Ha nem az enyém, akkor is?
My heroes, 43. szint, A falka
Hozzászólások - Agatity
Dátum: 2009.08.17. 09:34:35
Dátum: 2009.08.13. 22:28:55
Nálunk ez van, ilyen építős hetek, és sokkal jobb, mint a droid napi X * szintnyi kötelező építés...
Dátum: 2009.08.03. 14:22:53
Értem, tehát van 25%-os korlát. Akkor már csak azt nem tudjuk, hogy 1-1 szaki szint különbség mennyivel tolja fel a 15%-ot. Asszem ez a legkevésbé izgalmas kérdés, mert ahogy már többen is írták, akinek van kivégzése, annak nem 20-as, hanem mondjuk 80-as, 100-as...
Köszi
Köszi
Dátum: 2009.08.03. 10:45:57
Idézet: Agatity - 2009.07.31. 16:05:47
Ha nem érkezik senkitől semmi válasz, az azt jelenti, hogy egyelőre nem ismert a válasz?
Hogy akkor megvan-e a kivégzés pontos képlete? Annyit sikerült kibogarásznom, hogy a 15%-ot tolja fel a kivégzés 25%-ra. De hogy hogyan, milyen képlettel, az nyilvánosságra került? Mondjuk ha ez ellenfelemé 30-as, nekem 40-es, akkor az +10%, vagy csak +5%, vagy csak 2%? Szóval, hogy a képlettel mi van?
(...)
Na szóval, az a tiszteletteljes kérdésem, hogy megvan-e, hogy akkor mi is van a kivégzéssel?
Én végigolvastam-végigszenvedtem kábé márciustól mostanáig azt a topikot, ahol előbb a Csuhi-Egon botrány volt, amiből lett a kreatív affintiás lekorlátozása, és utána meg jött Lanmaffia, aki megmutatta, hogy mikre képes magas szinten is a kivégzés, ha ez ember türelmesen vár az áldozatára. De nem olvastam benne, hogy pontosan mekkorára korlátozták le a kivégzést...
Válaszotokat várom tisztelettel:
(...)
Na szóval, az a tiszteletteljes kérdésem, hogy megvan-e, hogy akkor mi is van a kivégzéssel?
Én végigolvastam-végigszenvedtem kábé márciustól mostanáig azt a topikot, ahol előbb a Csuhi-Egon botrány volt, amiből lett a kreatív affintiás lekorlátozása, és utána meg jött Lanmaffia, aki megmutatta, hogy mikre képes magas szinten is a kivégzés, ha ez ember türelmesen vár az áldozatára. De nem olvastam benne, hogy pontosan mekkorára korlátozták le a kivégzést...
Ha nem érkezik senkitől semmi válasz, az azt jelenti, hogy egyelőre nem ismert a válasz?
Dátum: 2009.07.31. 16:15:50
Winnie ajánlása alapján a kérdések 2-ben folytatom az ámokfutásomat.
Köszönöm.
Köszönöm.
Dátum: 2009.07.31. 16:05:47
Sziasztok,
A kivégzés szakértelem működésében kérem a segítségeteket.
Hogy akkor megvan-e a kivégzés pontos képlete? Annyit sikerült kibogarásznom, hogy a 15%-ot tolja fel a kivégzés 25%-ra. De hogy hogyan, milyen képlettel, az nyilvánosságra került? Mondjuk ha ez ellenfelemé 30-as, nekem 40-es, akkor az +10%, vagy csak +5%, vagy csak 2%? Szóval, hogy a képlettel mi van?
Két pókosnyolcast is megkérdeztem, de ők sem tudták.
Az egyikük azt írta, idézem:
"Érdemes felrakni, nem elsősorban a százalék miatt, hanem a kivégzés puszta ténye miatt. Én most vittem fel (...)-re, nincs különösebb változás, bár én hallottam olyat, hogy kb. 100-nál van maximálva a hatásfoka, de elvileg az ellenfélé levonódik a hatásfokból. Ezt megerősíteni nem tudom, ennyire nem számolok utána. A dolog lényege inkább abban keresendő, hogy a hatásfok maximalizálása mellet minél gyakrabban végezd ki ellenfeleidet. Ehhez magas kivégzés, erő, és kritikusok kellenek."
A másik, szintén sikeres portyakari ezt válaszolta nekem:
"Üdv!
Őszintén mondva nem tudom
Régebben 50% volt a max rabolható.
Azóta még nem teszteltem, de kifogom próbálni.
A 25%-ot kevesellem szerintem valahol, így látatlanban is 30-40% között fekszik.
Nekem X+Y a kivégzésem. Nem tervezem feljebb vinni, esetleg később, ha már nem elég nagy a hatásfoka.
Azért nem foglalkoztam a témával, mert van egy olyan sanda gyanúm, hogy a korlátozások után számomra tökmindegy, hogy kivégzem e az ellenfelem vagy nem mindig a maxot rabolom. A (X tárgy) meg a (Y tárgy) ad összesen 30% plusz lélekenergiát. Tudomásom szerint 15% az alap rabolható, szóval kivégzés nélkül is 45%-nál vagyok. Azt érdemes tudni, hogy ezek a tárgyak nem tolják ki a max rabolható % határt.
De ha teszt után van használható eredményem értesítelek."
A kivégzés szakértelem működésében kérem a segítségeteket.
Két pókosnyolcast is megkérdeztem, de ők sem tudták.
Az egyikük azt írta, idézem:
"Érdemes felrakni, nem elsősorban a százalék miatt, hanem a kivégzés puszta ténye miatt. Én most vittem fel (...)-re, nincs különösebb változás, bár én hallottam olyat, hogy kb. 100-nál van maximálva a hatásfoka, de elvileg az ellenfélé levonódik a hatásfokból. Ezt megerősíteni nem tudom, ennyire nem számolok utána. A dolog lényege inkább abban keresendő, hogy a hatásfok maximalizálása mellet minél gyakrabban végezd ki ellenfeleidet. Ehhez magas kivégzés, erő, és kritikusok kellenek."
A másik, szintén sikeres portyakari ezt válaszolta nekem:
"Üdv!
Őszintén mondva nem tudom
Régebben 50% volt a max rabolható.
Azóta még nem teszteltem, de kifogom próbálni.
A 25%-ot kevesellem szerintem valahol, így látatlanban is 30-40% között fekszik.
Nekem X+Y a kivégzésem. Nem tervezem feljebb vinni, esetleg később, ha már nem elég nagy a hatásfoka.
Azért nem foglalkoztam a témával, mert van egy olyan sanda gyanúm, hogy a korlátozások után számomra tökmindegy, hogy kivégzem e az ellenfelem vagy nem mindig a maxot rabolom. A (X tárgy) meg a (Y tárgy) ad összesen 30% plusz lélekenergiát. Tudomásom szerint 15% az alap rabolható, szóval kivégzés nélkül is 45%-nál vagyok. Azt érdemes tudni, hogy ezek a tárgyak nem tolják ki a max rabolható % határt.
De ha teszt után van használható eredményem értesítelek."
Dátum: 2009.07.30. 23:40:08
Én olvastam egy 25%-os fix korlátról. Ez alapján nem éri meg túl magasra nyomni a kivégzést. Oké, Lanmaffia esete kirívó volt, és ezzel a korlátozással nem kell vért izzadni a minél magasabb kivégzésre, elég csak valami egszséges szint...
Dátum: 2009.07.30. 23:32:03
Köszönöm, Darah, akkor ti sem tudtok ennél többet, mint amit Miklós írt. Köszi.
Dátum: 2009.07.30. 22:34:51
Köszönöm. Nagyjából értem, hogy mi a probléma a VF-fel, azt nem tudom egyelőre, hogy én is gondnak tartom-é. De értem, hogy mások miért gondolnak rá problémaként.
Megkérhetlek titeket arra is, hogy ha tudni lehet, hogy akkor mi van a kivégzéssel? Még a fórum keresőjét is használtam kábé ilyen keresőszavak beirkálásával, hogy "amióta a kivégzés", "kivégzést kiherélték", stb., de egyszerűen nem találtam, hogy akkor mennyivel kell több kritikusomnak lennie, hogy elérjem a 15% helyetti 25% LE-rablást.
Köszi.
Megkérhetlek titeket arra is, hogy ha tudni lehet, hogy akkor mi van a kivégzéssel? Még a fórum keresőjét is használtam kábé ilyen keresőszavak beirkálásával, hogy "amióta a kivégzés", "kivégzést kiherélték", stb., de egyszerűen nem találtam, hogy akkor mennyivel kell több kritikusomnak lennie, hogy elérjem a 15% helyetti 25% LE-rablást.
Köszi.
Dátum: 2009.07.30. 15:22:23
Elnézést. Két kérdésem van. Visszaolvastam egy csomó topikot. Azt amelyikben a Csuhi-Egon, illetve LanMaffiás sztori volt, azt egészen márciustól olvastam vissza, de mégsem tudok kettő dolgot:
Szóval az egyik, hogy akkor megvan-e a kivégzés pontos képlete? Annyit sikerült kibogarásznom, hogy a 15%-ot tolja fel a kivégzés max. 25%-ra. De hogy hogyan, milyen képlettel, az nyilvánosságra került? Mondjuk ha ez ellenfelemé 30-as, nekem 40-es, akkor az +10%, vagy csak +5%, vagy csak 2%? Szóval, hogy a képlettel mi van?
Másik, hogy mi a baj a visszafogott fejlődés szíkértelemmel? Nyitott vagyok minden válaszra, csak egyelőre nem értem, hogy mi a baj vele...
Szóval az egyik, hogy akkor megvan-e a kivégzés pontos képlete? Annyit sikerült kibogarásznom, hogy a 15%-ot tolja fel a kivégzés max. 25%-ra. De hogy hogyan, milyen képlettel, az nyilvánosságra került? Mondjuk ha ez ellenfelemé 30-as, nekem 40-es, akkor az +10%, vagy csak +5%, vagy csak 2%? Szóval, hogy a képlettel mi van?
Másik, hogy mi a baj a visszafogott fejlődés szíkértelemmel? Nyitott vagyok minden válaszra, csak egyelőre nem értem, hogy mi a baj vele...
Dátum: 2009.07.22. 13:03:08
A klimpírozós kérdést meg tudjátok erősíteni, hogy szerepelt már?
Dátum: 2009.07.22. 09:21:22
Ehhez mit szólnátok?
Mit csinál az, aki klimpíroz?
Érméket fényesít
Kerékpározik
Vagdaltat főz
Zongorázni próbál
Érméket fényesít
Kerékpározik
Vagdaltat főz
Zongorázni próbál
Dátum: 2009.07.21. 21:58:03
Akkor így?
És egy újabb szóra való rákérdezés: anomália.
Vagy unalmasak már az ilyenek, hogy mit jelent egy-egy szó vagy kifejezés?
Mit jelent az a szó, hogy szignifikáns?
Jelentős, figyelemreméltó
Közömbös, érdektelen
Jelentéktelen, elhanyagolható
Időszerű, aktuális
Jelentős, figyelemreméltó
Közömbös, érdektelen
Időszerű, aktuális
És egy újabb szóra való rákérdezés: anomália.
Vagy unalmasak már az ilyenek, hogy mit jelent egy-egy szó vagy kifejezés?
Dátum: 2009.07.21. 17:26:44
Oké, a szignifikánson még agyalok akkor.
Dátum: 2009.07.21. 15:05:32
A klausztrofóbia szó jelentésére van már kérdés?
Dátum: 2009.07.21. 14:50:34
Még egy kérdés ötlet:
Milyen mitikus állatot követett Hunor és Magor vadászatuk közben?
Csodaszarvas
Griffmadár
Fehér ló
Turul
Csodaszarvas
Griffmadár
Fehér ló
Turul
Dátum: 2009.07.21. 13:28:57
Akkor ez lenne, kérlek, véleményezzétek:
Mit jelent az a szó, hogy szignifikáns?
Jelentős, jelentékeny
Jelzésértékű
Jellemző, általános
Jelentős, jelentékeny
Jelzésértékű
Jellemző, általános
Dátum: 2009.07.21. 11:31:53
Kérdés: a szignifikáns szó jelentésére van már kérdés?
Dátum: 2009.07.21. 11:29:14
Oké, köszi, akkor ezt ejtettem.
Dátum: 2009.07.21. 10:51:31
Újabb kérdésem:
Így kezdeni egy kérdést, hogy "Mi vagy ki", az rendben van?
Mi vagy ki az aggregátor?
Erőforrás szabad kapacitásának, vagy annak egy részének használatba vétele.
Kisebb, külső, jellemzően benzinnel működtetett áramfejlesztő.
Uniós pályázatokat menedzselő kistérségi gazdaságfejlesztő.
Időskori betegek ellátásában segítő nővér.
Erőforrás szabad kapacitásának, vagy annak egy részének használatba vétele.
Kisebb, külső, jellemzően benzinnel működtetett áramfejlesztő.
Uniós pályázatokat menedzselő kistérségi gazdaságfejlesztő.
Időskori betegek ellátásában segítő nővér.
Így kezdeni egy kérdést, hogy "Mi vagy ki", az rendben van?