Nono, ez kicsit más, mert azokat az épületeket a tagok maguk építették fel, és ők használják saját javukra!
Tettek érte, gyarapodnak általa.
Hozzászólások - Zaccmester
Dátum: 2009.02.20. 21:42:07
Dátum: 2009.02.20. 21:35:58
Tök8 hogyan fogalmazok, a végeredmény ugyanaz (volt): hozzám nem érdemes jönni (eddig), mert okosan rejtem a LÉt. Mostantól semmi meló árán gyarapítok olyat egész napon át, akinek valószínűleg meg sem kottyan párszáz LE. Milyen alapon, ráadásul minek?
Ennyire érthetetlen miről beszélek, vagy direkt csavargatják páran a mondandóm lényegét? Emmán gyanúúús...
Ennyire érthetetlen miről beszélek, vagy direkt csavargatják páran a mondandóm lényegét? Emmán gyanúúús...
Dátum: 2009.02.20. 20:21:35
Nem erre gondoltam örömök címén.
Pl.: Sharpa rabolt 1 LE-t. Gondolom ennek örülsz. Utána portyázol egész nap, vadászol, küldizel. Összeraksz X LÉt. Mostantól ennek 1%-a megy olyannak, aki naponta megüt. Most is örüljek, vagy bosszankodjak azon, hogy hiába csesztem ki vele, mégis gazdagodik a munkámon?
Pl.: Sharpa rabolt 1 LE-t. Gondolom ennek örülsz. Utána portyázol egész nap, vadászol, küldizel. Összeraksz X LÉt. Mostantól ennek 1%-a megy olyannak, aki naponta megüt. Most is örüljek, vagy bosszankodjak azon, hogy hiába csesztem ki vele, mégis gazdagodik a munkámon?
Dátum: 2009.02.20. 20:14:28
Picit vonatkoztassunk el a számoktól. Kíváncsi lennék a morális véleményetekre is, a feljebb kifejtett álláspontommal kapcsolatban, ami az esélytelen csaták örömeiről szólt. Légyszi, komolyan érdekelne!
Dátum: 2009.02.20. 20:03:27
Röviden: ezt nem találom tisztességes újításnak. Feljebb mondtam miért.
Dátum: 2009.02.20. 19:18:57
Cserébe egy jó sztori:
ma elhurcoltak. Döntetlenes szívás közepén!
Vert rajtam okoska 600 ÉP-t, adtam buzogánnyal kb. 100-at (utólag megnéztem, csak 1-et. Sorry!). Csattanó: eddig keresett rajtam 0,45 LE-t!
Nem is fog többet, hiszen döntetlenezek.
NC
Konklúzió:
alkalmatlan vagyok szolgának, tessék utálni és lepontozni!
Dátum: 2009.02.20. 19:06:48
Jól látod az elégedetlenséget. Oka is van:
azért hajtunk, hogy eredményesek legyünk. Azt nem tudjuk kivédeni, hogy laposra verjenek 4-5 szinttel magasabbról, de azt igen, hogy ne vigyenek sok LÉt! Mondhatni ilyen esetekben az volt az egyetlen öröm, hogy nem vitt semmit. Ez az épület pedig ezt veszi el, sőt!
Mivel mindenemből részesül a nap folyamán, ez fokozottan durva inkorrektség a kitalálók részéről.
Most ne gyertek azzal, hogy párszáz LE megy neki, mert egyrészt asszem Gau levezette ennek helytelenségét, valamint én még azt is sajnálom. Ilyen áron nekem sem kell, hogy semmit nem tettem érte. Ebben semmi tisztességes küzdelem és észjáték nincs.
azért hajtunk, hogy eredményesek legyünk. Azt nem tudjuk kivédeni, hogy laposra verjenek 4-5 szinttel magasabbról, de azt igen, hogy ne vigyenek sok LÉt! Mondhatni ilyen esetekben az volt az egyetlen öröm, hogy nem vitt semmit. Ez az épület pedig ezt veszi el, sőt!
Mivel mindenemből részesül a nap folyamán, ez fokozottan durva inkorrektség a kitalálók részéről.
Most ne gyertek azzal, hogy párszáz LE megy neki, mert egyrészt asszem Gau levezette ennek helytelenségét, valamint én még azt is sajnálom. Ilyen áron nekem sem kell, hogy semmit nem tettem érte. Ebben semmi tisztességes küzdelem és észjáték nincs.
Dátum: 2009.02.20. 18:42:23
Hogyan is van ez, jól értem?
Úgy tudom kivédeni, hogy naponta visszatérjen elhurcolni, ha nem csinálok semmit?
Remek ötlet! Naponta eljátszom valaki ellen a tétlenségi taktikát, hogy nehogy rámszokjon a tápos emberünk.
Király! Ezentúl csak azért kell belépni, hogy véletlenül se legyen több 1 LE-nál több nálunk, különben naponta jönnek a mamutok.
Na, akkor most jól megoldották a játékidő csökkentésének problémáját, mert erre elég a napi 1 perc is...
Keresem a tapsgombot, de nem találom. Vegyétek úgy, hogy megnyomtam!
Úgy tudom kivédeni, hogy naponta visszatérjen elhurcolni, ha nem csinálok semmit?
Remek ötlet! Naponta eljátszom valaki ellen a tétlenségi taktikát, hogy nehogy rámszokjon a tápos emberünk.
Király! Ezentúl csak azért kell belépni, hogy véletlenül se legyen több 1 LE-nál több nálunk, különben naponta jönnek a mamutok.
Na, akkor most jól megoldották a játékidő csökkentésének problémáját, mert erre elég a napi 1 perc is...
Keresem a tapsgombot, de nem találom. Vegyétek úgy, hogy megnyomtam!
Dátum: 2009.02.19. 19:28:28
Hajrá rabszolgázók, itt az új segítség kínzókamra néven!
Dátum: 2009.02.19. 03:07:30
...a jó szomszéd?
Lidl
Tesco
Coop
Aldi
Enyémet Lili néninek hívják
Lidl
Tesco
Coop
Aldi
Enyémet Lili néninek hívják
Dátum: 2009.02.18. 14:31:34
Aha, aztán kapunk valami jeges vízzel működő zuhanyzót. Zuhanyfüggöny nélkül...
Dátum: 2009.02.18. 01:50:06
Ennyire nem kellene elengedni a gyeplőt sehol a világon.
Én a következő kulcsszavak esetén állítanám vissza:
aljas indokból, előre megfontolt szándékkal, több emberen (több alkalommal) különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés.
Ezeket lehet keverni, kiragadni, de talán a lényeget sikerült leírnom.
Semmilyen esetben nem lehetne alkalmazni a hirtelen felindulás, illetve gondatlanságból elkövetett esetekben. Ezek sajnos bármelyikünkkel, bármikor előfordulhat, legyen bármilyen törvénytisztelő és jólelkű ember. Áll a zászló mindannyiunknak, bármikor hibázhatunk és lehetünk felelőtlenek, gondatlanok. Ezért pedig halállal büntetni?
Én a következő kulcsszavak esetén állítanám vissza:
aljas indokból, előre megfontolt szándékkal, több emberen (több alkalommal) különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés.
Ezeket lehet keverni, kiragadni, de talán a lényeget sikerült leírnom.
Semmilyen esetben nem lehetne alkalmazni a hirtelen felindulás, illetve gondatlanságból elkövetett esetekben. Ezek sajnos bármelyikünkkel, bármikor előfordulhat, legyen bármilyen törvénytisztelő és jólelkű ember. Áll a zászló mindannyiunknak, bármikor hibázhatunk és lehetünk felelőtlenek, gondatlanok. Ezért pedig halállal büntetni?
Dátum: 2009.02.18. 01:25:13
Folytasd? Hogyha üres az embernek Zsebje: ?
üres a péztárcája is.
üres a tarisznyája is.
Üres annak a szive is.
üres a hasa is.*
üres a péztárcája is.
üres a tarisznyája is.
Üres annak a szive is.
üres a hasa is.*
Dátum: 2009.02.18. 00:30:09
Igazán sajnálom, ha valaki beszél vele adja át üdvözletem légyszi, és még azt, hogy jól meglepett!
Jókat priviztünk, remélem legalább innen nem törli Macit.
Jókat priviztünk, remélem legalább innen nem törli Macit.
Dátum: 2009.02.17. 23:28:42
Ok, akkor mondom sorban:
- nem én teregettem ki
- nem mindegy a 3 csata, mert a módja nem fér bele a korrektségi becsületkódexembe
- korábban már leírtam, de elismétlem: 32 órája nem támadott más felszerelve, csak a teregető. Létezik itt is a becsület, akármit állít akárki
- az utolsó mondatodra nincs mit mondanom, ez a korrekt eljárás.
- nem én teregettem ki
- nem mindegy a 3 csata, mert a módja nem fér bele a korrektségi becsületkódexembe
- korábban már leírtam, de elismétlem: 32 órája nem támadott más felszerelve, csak a teregető. Létezik itt is a becsület, akármit állít akárki
- az utolsó mondatodra nincs mit mondanom, ez a korrekt eljárás.
Dátum: 2009.02.17. 22:08:20
Miért érdekeljen 45/10-es vezetésnél? Nem verünk pacallá senkit merő hobbiból! Azért üzenünk hadat, hogy a saját veszteségeinket pótoljuk, nem pedig szadizmusból... Megvan a 100% és 50 csataszám, akkor az ott fog állni 3 napig. Így volt ez Black Panther csapata esetében is.
Kösz a minősítést, ha nálam nagyobb csapatjátékost mutatsz, az már festi magát.
Kösz a minősítést, ha nálam nagyobb csapatjátékost mutatsz, az már festi magát.
Dátum: 2009.02.17. 21:21:15
Ott a 10 pont, keményen rávilágítottál a bűzlő halfejre!
Dátum: 2009.02.17. 18:27:20
Ez jogos. Gondolom a szövilapunkat már láttad, és nem hiszek a véletlenben, hogy csak a döntetlenes látszik portyaablakban. Ráadásul jóval nagyobb TÖ és szaki összegűek voltak a társaim, akiken végigmentél. Nagy marhaság lett volna megütni őket teljes cuccban, szóval ez utólagos mese.
Dátum: 2009.02.17. 18:12:49
Én nem kapok levelet, mert nem ütök döntetlenest.
Egyébként 28 órája nem ütött meg senki teljes cuccban, ellenben a legnagyobb riválisok és egykori ellenfelek vetkőznek le, hogy segítsük egymást. Többek között TGY, Lélekszipolyozó, Azúr, Tyrant, Domini stb. tagok. Amiért itt is köszönet Nekik, nem csak a leveleimben!
Innentől az én személyes véleményem az, hogy aki merő poénból végigveri és nullázza az Ép szintjét a döntetlenezéssel megvert karaktereknek (mint említettem háborús jelentősége már nincsen), az a legfinomabb kifejezésemet is elővéve tahó kategória.
Az ellenkezőjéről nem tudsz meggyőzni, sajnálom.
Egyébként 28 órája nem ütött meg senki teljes cuccban, ellenben a legnagyobb riválisok és egykori ellenfelek vetkőznek le, hogy segítsük egymást. Többek között TGY, Lélekszipolyozó, Azúr, Tyrant, Domini stb. tagok. Amiért itt is köszönet Nekik, nem csak a leveleimben!
Innentől az én személyes véleményem az, hogy aki merő poénból végigveri és nullázza az Ép szintjét a döntetlenezéssel megvert karaktereknek (mint említettem háborús jelentősége már nincsen), az a legfinomabb kifejezésemet is elővéve tahó kategória.
Az ellenkezőjéről nem tudsz meggyőzni, sajnálom.
Dátum: 2009.02.17. 17:20:29
Te már megcsináltad? Remélem, hogy nem hiába osztod az igét.
Szerinted mi ezzel a küldivel a legnagyobb gond? Elárulom: zabálja a PP-t és néha hetekig tart. Random borzalom...
Ma írta egy játékos: abbahagyom a küldit, mert 200 PP elköltésével (időt majd kiszámolod) egyetlen döntetlen sem jött össze!!!
Ilyen körülmények között alkalmazkodj a háborúkhoz. Ja, és nem TGY vagyok, tehát minket is farmol non-stop pár nagy szövi.
Gratula a hsz-hez, de sajna életszerűtlen.
Szerinted mi ezzel a küldivel a legnagyobb gond? Elárulom: zabálja a PP-t és néha hetekig tart. Random borzalom...
Ma írta egy játékos: abbahagyom a küldit, mert 200 PP elköltésével (időt majd kiszámolod) egyetlen döntetlen sem jött össze!!!
Ilyen körülmények között alkalmazkodj a háborúkhoz. Ja, és nem TGY vagyok, tehát minket is farmol non-stop pár nagy szövi.
Gratula a hsz-hez, de sajna életszerűtlen.