Hozzászólások - Tpe71
Ericath-nak megfognak szaporodni a követői.
Nem biztos, hogy a kompenzációval van a baj. Lehet a többi kufárnál nagyobb mászással vannak, több a prémiumos, stb.
A létszámon kívűl ezeket viszont nem kompenzálják. (Nem is kellene, mert ezért öltek bele több pénzt, vagy foglalkoztak többet a karakterrel.)
A létszámon kívűl ezeket viszont nem kompenzálják. (Nem is kellene, mert ezért öltek bele több pénzt, vagy foglalkoztak többet a karakterrel.)
Jó lett! Ha kész van, beküldjük Miklósnak, és kiaoszthatja mind a 4 kufár ajándékát!
Szerintem ez elég egyértelmű: A verseny Május 07. 12:00 fog véget érni.
Vagy nem az?
Vagy nem az?
Amikor a vadászat lecsattan, akkor kell a mászásnak turbózva lennie. Ezt valaki írta, hogy direkt így lett programozva, hogy ne lehessen "trükközni" vele.
Szerintem befogott állatért nem kaphatsz térkép darabkát. Mivel a jó válaszért adja, ami befogáskor nem fejti ki a hatását, hanem a következő vadászatkor működik.
Szerintem befogott állatért nem kaphatsz térkép darabkát. Mivel a jó válaszért adja, ami befogáskor nem fejti ki a hatását, hanem a következő vadászatkor működik.
De lehet, hogy nem darab függő a térkép megjelenése, hanem az idő függvénye. Bármi lehet, egy biztos, nem fix térképdarabot kell megtalálni, mert az esemény végét pontosan tudjuk mikor lesz.
Szerintem nincs FIX térkép darab. Nem is lenne értelme. Ha kész a térkép, majd kicserélik a következőre.
Ez jó! Összesíthetnéd minden nap.
A pixelek szerintem az idő függvényében rajzolódnak ki.
Dátum: 2010.04.08. 09:38:11
Jön egy nő a dokihoz, kékre - zöldre verve, a doki felkiált:
- Istenem mi történt magával?
- Akárhányszor jön haza az uram részegen, annyiszor megver.
- Hm, tudok erre egy teljesen biztos és hatásos szert. Azután amikor jön az ura haza, vegyen egy csésze kamillateát és öblítse a torkát, alaposon öblítse...
2 hét múlva jön ugyanaz a nő a dokihoz, de virágzóan néz ki és mondja:
- Doktor Úr ez csodálatos amit javasolt, képzelje, jön az uram holt részegen én meg öblítem, meg öblítem a torkom, ő meg nem bánt engem...
- No látja, egyszerűen csak kussolni kell...
- Istenem mi történt magával?
- Akárhányszor jön haza az uram részegen, annyiszor megver.
- Hm, tudok erre egy teljesen biztos és hatásos szert. Azután amikor jön az ura haza, vegyen egy csésze kamillateát és öblítse a torkát, alaposon öblítse...
2 hét múlva jön ugyanaz a nő a dokihoz, de virágzóan néz ki és mondja:
- Doktor Úr ez csodálatos amit javasolt, képzelje, jön az uram holt részegen én meg öblítem, meg öblítem a torkom, ő meg nem bánt engem...
- No látja, egyszerűen csak kussolni kell...
Elég csak egy újabb térkép részletet betenni, és máris van értelme.
Ismételgessék csak!
Ismételgessék csak!
Dátum: 2010.04.01. 00:24:17
Jesszusom, de savanyú vagy!
A híreket olvasva, egy pillanatra nagyon megijedtem, még jó hogy április elsejen van. (homloktörlősmile)
Nem semmi ez a rózsaszin! Elmentünk tündi-bündi be?
Dátum: 2010.03.30. 23:11:55
Két pap álldogál az országút szélén, kezükben egy tábla:
"Közel a vég! Fordulj vissza, míg nem késő!"
Arra jön egy autós, mutatják neki a táblát, az pedig dühösen kikiált a kocsiból:
- Hagyjatok békén, szentfazekak! - és továbbhajt.
Tíz másodperc múlva hatalmas fékcsikorgás, majd egy hangos csobbanás hallatszik.
Azt kérdezi egyik pap a másiktól:
- Nem lenne jobb, ha azt írnánk a táblára, hogy a híd leomlott?
"Közel a vég! Fordulj vissza, míg nem késő!"
Arra jön egy autós, mutatják neki a táblát, az pedig dühösen kikiált a kocsiból:
- Hagyjatok békén, szentfazekak! - és továbbhajt.
Tíz másodperc múlva hatalmas fékcsikorgás, majd egy hangos csobbanás hallatszik.
Azt kérdezi egyik pap a másiktól:
- Nem lenne jobb, ha azt írnánk a táblára, hogy a híd leomlott?
Dátum: 2010.03.23. 04:24:49
Eddig egyszer sem jött semmi. Elég béna lehetek...
Köszi!
Köszi!
Dátum: 2010.03.23. 00:22:18
Bekerült a játékba egy új fejlesztés, a kvízkérdések kategóriabesorolása. .... Ez a jutalom mindig az ajánlásoknál fog látszódni, a kínzókamrához hasonlóan.
Kapott már valaki "kategóriabesoroás"-ért LE-t?
Dátum: 2010.03.12. 22:17:11
Három barátnő, egy fiatal lány, egy menyasszony és egy húsz éve férjezett asszony, elhatározzák, hogy a párjukat este otthon kiöltözve fogják várni: mindhárman magassarkút, fekete bőrmelltartót és fekete maszkot öltenek.
Másnap megbeszélik, hogy melyikük barátja, férje hogy fogadta a jelmezt.
A legfiatalabb ezt meséli:
- Tegnap este felvettem a fekete bőr alsóneműt meg a maszkot, és amikor ajtót nyitottam a barátomnak, azonnal lerohant. Fantasztikus estét töltöttünk együtt!
- Én is bőrmelltartóban, bőrsortban és maszkban fogadtam a vőlegényemet, és amikor meglátott, azt mondta: „Imádlak, te vagy álmaim nője!” Aztán egész éjjel szerelmeskedtünk.
A férjes asszony is elmeséli a saját sztoriját:
- Tegnap, mikor hazaért a férjem, én is bőrmelltartóban, fekete harisnyában, tűsarkúban, maszkban vártam, erre azt kérdezte: „Mi van vacsorára, Batman?”
Egy anya tanácsa a lányának:
- Adj egy férfinek egy halat, és egész napra jóllakik. Tanítsd meg a férfit halat fogni, és egész hétvégére megszabadulsz tőle.
- Mi állítja meg legjobban a hajhullást?
- ???
- A padló.
A híres autóversenyzőt halálos baleset éri. Az özvegyet behívják a hullaházba, hogy azonosítsa a holttestet. A boncmester kihúzza az első fiókot: üres, a másodikat: üres, a harmadikat: üres. Ekkor megszólal az özvegy:
- Igen, ő az, megismerem. Sose volt benne az első háromban!
Másnap megbeszélik, hogy melyikük barátja, férje hogy fogadta a jelmezt.
A legfiatalabb ezt meséli:
- Tegnap este felvettem a fekete bőr alsóneműt meg a maszkot, és amikor ajtót nyitottam a barátomnak, azonnal lerohant. Fantasztikus estét töltöttünk együtt!
- Én is bőrmelltartóban, bőrsortban és maszkban fogadtam a vőlegényemet, és amikor meglátott, azt mondta: „Imádlak, te vagy álmaim nője!” Aztán egész éjjel szerelmeskedtünk.
A férjes asszony is elmeséli a saját sztoriját:
- Tegnap, mikor hazaért a férjem, én is bőrmelltartóban, fekete harisnyában, tűsarkúban, maszkban vártam, erre azt kérdezte: „Mi van vacsorára, Batman?”
Egy anya tanácsa a lányának:
- Adj egy férfinek egy halat, és egész napra jóllakik. Tanítsd meg a férfit halat fogni, és egész hétvégére megszabadulsz tőle.
- Mi állítja meg legjobban a hajhullást?
- ???
- A padló.
A híres autóversenyzőt halálos baleset éri. Az özvegyet behívják a hullaházba, hogy azonosítsa a holttestet. A boncmester kihúzza az első fiókot: üres, a másodikat: üres, a harmadikat: üres. Ekkor megszólal az özvegy:
- Igen, ő az, megismerem. Sose volt benne az első háromban!
Dátum: 2010.03.02. 12:21:53
A háborús archívumban eddig külön színnel jelöltétek a vesztett és nyert összecsapásokat, most már homogén, és egybeolvad a lista.
Dátum: 2010.03.02. 11:22:21
A kalandoknál nem működik a vissza gomb, és angol a tovább gomb.