XD
Neem, felhagytam a hiábavaló pókoskodási kísérletekkel. Még megvárom az event végét, meg egy-pár V1-es eseményt, aztán törlés.
Hozzászólások - Vorian
Dátum: 2009.08.14. 00:09:40
Dátum: 2009.08.13. 23:56:58
Mint többszöri felemlegetett, én is hozzászólnék a témához.
Először is, amikor velem példálózol, kérlek vedd figyelembe, hogy 126 manót gyilkoltam le, számításaim szerint, még mindig 6. szinten vigadoznék, ha nem dőlök be a beho maszlagjának...
Másodszor, noodle jól mondta, nagyjából akkor lépett 5. szintre, amikor megérkeztek az első, általam hívott építők. Én akkor 6. szintű voltam (mármint az a karakterem, aki 8. szinten került törlésre, és kezdtem előröl mephi-vel).
A rejtélyhez meg az elmondottakon kívül annyit, hogy szerencséje volt, 256 helyes kvízválasz után lett csak meg az állatom, nem is vadásztam végig láthatatlanba, én már nem tudtam elérni multi-farmokat.
A rnd-t egyszerűen küszöböltük ki, 2. szinten energialövedék, és az ott összerabolt lé elég volt arra, hogy 3. szinten ellegyünk, utána meg az állat miatt kaptunk ki ritkán. De ezt már ő is elmondta.
Mellesleg rőrikém, megint röhöghetsz egy jót rajtam, igazad volt, ez a kari is törlésre fog kerülni... méghozzá szintúgy 8. szinten.
Először is, amikor velem példálózol, kérlek vedd figyelembe, hogy 126 manót gyilkoltam le, számításaim szerint, még mindig 6. szinten vigadoznék, ha nem dőlök be a beho maszlagjának...
Másodszor, noodle jól mondta, nagyjából akkor lépett 5. szintre, amikor megérkeztek az első, általam hívott építők. Én akkor 6. szintű voltam (mármint az a karakterem, aki 8. szinten került törlésre, és kezdtem előröl mephi-vel).
A rejtélyhez meg az elmondottakon kívül annyit, hogy szerencséje volt, 256 helyes kvízválasz után lett csak meg az állatom, nem is vadásztam végig láthatatlanba, én már nem tudtam elérni multi-farmokat.
A rnd-t egyszerűen küszöböltük ki, 2. szinten energialövedék, és az ott összerabolt lé elég volt arra, hogy 3. szinten ellegyünk, utána meg az állat miatt kaptunk ki ritkán. De ezt már ő is elmondta.
Mellesleg rőrikém, megint röhöghetsz egy jót rajtam, igazad volt, ez a kari is törlésre fog kerülni... méghozzá szintúgy 8. szinten.

Dátum: 2009.08.13. 04:02:24
Egy kicsit jövök óbégatni, de csak mert amúgy is szar a kedvem, és mert aktuális...
Szóval az alacsony szintű karakterek esélyeiről annyit, hogy jómagam (6. szinten kezdtem az eventet, azóta minden bevételemet ebbe öltem) 8 szintű karakterként, 200k-s le diff-el (ennyi van a karakterre fordítva, a többi manapilonba csorgott), szinthez képest nagyon jónak mondható szövetséggel (+18 TÉ), az utóbbi 10 esetből 2* tudtam elverni a már villámmal érkező manókat. Saját hülyeségemet nem vitatom, és csak költői jelleggel, teszem fel a (szerintem jogos) kérdést: mi az istenért kellett ilyet nyilatkozni:
(idézem)
"Az eseményben az egészen alacsony szintű karakterek is részt tudnak venni... Ráadásul, oly módon, hogy érdemben tudnak versenyezni a nagyokkal is..."
Persze én voltam az ökör, hogy bedőltem neki, de azért most, hogy szembesültem a tényekkel, kicsit kellemetlenül érintett... no mindegy, szép volt, jó volt, csak mese volt.
*edit: Bár hirtelen belegondolva, lehet, hogy az egészen alacsony szint alatt 10+-os karikat értettek, ez esetben én kérek elnézést.
Szóval az alacsony szintű karakterek esélyeiről annyit, hogy jómagam (6. szinten kezdtem az eventet, azóta minden bevételemet ebbe öltem) 8 szintű karakterként, 200k-s le diff-el (ennyi van a karakterre fordítva, a többi manapilonba csorgott), szinthez képest nagyon jónak mondható szövetséggel (+18 TÉ), az utóbbi 10 esetből 2* tudtam elverni a már villámmal érkező manókat. Saját hülyeségemet nem vitatom, és csak költői jelleggel, teszem fel a (szerintem jogos) kérdést: mi az istenért kellett ilyet nyilatkozni:
(idézem)
"Az eseményben az egészen alacsony szintű karakterek is részt tudnak venni... Ráadásul, oly módon, hogy érdemben tudnak versenyezni a nagyokkal is..."
Persze én voltam az ökör, hogy bedőltem neki, de azért most, hogy szembesültem a tényekkel, kicsit kellemetlenül érintett... no mindegy, szép volt, jó volt, csak mese volt.
*edit: Bár hirtelen belegondolva, lehet, hogy az egészen alacsony szint alatt 10+-os karikat értettek, ez esetben én kérek elnézést.
Dátum: 2009.08.07. 13:31:21
Még 6 szinten szereztem. 

Dátum: 2009.08.07. 09:14:19
Régóta örültem fórumos hsz-nek ennyire, ráadásul közvetlen utána a transzcendális relikvia is kiesett.
Köszönjük az infót!

Dátum: 2009.07.30. 11:17:29
Tudom, hogy off, de nem bírtam megállni.
Most olvasom, te képes voltál a farmjaidnak is fórumos acc.-ot csinálni?
Lehet, hogy tanulnom kéne tőled...? 
mod.: Amúgy meg csak 6. szintre lépj fel, hogy el tudjam dönteni, melyikünk a jobb.
Most olvasom, te képes voltál a farmjaidnak is fórumos acc.-ot csinálni?

mod.: Amúgy meg csak 6. szintre lépj fel, hogy el tudjam dönteni, melyikünk a jobb.

Dátum: 2009.07.18. 12:07:21
Nem rátok, ránk volt kikelve.
Dátum: 2009.07.13. 22:50:11
Igen, hülye és naiv voltam, sajnos csak ma este sikerült pótolnom a fórumos lemaradásom és csak akkor esett le, hogy mi a helyzet.
Arról, hogy miként sikerült elérném azt amit, és, hogy annak mennyi köze van az épületbónuszokhoz, nem részletezném, független elemzők már megtették, a fölösleges szájcséplést pedig nem preferálom.
Nos, sok sikert a bosszúhadjáratotokhoz, a válaszlépéseink meglesznek.
Arról, hogy miként sikerült elérném azt amit, és, hogy annak mennyi köze van az épületbónuszokhoz, nem részletezném, független elemzők már megtették, a fölösleges szájcséplést pedig nem preferálom.
Nos, sok sikert a bosszúhadjáratotokhoz, a válaszlépéseink meglesznek.
Dátum: 2009.07.13. 21:24:26
Nos, ha jól tévedek, akkor ők azok:
V2
Mana Van D'állók szövetség
Kammus - Rúnaíró Kammus
Zantetsuken - Vortexlovas Victórió
V2
Mana Van D'állók szövetség
Kammus - Rúnaíró Kammus
Zantetsuken - Vortexlovas Victórió
Dátum: 2009.06.23. 02:32:42
Én meg az első. 

Dátum: 2009.06.22. 21:31:20
Az Ép hiba. De azt én sem értem, hogy miért lett ez is tükörfordítva, és miért nem maradtak meg a Hp rövidítésnél...
Dátum: 2009.06.22. 21:05:06
Tükörfordítás, szó szerint azt jelenti.
Dátum: 2009.06.22. 19:34:02
A vadászat megszakításokat felugró ablakban Ok/Mégse opciók vannak.
Dátum: 2009.06.22. 13:31:32
Sem a tappanccsal, sem a tevékenységükkel nincs az égvilágon semmi problémám, nekem csak a történelmi példázat nem tetszett. Ez egy játék, a történelemnek semmi köze ehhez.
Dátum: 2009.06.22. 13:27:17
"...nagyjából 3 hétig tart..."
És gondolom amiatt is felesleges sírnom, hogy a "12:58:51".kor lezajlott vadászatomért nem kaptam meg a LE-t...
* upsz, kihagytam, hogy V1-en nem kaptam meg. Ez nekem olyan evidensnek tűnt..
És gondolom amiatt is felesleges sírnom, hogy a "12:58:51".kor lezajlott vadászatomért nem kaptam meg a LE-t...
* upsz, kihagytam, hogy V1-en nem kaptam meg. Ez nekem olyan evidensnek tűnt..

Dátum: 2009.06.22. 13:15:34
Akkor ide írom.
V3-on kipróbáltam, alapból felugrik egy kis ablak, hogy valóban kihagyom-e a mentort, az angol verzióban nem tette.
V3-on kipróbáltam, alapból felugrik egy kis ablak, hogy valóban kihagyom-e a mentort, az angol verzióban nem tette.
Dátum: 2009.06.22. 13:09:11
A hibajelző fórumokba magyarul is lehet írni? Csak mert annyira nem fogalmazok jól angolul... 

Dátum: 2009.06.22. 12:22:27
De arra is számtalan példa van, hogy a tömeg elsöpri az amúgy fejlett technikával és remek stratégákkal rendelkező, létszámhiánnyal küzdő felet....
Dátum: 2009.06.04. 22:10:35
Mint "első találkozós", érdeklődnék, hogy mennyi a belépő, mert arról nem találtam információt.
Dátum: 2009.06.04. 17:41:31
Meggyőzőkészség.