Hozzászólások - El Diablo
Dátum: 2010.05.15. 08:54:16
Nincs csend, csak erre mondják, hogy No Comment!
Dátum: 2010.05.10. 17:56:49
Mióta szabályos ez? És ha az akkor miért zárolták olyan nagy lendülettel egy szövi társamat?
Valami nagyon nem jó!Az meg, hogy még a másik a hülye mert szól........no comment A helyettesítés meg hazavágta az amúgy is xar háborús rendszert!Mostanában találni egy üthető tagot
Valami nagyon nem jó!Az meg, hogy még a másik a hülye mert szól........no comment A helyettesítés meg hazavágta az amúgy is xar háborús rendszert!Mostanában találni egy üthető tagot
Dátum: 2010.05.09. 19:48:29
Szerintem is felesleges ez. Az illető vagy elmondja magától, vagy általános indok lesz. Nagy jelentőssége miért lenne? Mennyivel jobb ha pontosan tudja mindenki mit csinált?
Dátum: 2010.05.09. 18:57:54
Majd én feljelentem magam
Karakteredet Május 10. 09:24-ig zároltuk.
Ok: Multizás, Le tömés, kibaszás, obszcénítás...stb,stb.Ebből hivatalosan az első
Hamut szórok a fejemre
Bővebbet külön kérdésre
Karakteredet Május 10. 09:24-ig zároltuk.
Ok: Multizás, Le tömés, kibaszás, obszcénítás...stb,stb.Ebből hivatalosan az első
Hamut szórok a fejemre
Bővebbet külön kérdésre
Dátum: 2010.05.05. 18:17:13
Köszi, hogy megértesz!
A baj az, hogy nem kicsit van kettős mérce!Most vagy mindenkire egyformán vonatkozik minden, vagy hagyjuk az egészet a fenébe!
És igen, bánt a dolog!
A baj az, hogy nem kicsit van kettős mérce!Most vagy mindenkire egyformán vonatkozik minden, vagy hagyjuk az egészet a fenébe!
És igen, bánt a dolog!
Dátum: 2010.05.05. 17:28:13
Ha multizás(helyettesítés )volt, nincs is miről beszélni, mert nekem levezette a JV, hogy mi etikus( szerinte).
Azt is kivettem a szavaiból, hogy ha több prémes karaktered van no problemo!
Természetesen az alsó szinteken még mindig leszarják a multizást, ugyanis kb 3 karaktert regeltem.
És még egy tanulság, hogy a szabályok akkor jók, ha a topnak tetszenek.
Azt is kivettem a szavaiból, hogy ha több prémes karaktered van no problemo!
Természetesen az alsó szinteken még mindig leszarják a multizást, ugyanis kb 3 karaktert regeltem.
És még egy tanulság, hogy a szabályok akkor jók, ha a topnak tetszenek.
Dátum: 2010.05.05. 15:03:19
Erre mondom, hogy a Játékvezető részrehajló b****ráns!Ugyanarra az esetre nálunk 3 féle képpen reagált
Az egyik érv akit visszaengedett, hogy 2 prémes tagsága van.Tehát még egyszer leírpm, hogy a JV egy b***áns!
Jöhetnek a lepontozások
Az egyik érv akit visszaengedett, hogy 2 prémes tagsága van.Tehát még egyszer leírpm, hogy a JV egy b***áns!
Jöhetnek a lepontozások
Dátum: 2010.05.05. 11:37:11
Kiváncsi vagyok, nekik is végleges-e a zárolás, vagy Dani király csak velünk ilyen szígorú
Dátum: 2010.05.04. 17:43:36
Szerintem olyat nem, hogy végleges legyen, de Dani Zoli hajtja a hülyeségét
Sajnálom én is, de nem fogok könyörögni egy idíótának 1,5 évi meló lett oda. Mindegy, ha nem kell a cégnek a pénz akkor nincs mit tenni.
Sajnálom én is, de nem fogok könyörögni egy idíótának 1,5 évi meló lett oda. Mindegy, ha nem kell a cégnek a pénz akkor nincs mit tenni.
Dátum: 2010.05.04. 17:21:01
El Diablo 66.szintű
Ok:végleges zárolás
Esetleg eladó!
Ok:végleges zárolás
Esetleg eladó!
Dátum: 2010.05.02. 19:02:07
Eddigi legrosszabb döntésem volt lecserélni a Visszafogottat az Energiahasznosításra
Dátum: 2010.05.02. 17:44:10
Minden ahhoz kapcsolódik
Dátum: 2010.05.01. 14:46:58
Az elmúlt pár háborúnk az ellenség katakombázása miatt nem volt élvezetes, ezért újra mennénk.Megkérünk mindenkit, hogy legyen harc, és ne egy-két kari maradjon kint a mezőn
Dátum: 2010.05.01. 14:42:24
Rosszabb
Rajtad kívűl mindenki a pincében Remélem élvezték az elmúlt heteket Ha előjött volna mindenki, 3 naposak lettetek volna
Mindenesetre gratula
Rajtad kívűl mindenki a pincében Remélem élvezték az elmúlt heteket Ha előjött volna mindenki, 3 naposak lettetek volna
Mindenesetre gratula
Dátum: 2010.04.24. 21:42:10
1.) Minden játékos 50. szintűként indulna, több tízmillió LE-vel, amit tetszés szerint elkölthetne induláskor tulajdonságokra, szakértelmekre és tárgyakra. Amíg több, mint 5000 LE-je van, addig egy virtuális katakombákban ülne, nem regenerálna csp-t, pp-t, nem léphetne szövetségbe. Ha a LE-t elköltötte, akkor kikerülne ebből a katakombából, és elkezdhetne normálisan játszani.
Ha én a szerencsét szeretném fejleszteni, azt hogyan lehet?Ahhoz szövetségbe kéne lépnem.
Ha én a szerencsét szeretném fejleszteni, azt hogyan lehet?Ahhoz szövetségbe kéne lépnem.
Dátum: 2010.04.24. 17:08:51
Na ez az!Ki az aki a rengeteg időt(esetlegesen pénzt) kidob?De hát biztosan lesz ilyen.
Dátum: 2010.04.24. 17:01:02
Lehet, hogy kérdezték már.....
Ha adott esetben jobban sikerül az a karakter(ami ugye sanszons, már csak a tapasztalatból adódóan) és áthozza valaki, az addigi karakterével mi lesz?És itt jön elő, hogy az addigi munkát dobja ki valaki?Ezért nem tetszik a dolog, de hát különbözőek vagyunk.
Azért az furcsa lesz, hogy egy farmkarakter helyett egyszer csak egy szteroidhuszár lesz velem szemben
Ha adott esetben jobban sikerül az a karakter(ami ugye sanszons, már csak a tapasztalatból adódóan) és áthozza valaki, az addigi karakterével mi lesz?És itt jön elő, hogy az addigi munkát dobja ki valaki?Ezért nem tetszik a dolog, de hát különbözőek vagyunk.
Azért az furcsa lesz, hogy egy farmkarakter helyett egyszer csak egy szteroidhuszár lesz velem szemben
Dátum: 2010.04.21. 20:25:25
Debil család horgászik,kifogják az aranyhalat.
Aranyhal:Ha visszadobtok,teljesítem 3 kivánságotokat.
Gyerek:Sünit,sünit!
Apuka :Sünit az anyád p*csájába!
Anyuka:Vedd ki,vedd ki!
Aranyhal:Ha visszadobtok,teljesítem 3 kivánságotokat.
Gyerek:Sünit,sünit!
Apuka :Sünit az anyád p*csájába!
Anyuka:Vedd ki,vedd ki!
Dátum: 2010.04.17. 16:07:19
Ezért mondják, hogy nem mind "aranylik" ami fénylik Eddig azt hittem csak az Ösvényben leledzenek "kakukktojások", de be kell látnom veszélyes világ ez.
Dátum: 2010.04.17. 11:10:24
egyébként szurkolás helyett háborúzzatok!