Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Darkshade

Dátum: 2009.04.24. 14:02:52
Milyen televízió adók vannak alapból.
Tv2,M1,M2,RTL
M1,M2,RTL
Tv2,RTL,M1
Tv2,M2,RTL
Törlés, kérdőjel hiánya és rossz megfogalmazás /nem tudom mi lehetne/ , valamint ha valaki valamilyen országhatár közelében lakik már más a helyzet. Pl. Nálunk: ORF 1-2(osztrák határ miatt simán jön szobaantennával, néha a szlovén is /légköri viszonyoktól függően)
Dátum: 2009.04.24. 12:46:45
Kik voltak a kozákok?
Szökött jobbágyok*
Üldözött nemesek
Bizánci papok
Áruló katonai vezetők

Vitatható. Eltekintve, hogy sok szökött jobbágy volt köztük, inkább olyanok, mint nálunk a hajdúk.
A kozákok Oroszországban és Ukrajnában élő népcsoport. A kozák férfiak eredetileg szabadon katonáskodó irreguláris haderőt képező egyének voltak kb. a 14. század utolsó harmadától kezdve.
...
Maga a kozák szó török vagy orosz eredetű (kazak), mely szabad katonai közösség jelentéssel bír. A kozákok jelentős mértékben keveredtek a szomszédságukban élő, török eredetű tatárokkal.
Dátum: 2009.04.20. 11:57:07
Hozzá kell tennem az iskolák többségében április 30-án van ballagás, "kedves" Glaskó így megint rengeteg emberrel tol ki, persze utána panaszkodnak nincs utas, ezek után. Ha egy szolgáltatás nem működik pl. folyamatosan nem a netem, akkor keresek másik megbízhatóbb alternatívát, jelen esetben a busz az, ha nincs más megoldás az autó. saját és vasutastársai ellen hangolja a társadalmat, mert nem a politikussal babrál ki, úgysem lesz foganatja, kellenek sajnos a megszorító intézkedések, és ők még jól élnek aránylag.
Dátum: 2009.04.19. 18:07:34
Meg mindenkinek szíve joga mikor éri el a fertőzésmentességet, ha egyáltalán el akarja érni, majd csak akkor derül ki ha valaki az élen haladók közül odaér, lehet meg sem éri . LE átutalása esetleg akkor nem adna lehetőséget multizásra, ha azt vissza is kellene juttatni záros időn belül és csak azonos hordában lévők közt lehetne, de még így is jöhet egy 3-.ik személy.
Dátum: 2009.04.19. 09:34:55
Utolérni én sem szeretnék, senkit, nem is tudok, sőt csupán csak szintemen akarok maradni, amellett, hogy régóta nem vagyok prémiumos, visszafogott fejlődés kimaxolása jó erre, ha még ezen a szinten is lenne LE a portyákban, össze lehetne erős karaktert hozni. Csak rámutattam a természetes kiválasztódás folyamatára, ami egy játékban nem feltétlenül a legjobb, úgy kellene lennie -nyúlnál maradva- a káposzta is megmaradjon a nyúl is jól járjon meg a róka se adja be a kulcsot, /unalom és éhezés miatt/, ez lenne az ideális. Ahogy írtad nem lehet utolérni a Top-ot ez így van ők előbb kezdték, végig a legjobb cuccokban voltak, a később kezdők ha hendikepet kapnának akkor az nem lenne igazságtalan? Szerintem az lenne, ez sajnos ebből a szempontból piramisjáték, de -melyik online MMO játék nem az-, mondj példát arra ahol nem az van egy idő után újra kell mindent kezdened, ha nem kezdettől vagy részese, be tudod hozni az élbolyt. Szerintem egy kezemen meg tudnám számolni és talán akkor is nulla jönne ki eredménynek. A másik dolog kis szintű prémiumos maga szintjén erősebb mint egy nem prémiumos, 3-4 szintről leveri egy nem prémiumos jó eséllyel! Ha meg free játékosok abbahagynák, még kisebb esélye lenne felzárkózni bárkinek is, így is 0%-hoz kezd a dolog hasonulni. Hogy az AL és EH megegyezett egymással és hogy nincs kit támadniuk, azt hiszem ilyen nagyobb csoportosulok létre fognak jönni ezek után több is, szerintem van rá már most kezdeményezés. Különböző hordák védőszövetsége valószínű, ahogy a TF-en itt ez lesz a jövő. Az Al és a EH csak az első fecske ebben.
Dátum: 2009.04.19. 08:48:08
Szerintem sem ez a döntő. Különben a táplálékpiramist nem kell felborítani, mi lenne ha nyúl folyton levadászná a rókát? Néha lehet szerencséje a nyúlnak, de azonos esélye sohasem, ez a természetben is jól bevált dolog, ha meg szinteken variálnánk, hogy max. 3-4 szint különbség lehessen pl. az 50 portyás küldetést ellehetetlenítené sokaknak. jó így ahogy van /bár esetleg kisebb kompenzáció lehetne ha x-szer nagyobb sebzést visznek be neked akkor nagyobb mértékben gyógyulnál/, együtt kell vele élni, a LE portyázásban újra megjelenését kellene megoldani, mert max a kényszer meg a mutatók /pl. háború, küldetések, állatok/ miatt éri meg 30. -ik szint fölött portyázni.
Dátum: 2009.04.19. 08:27:15
Fejtsd meg a D'Agapeyeff-rejtjel következő sorát: 75628 28591 62916 48164 91748 58464 74748 28483 81638 18174. Mit jelent?
1. Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok.
2. Sikerült dekódolnom a szöveget.
3. Nincs otthon Nyikolajev.
4. Nem jelent semmit.

Csak vicceltem. de hátha valaki megfejti, sok pénzt lehetne vele keresni.
Dátum: 2009.04.19. 07:41:01
Én 37- es szinten jól elvagyok a kivégzésemmel, napi 3-4 bejön, volt, hogy 400 ÉP-vel megvert volna az illető 4 szintről följebb, felesleges megreformálni, jó ahogy van.
Dátum: 2009.04.19. 07:23:54
Nekem az egyik dögöm goblin , miért mi vicces benne szolga és nem állatnak van a leiró szövegben titulálva, megmarad a szakid, van aki direkt szakértelem miatt megy egy nagyobb szövetségbe, hogy aztán miután kifejlesztette ismét kilépjen.
Dátum: 2009.04.17. 12:23:37
Ezzel nem értek egyet, ha nem csak csúcsragadozónak lesznek beépítve, nem hiszem, hogy még jobban elhúzna miattuk a Top. Viszont lenne magas szinten is LE. Na de nem OFF-olom szét a fórumot. Háború tornya: nem hiszem, hogy a Top 3 szövetség ezek után egymásnak esne, nem érné meg nekik egymással háborúzni. Hacsak ezt is a hatalom tornyához hasonlóan nem osztják le.
Dátum: 2009.04.14. 07:59:33
Mi a rendes neve Messinek?
Torres
Lionel
Puskás
Gera

Messinek Messi a rendes neve keresztneve Lionel.
Dátum: 2009.04.13. 19:46:30
Elmúlott már április elseje, de ha már itt tartunk vezessük be a válást is.
Dátum: 2009.04.09. 09:49:08
Egy öregember feljut a Mennyországba. Jézus üldögél a portásfülkében, mert Szent-Péter éves szabiját tölti, megszólítja az öreget:
-Köszöntelek a Mennyországban, öregember!Ki kell töltenem minden érkezőről egy kérdőívet, ezért néhány kérdésemre válaszolj! Mondd, hogy hívnak?
- Józsefnek-válaszol az öreg.
Jézus elgondolkodik:
- Tudod lent a földön, az én apámat is Józsefnek hívták.
Öregember mesélni kezd:
-Volt egy fiam, úgy nagyjából veled egykorú.
Jézus:
- Érdekes, tudod én egész fiatal koromban elkerültem otthonról.
Az öreg folytatja:
- Az én kisfiam is, elment a barátaival, aztán mindenféle misztikus dolgokba keveredett, és furcsa dolgok történtek vele.
Jézus csodálkozik:
- Érdekes ez történt velem is, nézzük csak : mi volt a foglalkozásod a Földön?
Az öreg válaszol:
- Ács voltam.
Jézus:
- Micsoda véletlen, az én apám is ács volt, nem lehet, hogy mi ketten esetleg...
Az öreg közbevág:
Nem, tudod az én fiam nem úgy született, mint általában a gyerekek szoktak.
Jézus:
- Pedig velem is ez a helyzet, az én születésem sem hétköznapi.
Az öreg:
- Hát én mindenképpen felismerném a gyermekem, mert olyan kis lyukak vannak a lábán és a kezén.
Jézus:
- Ilyenek, mint ezek?
Az öregember megdöbben:
- Képtelen vagyok elhinni, annyi év után.
Jézus:
- Pedig el kell hinned, olyan sok az egybeesés, te a földi apám vagy József!
Az öregember felkiált:
- Fiam, Pinocchio!
Kossuth Lajos, Gróf Teleki Pál, Andrássy Gyula, Széchenyi István, Bethlen István, Deák Ferenc, de még egy keményvonalas politikus mint Tisza István is rendbe tudná rakni az országot, ha kellő támogatottságot kapna. Ma nincs erre példa, ki adná életét az eszméinek, mint Teleki Pál, ki ajánlaná fel magánvagyona egy részét valamely célra /Itt nem az 1 forintos összegről van szó, meg az állítólag jótékonykodásra adott fizetésről, mert ilyen-olyan beruházások révén cégük többszörösét kapta, még ha nem is a legjobb tender volt, hanem a tényleges felajánlásról esetleg közös teherviselésről./ Ki kötne alkut az ellenzékkel az ország érdekében, mint Bethlen István tette? Ha bárki az ország érdekében cselekedne, s félretenne párt és cégérdekeket az volna igazi politikus / ma Magyarországon nem tudom van-e ilyen/, ellenkező esetben csak pártfunkcionárius.
Igazából csak háborúban használom, máskor minek, biztos csata úgysincs, háborúban számít, de bízok a kivégzésemben, kritikus ütésemben de ha lehetne látni mekkora akkor nem lenne értelme.
Szakit is látni lehetne, nem jó ötlet, értelmetlenné válna Pl. kivégzés szakértelem, látod kivégzése 20+x*2 nekem csak pl. 12+11 akkor nem fogom betámadni ,mert mondjuk csak 400 ÉP van, de vonatkozhat más harci szakértelemre Szivósság, kritikus ütés, kritikus varázslás, hordázás, x gyűlölete. be lenne fókuszálva kit támadhatnál biztonságosan, nem lenne jó. Élesítés megint nem nyerő, CaveMan leírta, mi a gond vele. Ha egyszer lehetne meg rohadtul nem érné meg 10+X K LE-t vagy 10+X őskövet, mert gyorsan elévülne.
Dátum: 2009.04.08. 11:19:41
Párbajokról: Esetleg úgy tudnám elképzelni, hogy napi 2-3 párbajt lehetne kezdeményezni, de részt venni is ennyiben lehetne, így nem tudná mindenki "poénból" kihívni Sharpát vagy más éljátékost. De az ötlet nem rossz csak mi értelme van, ha nincs tét mondjuk X idő múlva lenne a párbaj addig az oddsoknak megfelelően lehetne fogadni. Aranyalma vs. nevenincs senki esetében nyilván sokat lehetne LE-t kaszálni ha nem Aranyalma nyerne, ellenkező esetben mondjuk minimálisat a befolyt Le arányában.
Dátum: 2009.04.07. 18:22:08
Nem pontosan másolom
Melyik ország nem határos Oroszországgal?
Lettország
Litvánia
Ukrajna
Észtország
Litvánia jó válasz a kéredző szerint, ámde a Kalinyingrádi oblaszty Litvánia és Lengyelország között van, így tőrlés, mert mind a 4 határos vele.
Dátum: 2009.04.07. 16:17:18
Mely leendőbeli épülettel lehet a tanulás szakértelmet 30 fölé vinni?
könyvtár
akadémia
fellegvár
szentély
Aktualizálni kellene.
Dátum: 2009.04.07. 15:16:06
Az már nem politika, hanem történelem. Már az utódja is.