Csináltam egy kis doksit, én valahogy így gondolom ezt a fejlesztést
http://data.hu/get/4066356/Vegzetur_doksi.doc
8 oldal lett, szóval nem másolom be ide
Hozzászólások - LanMaffia
Dátum: 2011.07.25. 14:50:31
Dátum: 2011.07.24. 11:52:45
Hajrá Schumi! TOP5 !
Dátum: 2011.07.22. 20:28:49
jah
Dátum: 2011.07.22. 14:40:02
respect
Dátum: 2011.07.21. 20:47:44
Viszont ha már SZKP akkor nem kell arany meg ezüst jutalom, elég csak gyűjteni, és majd egyszer beváltani, ha összegyűlt annyi. Ezzel egyben jutalmaznánk is az aktív játékosokat.
És továbbra is az aktivitás mellett vagyok, kivégzés, lopás, állatölés, háború, ez így nagyon unalmas. Meg a LÉ/TP... Az kapjon fél milla LÉ-t akit ez nem érdekel
És továbbra is az aktivitás mellett vagyok, kivégzés, lopás, állatölés, háború, ez így nagyon unalmas. Meg a LÉ/TP... Az kapjon fél milla LÉ-t akit ez nem érdekel
Dátum: 2011.07.21. 17:26:02
Ami most jó később sz@r lesz.
Dátum: 2011.07.21. 17:25:22
Vízből
Felicia én melletted állok, érdekes kérdés szerintem - Főleg a plusz infók miatt.
Felicia én melletted állok, érdekes kérdés szerintem - Főleg a plusz infók miatt.
Dátum: 2011.07.21. 14:47:30
Valakik itt nem látják hogy mi van
18. szinten ez nem igen fog érinteni téged, sry. Ha ügyes vagy, akkor igen, akkor grat. Az ügyes vagy alatt azt értem, hogy a szövetség többi tagja elég magas szintű ahhoz hogy körbeépítsen
50. szinten kb. semmi esélyed hogy ez érintsen, mivel az épületek fele fel sincs húzva. És remélem kib@szott drága az épület és csomó minden előfeltétele lesz
Senki nem mondta hogy 1 hónap alatt kell ezeket végigpörgetni. Valahol 1.5 hónap alatt fog sikerülni, illetve - remélem - legtöbb helyen azért bevárják azt akinek még 2.000 TP hiányzik a szintlépéshez, és csak akkor adják le az uccsó kvesztet.
Legyen már benne gyilkolós, rablós, vágd le a fejét küldetés is, sokkal izgalmasabb lenne a játék.
2 szint lépősre meg még Yagamit nem láttam panaszkodni, szóval addig csend legyen alul is
Focis hasonlatokat mellőzzétek légyszi, nagyon béna.
Jutalomosztáshoz: van 10 küldetés, ha mind a 10-ben részt vettél, kapsz valami übercuccot. Ha csak 7-9, akkor kisebb cuccot, ha 5-6, akkor még kisebbet, a többi nem kap semmit se. Miért? Mert csak, játsszál vazze, ne csak a másik nyomassa már, te meg csak a markod tartsd.
18. szinten ez nem igen fog érinteni téged, sry. Ha ügyes vagy, akkor igen, akkor grat. Az ügyes vagy alatt azt értem, hogy a szövetség többi tagja elég magas szintű ahhoz hogy körbeépítsen
50. szinten kb. semmi esélyed hogy ez érintsen, mivel az épületek fele fel sincs húzva. És remélem kib@szott drága az épület és csomó minden előfeltétele lesz
Senki nem mondta hogy 1 hónap alatt kell ezeket végigpörgetni. Valahol 1.5 hónap alatt fog sikerülni, illetve - remélem - legtöbb helyen azért bevárják azt akinek még 2.000 TP hiányzik a szintlépéshez, és csak akkor adják le az uccsó kvesztet.
Legyen már benne gyilkolós, rablós, vágd le a fejét küldetés is, sokkal izgalmasabb lenne a játék.
2 szint lépősre meg még Yagamit nem láttam panaszkodni, szóval addig csend legyen alul is
Focis hasonlatokat mellőzzétek légyszi, nagyon béna.
Jutalomosztáshoz: van 10 küldetés, ha mind a 10-ben részt vettél, kapsz valami übercuccot. Ha csak 7-9, akkor kisebb cuccot, ha 5-6, akkor még kisebbet, a többi nem kap semmit se. Miért? Mert csak, játsszál vazze, ne csak a másik nyomassa már, te meg csak a markod tartsd.
Dátum: 2011.07.20. 19:13:25
Idézet: Miklós - 2011.07.20. 14:09:03
- Növeljétek meg a lélekkút méretét a küldetés felvételétől kezdve 5%-kal!
Fasza
- Építsetek 10 szintet tetszőleges épületen! (Hatalom Tornyát is lehet)
Ez is fasza, de ha van készen pár épületterv, pl. kristályosító 2000. szintig, az jó lenne.
- Arassatok győzelmet 3 háborúban!
Még faszább! Játsszunk is már valamit. Következő project meg a háborús rendszer. Aki nem akar háborúzni, az nem érdekel. Kb.
- Gyűjtsetek X szinguláris anomáliát! (a küldetés ideje alatt portyázással és vadászattal találhattok szinguláris anomáliát a
térképdarabokhoz hasonlóan)
(X= taglétszám** x 5)
Fasza.
- Győzzetek le 3 epikus szörnyet!
Fasza.
- Aktiváljátok a Pusztítás Citadelláját 7 alkalommal!
Szerintem Logan most össze_-te magát, hadd menjen. Rípolók, csend!
- Lépjetek szintet X alkalommal!
(X = taglétszám x 1)
Ez is uncsi, de oké. Kis karakterekkel lehet machinálni, de nem a végtelenségig.
- Használjátok a manakonstrukciót X alkalommal!
(X = taglétszám x 3)
Szintén unalmas, de oké.
- Egyetlen napon menjetek el legalább X alkalommal vadászni!
(X = taglétszám x 50)
Hajrá!
- Győzzetek X kihívásban amit ti kezdeményeztek!)
(X = taglétszám x 10)
Tetszik.
Igazából azt látom hogy csomó tamagocsizós küldetés van itt, de nem kárhoztatok senkit, fele ilyen jókat se tudok most mondani.
Viszont ez a jutalmazás dolog érdekes lehet kis szintű karaktereknek.
Összevetve mindenképpen dicséretes dolog maga a kezdeményezés is, sajnálatos hogy nem lehet belőle pörgősebb dolgot kihozni, de ez a játékmenet sajátossága.
- Növeljétek meg a lélekkút méretét a küldetés felvételétől kezdve 5%-kal!
Fasza
- Építsetek 10 szintet tetszőleges épületen! (Hatalom Tornyát is lehet)
Ez is fasza, de ha van készen pár épületterv, pl. kristályosító 2000. szintig, az jó lenne.
- Arassatok győzelmet 3 háborúban!
Még faszább! Játsszunk is már valamit. Következő project meg a háborús rendszer. Aki nem akar háborúzni, az nem érdekel. Kb.
- Gyűjtsetek X szinguláris anomáliát! (a küldetés ideje alatt portyázással és vadászattal találhattok szinguláris anomáliát a
térképdarabokhoz hasonlóan)
(X= taglétszám** x 5)
Fasza.
- Győzzetek le 3 epikus szörnyet!
Fasza.
- Aktiváljátok a Pusztítás Citadelláját 7 alkalommal!
Szerintem Logan most össze_-te magát, hadd menjen. Rípolók, csend!
- Lépjetek szintet X alkalommal!
(X = taglétszám x 1)
Ez is uncsi, de oké. Kis karakterekkel lehet machinálni, de nem a végtelenségig.
- Használjátok a manakonstrukciót X alkalommal!
(X = taglétszám x 3)
Szintén unalmas, de oké.
- Egyetlen napon menjetek el legalább X alkalommal vadászni!
(X = taglétszám x 50)
Hajrá!
- Győzzetek X kihívásban amit ti kezdeményeztek!)
(X = taglétszám x 10)
Tetszik.
Igazából azt látom hogy csomó tamagocsizós küldetés van itt, de nem kárhoztatok senkit, fele ilyen jókat se tudok most mondani.
Viszont ez a jutalmazás dolog érdekes lehet kis szintű karaktereknek.
Összevetve mindenképpen dicséretes dolog maga a kezdeményezés is, sajnálatos hogy nem lehet belőle pörgősebb dolgot kihozni, de ez a játékmenet sajátossága.
Dátum: 2011.07.18. 14:02:27
Miklós ötlete tetszik, de a "ha más nincs, akkor legyen végzetmedál" opcióra is lehetne -majd- valami
Dátum: 2011.07.15. 16:14:13
De hogy a f@szba jön ide a póker meg a foci?
Csalás volt és kész, ezek szerint szabad, induljon a banzáj.
Csalás volt és kész, ezek szerint szabad, induljon a banzáj.
Dátum: 2011.07.15. 15:24:48
Én úgy érzem hogy tutira át lettem baszva. Nem erre neveztem és kész.
Alapvető marhaságok:
- nem jelezzük hogy hányan vannak egy csapatban, csak a csapaterősséget. FAIL
- mi az már hogy a játékosok összeálltak mint a molekulák, hogy ugyanúgy álljanak a csapatok? Hát ti állítottátok be a találati esélyt! Még hogy molekulák.
- kiírjátok 1 nappal zárás előtt, hogy mindjárt zárás. Igaz, hogy amikor anyád, a púpos molad kihajított a vackából, gonosz banyák szoptattak cserébe a kevéske agyadért?
- benevezek a versenyre, erre kitaláljátok roppant bölcsen hogy platina, és hogy majd lehet váltani. Persze azt elfelejtik közölni hogy ez is beleszámít az átlépésekbe, tehát alap 10%-on lettem.
- 3.-ok lettünk, toltam a vadászatot ahogy csak bírtam (még jó hogy nem keltem fel fél 4-kor munka előtt még vadászni) azokkal a rohadt kvízekkel, amit nem néz már a fene se, mert olyan idegesítő, mint a fene, ott a script ami illegális, de megtűrt, és kész. Na ezzel arra akarok kilyukadni hogy volt nekem olyan hogy vagy platina, vagy végzet medál. TAPS
Felbasztam magam.
Alapvető marhaságok:
- nem jelezzük hogy hányan vannak egy csapatban, csak a csapaterősséget. FAIL
- mi az már hogy a játékosok összeálltak mint a molekulák, hogy ugyanúgy álljanak a csapatok? Hát ti állítottátok be a találati esélyt! Még hogy molekulák.
- kiírjátok 1 nappal zárás előtt, hogy mindjárt zárás. Igaz, hogy amikor anyád, a púpos molad kihajított a vackából, gonosz banyák szoptattak cserébe a kevéske agyadért?
- benevezek a versenyre, erre kitaláljátok roppant bölcsen hogy platina, és hogy majd lehet váltani. Persze azt elfelejtik közölni hogy ez is beleszámít az átlépésekbe, tehát alap 10%-on lettem.
- 3.-ok lettünk, toltam a vadászatot ahogy csak bírtam (még jó hogy nem keltem fel fél 4-kor munka előtt még vadászni) azokkal a rohadt kvízekkel, amit nem néz már a fene se, mert olyan idegesítő, mint a fene, ott a script ami illegális, de megtűrt, és kész. Na ezzel arra akarok kilyukadni hogy volt nekem olyan hogy vagy platina, vagy végzet medál. TAPS
Felbasztam magam.
Dátum: 2011.07.14. 22:42:53
Az én fejlesztési ötletem:
Vegyük már ki ezt a szerencsétlen kvízt a játékból, csak nyűg az egész. Van valaki aki szereti is csinálni?
Vegyük már ki ezt a szerencsétlen kvízt a játékból, csak nyűg az egész. Van valaki aki szereti is csinálni?
Dátum: 2011.07.14. 14:08:16
De miért nem lehet ezt a zárás dolgot is konkretizálni hamarabb... :|
Dátum: 2011.07.14. 13:09:45
Háh
No de itt páran arról zajonganak és Miklós is említette hogy kinek mekkora a teljesítménye az eventben. Csak hát itt aztán egyáltalán nem kellett odatennie magát az embernek, ha úgy akartad nem változtattál semmi se, és ugyanúgy megvagy. De azért páran biztos csomósra izzadták a hajukat.
No de itt páran arról zajonganak és Miklós is említette hogy kinek mekkora a teljesítménye az eventben. Csak hát itt aztán egyáltalán nem kellett odatennie magát az embernek, ha úgy akartad nem változtattál semmi se, és ugyanúgy megvagy. De azért páran biztos csomósra izzadták a hajukat.
Dátum: 2011.07.14. 12:57:43
Azt mondja már meg nekem valaki hogy ebben az eventben mi volt a teljesítmény.
Dátum: 2011.07.14. 12:41:33
Én összegyűjtöttem egy csomót, úgy hogy jelenleg maxon vagyok PPből és CSPből is, nincs botom se, van 3 arany medálom, és az elején átváltottam másik csapatba (ez is egy unfair-szagú dolog volt egyébként). Most meg azért mert nem ültem itt tegnap pölö, bukom az egészet, az ezüst is annyit ér, mint a semmi
Nem érdekel különösképpen a jutalom, millió meg egy dologról maradtam már le, de szar van a palacsintában.
Nem érdekel különösképpen a jutalom, millió meg egy dologról maradtam már le, de szar van a palacsintában.
Dátum: 2011.07.14. 12:05:55
De én lehet akkor se leszek itt
Lemegy az event én meg itt lesz a semmi nélkül
*Abba kéne hagynom a munkát*
Lemegy az event én meg itt lesz a semmi nélkül
*Abba kéne hagynom a munkát*
Dátum: 2011.07.14. 11:35:17
Ez nem tetszik nekem Meg ez a "csak" végzet medál se tetszik.
Dátum: 2011.07.14. 11:25:36
Na de most srácok akkor mi a helyzet? végzet medál a jussa annak, aki nem kap platinát?