Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - csati777

Dátum: 2009.02.15. 18:52:40
A kiégett fókuszkristály nagyon jó ötlet, támogatom!
Dátum: 2009.02.15. 18:23:59
Ki irta a" A Maja Kodex " cimű könyvet?
James Baldwin
Isaac Asimov
Dougles Preston *
Edward Albee

írta, Kódex, Douglas.
Dátum: 2009.02.15. 17:56:51
Mond neked valamit az a fogalom, hogy rabszolgázás? A szövetség rabszolga tagja beugrik egy szál gatyában az arénába, feltesz 50000 LE-t tétnek, egy táposabb tag meg agyonveri, és bekaszálja a lét. Ha meg nincs tét, akkor ki az a marha, aki portyázás helyett a colosseumot választja? A portyában legalább (jó esetben) LE-t és TP-t is szerez. "Csak úgy" harcolgassunk, hogy le tudjuk-e nyomni a másikat? Arra ott van a csataszimuláció.
Dátum: 2009.02.15. 11:56:43
Nincs szükség semmilyen HTML dokumentumra. A természet megajándékozott minket a memóriával, a programozók pedig a Google-al. Szeptember 22 óta játszom, feleltem már egy pár ezer kérdésre, úgyhogy már a legtöbb évszámot is kapásból vágom. Csak a focis és a matekos kérdések fognak ki rajtam, de a mostani olimpiai eredményem így is 48 helyes válasz az egyik, 46 a másik világon. Meg voltam győződve róla, hogy az olimpiai kérdések egy komoly szűrőn mentek keresztül, de azért a hozzászólásokat olvasgatva látom, még mindig van egy-két trükkös.
Dátum: 2009.02.13. 21:21:38
Én csak Baracskára voltam bejáratos (nem bentlakóként,hanem rokonsági úton), tudom, az nem a Sing-Sing, de ott a sittesek alig várták, hogy kezdődjön a napi munka, mert akkor legalább csinálhatnak valamit, ami megtöri a monotonitást.
Én azok közé a szerencsések (?) közé tartozom, akiknek kijutott a sorkatonaság gyönyöreiből. Holmi parancsmegtagadás, függelemsértés és tettlegesség miatt öt hónapot töltöttem eltávmentesen (2 hét zárka, 6 hét futkosó, a maradék őrizet). Higgyétek el, nem akarjátok kipróbálni. A bezártság és kiszolgáltatottság szörnyű érzés, és nincs a világon súlyosabb büntetés, mint az életfogytiglan. Mire a halálraítéltek a kivégzésig jutnak, már sztoikus nyugalommal fogadják az elkerülhetetlent, de tudni azt, hogy ezek között a falak között fogsz felfordulni, őrölni az éveket, belebolondulni a számlálásba...Felfoghatatlan. Persze sokba kerül haláláig bezárni valakit, de érdekes, hogy az USA-ban egy kivégzés (a sok jogi hercehurca miatt) többe kerül, mint 35 év fogházbüntetés! És hogy náluk hány embert végeztek ki ártatlanul, amiért rossz helyen voltak rossz időben, azt el sem lehet mondani.
IGEN, ha az én lányommal tennék azt, mint a lacházi kislánnyal, az elkövetőt puszta kézzel szaggatnám cafatokra, és megfürödnék a vérében. De attól még a gyermekem nem támadna fel.
Nálunk sokkal okosabb emberek sem tudnak dűlőre jutni ebben a kérdésben. Olyan ez, mint az abortusz, vagy az ökoterroristák-mindkét oldalnak igaza van, és még sincs igaza.
Dátum: 2009.02.13. 20:45:49
Milyen színü volt Yoda mester a Star Warsba?
Piros
Kék
Sárga
Zöld*

Húúú...

Melyik lóg ki a sorból?
matematika
kémia
fizika
történelem*

Nekem a matematika, mert azt utáltam a legjobban-de ő valószínűleg a reál-humán tárgyakra gondolt. Kakukktojás-variáció, törölni!

Mit jelent az elemeken a rechargable felirat?
újra tölthető*
környezet barát
robbanás veszélyes
bivaly erős

A kvíz nem tolmácsszolgálat, a szóköz billentyűd alól meg szedd ki a morzsákat, mert feleslegesen ugrál! És különben is :RECHARGEABLE.

Melyikre nem lehet regisztrálni az alábbiak közül?
www.tresorqest.com
www.y8.com*
www.port.hu
www.youtube.com

Ha az üzemeltetők nem engedélyezik, akkor egyikre sem...

Mivel foglalkozik a bádogos?
Mindenféle lemezmunka*
Autó szerelés
Szőnyeg készítés
Festés

Nem mindenféle lemezmunka, mert a szerszámkészítő és a DJ is lemezekkel dolgozik. Gyanítom, ezt ugyanaz a csávó írhatta, aki a tölthető elemest, a felesleges szóközökből ítélve...

Melyik nem egy cd márka?
Philips
Verbatim
LG
Pioneer*

Bizony a Pioneer is gyártott írható CD-t, van is egy pár darab a polcomon.

Milyen Számítógépes játék ( NINCS)-en ???
World Of Warcraft
Call of Duty
Egri Csillagok*
Sims

Ezt értelmezze már nekem valaki! (NINCS)-en YO! +MEG+fejtés?

Hány őskőbe kerül 5 heti prémiumtagság?
40
30*
20
36

Ejha, micsoda remek, újszerű kérdés!

Melyik izé oldal nem létezik?
tech.ize.hu
tv.ize.hu
game.ize.hu
pink.ize.hu

Most tudtam meg, hogy léteznek izé oldalak! Tök jó!
Dátum: 2009.02.13. 18:13:41
Utálok kötözködni, de amíg ilyen a helyesírásod, addig ne csodálkozz, ha az összes feltett kérdésed rossz értékelést fog kapni...
Dátum: 2009.02.13. 18:09:07
Mit csináltak Jézussal a Rómaiak?
Megcsiklandozták
Jóllakatták
Keresztre feszítették...*
Kényeztették

Ateista vagyok, de erre még nekem is kinyílt a bicska a zsebemben...

Melyik nem tábornoki renfokozat?
őrnagy*
Vezérezredes
Dandártábornok
Altábornagy

Már kezd hagyomány lenni, hogy amelyik válasz rosszul van leírva, az a helyes. És renDfokozat.

Mlyen nagy a hold átmérője?
3467km*
1557km
4231km
2689km

Kicsit hülyén hangzik, nem?

Ki a Metallica alapítója?
Kirk Hammet
Lars Ulrich*
James Hetfield
Jason Newsted

Lars és James együtt alapították, de a nevet Lars nyúlta le egy barátja fanzinjának nevéből.

Melyik ország gyarmata volt Kongó?
Egyiptom
Svédország
Franciaország*
Brazilia

Ezt benézted, öcsém, mert Belgiumé volt...
Dátum: 2009.02.12. 18:10:36
Köszi!
Dátum: 2009.02.12. 17:56:46
Világ 3-on 7. szintű vagyok, és eddig 4 döntetlenem volt. Vajon ha felveszem az 5 döntetlenes küldetést, meddig fog tartani?
Dátum: 2009.02.12. 12:21:18
Idézet: Szurilo - 2009.02.12. 02:42:18
Ez a dummy elég sértő

A "...for Dummies" az egyik legjobb, kezdőknek szóló oktató könyvsorozat a világon (gondolom Mazlee erre célzott). Egyértelműen, egyszerűen, szájbarágósan, lépésről-lépésre vezeti be az olvasót az adott témába. A Photoshop for Dummies-ból többet tanultam, mint az 50000 Ft-os tanfolyamból és a komoly szakkönyvekből összesen.
Dátum: 2009.02.12. 09:37:30
Milyen szárnyuk van a sárkányoknak?
bőr*
nincs szárnyuk
tollas
lepke

A mexikói Quetzalcoatl-nak tollas szárnya van, az AD&D-beli Faerie Dragonnak pillangószárnya, a kínai sárkányoknak pedig nincs szárnyuk. Mind a négy helyes. Törölni!

Milyen autót gyártanak Magyarországon?
Suzuki*
Opel
Skoda
Audi

Esztergomban Suzukit , Győrben Audit gyártanak. Írhatott volna mondjuk Toyotát, de neeeem! Inkább beírja a rosszat...

Melyik vízi állat az allábiak közűl?
baziliszkusz
mókus
tengeri sűn
hiúz

Hülyének néz, és még írni sem tud.

Melyik Forma1-es pilóta nem születet 1981-ben?
Felipe Massa
Kimi Räikkönen
Fernando Alonso
Heikki Kovalainen

F-1 mániás létemre utána kellett néznem, de jobb lenne úgy, hogy "Melyik Forma1-es pilóta nem 1981-ben SZÜLETETT?"
Dátum: 2009.02.07. 23:24:29
Jézusom, kell írnom egy algoritmust, ami kikalkulálja nekem a rablás/vesztés arányokat...
Dátum: 2009.02.07. 23:16:11
Ha valaki az utóbbi pár nap eseményei után még nyafogni mer, hogy kevés a fejlesztés, meg unalmas a játék, azt szájon vágom!
Dátum: 2009.02.07. 23:02:56
Mi Spanyol ország hivatalos pénzneme?
Spanyol euro*
Spanyol peseta
Spanyol escudo
Spanyol font

Nagyon megszaladt a spanyoloknak, hogy saját eurójuk van...
Dátum: 2009.02.07. 10:06:06
Milyen állatok nevelik fel Tarzant?
Farkasok
Gorillák*
Tigrisek
Csimpánzok

Tévedés! Tarzant az intelligens óriásmajmok (Mangani) nevelték fel, a gorillák (Bolgani) Edgar Rice Burroughs műveiben csupán agyatlan szörnyetegek.
Dátum: 2009.02.07. 09:04:36
Ha nem holtidőben próbálsz portyázni, akkor a lehetséges célpontok kb. 98%-ban ájultra vannak verve, vagy éppen nem támadhatóak. Én úgy a 369. felesleges kattintásnál meguntam. Persze vicces is lenne, ha a portyaablak úgy működne, hogy kidobja az összes gyenge, de sok LE-vel táborozó pácienst-de ha valaki veszi a fáradságot, és felkutatja őket a toplista dzsungelében, az meg is érdemli a jutalmat.
Dátum: 2009.02.06. 08:23:58
A sajtolással az a baj, mint a tér-idő szakértelmekkel: csak magas szakértelemszinten érdemes használni, de úgy is borzasztó lassan térül meg a befektetett LE. Talán egy év múlva azok fognak dominálni, akik most nyomták csúcsra ezeket a szakértelmeket-ki tudja?
Dátum: 2009.02.06. 08:08:58
A Legendában hanyadik fejezet mellet van egy kiméra?
30.
3.*
18.
1.

ANYÁD!
1. Első szintűek nem tudhatják.
2. HÁNYADIK, MELLETT
3. A vicc az, hogy még csak nem is egy kiméra van ott, hanem valami párducszerű-kígyófarkú izé.
Dátum: 2009.02.06. 07:48:51
Idézet: Lanmandragoran - 2009.02.06. 01:21:44

1. Simon Hawkeról fogalmam sincs kicsoda ( ), de a Renegát az Salvatore mű, és őt azért fantasy körökben illik ismerni.

Nem nyert! "A Renegát"-ot Dale Avery írta. Viszont a címében van egy "A", tehát helyesírási hiba, és ha valaki nem olvas magyar ponyvafantasyt, akkor speciális is.