Hozzászólások - Maximuss
Dátum: 2010.01.11. 17:36:58
Ha a másik oldalról nézed a dolgot, akkor a gyengébbeket védik, hogy később méltó ellenfelek legyenek, ha jelenleg nem azok.
Dátum: 2010.01.11. 17:31:34
Azért, mert te nem vagy elég erős, hogy saját szintedet üssed vagy afölé, azért ne hurrogd le az ötletet. Ha meg 30pp-n vagy, akkor neked is hasznos lenne.
Dátum: 2010.01.11. 17:24:19
Számomra ez a megoldás igazi kincsesbánya lenne maxos VF 30pp-s üzemmód. Így a 0 TP-s portya sem lenne probléma
Dátum: 2010.01.10. 20:48:03
Mit értesz negatív szankcionálás alatt? Azt remélem te is tudod, hogy olyan sosem lesz a játékban, ami minden egyes játékosnak elnyeri a tetszését. Ez így természetes. Viszont az már elég idegesítő, hogy mindenért itt siránkozol a fórumon. Nem tetszik valami? szokd meg vagy szökj meg, erre nem tudok mást mondani. Vannak szabályok, mindenkire azok vonatkoznak, azokhoz kell alkalmazkodni, ennyi.
edit.: "Lassan a játék is egy nagy büntető lesz" - kötelez rá bárki is, hogy játssz vele?
edit.: "Lassan a játék is egy nagy büntető lesz" - kötelez rá bárki is, hogy játssz vele?
Dátum: 2010.01.09. 20:51:06
Cselekvéspontot automatikusan kapsz bizonyos időközönként. Az egy nap kapható cselekvéspontok számát módosítja az, hogy prémium tag vagy-e, illetve az elementáris fúzió szakértelem. Az elementáris fúzió fejleszthető prémium tagság nélkül is, 10-es szintű tanulásnál lesz elérhető. Ha 57-ig kifejleszted, akkor +10 cselekvéspontot kapsz naponta.
Dátum: 2010.01.09. 18:04:12
Végzeturas HKK paklikban lehet találni relikvia-kódokat, amiket itt a VU-ben lehet relikviákra beváltani. Ezek között szerepel a portyagömb is.
Dátum: 2010.01.07. 14:16:09
Tévedés, a VF-esek nem szívják meg, az ő taktikájukat senki nem rontotta el, náluk minden marad változatlan. Viszont akinek eddig nem volt/nem tetszett a VF, neki most lesz egy alternatívája. A VF-eseknél minden úgy marad, ahogy eddig volt, nem buknak semmit. (ja, hogy portyában nem kapnak fix LE-t? eddig sem kaptak tudtommal, tehát ez nem változás)
Dátum: 2010.01.07. 14:08:17
Most az a baj Prisma, hogy TE a VF mellé nem fejlesztheted ki? Nem szedhetsz be még több LE-t az eddig rabolt mennyiségedhez? Ha valaki a VF-et választotta, mert választhatott, akkor az most ne sírjon, hogy neki is kell ez a portyaszaki. Döntsön ismét: VF vagy ez, ilyen egyszerű a dolog. Ha eddig tetszett neki a VF, akkor maradjon, ha nem akkor váltson vagy ne tegyen semmit. Aki nem tud dönteni a kettő között, azt csak sajnálni tudom.
(Én maxolt VF-el megyek és nem bánom, hogy nem lesz ilyen szakim)
(Én maxolt VF-el megyek és nem bánom, hogy nem lesz ilyen szakim)
Dátum: 2010.01.07. 13:40:06
Fogalmam sincs, én sem értem, miért tekintik annak.
Dátum: 2010.01.07. 13:33:16
Azt veszik VF korlátozásnak a kollegák, hogy VF mellé nem lehet majd kifejleszteni az új szakértelmet, az energianyelést.
Dátum: 2010.01.06. 18:43:20
Ariel, te tényleg elvárod, hogy senki ne támadjon meg téged, üsse inkább a KH-t? Egy ilyen játékban hogy lehet ilyen kijelentést tenni?
Én mondjam azt, hogy pl. Kadera meg Marcsa ne engem üssön, inkább valaki mást?
Elég vicces elképzelés, az ő szívük joga eldönteni, kit ütnek.
Én mondjam azt, hogy pl. Kadera meg Marcsa ne engem üssön, inkább valaki mást?
Elég vicces elképzelés, az ő szívük joga eldönteni, kit ütnek.
Dátum: 2010.01.06. 17:40:59
csak lehetőséget kapsz arra, hogy 57-ről megnöveld 111-re. Azt neked kell fejleszteni, ezzel csak lehetőséget kaptál.
Dátum: 2010.01.06. 16:41:10
Úgy értettem, hogy a tárgyvásárlás között van 2x különbség. Pl.: ha a nem VF-es 2 hét múlva vesz új ősköves páncélt, akkor a VF-es 4 hét múlva, Persze ez nem 35-40 őskő, hanem 12.
Dátum: 2010.01.06. 15:40:47
Viszont a prémium tagság egy adott szinten belül simán 2x-ese egy VF-esnek a nem VF-eshez képest. Persze ez lehet, hogy kevesebb, mint ha sűrűbben kellene tárgyakat venni, de szerintem nem elhanyagolható ez sem.
Dátum: 2010.01.06. 12:35:32
Szerintem meg, ha valaki maxolja a szingut, mert szeretne minél magasabb szintre jutni, akkor jutalmazzuk már azzal, hogy kevesebb 0 LE-s portyája lesz.
Dátum: 2010.01.05. 22:30:08
Zarknod ébredése tényleg jó esemény volt
Dátum: 2010.01.05. 21:41:11
Döntetlen csak 3 heti háborúzás után lehet, ha nincs meg az 50 csata vagy kevesebb, mint 10 győzelem a különbség a két fél között. Amúgy a határidő lejárta utáni első csata során történik a kiértékelés.
Dátum: 2010.01.05. 21:28:16
Nekem a legjobb fejlesztés éppen a VF volt. Több, mint 1 hónappal a játék indulása után kezdtem el játszani és csak jóval később lettem prémium tag. Addig persze elég sokan legyőztek, így épp kapóra jött a VF, hogy lemaradjak tőlük.
A legrosszabb számomra az eddigi legutolsó állatreformon belül az a rész, hogy amikor eltaláltam az ellenfelet, akkor sokkal kisebbet sebeztek átlagban az állatok, mintha nem. Eleinte én is kicsit idegesebb voltam, aztán alkalmazkodtam. Úgy vettem észre amúgy, hogy ez a probléma azóta javítva lett (vagy csak szerencsésebb vagyok ).
A legrosszabb számomra az eddigi legutolsó állatreformon belül az a rész, hogy amikor eltaláltam az ellenfelet, akkor sokkal kisebbet sebeztek átlagban az állatok, mintha nem. Eleinte én is kicsit idegesebb voltam, aztán alkalmazkodtam. Úgy vettem észre amúgy, hogy ez a probléma azóta javítva lett (vagy csak szerencsésebb vagyok ).
Dátum: 2010.01.05. 20:54:57
Én nem büntetek semmit, csak abból indultam ki, ami a jelenlegi rendszerben a normál portyára vonatkozik.
Ha jól tudom ott is most ez a téma, hogy a TÖ és Szö vagy valami más számítson, ne a szint.
Ha jól tudom ott is most ez a téma, hogy a TÖ és Szö vagy valami más számítson, ne a szint.
Dátum: 2010.01.05. 20:44:37
Az ellenfél szintje is befolyásolja szerintem a kapott LE-t ugyanúgy, mint ahogy normál portyában is a lefele támadás során kevesebb LE-t rabolhatsz.