Dátum: 2009.05.30. 12:46:21
Idézet: Morroch - 2009.05.30. 12:34:56 Mellesleg a "palló" legjobb tudomásom szerint nem is híd, max hídfajta is lehet.
Palló: 5cm x 20cm-es, 3 de gyakrabban 4 méter hosszu, két végén vasalt. Aztán, hogy ennek van-e más hivatalos neve azt nem tudom.
De örülök, hogy van akinek a Kvízkérdések topicba másolása a legnagyobb problémája, látom 2-3 óránként beírod ami nem tetszik.
Van még CSP-d vagy ma már nem írsz többet?
Miért fáj az neked, hogy arra használom a topicot, amire való? Ha vadászat közben találok egy rossz kérdést, bemásolom ide. Több százan csináljuk így-miért engem b***ogatsz miatta? Jobban esne a lelkednek, ha egy word file-ba gyűjteném össze az egész napi termést, és egyetlen mega-postban illeszteném be?
Egyébként jelenleg a legnagyobb problémáim:
Az apámnak le fogják vágni a másik lábát is.
A bojlerünk kilyukadt, egy hétig nem lesz meleg vizünk.
Nincs pénzem vonatbérletre, ezért tizedikéig bliccelnem kell.
Mivel határozott idejű a munkaviszonyom, valószínűleg júliusban engem is elbocsájt a cégem.
A Kvízkérdések topicba másolása CSAK ezek után következik.
Dátum: 2009.05.30. 12:25:28
Mi a pallo szo jelentese?
egy hid*
egy 1190-ben zajlott csata
egy ruha
egy also zenehang
Hajdanában történt egy megegyezés, hogy ékezetek nélkül nincs kérdésfeltevés. Ezért kérem azonnal törölni ezt a kérdést, mert nem mindegy, hogy "Pallo" vagy "palló"!
Eric-et(south park) hogy nem nevezik?
Cartman
Zsíragy
Zsírseg
Zsidó
Ugye, nem kell megindokolnom, miért kérem a törlését?
Dátum: 2009.05.30. 09:49:52
Melyik szín nem található Elefántcsontpart címerében?
kék*
narancs
zöld
fehér
A CÍMERE aranyszínű. A ZÁSZLÓJÁBAN nincs kék szín. Javítást kérek!
Melyikben található etanol?
só sav
Coca Cola
karbol sav
szilva pálinka*
Az összes helyesírási hiba közül azt utálom a legjobban, ha elválasztanak egy egybe írandó szót. Sósav, Coca-Cola, karbolsav, szilvapálinka. Á, túl sokat kéne javítani, inkább töröljük!
Milyen állat látható a fenti végzeturak mellett??
sárkány*
gepárd
macska
kutya
Mi az, hogy "fenti"? Értelmesebb lenne úgy, hogy milyen állat szerepel a Végzetúr honlap fejlécében...
Dátum: 2009.05.29. 10:59:42
A Linux és a Photoshop nem szereti egymást, ez tény. Én Suse, Ubuntu és Fedora alatt próbáltam, és iszonyatos tapasztalataim vannak velük. Ugyebár a PS minden mentésnél hizlalja a file méretét, sokkal nagyobbra, mint azt a rétegek indokolnák. Ugyanannak a képnek Linux alatt szerkesztése 5-10-szeresére növeli a végső file méretét, mint a Windows esetében- senki sem érti, miért (jó néhány fórumon találkoztam ezzel a problémával). Ráadásul Linux alatt Photoshop-ozva kb. óránként el kell mentened mindent, mert telepakolja a memóriát, és használhatatlanná lassul a rendszer (az enyémben 4 Gb van, de az is kevés).
Szeretném szeretni a Linuxot, de még a legkiforrottabb disztribúcióknál is azt érzem, hogy egy soha véget nem érő bétateszt részvevője vagyok.
Dátum: 2009.05.29. 10:36:42
Szerintem ez a megoldás még a szerverek áramköltségét sem fedezné...
Dátum: 2009.05.29. 10:20:42
Én meg kiveszek egy lakást az iskolám környékén, ami mellett egy netkávézó áll, és sokat fogok futkosni...
Dátum: 2009.05.27. 09:08:06
a legenda szerint hányszor lehet őszehajtani egy sima papir lapot?
7*
6
3
10
Elterjedt tévhit. A Brainiac című TV-műsorban 10-szer hajtottak össze egy nagy papírlapot. A helyesírás és a rossz válaszok miatt kérem törölni!
Dátum: 2009.05.26. 09:21:12
Mikor hunyt el a hazafi Sinkovits Imre?
2001. 01. 18*
2003. 01. 18
1997. 01. 18
1999. 01. 18
Micsoda hülye kérdés ez? Volt HAZAÁRULÓ Sinkovits Imre is? A dátumok között pedig lehetne kicsit nagyobb szórás is...
Dátum: 2009.05.25. 10:14:43
Ha figyelmesen elolvasod, amit írtam, rájöhetsz, hogy nem az szerepel ott, hogy minden gyerek szellemi fogyatékos. De itt a Végzetúr játékban igen sűrűn előfordulnak gyerekek és szellemi fogyatékosok is-néha pedig ez a két halmaz átfedésben van. Vagy szerinted az alábbi kérdést egy épelméjű felnőtt tette fel?
Mi az a makimajom?
Eggy álat*
Eggy növény
Aki ezt olvassa!!!
Eggyik se
Dátum: 2009.05.24. 19:09:13
Idézet: Buko72 - 2009.05.24. 17:27:24
Akkor azt mondjátok már meg, hogy milyen kérdést tegyek föl?
Próbálkozz az általános műveltséggel! Mai termésből pl.:
Miről volt híres Adonisz? (Szépségéről)
Melyik görög filozófus lakott hordóban? (Diogenész)
Melyik törp szemüveges? (Okoska)
Az ilyenekre általában a szellemi fogyatékos 12 évesek is tudják a választ.
Dátum: 2009.05.24. 19:04:28
Mit jelent az angol "witsch" szó?
Tündér
Varázsló
Boszorkány*
Manó
Az angolban nincs "witsch" szó. "Witch" viszont igen. Ez nem elgépelés volt, hanem hülyeség. Miért kérdez az, aki még azt a szót sem tudja leírni, amire rákérdez???
Dátum: 2009.05.24. 17:16:34
Milyen nemzetiségű játékos lett az 1954. évi labdarúgó VB gólkirálya?
spanyol
brazil
magyar*
német
Törölni. Most. Rögtön.
Dátum: 2009.05.24. 10:40:16
Mit jelent az, hogy egy számítógép processzora 2.6-os?
az órajele 2.6 GigaHertz*
2.6 GigaByte RAM van benne
2.6 Volt áramellátás szükséges hozzá
2.6 millió műveletet tud másodpercenként elvégezni
Ez utoljára a Pentium 3-as processzorok idejében volt igaz, manapság teljesen elmebeteg módon számozzák őket.
Dátum: 2009.05.23. 18:10:32
De akkor a játékban is így legyen! Emlékszem, a Túlélők Földjén hónapokig legendás alak volt az, aki legyőzött egy addig legyőzhetetlen lényt. Az ilyesmit hiányolom én a Végzetúrból.
Csak spekulálunk, de még mindig nem tudjuk, mi az a kristálypont...
Dátum: 2009.05.22. 17:16:39
Logikusnak hangzik-de akkor a kristályhordások legyenek über-brutál karakterek, legalább egy epikus szörny szintjén!
Dátum: 2009.05.22. 17:07:14
Melyikük hal meg a winnetu sorozat végére?
Old Firehand
Old Death
Winnetou*
Old Shatterhand
A végén már Old Death és Winnetou is halott.
Dátum: 2009.05.21. 16:53:06
Mekkora Volt a hazánkban fogott, hitelesen lejegyzett, eddigi legnagyobb leső harcsa?
320 kg, 301 cm
112 kg, 227 cm*
67 kg, 150 cm
240 kg, 299cm
Ez aztán az általános műveltségbe vágó kérdés! Törölni, de azonnal!
A Volt kis betű, a lesőharcsa egybe írandó.
Dátum: 2009.05.21. 16:19:42
Mikor fiatalabb voltam, simán bevállaltam volna egy pár gyereket, és nem foglalkoztam volna a nehézségekkel. Sajna az élet másképp akarta, és így negyven felé ballagva már akkor sem vágnék bele, ha rátalálnék életem szerelmére. Túl késő van már, én pedig túlságosan aggodalmas és gyáva vagyok. Egyetlen gyermek sem érdemli meg, hogy tovább örökítsem rá az én hibás, elcseszett génállományomat. Iszonyú kegyetlen és gonosz a világ odakint.
Épp ezért becsülöm mindennél többre azokat, akik a beláthatatlan nehézségek ellenére mégis gyereket vállalnak, bízva a jövőben.
Dátum: 2009.05.20. 18:36:24
mi az magyarul áno?
igen*
nem
se hogy
vala hogy
*Sóhaj* Nem is írok semmit...Kérem törölni!
Dátum: 2009.05.20. 17:17:32
Ajánlom mindenkinek a Zeitgeist című film 3. részét:
http://video.google.com/videoplay?docid=-3176819700539858901
Egy tényfeltáró dokumentumnak beállított, istentelenül demagóg, féligazságokból összehordott összeesküvés-elméletes zagyvaság. DE amit az amerikai gazdaságról feltár (jegybank, adók stb), az bizony pontosan úgy működik- és a miénk is nagyon hasonló (kivéve, hogy nálunk kötelező adót fizetni).