Ugyan már, még soha nem voltak ilyen sikeres portyáim, mint amióta a Lélekőrök Szövetsége hadat üzent. 4 óra alatt 6507 LE, pedig ma vigyáznak a vagyonukra.
Hihetetlen ezen a szinten, de a rekordomat is beállították egyetlen elhozatallal.
Hozzászólások - Zaccmester
Dátum: 2009.04.15. 00:59:29
Dátum: 2009.04.14. 23:06:46
Keveset???
Tegnapelőtt 40K felett hoztam el! Tegnap csak 20K...
Hol érte ez meg, én nem tudhatom, mivel Ti üzentetek hadat, és hiába állunk sz@rul, de van 5-ös csarnokunk.
Üdv,
Zacc
Tegnapelőtt 40K felett hoztam el! Tegnap csak 20K...
Hol érte ez meg, én nem tudhatom, mivel Ti üzentetek hadat, és hiába állunk sz@rul, de van 5-ös csarnokunk.
Üdv,
Zacc
Dátum: 2009.04.11. 22:37:12
Nem egyéni, szövetségi. Valószínűleg bug van a csarnokunkkal kapcsolatban, ez szerintem máshol nem jelentkezik. Illetve remélem...
Dátum: 2009.04.11. 22:19:39
Sajna más hiba is van, amit levélben 3 órája jeleztem. Nem is kicsi, sajna. Remélem nem tart 4 napig a javítása, mert elég nagy kárt okoznak vele. Nem is értem mondjuk, hogy miért várunk el egy fizetős játék esetén állandó ügyeletet?
Nincs köztünk véletlen FVH munkatárs?
Nincs köztünk véletlen FVH munkatárs?
Dátum: 2009.04.10. 18:16:26
Megbocsáss, de a javított változatodban is van két hiba: villamosvonalon, Siemens.
Nem én értékeltem ugyan, csupán a tisztázás végett említem.
Nem én értékeltem ugyan, csupán a tisztázás végett említem.
Dátum: 2009.04.07. 22:48:02
Á, nem ilyen rossz a helyzet. Már csak kevesen próbálkoznak, hiszen egyrészt érhet bárkit meglepetés, továbbá nem érem meg a fáradtságot. A "nem sikerült kiszabadulni napból" meg csak kettő volt, ami alatt gyűlik a CSP egy nagyobb ugrásra. Szóval az első kamrahetek pocsékak voltak, de már elmúlt az újdonság varázsa, úgyhogy a kamrázók is oda mennek, ahová érdemes tapasztalatból.
Dátum: 2009.04.07. 22:32:10
A tuti itt van: amikor kamrában ébredek reggel, akkor addig nem "termelek", amíg ki nem szabadultam. Nem sikerül kijönnöm, akkor az a nap kimarad. Semmi rohanás előre.
Ja, és termelés alatt sosem vagyok üthető, utána pedig már kit érdekel? (Én is a hurcolás utáni pletykát ismerem)
Ja, és termelés alatt sosem vagyok üthető, utána pedig már kit érdekel? (Én is a hurcolás utáni pletykát ismerem)
Dátum: 2009.03.21. 20:22:49
Nem Anababa, másfél hete nem játszom.
Portyaablakban talált, ami elvileg nem történhetett volna meg, a szintlépési megjelenés haladék miatt...
Portyaablakban talált, ami elvileg nem történhetett volna meg, a szintlépési megjelenés haladék miatt...
Dátum: 2009.03.21. 20:05:27
Az előbb privátban megtettem Seligen irányában, nagyon korrekt levelezést folytattunk, le a kalappal. Nem tehet róla, hogy kamu az 5 perc haladék... A többi véleményem nem vonom vissza, azok ülnek.
Viktor: nem vadásztam sokat, szintlépni jöttem játékba. Attól függetlenül jöhetsz, ha tudsz.
Viktor: nem vadásztam sokat, szintlépni jöttem játékba. Attól függetlenül jöhetsz, ha tudsz.
Dátum: 2009.03.21. 19:24:12
Érdekesség:
Ma, 18:45 Gratulálok, a 37. szintre léptél!
Ma, 18:48 Seligen Zaccmester
Erre kérnék magyarázatot!
Portyaablakban nem lehettem látható 5 szinttel feljebbről, legalább 5 percig. Ez 2,5 perc volt.
Toplistán pedig 30 percig ugyebár.
Véleményem szerint ez több, mint különös.
Mikor jön el végre az az idő, amikor Miklós és csapata valóban pártatlan és saját zsebét NEM néző módon ügyel a játékra? Azaz kiírtja a scriptet és rabszolgákat használókat, semmi tekintettel sógorra, komára, haverra, teszterre?
Azt hittem kiforr, de csak parlament szinten marad a történet...
Ma, 18:45 Gratulálok, a 37. szintre léptél!
Ma, 18:48 Seligen Zaccmester
Erre kérnék magyarázatot!
Portyaablakban nem lehettem látható 5 szinttel feljebbről, legalább 5 percig. Ez 2,5 perc volt.
Toplistán pedig 30 percig ugyebár.
Véleményem szerint ez több, mint különös.
Mikor jön el végre az az idő, amikor Miklós és csapata valóban pártatlan és saját zsebét NEM néző módon ügyel a játékra? Azaz kiírtja a scriptet és rabszolgákat használókat, semmi tekintettel sógorra, komára, haverra, teszterre?
Azt hittem kiforr, de csak parlament szinten marad a történet...
Dátum: 2009.02.28. 11:54:38
Idézet: Kocos - 2009.02.28. 07:33:53
Benőke 405. hsz-ben említett 5 támadást, arra és neki válaszoltam.
Családunkban nem szokás hazudni, sem álszenteskedni. Sőt, a fejünket sem a tomporunkban hordjuk. NC
Idézet: Zaccmester - 2009.02.27. 21:02:25
Kerlek a hazudozast legalabb fejezd be. A jatek nem tesz lehetove orankent 5 tamadast.
Életpont: 1.716 / 1.716 ÉP
Egészség: 35 (+13)
Óránként 5 támadást egész nap semekkora egészség nem bír ki. Szerintem.
Kerlek a hazudozast legalabb fejezd be. A jatek nem tesz lehetove orankent 5 tamadast.
Benőke 405. hsz-ben említett 5 támadást, arra és neki válaszoltam.
Családunkban nem szokás hazudni, sem álszenteskedni. Sőt, a fejünket sem a tomporunkban hordjuk. NC
Dátum: 2009.02.27. 22:30:07
Ezt a mosolyt mindhárman kaptátok! Jókat mondtok, és értelmes vita bontakozott ki végre.
Én soha nem mondtam, hogy tökéletes vagyok. Az a gyémánt.
Szó mi szó, én harcra gyúrtam, amihez nem kellett sem ez, sem az. Eljött a pillanat, amikor ez már elavult. Nincs is ezzel probléma, váltani kell. Ok, de nem én és a taktikám itt a téma! Mindig rám van húzva a vizes lepedő, pedig általánosságban kellene szemlélni a dolgokat. Arra pedig azt mondtam, hogy nem jó: hátráltat odalent, nagy elszakadást ad odafent. Röviden ennyi.
Nem kell az én javaslatomat megtapsolni (kamra szintkorlát), én már Simon-TB verziójával is boldog lennék, mondhatni nem pattogtam hiába, és történt valami kiegyenlítése a hátránynak. Nem nekem, mindenkinek!
Simon, megkérnélek valamire:
képviseld saját elképzelésedet, próbáld megvédeni helyességét, szükségességét. A középkaraktereknek szüksége lenne rá!
Én viszont dobok most egy hátast, ha nem haragszotok.
Jóéjt!
Dátum: 2009.02.27. 21:02:25
Életpont: 1.716 / 1.716 ÉP
Dátum: 2009.02.27. 20:59:52
Viktor, elolvastad amit a mennyiségekről írtam feljebb?
Dátum: 2009.02.27. 20:57:52
Simon javaslata is gyógyír lenne. Ne kelljen leütve lenni egész nap, ha már kiszemeltek állandó kuncsaftnak!
A védelem itala pedig rohadt "drága". 10 PP és 2 őskő!
Eddig vettem 1450 db-ot. Mivel bejött a képbe a kamra, akkor ezt a mennyiséget máris szorozhatom felfelé.
Mintha ügyes bevételnövelés történne, nem? A kamra miatt a prémesek kerültek a tűzvonalba nagy számban. Azaz vásárolnak őskövet. Nyugtot is akarnak, akkor vegyenek 2x annyit? Ej-ej, ez nem volt szép.
A védelem itala pedig rohadt "drága". 10 PP és 2 őskő!
Eddig vettem 1450 db-ot. Mivel bejött a képbe a kamra, akkor ezt a mennyiséget máris szorozhatom felfelé.
Mintha ügyes bevételnövelés történne, nem? A kamra miatt a prémesek kerültek a tűzvonalba nagy számban. Azaz vásárolnak őskövet. Nyugtot is akarnak, akkor vegyenek 2x annyit? Ej-ej, ez nem volt szép.
Dátum: 2009.02.27. 20:52:34
Várjunk egy picit. Miért a gyengébbek szívnák meg? Elvileg a szinten a legtöbbet "keresőt" kellene kamrába vinni. Ami most 4-5 szinttel lejjebb magától értetődik, az azonos szinten miért nem?
Dátum: 2009.02.27. 20:50:09
Igaz amit mondasz!
Visszakérdeznék: mennyit javasolnál egészségre tenni? Nagyjából napi 40-50 kamrába cipelést kellene kibírnom talpon (népszerűség, hiába ), átlag 4-5 szinttel magasabbról, azaz nem 100 sebzéssel kell kalkulálni.
Nem vicc, komolyan kérdezem!
Visszakérdeznék: mennyit javasolnál egészségre tenni? Nagyjából napi 40-50 kamrába cipelést kellene kibírnom talpon (népszerűség, hiába ), átlag 4-5 szinttel magasabbról, azaz nem 100 sebzéssel kell kalkulálni.
Nem vicc, komolyan kérdezem!
Dátum: 2009.02.27. 20:46:35
Kifejted az elgondolásod, ha megkérlek?
Lehet már megtetted, akkor bocsánat.
Lehet már megtetted, akkor bocsánat.
Dátum: 2009.02.27. 20:36:49
Tudom, azzal nincs is bajom. A kamra szűkebb rétegre koncentrálódik, mint egy általános portya. A szűkebb réteg ÉP sebződését óvná a szintcsökkenés. Úgy gondolom, hogy közel azonos szinteken nem lenne ekkora az ÉP vesztés különbség a két karakter között, valamint megteremtődne a valóságban is a kiszabadulás lehetősége. Szóval még izgalmasabb is lenne a történet.
Szerinted ez nem jó javaslat?
Szerinted ez nem jó javaslat?
Dátum: 2009.02.27. 20:11:05
Kiderül, ne aggódj.