Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - LoWs

Dátum: 2010.01.27. 13:07:51
A PP még mindig nem teljesértékű nyersanyag. Azért

Miért kellett volna az adott TPt csökkenteni? Arra ott van a lefele támadás gyakorlata. De ha mondjuk felezné az adott TPt, akkor akiket most űberbrutállegyőzhetetlenfélisten portyakarakterekként ismerünk, azok ezzel a szakival teljesjogú istenekké válnának a könyezetükben. Azt pedig a többség és Miklósék sem szeretnék.

Ennyire egyszerű az oka.
Dátum: 2010.01.27. 10:30:16
Erre halad a játék..
legalábbis a portya része mindenképp.
Dátum: 2010.01.27. 07:42:06
Melyik húros hangszer?
Zongora
Fuvola
Gitár
Dob

Gitár és a zongora is úros hangszer. Egyiket pengetik másikat ütik.
Dátum: 2010.01.27. 07:38:08
hogy hívták mátyás hires seregét?
fehér
a gonosz
nem is volt ilyen
fekete

Szerintem ezt nem kell kommentálnom
Dátum: 2010.01.22. 02:45:13
Miért kell eltörölni a portyakarikat?
Mert 1/4-1/5-öd annyi őskövet vesznek mint egy vadász. A nem VFeseknél meg még ennél is rosszabb az arány.

Szerintem ez mindent megmagyaráz.
Dátum: 2010.01.20. 21:31:13
Én is szinte mindig kiakasztom a kreatív-mérőt

Mondjuk erre tényleg használható a szaki...

A TP nem hiszem, hogy %-osan kisebb lenne. Még sose kaptam 3TP alatt olyan embertöl aki 20%on állt volna.
Dátum: 2010.01.20. 21:26:18
Én kiírtam az a karakterlapra, hogy nem vadászom ha kamráznak és tényeg nem teszem. Max ha nállunk van a HT akkor. Jah.. és húzom a másodlagosokat, hogy ha legalább a varázslatom összejön akkor is kapjanak párszázat az állatkák. 2x is gondolják meg, kit akarnak kamrázni!

Az hogy 80-90%ban 0 LÉt hoznak töllem, az evidens. Akinek így is megéri támadni, azzal már nem sokat lehet kezdeni.
Dátum: 2010.01.20. 21:22:14
Ugyan így vagyok ezzel. Teljesen. Csak küldi miatt vadászom. Akkor fogom be az állataimat is. Ezenkívül soha nem fogok vadászni.
Tehát nekem is megéri a szaki. Így legalább nem ütök luftokat.

A képlettel csak egy gond van szerintem: a 20-100%os rész.
Ez azért jó mert másokat is zaklatnak a portyások, nem csak a farmokat. Viszont rossz mert méginkább lutrivá válik a portya
Dátum: 2010.01.20. 17:50:55
Én akkor nem értek itt valamit. Ha bejön valami ami mindenkinek előnyt adhat az "kötelező". Ha van/bejön valami ami csak pár embernek, vagy egy azt használó rétegnek ad bónuszt, akkor az már "táp" és törlendő. Akkor mi a fenéért változik bármi is?
A Kreatív a visszaélések miatt lett olyan sz@r mint most. Egyébként pedig tényleg a vadászat alternatívájává tette a portyázást (a kivégzéssel karöltve)! A kivégzés azért mert voltak akik ésszel használták. A portyázás azért lett ilyen mert az ügyesebbek kiemelkedhettek, és ezt nem lehet hagyni! Ezért lebutítják és tönkrevágják az egészet.

Akkor hol van a középút? A VF vs EH lenne az? Ne röhögtessetek már! Kb 5-10% azoknak az aránya akik valamit is érnek az EHval. Azok meg akik tényleg haszonnal nyomják az EH-t a VFhez képest, szerintem még ennyien sincsenek. Max 5%...
Ez nem alternatíva!

Mindig csak azokat büntetik akik valamivel többek másoknál! Mivel vadászni egy orángután is megtanítható, így várható hogy nemsoká visszafogjuk sírni a mostani rendszert is. Mi portyázó karakterek
Dátum: 2010.01.20. 16:58:21
Szerintem többekközött miattam ment rá Phobos az EHra.. ezért részben én is rosszul érzem magam.

Figyelembe vetted, hogy akiket támadtál, nem 100%os portyastátuszban voltak? Vagy abban voltak?
Mert ez az átbaszás benen szerintem. A képlet ezen része teszi igen nehezen használhatóvá a szakit. Csak nagyon speciális karaktereknek érHETI meg kifejleszteni. Akkor is hosszútávon.
Az EH nem ad semmiféle használható LE/TP arányt. Rövidebben: sz@r az egész. DE! Van itt egy DE. Mégpedig azért mert ha valaki random embereket támad és nem figyeli azokat, hogy mikor érdemes támadni a nagy fogás reményében, az valószínűleg sok nulla vagy ahoz közeli portyát csinál. Ezeket hozza fel a szaki. Ebben van a haszna. Phobosnak szerintem alig vannak a szaki által maximalizált érték alatti portyái, így neki különösen sokáig tart majd a megtérülés. Ezt neki is írtam üzenetben.

Ha nem lenne az a 20-100%os módosító a képletben, akkor használható lenne a szaki. Így viszont piszkosul nem az.
Dátum: 2010.01.17. 02:49:50
Aki többet foglalkozik a játékkal, az nehogy már ne húzhasson el attól aki csak 2-3 naponta néz rá. Olyan mintha a suliba te is mindig csak a nap utolsó órájára mennél ba amikor felírják a neveket.

A két felesleges oszlop pedig egyáltalán nem felesleges. Máshonnan igen nehezen értesülnénk arról, hogy ki-mikor csatlakozott és mikor lépett be utoljára.
Dátum: 2010.01.14. 18:32:47
A nyár nállam sem a VUról szólt tavaly sem, és most sem fog. Viszont nyaralást leszámítva legalább esténként 2-3x 5-10 percet rá tudok szánni, hogy elverjem a vadászatban szerzett LÉt. Ha a portyázás ki is marad. A fórumot meg ilyenkor teljesen el is felejtem.. max esős vasárnapokon nézem meg

Tehát szerintem nem kell a szünet. Az emberek nagyrésze meg tudja oldani valahogy. Ha más nem, heti egyszeri belépéssel.
Legalább mindenkinem meg lesz az össszes gyorsítás
Dátum: 2010.01.11. 14:24:08
Fen lehet. De a középmezőny teteje/közepe eddig is lefele ütlegelt. Ezután kizárólag erre fog. Ezt pedig mi szívjuk meg. Akik itt vannak. Igaz, van célpontjuk dögivel, de ők nem 30-50en vannak mint a TOP.

Eddig is voltak gondjaim a regelente 0 ÉPvel ébredéssel, ezután ez midnenapos lesz. Pedig nem vagyok egy farm karakter
Dátum: 2010.01.11. 14:09:03
Mortimer: Teljesen igaz.

Melelsleg a szakértelem ha jól sejtem akkor a 20-40 szint közötti, kizárólag portyás karaktereknek jó és hasznos.
10-30as szinten igen kevesen tudják kifejleszteni. Ezért talán ott még nem lesz akkora lefele zaklatás. Talán...
Dátum: 2010.01.10. 10:24:39
Kardhossz szerint mi a sorrend? (legkisebbtől kezdd)
daito, wakazasi, tanto, katana
katana, daito, wakazasi, tanto
wakazasi, katana, daito, tanto
tanto, wakazasi, katana, daito

Szeretem a fegyvereket.. na de azért ennyire nem!
Egy japán srác sem biztos, hogy tudná a választ. Nem hogy egy magyar!
Törlendő!
Dátum: 2010.01.06. 12:21:14
Én VFezek és eszem ágában sincs elfelejteni ezért a szakértelemért. Jól látod.
Szerintem mások sem fogják Eddig legalábbis az összes ember akivel beszéltem ezt állította. Tehát nem várható nagy vágóhídra menetelés.
Dátum: 2010.01.05. 23:53:02
Kiszámoltam.

Egy LEt sem érdemes erre az új szakira. VFel duplázom a vadászós LE-t. Ezzel meg kb a 50LE /TPt sem érem el. Ráadásul bukom a VFet is. Tehát aki gyengülni akar annak ez a szaki igencsak ajánlott. Esetleg még azoknak a portyásoknak is akik soka 0Lés portyát tolnak és soha nem vadásznak. Nekik talán, esetleg megérhati hosszútávon.
Dátum: 2010.01.05. 22:48:46
90es szintig vittem Barbárral 2h mace speccel WW.
Frost sorcim is volt 86os azt hiszem.
Jah.. és paladin 75 (kb)

Imádtam a gémet. Még most is néha felrakom és tolok vele picit.
Online kár, hogy farmolássá butult és 1 hét alatt 70 lehet az ember. Anno offline vagy egy év volt összehozni ezeket a karikat
Dátum: 2010.01.05. 18:54:15
A VF-es kizárás érthető. De tényleg károsnak tartom én is.

Az LE/TP arány problémájáról: a 150 tényleg igencsak jónak számít. Én már a 100LE/TP aránnyal is jól elvagyok 12es szinten.
Kiszámolva az általam kihámozott képlettel: 12*120*0,2*2=576 LE. Ennyit kapnék fixen a velem egyszintűekért. Azaz 5-6 TPért. Ezzel 100LE/TP kipipálva.
A 47es karakteremmel viszont más eredmény jött ki: 47*470*0,2=4418 (Kreatív nélkül!)
47es embereket támadvakb 14-17 TP jött eddig ki. 51eseket, akkor meg 28. Tehát ezen a szinten már régen nem 100LE/TPről beszélhetünk, hanem akár 300-ról is. Szerintem elszámoltam valamit, vagy erre még jön módosítás, de ez tul szép. Ennyire nem szeretik Miklósék a portyázósokat
Dátum: 2010.01.05. 18:27:34
A képletben amit Miklós írt az egyik hozzászólásában, nem szerepel sebzés. Csak szakiösszeg és szint.
Ha tévedek akkor kérlek javíts ki. Jó lenne teljesen tisztán látni a témában.