Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - LanMaffia

Dátum: 2010.08.13. 11:18:46
"Veszíts el 30 (40?) portyát!
Win-win szitu jön ki a farmütésből, a farmok erősödnek, az erőseknél meg nincs olyan isten, hogy ezzel égessék a pp-jeiket. Nyaralás alatti küldetésnek is ideális "

Ebben egy farm sem fog erősödni, természetesen javarészt lebeszélt csaták lennének sok-sok LÉvel, és még legális is lenne, jó hogy nem lesz ilyen.

Viszont a kihívásért sírok Én a kalandosat pörgetem iszonyat tempóban és nagyon tetszik. Valaki meg a bénítósat, mert ott a KH meg mit tudom én, nem is szólok semmit. De ezt a "Ilyen sajnos nem is lesz, nincs szükség egy jelentős, Tp nélküli LE forrásra." dolgot nem értem. Tegyük fel hogy 40 győztes kihívás kell úgy hogy te indítod. Ez 1 nap 1 küldetés, és benne van hogy minden PP erre megy maxos valóságformázással. Most kapok 25%-os nyaklánccal 18.000 LÉt egy ismételhetőért. Ez 450 LÉ/PP. Komoly anyag, ugye?
Dátum: 2010.08.13. 01:16:25
Hogy ez miért így néz ki nem tudom... újraírtam, kitöröltem és csak egy "*"-ot hagytam, semmi nem használt...

Érj el portyában döntetlent legalább 5 alkalommal!
- Ezt a küldetést töröljük a listából.

Pipa

Lépjen állatod szintet 10 alkalommal!
- nehezítés: 15 szintlépés.

Minek? De komolyan? Ki találta ezt ki? Azért 15 mert a 10 és a 20 között van félúton? Miért nem 11?

Ejts el 20 kisebb méretű szörnyet!
- könyités: 15 kisebb szörny. <---- két "ny", hosszú 'i'

Mennyien csinálják ezt a küldetést? Gondolom kijönne belőle egy fél focicsapat.

Pusztíts el 25 lényt, amely a térkapun lép át!
- marad.

Pipa

Kábítsd el ellenfeled 30 alkalommal portyázás során!
- nehezítés: csak általad kezdeményezett portyában működik, és 30 helyett 45 alkalommal.

Én nem csinálom, valaki csinálja, sokan nyertek már vele nagyon sokat, ha nehezítik is ne 1.5 szeresére, az sok.

Sajtold ki egy állatod lélekenergiáját, amely legalább 20. szintű!
- marad.

Pipa

Szerezz 10 tárgyat térkapus ellenfeleidtől!
- könnyités: 7 tárgy (ez kb. a 25 térkapus ellenfél megfelelője) <----- hosszú "i"

Felesleges küldetés. Szintén fél focicsapat, szinte egy az egyben lefedi a 25-ös.

Szerezz vadászataid során 20 kiégett őskövet!
- könnyités: 9 kiégett őskő

Már lassan meglesz két csapat

Sebezz 20-szor kritikusat varázslatoddal portyázás során úgy, hogy te támadsz!
- könnyítés: 15 alkalommal

Ezt is csinálja valaki, de miért nem akkor már a bénítósat, gyorsabban is megvan... ja hogy pont ezért könnyítik... ja hogy ez szinte egy az egyben ugyanaz...

Oldj meg sikeresen 20 kalandot mostantól számítva!
- könnyítés: 15 alkalommal

Ennek nem látom értelmét, bár mostanában kalandmester lettem, nem vagyok a magam ellensége, hajrá!

Győzz le két entitást!

A 61. és 62. már remegve várja a legtöbb végzetúr érkezését, szerencsére nekem a 33. van soron csak, ettől függetlenül csak töltelék, mivel nem ismételhető a végtelenségig a többivel ellentétben.

Sebezz 60-szor kritikusat fegyvereddel portyázás során úgy, hogy te támadsz!

Mint a bénítós, de ez tetszik... mégsem lett meg a focicsapat. De akkor már annyi, mint a bénításnál, főleg hogy ez nehezebb... vagy nem?

Bónusz: kihívás!

Légyszi, légyszi, légyszi... már felvetettük páran ezelőtt, semmi reakció, de olyan nagyon jó lenne.... legyen 50 és mindenki boldog. Főleg én! Ilyen típusú egyébként sincs.

Bónusz: kivégzés!

Végezz ki 10 végzeturat! (vagy amennyit akarsz): portyát variálandó, biztos inkább ezt csinálnám, mint a köveket gyűjteném.

CSP-ből kéne okosságot kihozni, de semmi nem jut az eszembe, ami nem kizárólag a véletlenen múlna.
Dátum: 2010.08.12. 12:20:39
Akkor most én is idepofátlankodom, nekem semmi bajom nincs velük. Régebben volt, azóta kapott egy százast minden tulajdonságom, és jó is lett
Dátum: 2010.08.11. 23:59:46
Régebben biztosan nem így volt, reklamáltam is érte emlékszem, aztán megkaptam az okosságot.
Dátum: 2010.08.11. 23:20:21
Kérdés kivégzéssel kapcsolatban. Eddig úgy tudtam hogy kivégzed az ellenfeled, ha:

1. varázslatkörben levitted az életét 1+kivégzésszintre vagy 1-re, nem tudom már
2. ha itt nem, akkor végigmegy az összes harci kör, és utána vizsgál, hasonló alapon.

Van valami más is? Az előbb lettem kivégezve állatok által ugyanis az 1. harci kör után
Dátum: 2010.08.11. 00:04:06
OFF: Cyronnak pedig nagyon erős karaktere van, lásd összes relikvia (mennyi dukát lehetett az mind ), messze kimagasló küldetésszám (nem is tudom hogy lehet ennyi egyáltalán), sőt már VF-ezik is ha jól tudom (pedig mintha a Légióban ez tilos lett volna )
Dátum: 2010.08.10. 18:10:17
Most akkor aki nyer elveszi az eredeti tulaj LÉjét? Ezek is csak 15% felett üthetnek? Érvényesek rájuk a karakter ill. szövetségbónuszok? Ha igen akkor milyen mennyiségben? Állata is lesz az avatárnak? Ha igen akkor mennyi? Az avatárra csak támadni lehet vagy kihívni is szabad?

Nekem ez így még nem tetszik
Dátum: 2010.08.10. 12:09:11
Az állatom elnyelése csökkenti az ellenfél állatai által okozott sebzést?
Dátum: 2010.08.03. 07:31:42
tudom-tudom, magát a kiírás tényét jegyeztem meg
Dátum: 2010.08.03. 01:02:46
Az ehhez a vadászathoz tartozó kérdésre helyesen válaszoltál, +14% lélekenergiát fogsz kapni!

ez tök jó, eddig csak a 10%-ot írta ki, nem?
Dátum: 2010.07.25. 20:04:38
bug bug hátán kérem szépen

vagy csak ez is egy event hogy izgalmasabb legyen? Kiszámíthatatlanság!
Dátum: 2010.07.23. 20:27:14
Ez nálam is előfordult kétszer, de ha még most javításra kerül akkor nem végzetes
Dátum: 2010.07.15. 16:58:34
1. Richard A. Knaak: Az Ősök háborúja trilógia (Végtelen Forrás, Démonlélek, Meghasadt föld)
2. Richard A. Knaak - Mel Odom - Richard A. Knaak: Diablo könyvek (A vér szava, A gonosz ösvénye, Az árnyak birodalma). Nem tudom hogy trilógia-e, mert tartalmilag nem függnek össze
3. Stephen King: Setét torony sorozat
Dátum: 2010.07.06. 22:40:58
rettegünk
Dátum: 2010.07.06. 21:17:55
Tapasztalatkő: Típus: relikvia
Hatás: Állataid a csatákból 20%-kal több tapasztalati pontot kapnak

Kihívásra is hat?
Dátum: 2010.07.06. 20:55:34
Hát persze Miss VU-függő
Dátum: 2010.07.06. 20:31:18
Na hát rohadjak meg ha Illúzia V1en szabályosan csinált annyi kihívást.

Nem fer és nem igazságos, sőt nem szabályos, mert amióta bejött a kihívás rendszer 5 kivételével MINDEN egyes PPm kihívásra ment, erre jön egy 54-es karakter (50. szinten kezdődik a V4!!!) és lenyom 400al.

Továbbá hasonló ok miatt lett bannolva V4 elején pár elején.

*mod: visszafogottabb hangvétel
Na hát rohadjak meg ha Illúzia V1en szabályosan csinált annyi kihívást.

Nem fer és nem igazságos, sőt nem szabályos, mert amióta bejött a kihívás rendszer 5 kivételével MINDEN egyes PPm kihívásra ment, erre jön egy 54-es karakter (50. szinten kezdődik a V4!!!) és lenyom 400al.

Továbbá hasonló ok miatt lett bannolva V4 elején pár elején.

*mod: visszafogottabb hangvétel
Dátum: 2010.07.06. 13:54:25
Idézet: Eliteninja - 2010.07.05. 20:34:03
V1- Pöttöm Panna 83. szint- Primal Gods.

Az agyára ment a random

Úgy néz ki nem sokáig bírta VU nélkül
Dátum: 2010.07.05. 20:56:48
taps, taps, még ilyet!