A PP még mindig nem teljesértékű nyersanyag. Azért
Miért kellett volna az adott TPt csökkenteni? Arra ott van a lefele támadás gyakorlata. De ha mondjuk felezné az adott TPt, akkor akiket most űberbrutállegyőzhetetlenfélisten portyakarakterekként ismerünk, azok ezzel a szakival teljesjogú istenekké válnának a könyezetükben. Azt pedig a többség és Miklósék sem szeretnék.
Ennyire egyszerű az oka.
Hozzászólások - LoWs
Dátum: 2010.01.27. 13:07:51
Dátum: 2010.01.27. 10:30:16
Erre halad a játék..
legalábbis a portya része mindenképp.
legalábbis a portya része mindenképp.
Dátum: 2010.01.27. 07:42:06
Melyik húros hangszer?
Zongora
Fuvola
Gitár
Dob
Gitár és a zongora is úros hangszer. Egyiket pengetik másikat ütik.
Zongora
Fuvola
Gitár
Dob
Gitár és a zongora is úros hangszer. Egyiket pengetik másikat ütik.
Dátum: 2010.01.27. 07:38:08
hogy hívták mátyás hires seregét?
fehér
a gonosz
nem is volt ilyen
fekete
Szerintem ezt nem kell kommentálnom
fehér
a gonosz
nem is volt ilyen
fekete
Szerintem ezt nem kell kommentálnom
Dátum: 2010.01.22. 02:45:13
Miért kell eltörölni a portyakarikat?
Mert 1/4-1/5-öd annyi őskövet vesznek mint egy vadász. A nem VFeseknél meg még ennél is rosszabb az arány.
Szerintem ez mindent megmagyaráz.
Mert 1/4-1/5-öd annyi őskövet vesznek mint egy vadász. A nem VFeseknél meg még ennél is rosszabb az arány.
Szerintem ez mindent megmagyaráz.
Dátum: 2010.01.20. 21:31:13
Én is szinte mindig kiakasztom a kreatív-mérőt
Mondjuk erre tényleg használható a szaki...
A TP nem hiszem, hogy %-osan kisebb lenne. Még sose kaptam 3TP alatt olyan embertöl aki 20%on állt volna.
Mondjuk erre tényleg használható a szaki...
A TP nem hiszem, hogy %-osan kisebb lenne. Még sose kaptam 3TP alatt olyan embertöl aki 20%on állt volna.
Dátum: 2010.01.20. 21:26:18
Én kiírtam az a karakterlapra, hogy nem vadászom ha kamráznak és tényeg nem teszem. Max ha nállunk van a HT akkor. Jah.. és húzom a másodlagosokat, hogy ha legalább a varázslatom összejön akkor is kapjanak párszázat az állatkák. 2x is gondolják meg, kit akarnak kamrázni!
Az hogy 80-90%ban 0 LÉt hoznak töllem, az evidens. Akinek így is megéri támadni, azzal már nem sokat lehet kezdeni.
Az hogy 80-90%ban 0 LÉt hoznak töllem, az evidens. Akinek így is megéri támadni, azzal már nem sokat lehet kezdeni.
Dátum: 2010.01.20. 21:22:14
Ugyan így vagyok ezzel. Teljesen. Csak küldi miatt vadászom. Akkor fogom be az állataimat is. Ezenkívül soha nem fogok vadászni.
Tehát nekem is megéri a szaki. Így legalább nem ütök luftokat.
A képlettel csak egy gond van szerintem: a 20-100%os rész.
Ez azért jó mert másokat is zaklatnak a portyások, nem csak a farmokat. Viszont rossz mert méginkább lutrivá válik a portya
Tehát nekem is megéri a szaki. Így legalább nem ütök luftokat.
A képlettel csak egy gond van szerintem: a 20-100%os rész.
Ez azért jó mert másokat is zaklatnak a portyások, nem csak a farmokat. Viszont rossz mert méginkább lutrivá válik a portya
Dátum: 2010.01.20. 17:50:55
Én akkor nem értek itt valamit. Ha bejön valami ami mindenkinek előnyt adhat az "kötelező". Ha van/bejön valami ami csak pár embernek, vagy egy azt használó rétegnek ad bónuszt, akkor az már "táp" és törlendő. Akkor mi a fenéért változik bármi is?
A Kreatív a visszaélések miatt lett olyan sz@r mint most. Egyébként pedig tényleg a vadászat alternatívájává tette a portyázást (a kivégzéssel karöltve)! A kivégzés azért mert voltak akik ésszel használták. A portyázás azért lett ilyen mert az ügyesebbek kiemelkedhettek, és ezt nem lehet hagyni! Ezért lebutítják és tönkrevágják az egészet.
Akkor hol van a középút? A VF vs EH lenne az? Ne röhögtessetek már! Kb 5-10% azoknak az aránya akik valamit is érnek az EHval. Azok meg akik tényleg haszonnal nyomják az EH-t a VFhez képest, szerintem még ennyien sincsenek. Max 5%...
Ez nem alternatíva!
Mindig csak azokat büntetik akik valamivel többek másoknál! Mivel vadászni egy orángután is megtanítható, így várható hogy nemsoká visszafogjuk sírni a mostani rendszert is. Mi portyázó karakterek
A Kreatív a visszaélések miatt lett olyan sz@r mint most. Egyébként pedig tényleg a vadászat alternatívájává tette a portyázást (a kivégzéssel karöltve)! A kivégzés azért mert voltak akik ésszel használták. A portyázás azért lett ilyen mert az ügyesebbek kiemelkedhettek, és ezt nem lehet hagyni! Ezért lebutítják és tönkrevágják az egészet.
Akkor hol van a középút? A VF vs EH lenne az? Ne röhögtessetek már! Kb 5-10% azoknak az aránya akik valamit is érnek az EHval. Azok meg akik tényleg haszonnal nyomják az EH-t a VFhez képest, szerintem még ennyien sincsenek. Max 5%...
Ez nem alternatíva!
Mindig csak azokat büntetik akik valamivel többek másoknál! Mivel vadászni egy orángután is megtanítható, így várható hogy nemsoká visszafogjuk sírni a mostani rendszert is. Mi portyázó karakterek
Dátum: 2010.01.20. 16:58:21
Szerintem többekközött miattam ment rá Phobos az EHra.. ezért részben én is rosszul érzem magam.
Figyelembe vetted, hogy akiket támadtál, nem 100%os portyastátuszban voltak? Vagy abban voltak?
Mert ez az átbaszás benen szerintem. A képlet ezen része teszi igen nehezen használhatóvá a szakit. Csak nagyon speciális karaktereknek érHETI meg kifejleszteni. Akkor is hosszútávon.
Az EH nem ad semmiféle használható LE/TP arányt. Rövidebben: sz@r az egész. DE! Van itt egy DE. Mégpedig azért mert ha valaki random embereket támad és nem figyeli azokat, hogy mikor érdemes támadni a nagy fogás reményében, az valószínűleg sok nulla vagy ahoz közeli portyát csinál. Ezeket hozza fel a szaki. Ebben van a haszna. Phobosnak szerintem alig vannak a szaki által maximalizált érték alatti portyái, így neki különösen sokáig tart majd a megtérülés. Ezt neki is írtam üzenetben.
Ha nem lenne az a 20-100%os módosító a képletben, akkor használható lenne a szaki. Így viszont piszkosul nem az.
Figyelembe vetted, hogy akiket támadtál, nem 100%os portyastátuszban voltak? Vagy abban voltak?
Mert ez az átbaszás benen szerintem. A képlet ezen része teszi igen nehezen használhatóvá a szakit. Csak nagyon speciális karaktereknek érHETI meg kifejleszteni. Akkor is hosszútávon.
Az EH nem ad semmiféle használható LE/TP arányt. Rövidebben: sz@r az egész. DE! Van itt egy DE. Mégpedig azért mert ha valaki random embereket támad és nem figyeli azokat, hogy mikor érdemes támadni a nagy fogás reményében, az valószínűleg sok nulla vagy ahoz közeli portyát csinál. Ezeket hozza fel a szaki. Ebben van a haszna. Phobosnak szerintem alig vannak a szaki által maximalizált érték alatti portyái, így neki különösen sokáig tart majd a megtérülés. Ezt neki is írtam üzenetben.
Ha nem lenne az a 20-100%os módosító a képletben, akkor használható lenne a szaki. Így viszont piszkosul nem az.
Dátum: 2010.01.17. 02:49:50
Aki többet foglalkozik a játékkal, az nehogy már ne húzhasson el attól aki csak 2-3 naponta néz rá. Olyan mintha a suliba te is mindig csak a nap utolsó órájára mennél ba amikor felírják a neveket.
A két felesleges oszlop pedig egyáltalán nem felesleges. Máshonnan igen nehezen értesülnénk arról, hogy ki-mikor csatlakozott és mikor lépett be utoljára.
A két felesleges oszlop pedig egyáltalán nem felesleges. Máshonnan igen nehezen értesülnénk arról, hogy ki-mikor csatlakozott és mikor lépett be utoljára.
Dátum: 2010.01.14. 18:32:47
A nyár nállam sem a VUról szólt tavaly sem, és most sem fog. Viszont nyaralást leszámítva legalább esténként 2-3x 5-10 percet rá tudok szánni, hogy elverjem a vadászatban szerzett LÉt. Ha a portyázás ki is marad. A fórumot meg ilyenkor teljesen el is felejtem.. max esős vasárnapokon nézem meg
Tehát szerintem nem kell a szünet. Az emberek nagyrésze meg tudja oldani valahogy. Ha más nem, heti egyszeri belépéssel.
Legalább mindenkinem meg lesz az össszes gyorsítás
Tehát szerintem nem kell a szünet. Az emberek nagyrésze meg tudja oldani valahogy. Ha más nem, heti egyszeri belépéssel.
Legalább mindenkinem meg lesz az össszes gyorsítás
Dátum: 2010.01.11. 14:24:08
Fen lehet. De a középmezőny teteje/közepe eddig is lefele ütlegelt. Ezután kizárólag erre fog. Ezt pedig mi szívjuk meg. Akik itt vannak. Igaz, van célpontjuk dögivel, de ők nem 30-50en vannak mint a TOP.
Eddig is voltak gondjaim a regelente 0 ÉPvel ébredéssel, ezután ez midnenapos lesz. Pedig nem vagyok egy farm karakter
Eddig is voltak gondjaim a regelente 0 ÉPvel ébredéssel, ezután ez midnenapos lesz. Pedig nem vagyok egy farm karakter
Dátum: 2010.01.11. 14:09:03
Mortimer: Teljesen igaz.
Melelsleg a szakértelem ha jól sejtem akkor a 20-40 szint közötti, kizárólag portyás karaktereknek jó és hasznos.
10-30as szinten igen kevesen tudják kifejleszteni. Ezért talán ott még nem lesz akkora lefele zaklatás. Talán...
Melelsleg a szakértelem ha jól sejtem akkor a 20-40 szint közötti, kizárólag portyás karaktereknek jó és hasznos.
10-30as szinten igen kevesen tudják kifejleszteni. Ezért talán ott még nem lesz akkora lefele zaklatás. Talán...
Dátum: 2010.01.10. 10:24:39
Kardhossz szerint mi a sorrend? (legkisebbtől kezdd)
daito, wakazasi, tanto, katana
katana, daito, wakazasi, tanto
wakazasi, katana, daito, tanto
tanto, wakazasi, katana, daito
Szeretem a fegyvereket.. na de azért ennyire nem!
Egy japán srác sem biztos, hogy tudná a választ. Nem hogy egy magyar!
Törlendő!
daito, wakazasi, tanto, katana
katana, daito, wakazasi, tanto
wakazasi, katana, daito, tanto
tanto, wakazasi, katana, daito
Szeretem a fegyvereket.. na de azért ennyire nem!
Egy japán srác sem biztos, hogy tudná a választ. Nem hogy egy magyar!
Törlendő!
Dátum: 2010.01.06. 12:21:14
Én VFezek és eszem ágában sincs elfelejteni ezért a szakértelemért. Jól látod.
Szerintem mások sem fogják Eddig legalábbis az összes ember akivel beszéltem ezt állította. Tehát nem várható nagy vágóhídra menetelés.
Szerintem mások sem fogják Eddig legalábbis az összes ember akivel beszéltem ezt állította. Tehát nem várható nagy vágóhídra menetelés.
Dátum: 2010.01.05. 23:53:02
Kiszámoltam.
Egy LEt sem érdemes erre az új szakira. VFel duplázom a vadászós LE-t. Ezzel meg kb a 50LE /TPt sem érem el. Ráadásul bukom a VFet is. Tehát aki gyengülni akar annak ez a szaki igencsak ajánlott. Esetleg még azoknak a portyásoknak is akik soka 0Lés portyát tolnak és soha nem vadásznak. Nekik talán, esetleg megérhati hosszútávon.
Egy LEt sem érdemes erre az új szakira. VFel duplázom a vadászós LE-t. Ezzel meg kb a 50LE /TPt sem érem el. Ráadásul bukom a VFet is. Tehát aki gyengülni akar annak ez a szaki igencsak ajánlott. Esetleg még azoknak a portyásoknak is akik soka 0Lés portyát tolnak és soha nem vadásznak. Nekik talán, esetleg megérhati hosszútávon.
Dátum: 2010.01.05. 22:48:46
90es szintig vittem Barbárral 2h mace speccel WW.
Frost sorcim is volt 86os azt hiszem.
Jah.. és paladin 75 (kb)
Imádtam a gémet. Még most is néha felrakom és tolok vele picit.
Online kár, hogy farmolássá butult és 1 hét alatt 70 lehet az ember. Anno offline vagy egy év volt összehozni ezeket a karikat
Frost sorcim is volt 86os azt hiszem.
Jah.. és paladin 75 (kb)
Imádtam a gémet. Még most is néha felrakom és tolok vele picit.
Online kár, hogy farmolássá butult és 1 hét alatt 70 lehet az ember. Anno offline vagy egy év volt összehozni ezeket a karikat
Dátum: 2010.01.05. 18:54:15
A VF-es kizárás érthető. De tényleg károsnak tartom én is.
Az LE/TP arány problémájáról: a 150 tényleg igencsak jónak számít. Én már a 100LE/TP aránnyal is jól elvagyok 12es szinten.
Kiszámolva az általam kihámozott képlettel: 12*120*0,2*2=576 LE. Ennyit kapnék fixen a velem egyszintűekért. Azaz 5-6 TPért. Ezzel 100LE/TP kipipálva.
A 47es karakteremmel viszont más eredmény jött ki: 47*470*0,2=4418 (Kreatív nélkül!)
47es embereket támadvakb 14-17 TP jött eddig ki. 51eseket, akkor meg 28. Tehát ezen a szinten már régen nem 100LE/TPről beszélhetünk, hanem akár 300-ról is. Szerintem elszámoltam valamit, vagy erre még jön módosítás, de ez tul szép. Ennyire nem szeretik Miklósék a portyázósokat
Az LE/TP arány problémájáról: a 150 tényleg igencsak jónak számít. Én már a 100LE/TP aránnyal is jól elvagyok 12es szinten.
Kiszámolva az általam kihámozott képlettel: 12*120*0,2*2=576 LE. Ennyit kapnék fixen a velem egyszintűekért. Azaz 5-6 TPért. Ezzel 100LE/TP kipipálva.
A 47es karakteremmel viszont más eredmény jött ki: 47*470*0,2=4418 (Kreatív nélkül!)
47es embereket támadvakb 14-17 TP jött eddig ki. 51eseket, akkor meg 28. Tehát ezen a szinten már régen nem 100LE/TPről beszélhetünk, hanem akár 300-ról is. Szerintem elszámoltam valamit, vagy erre még jön módosítás, de ez tul szép. Ennyire nem szeretik Miklósék a portyázósokat
Dátum: 2010.01.05. 18:27:34
A képletben amit Miklós írt az egyik hozzászólásában, nem szerepel sebzés. Csak szakiösszeg és szint.
Ha tévedek akkor kérlek javíts ki. Jó lenne teljesen tisztán látni a témában.
Ha tévedek akkor kérlek javíts ki. Jó lenne teljesen tisztán látni a témában.