak el 200-500 CSP-t mikor birtokoljak a HT, es lehesen oket kamrazni... 

Dátum: 2010.08.16. 18:59:24
Na most ezen is latszik, hogy Kocunk nem lehet az alfa kandur... 

Dátum: 2010.08.16. 12:52:27
Hat vegulis mindenfele allat a profilomba vag, szoval felvallalom az orzesetek... 

Dátum: 2010.08.16. 12:48:23
A sracok nagyon optimistan szamolgatjak ezt a krit utes mokat.. 6/6, meg 5/6 talalatok..?! Hat, talan full lefele utve, ha van meg kire... 

Dátum: 2010.08.16. 12:30:16
Cras, inkabb menj vissza uralkodni a bolhacirkuszodba... 

Dátum: 2010.08.13. 11:12:03
Na tegyuk hozza, hogy Te nagyon bena voltal benitasban, leven nem kozelharcra gyurtal.. Viszont a krit varit konnyen megoldod...
Szoval kicsit csendesebben a kabitas nehezites/krit vari konnyites temaban..
Az a resze a kabitas nehezitesnek engem nem igen erint, hogy vedekezes kozben nem fog mukodni, mert alltalaban inkabb leutottem, a fene all ki poren a kristalyok ele, meg amugy is minden gyurgyalag jonne kielni magat az emberen..
Viszont a kabitos szett, elavult fegyvereket, felszerelest tartalmaz, szoval hasonszoru karakteren biztos vereseg, ha az ember probalkozik, es a bejoveteli eselyek is leesnek.. Azaz lefele kell utni.. Ha emeljuk a kuldi megoldasahoz szukseges darabszamot, raadasul ugye a vedekezos verzio, amit joparan hasznaltak kiesik, a lefele utes meg agresszivabb format fog olteni... Nem biztos, hogy olyan jo ez....
Szoval kicsit csendesebben a kabitas nehezites/krit vari konnyites temaban..
Az a resze a kabitas nehezitesnek engem nem igen erint, hogy vedekezes kozben nem fog mukodni, mert alltalaban inkabb leutottem, a fene all ki poren a kristalyok ele, meg amugy is minden gyurgyalag jonne kielni magat az emberen..
Viszont a kabitos szett, elavult fegyvereket, felszerelest tartalmaz, szoval hasonszoru karakteren biztos vereseg, ha az ember probalkozik, es a bejoveteli eselyek is leesnek.. Azaz lefele kell utni.. Ha emeljuk a kuldi megoldasahoz szukseges darabszamot, raadasul ugye a vedekezos verzio, amit joparan hasznaltak kiesik, a lefele utes meg agresszivabb format fog olteni... Nem biztos, hogy olyan jo ez....Dátum: 2010.08.12. 17:53:30
Egyetertek...
Az eddigiekbol az jon le nekem, hogy aki cukorkakent szorja az oskoveket a Beho fele (lasd. allat szintlepos kuldi), az aligha fog megtorpanni, illetve akinek eros karaktere van amugy is, es mondjuk tud 30 pp-vel is menni, illetve sok a celpontja, az szinten hasit tovabb... Aki meg eddig is kenytelen volt sakkozni az allatokkal, es nehezen haladt mondjuk a kabitosban, annak meg nehezebb lesz.. Sikerul meg jobban nyitni az ollot, gratula....
A taplo szakikra meg inkabb ne epitsunk kuldiket (lopas, masodlagosok).. Eleg feszultseg van amugy is ebbol, meg az kene, hogy meg jutalmazuk is oket...
Az eddigiekbol az jon le nekem, hogy aki cukorkakent szorja az oskoveket a Beho fele (lasd. allat szintlepos kuldi), az aligha fog megtorpanni, illetve akinek eros karaktere van amugy is, es mondjuk tud 30 pp-vel is menni, illetve sok a celpontja, az szinten hasit tovabb... Aki meg eddig is kenytelen volt sakkozni az allatokkal, es nehezen haladt mondjuk a kabitosban, annak meg nehezebb lesz.. Sikerul meg jobban nyitni az ollot, gratula....A taplo szakikra meg inkabb ne epitsunk kuldiket (lopas, masodlagosok).. Eleg feszultseg van amugy is ebbol, meg az kene, hogy meg jutalmazuk is oket...
Dátum: 2010.07.20. 15:20:11
A masik felet meg kirugtak... Nem is tudom, lehet, hogy mi jartunk jobban...... 

Dátum: 2010.07.10. 16:55:52
Miklosnak nem szokott valtozni a velemenye.. Foleg, ha hibazik.. 

Dátum: 2010.07.10. 10:07:01
Sajnos a modern klikkelos nemzedeknek mar unalmas, avagy nehez, avagy atlathatatlan kitolteni egy UL-t... Plusz az ar.. Ezaltal szepen elfogyott az utanpotlas, kozben azert a regebbiek kozul is kikoptak csalad, munkahely, egyszeru megunas altal... Szoval frissiteni kene...
Dátum: 2010.07.09. 20:09:28
Midon Miklos bejelentette, hogy a TF a jelenlegi modozataban kifutofelben van, es majd jon a TF Online modernizalva, sokan lealltak, illetve mig lo nincs a szamar is jo alapon elkezdtek VU-zni.. En is.. Na most azota is varjuk, hogy mikor lesz belole valami.... Egyelore helyette jon a Magia Mesterei.. De mi nem ilyen lovat akartunk... Szoval varunk tovabb, es remelunk...
Dátum: 2010.07.09. 16:44:29
Cukrosfulu ne bantsd Dani Zolit, neki legalabb nincs baltaja... 

Dátum: 2010.07.08. 18:18:57
Na most kepzeljetek el, beugrik a strandrol, a napozastol kimerulten, felmarkolja az arany korlatozo baltajat, meglenditi a barnara sult izmos karjaival, es maris kesz a bug javitas.... 

Dátum: 2010.07.07. 17:53:46
Miklos, kernenk rad egy 3 napos zarolast.. Ugyanis amit most bugnak minositettel, az a kezdetektol igy mukodott, JV altal igazoltan, es aki nem tudott rola, az minimum egy barlangban el, valahol a keso kokorban, es csigaposta viszi neki a biteket vesszokosarkaban... 

Dátum: 2010.06.26. 10:15:28
Tehat, ha nem akarsz nagy eltereseket, ne fejleszd az erodet... 

Dátum: 2010.06.21. 16:27:03
Nekem nincs se szingularitas, se VF.. Itt fent is mindenfele variacio van, ahogy Jeriko is vazolta.. 

Dátum: 2010.06.21. 13:31:34
Tevedsz.. Veszteseg.. Mert nalunk ugyan a TP nem ordogtol valo, de akinek a TP melle LE is jut a portyabol, az ugye a versenytarsaihoz kepest elonybe kerul.. A LE/TP arany idefent is jatszik, de mi a TP melle akarunk LE-t szerezni, nem a LE mellol kiirtani a TP-t...
Bar, vegulis paran mar az utobbira alltak at itt is...
Bar, vegulis paran mar az utobbira alltak at itt is...