Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Zaccmester

Dátum: 2009.01.20. 13:17:37
Semmi titok, ezek szerint 12-es szinten van a kivégzés szakértelme ellenfelednek. Nincs mit, jöhet egy sör!
Dátum: 2009.01.20. 12:55:52
Idézet: Crimson - 2009.01.20. 12:41:34
Azért viccnek nem volt rossz, magam is jót somolyogtam rajta:)

Bővebben: A katakomba maga egy ellenstratégia, a felülről történő farmolással szemben, ráadásul nem kevés áldozattal jár. Alapvetően védekező eszköz, legalábbis én még nem tapasztaltam a tömeges alkalmazását annak, hogy egy szövetség hadat üzen a nagy testvérnek, aztán kollektíve bevonul a bányába, és az egyetlen kint maradt legény felszecskázza az ellent:)

Mekkora ötlet!
Na jó, ez azért vicces lenne...
Dátum: 2009.01.20. 12:43:53
Ezzel el is vesztenék a szövetségek minden maradék esélyüket, hogy a kihívó Tökéletes Gyémántoknak okos (és persze egyéni fejlődést feláldozó) taktikával fejtörést, netán vereséget okozzanak?
Eddig valahogy nem volt probléma ez a dolog...
Dátum: 2009.01.20. 08:58:26
Üdv!

Keresztkérdés: mi köze van az ékezet nélküli klavinak a helyesíráshoz?
Mindenesetre klaviból is egyet használhattok (mindkettő fajtából), mert sikerült kijavítani. Nem az ékezet hiányokat...
Dátum: 2009.01.20. 02:04:37
Egy suliba jártok? Helyesírás óra nincs?
Fááááj ilyeneket olvasni, de már tudom honnan származik pár kvízkérdés...

(Bocs a morgásért, már nekem is késő van)
Dátum: 2009.01.19. 22:23:21
Ezt mindenki szeretné tudni, de nagyon! Miki talán tudja (erősen remélem), viszont ül a titkon, mint túlsúlyos elefánt a meleg pocsolyában...

Egyébként úgy tudsz küzdeni ellene, hogy szintlépés után 24 órán belül befizeted a "fertőzésadót", ami nem kevés, de pofátlanul sok.
Dátum: 2009.01.19. 21:28:00
Jó lenne ismét látni a szövetség tagjainak az egymással vívott aréna csatákat!
Most csak a kihívó látja, a többiek nem. Szinte semmi értelme így a dolognak, elvették a dolog poénját...
Dátum: 2009.01.18. 21:20:06
Áh, szerintem nem is tudod!
Ebben maximálisan igazad van!
Mert attól függ kinek, hányas szintű a palota, valamint honnan a csudából tudná pl. egy 5-ös szintű karakter, aki nem is látott még ilyet?

U.i.: megnéztem, 20-as szintű ital.
Dátum: 2009.01.18. 14:20:31
Igazad van, ennek ellenére sem tűnik innen alulról túl bonyolultnak a kiszűrése. Mindenesetre amennyiben egyszer megvalósul a játék kifehérítése rabszolga ügyben, akkor remélem nem csak a farmokat vágjátok ki, hanem a tartóikat és azok tartóit stb...
Csupán le kellene húzni a gyanús karakterek belépési előzményeit, táblázatba rászűrni, állandó ismétlődésekre ránézni, bizonyosság megszerzésekor a hálózatot végleges tiltásba rakni (SZVSZ). Legyen bármekkora teszter vagy őskő nagykereskedő az illető, ez fontos! Innentől szigort betartani, és máris van egy mindenki számára élvezhető és saját ügyességének megfelelő színvonalú szuper játék, aminek a neve Végzetúr!
Dátum: 2009.01.18. 04:56:46
Idézet: Csonti_himihumi - 2009.01.17. 22:24:09

Melyik kórház-sorozatot vetítették hamarabb Magyarországon?
Kórház a város szélén
A klinika (Die Schwarzwaldklinik)
Grace klinika
Vészhelyzet*

húdefontos kérdés

Én a június mellé ezt emelném ki! Most vagy rosszul jelölted a jó választ, vagy SZENT ÉG! A Vészhelyzet hamarabb? Tudom öreg vagyok már, de bizony volt már pár évtizede amikor nézhettem Brinkmann professzor (remélem jól emlékszem a nevére) kalandjait, a Csehszlovák kórházas műalkotásról nem is beszélve. Dr.Carter talán akkor születhetett...
Dátum: 2009.01.18. 04:34:37
Ugyan erre a beírásodra megadtam a max. pontot, de azért vitáznék: a Travi ennél jóval sokkosabb! Mondom ezt egy csodaépítés őrülete után, amit soha nem feledek, de el sem kezdem többet tutira.
Dátum: 2009.01.17. 12:33:12
Helló!

Az aréna csatái nem láthatóak, csupán a kihívónak.
Kérem javítani, így nem valami poén.
Dátum: 2009.01.17. 00:37:05
Te melyik világon játszol?
Nevesítsek rabszolgákat, vagy megnézed a listát magad? 24. szinten 200 TÖ és 1 SZÖ??? Mellé 200k vesztett LE? Szerencsétlen és becsületes védendő karakter, ugye?
Egyébként nem nevesítettem rabszolga és rabszolga tartó szinteket, csupán őskő és játék abbahagyó 25-30-as szinteket. A multinak nincs határa, mert nincs ki meghúzza.
Dátum: 2009.01.16. 23:34:05
Tegnap megittam 1-2 bambit szövitársammal, aminek végén a következő álláspontra jutottunk:
lehet fejleszteni (kell is), mert ez a világ rendje. Viszont az alapelképzelés ott veszti értelmét, amikor a fejlesztők a legnagyobb probléma orvoslására nem tesznek semmit, de azt nagy ívben!
Jelen pillanatban a multizás nagyban mehet, amennyiben a delikvens szépen vásárol őskövet, netán bétateszter, vagy mittomén kicsoda.
Gondolom Miklós ezt cáfolni fogja, lehet én is azt tenném a helyében. A tény akkor is tény!
Már olyan szövetségek vannak, akik lépcsőben rabszolgáznak. 1 karakter csinál rabszolgát, a rabszolga is csinál rabszolgát stb.... Aztán pedig lépcsőkben ütik non-stop "alattvalóikat", így tolják fel magukhoz a LÉt. Erre a módszerre pedig a mindenféle nehezítés semmilyen hatással nincs jelenleg. Amíg a fejlesztőknek fáj kivágni a játékból a tejelő karaktereket, addig a becsületesen játszogató emberkéknek esélye igencsak lecsökken sikerélményt is nyújtó játékra. Szövitársam fogalmazása: "király játék lenne ez, ha a Beho korrekten csinálná."
Ezt inkább nem kommentálom, most vettem rahedli őskövet. Viszont nem csináltam rabszolgát, és nem is fogok! Apropó, eddig két alkalommal jeleztem multizás gyanúját (véleményem szerint alapos indoklással), de válaszul még annyi sem jött, hogy kabbe. Nemhogy tiltást kaptak volna...
Összefoglalva: fontosabb lenne tisztává tenni a játékot, mint agyalni képleteken! Becsületes játékos jóval több van, mint fizető csaló! Hosszútávon gondolkodva pedig nem kérdés mi a helyes út. jelenleg 25-30-as szintű játékosok írják, hogy nem vesznek több őskövet, mert a multizókkal szemben esélyük sincs. Ennek tükrében lehet velem vitatkozni, ha van miről.
Dátum: 2009.01.15. 13:36:35
Melyik NEM moboltelefon márka?
Adidas
Motorola
Sony Ericsson
Nokia

Röviden: jajjjjjj
Dátum: 2009.01.15. 00:34:37
Ezt én is megkaptam.

Kb. ezen a szinten van kérdést alkotó emberünk:
Mire gondoltam most?
-Anyád!
-Tiéd!
-Éhes vagyok!
-Sajog és ég!

U.i.: fenti kérdés a képzelet szülötte, de ki tudja? Talán felteszem majd, hogy ne "lógjak ki a sorból".

Dátum: 2009.01.15. 00:28:44
Lett volna valami változás?
Az eddigi olimpiák legsz@rabb kérdéseivel találkoztam, pedig eddig sem volt ünnepi körmenet...
Dátum: 2009.01.05. 15:54:58
Szia!

Ezt most küld el közvetlen levél formájában Hatsepsut nevére! Ezen a fórumon fogod megtalálni a nevét, Ő a kvíz moderátor.